Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah daha iyilerini almak nasip olur cnm benimm

Masalcım,hep böyle her gün gel bir şeyler paylaş okuyalım konuşalım ara verdin mi olmuyor :))

yokluğun hemen belli oluyor tatlım yaa :))

Gunaydin sirinem... Elimden geldigince giriyorum bitanem girecegim de ben istanbuldada calisiyorum kayinbiraderimle meslektasiz onun ofisinden islerimi yurutuyorum tam tekmil geldim bos duramiyorum canim benim yazisiriz hep merak etme banada iyi geliyor burada olmak opuldun cok

istanbull sana uğur getirir inşallahhhh
kız siz ailecek avukatmısınız maşallahhh benim kızımda inşallah hatırı sayılır bişeyler olurrr

canımcımm olsun satmış ol arabanı insallah emekleriniz boşa çıkmaz,para olmazsa bu işe girişemeyecektiniz öyle düşün....
giden mal çalışarak bi şekilde yerine gelir ama kaybedilen zamanı tekrardan kazanamazsın o yüzde üzme tatlı canını....
hayırlısı olsun :))

Ercelf... Canim mesajlarin icin cok tesk ederim sagol guzelim ilk gun ve ikinci gun saatleri denk getiremedim ama bugunden itibaren ayni saat diliminde vurmaya gayret edecegim söz... Optum canim

aaaa masal can da gelmiş :)) hoşgeldin arkadaşım..
Gayemm gunaydin hayatimm hossbuldumm inanmazsin suan bal yiyordum ama tarcini corek otu yok bitanem yaa
istanbull sana uğur getirir inşallahhhh
kız siz ailecek avukatmısınız maşallahhh benim kızımda inşallah hatırı sayılır bişeyler olurrr
Seyhanim gunaydin oyle de denebilir ailecek hukukcu avukatiz ben esim kayinpederim kayinbiraderim yengem .. :)) insallah ugur getirir ist canim ve ins senin kizinda istikbali kariyeri sansi parlak olur..

afiyet bal şeker ve kaliteli yumoşlar olsun canım... olsun balım ya böylesi de faydalı yarın da sabah aç karnına balın içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve çörekotuda ilave edip yersin Masalcan :)

evet ama benim hiç çalışasım yokkk
masalım bu konuya el atacak bi hamile kalıpta tazminatımı alabilsemmm

Delim benim yaaa gulmekten bal dudak kenarlarimdan asagi sizdii cocuk gibi seyhan yaa ayip ettin söke söke aliriz merak etme buarada senide gordum ben bilesin:))

evet ama benim hiç çalışasım yokkk
masalım bu konuya el atacak bi hamile kalıpta tazminatımı alabilsemmm

o günlerde yakındır canım benim hayırlsıyla :)
tatil sonrası çalışmak zor geliyordur.. ben de çalışırken tatil sonrası 1 hafta eziyet gibi gelirdi.. seni anlayabiliyorum canım..Allah kolaylıklar versin diyebiliyorum sadece sana

Delim benim yaaa gulmekten bal dudak kenarlarimdan asagi sizdii cocuk gibi seyhan yaa ayip ettin söke söke aliriz merak etme buarada senide gordum ben bilesin:))

ya ben de sizlere görünmek ve sizleri görmek istiyorum ya :2: ama benim face yok

afiyet bal şeker ve kaliteli yumoşlar olsun canım... olsun balım ya böylesi de faydalı yarın da sabah aç karnına balın içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve çörekotuda ilave edip yersin Masalcan :)

Sagol canimm:)) seni mi kıracagim soz gayem yarin icine tarcin corek otu söz nasilsa garip otlar tohumlar degil bildigim guzel seyler yerim garii artikk:))

nasıl gördün kız beni memorialede gitmedimki bu ay hiçç
az önce aklımdan geçtin inan hayal ettim seni ve gayeyi

bende görmek istiyorum seni ama bu haksızlıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…