merhaba arkadaşlar,
şimdi geldim dışarıdan allahım halen çok sıcak buarsı,
çok üzgünüm ilk aldıgım arabamı sattım az önce, ilk göz agrımdı, ilk kendi birikimimle aldıgım arabamdı ama satmak zorunda kaldım . Bu tüp süreci beni maddi olarak o kadar çok yorduki satmak mecburiyetinde kaldım Allahım alanında yüzünü güldürsün inşallah.
günaydınnnnnn arkadaşlarrrr
Masalcım,hep böyle her gün gel bir şeyler paylaş okuyalım konuşalım ara verdin mi olmuyor :))
yokluğun hemen belli oluyor tatlım yaa :))
seyhancım seni buralarda ne güzel yaaaa
Gunaydin sirinem... Elimden geldigince giriyorum bitanem girecegim de ben istanbuldada calisiyorum kayinbiraderimle meslektasiz onun ofisinden islerimi yurutuyorum tam tekmil geldim bos duramiyorum canim benim yazisiriz hep merak etme banada iyi geliyor burada olmak opuldun cok
ben de en son aşılamamda 100 doz puregon kullanmıştım tüp bebekte bana da 225 falan verebilirler. herşey çok güzel olacak canım sen düzenli bir şekilde yap iğnelerini biliyorsundur ama aynı saatte yap bunun için de telefonunun alarmını kur dakikası dakikasına aynı olur ve unutmuş olmazsın. gerçi 5 dk önce yada sonra farketmez diyolar ama bence vücut sistemik bişey:) herşey gönlünce olsun canım.
yerim seni yerrr:125::125::125::125:
Gayemm gunaydin hayatimm hossbuldumm inanmazsin suan bal yiyordum ama tarcini corek otu yok bitanem yaaaaaa masal can da gelmiş :)) hoşgeldin arkadaşım..
Seyhanim gunaydin oyle de denebilir ailecek hukukcu avukatiz ben esim kayinpederim kayinbiraderim yengem .. :)) insallah ugur getirir ist canim ve ins senin kizinda istikbali kariyeri sansi parlak olur..istanbull sana uğur getirir inşallahhhh
kız siz ailecek avukatmısınız maşallahhh benim kızımda inşallah hatırı sayılır bişeyler olurrr
Canim cok tesekkur ederim amin diyeyim bu guzel temennine hepimize insallah gelsin minik meleklerimiz sagol canimmasalcım yeni tedavin sana minik masalını getirir inşallah canım. hakkında hayırlısı olur inşallah canım.
ye beni Seyhan :)))
nasılsın canım ? işler yine yoğun mu ?
Gayemm gunaydin hayatimm hossbuldumm inanmazsin suan bal yiyordum ama tarcini corek otu yok bitanem yaa
Seyhanim gunaydin oyle de denebilir ailecek hukukcu avukatiz ben esim kayinpederim kayinbiraderim yengem .. :)) insallah ugur getirir ist canim ve ins senin kizinda istikbali kariyeri sansi parlak olur..
evet ama benim hiç çalışasım yokkk
masalım bu konuya el atacak bi hamile kalıpta tazminatımı alabilsemmm
evet ama benim hiç çalışasım yokkk
masalım bu konuya el atacak bi hamile kalıpta tazminatımı alabilsemmm
Delim benim yaaa gulmekten bal dudak kenarlarimdan asagi sizdii cocuk gibi seyhan yaa ayip ettin söke söke aliriz merak etme buarada senide gordum ben bilesin:))
afiyet bal şeker ve kaliteli yumoşlar olsun canım... olsun balım ya böylesi de faydalı yarın da sabah aç karnına balın içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve çörekotuda ilave edip yersin Masalcan :)
Delim benim yaaa gulmekten bal dudak kenarlarimdan asagi sizdii cocuk gibi seyhan yaa ayip ettin söke söke aliriz merak etme buarada senide gordum ben bilesin:))
ya ben de sizlere görünmek ve sizleri görmek istiyorum ya :2: ama benim face yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?