arkadaşlar dimple arkadaşımızdan haber alan var mı ben pek yakalayamadım,tedavisi beklemede fakat hiç görmedim kendisini sanki
morali ne durumda ????
Seyhan...... Canim ozlettin kendini....sana geldim seker,, cumartesinden beri istanbuldayim dun hastanedeydim mda cim vermis haberleri zaten dun basladim tedaviye Allah'in izni ile umarim iyi gider sonuna kadar sonu da hayirli biter seni de bekliyorum basla artikin seyhann bak yagmurlar basladi sonbahar geldi bos durma arkadasim :)))MDA VE MASALIMMM NE DURUMDASINIZ CANLARIMMM
kızlar sakın yanlış anlaşılmasın bu iki arkadaşı özellikle takip etmek istiyorum çünkü aynu merkezdeyiz bana yol olacakalr inşallahhh
inanın bütün dualrımda hepiniz varsınızzzz , inşallah hepiniz anne olacaksınızzz
Mda.....canim benim,,, sagol benden haberleri vermissin topige giremedigimiz zamanlar gozumuz arkada kalmiyor hem birbirimizden diger arkadaslara hem hangimiz buradaysak digerinin yoklugunda buradaki arkadaslardan birbirimizi haberdar ediyoruz tesk arkadasim lucrin kardeslere boll selam benim gonalf lerde senin ellerinden opuyorlar :)))Kızlar masal kuzumda dün tahillerini yaptırdı tüm degerleri normal çıkmış sadece prolaktin bu sefer çok düşük çıkmış ama bu tedaviye başlamasına engel görülmedi dün benim becerikli arkadaşım ilk gonal f ignesini kendisi yaptı bile perşembede ilk kontrolü var. Dün görülene göre içeride 3 tane çılgın folikül masalımın bebişi olmak için yarışa başladı . Umarım bu sefer herşey güzel olacak.
Superim......nereyeeeee sakinn kaybolma daha ben yuzunu yeni gordum superim ... Biran olsun umutsuzluklara yenilme tamam uzaklas anliyorum bu halini hepimizde zaman zaman oluyor kendini dinleme ama uzun sure kaybolma merak ederiz.... lutfengünaydınlar herkese..nasılsınız ben pek iyi değilim bu aralar ve kendimi iyi hissetmiyorum..bebek olayınıda erteledim ekim sonuna kadar..ve bu süre içerisinde burdan uzaklaşmak istiyorum..döndüğümde belki artık bebek için uğraşmayı bırakmış olurum..inşallah sizler en kısa zamanda mucizelerinize kavuşursunuz dualarımda kalbimde sizlerle..görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
Gayem......canim tesk ederim basladim hayirlisi olsun darisi basina basiniza baslamak bile bir mesele cunku sagol arkadasimMasal'ın adına çok sevindim ... inşallah hayırlsıyla her şey güzel olacak... sizlerden iyi haberleri gelince kendiminki gibi seviniyorum..tedavide oaln tüm arkadaşlarım Allah hepinizin yardımcısı olsun ve şansınız en bolun olsun...
Burcu....... Canim..kpederine gecmis olsun simdiden ..icimi isitan o guzel cumlen icin ayrica tesekkurler...inş o foliküllerden en az bir tanesi 9 ay 10 gün sonra masalın kucağında olur :))))))))
ve tabi seninde :)))
mda inşallah en kısa zamanda seninde masalında güzel haberlerini alırız...
su perisi tedavini gene neden erteliyorsun.bence bir kez daha düşün boş yere 2-3 ayına yazık etme.ne kadar az ara verirsen o kadar çabuk etkisini göreceğini unutma.ayrıca aşılamadanda umudunu kestiğini yazmıştın dün bence çok yanılıyorsun gözünün önündeki en iyi örnek benim bak 3. aşılamada hamile kaldım.pes etmen için çok erken...
burcu inşallah yarın sağ sağlim ameliyattan çıkar kayınpederin.şimdiden hepinize geçmiş olsun...
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun öyle bir salgın olduğunu duymuştum kendine dikkat et
umarım bu ay daha fazla beklemeden tedaviye başlarsın. senin ve mda nın güzel haberlerinizi bekliyoruz
allah yardımcınız olsun...
Pelikan..... Bizler okudugun uzere hamile kalmak icin mucadele ediyoruz hala...asil sen nasilsin cok uzun zaman oldu iyi oldugunu bilmek guzel....kızlarrr çok uzun zamannn olduuu nasılsınızzzz.
Ercelf........slm cnm annenle keyifli bir gun diliyorum istanbul saka gibi dun gece sicim gibi yagmur ve firtinaya yakalandim bende usudum uyurken bugunde kapali serin yagmurlu bunca sicak sonrasi birn burada bende soktayim ozlemisim bu havalari hem de cok......ustelik ciplak kaldim burada izmirden esyalarimi bekliyorum daha evvel ki mesajlarima yanit da vermisiin gecmis olsun dileklerin icin ayrica tesekkur ederim opuyorum senigünaydın kızlarrrr annemdeyim istanbulda. istanbul serinnnn istanbul ıslakkk istanbul üşüyorrrrr... serin serin gezmeyi planlıyoruz annemle kapalıçarşıya gidicez.. kafamı dağıtıcam bu hafta gezerek. haftasonu eşim gelip alıcak beni. kış mı geldi nedir yaa ayacıklarım üşüdü :)
masalcım tedavin hayırlı olsun insallah her sey istediğin gibi geçer ve bebişine kavuşursun
dualarımız seninle
Gayem...... Sana simdiden gonlunuzce keyifli saglikli tatiller diliyorum gayemm:)) sonrada bomba gibi gelsin tedavi insallah paylasiriz guzel haberleri kismet olur da masal can sevdim bunu.... Bende cok opuyorum gayecik:)))) sagol guzelim hersey icin her mesajin icincanım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim .. inaşlalah hayırlısıyla bu sfer sonuda güzel olacak..
benim tedaviye biraz daha var .. malum işlerimizden dolayı yazın tatil yapma tatil beldesinde yaşamıza rağmen tatil yapma yapma şansına nail değiliz. sezon bitimine doğru eşimle tatil planları yaptık .. nasipse güzel bir tatil sonrası kaldığım yerden start vereceğim tedavime tatlım.. ama bu süre içerisinde ara ara kontrolerimi de ihmal etmiyorum tabii..
önce sizlerin güzel haberlerinizi alalım, iyice umuduma katın yeterli doping ve sizin desteğinizle bizlerde arkadanızdan gelelim ..
çok öpüyorum seni masal can :)
Ercelf.........tesekkur ederim tatlim ben sanada yazdim bugun yukarilarda kaldi okursun sonramasalcım canım mesajını kaçırdım sanırım eski sayfaları okuyamadım eve gelince okuyacağım ama sanırım başladın tedavine inşallah herşey yolunda gider canım.
Tesekkur ederim canim.... Umarim dedigin ve umdugumuz gibi olur.... Evt canim muhtesem tatil planim hastaligimla sıkıntıya eziyete donustu napalim gecici seyler bunlar caresiz dert olmasin baska zaman yine gezer tatil yapariz saglik olsun ayran programi aklimda elbet bulusuruz hepimiz insallah yalniz temennim su sen ayran icerken umarim ben ve mda da sana ayran icmek zorunda kalarak eslik ederiz:))))))) opuyorum canim kendine dikkat et sendebgorusmek dilegi ilecanım yeni tedavi hayırlı uğurlu olsun..ve son olsun inşallah...her şeyden önce sana sağlık diliyorum, tedavin sorunsuz bir şekilde tamamlanır ve bebeğinle dönersin inşaallah izmire:))
bu arada çok geçmiş olsun, bayram tatilinin nasıl geçtiğini merak ediyordum planlarınız çok güzeldi ama gerçekleştirememişsiniz herhaldeneyse sağlık olsun da başka zaman hayata geçirirsiniz...
iyi haberlerle izmire dön de ayran programını yapalım..hatta belki mda da gelir:)) süper olur
merhaba ... nasıl geçiyor hamileliğin arkadaşım ? bu arada bebişinin cinsiyetini öğrendiniz mi?
Muayenem iyi gecti sag overde 3 tane artel var folikul 7,8,8 ml sol over gecen ay beni sekteye ugratan o davetsiz misafir olan kist bir aylik bekleme surecinde kullandigim ilacla gitmis cok sukur golgesi duruyordu ama :)))) hormon degerlerim normale donmus
e2 ....degerim 287 den 68 e dusmus
Fsh.... degerim 7,5
Lh progesteron ......hepsi normal
Prolaktinimde .....1,5 gecen ay yuksekti 40 gibi dostinex vermislerdi haftada iki gun yarim ictim bir ay boyunca oyle bir dusmus ki 1,5 olmus yerlerde surunuyor bu sefer anlamadigim tedavi boyuncada haftada tek yarim devam dediler neden iceceksem hala bu degerle persembe ilk kontrolde soracagim tekrar
Muayenede bir kez daha kateter provam da yapildi sorun yok asilamalarim aklima geldi o spekulumu yerlestirip siddetlin agri cekince o sirada hey gidi gunler bana vakit kaybettiren asilamalar dedim icimden...bilemiyorsun ki tabi yasarken bosuna olacagini ..neyse
Dun aksam ignelere basladim ilk kez kendim yaptim asilamalarimda kendim yapmayi hic istememistim simdi birazda istanbulda olmamin etkisi ile kendim yapmayi tercih ettim persembe ilk kontrol ve yine test bakalim umarim sonuna kadar gidebilirim tedavide olan baslayacak olan her arkadasima hakkimizda hayirli yazilar diliyorum ....
Daha evvel ki mejlarima benim gecirdigim rahatsizligim ve yogun bakimda hayat mucadelesi veren amcamiz icin gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarim hepinize bir kez daha tesekkur ederim Allah razi olsun.....
MİNİKMELEGİM ..... Sadece benim sana yazdigim mesajlari atlamissin cevaplarindan yazismalarindan anladim o yuzden bir kez daha aramiza hosgeldin diyorum isine baslamissin daha evvel ozel olarak yazdim baska türlü ama bir kez daha yepyeni umutlarla yeniden bebegine dogru yola cikacagin sonu gonlunce bitecek acini unutturacak guzel gunlere kavusmani diliyorum leylacim cok opuyorum seni....
merhaba gayecim
hamileliğim iyi geçiyor çok şükür..allah herkese benim gibi bir hamilelik nasip etsin inşallah çünkü bulantım olmadı diyebilirim. sadece iştahsızlık var, hala zorla yemek yiyiyorum. ama düzelecek inşallah sabırla bekliyorum o günleri:))
cinsiyeti belli değil henüz,son gittiğimizde bu hafta için çağırdı cinsiyetine bakmak için. eğer yarın doktora gidebilirsek öğreniriz herhalde. ben de çok merak ediyorum öğrenince hemen sizlerle paylaşırım beraber isim düşünürüz:)
Evet ebereris Ne zamandir benim de gozum arar oldu dimple i telaslarimiz isimiz gucumuz hastamiz şunumuz bunumuz hayat iste herzaman yakamizi rahat birakmiyor umarim hasta degildir hastasi yoktur iyi olsun yeter gelir yine.....arkadaşlar dimple arkadaşımızdan haber alan var mı ben pek yakalayamadım,tedavisi beklemede fakat hiç görmedim kendisini sanki
morali ne durumda ????
Sagol seyhancim kismet biliyorsunki hersey guzel olsada olmayabiliyor asilamalarda da herseyim superdi insallah artik olur ne diyeyim hayirlisi ise olsun darisi baslamasi sana olsun canim ben direk semra hocayla basladim onunla devam canim yardimcisi olarak tercihim basindan beri dr. Tonguc bey merkezde yeni bir doktor ekibe yeni katilmis sakin beyfendi dinleyen yardimci bir doktor semra hoca ile aramda kopru diyelim ilk taleplerimi sorularimi ona yoneltiyorum gun asiri yapilacak kontrollerime kim nasil denk gelir bilemem tabi tercih hakkim olursa kullaniyorum ama doktorum semra hocacnm çok güzel haberler bunlar inşallah olacak gör bakkk meleğine kavuşacaksınn
bende yeni iş başı yaptım işler birikmiş izin alamamdım kısmetse diğer ay bende başlayayım artık diyorum zaman bizim için değerlisenin değerlerin gibi çıkar inşallah benimkilerde
masalım şimdi sen kimle devam ediyosun semra hanımın yanında ????
Sagol seyhancim kismet biliyorsunki hersey guzel olsada olmayabiliyor asilamalarda da herseyim superdi insallah artik olur ne diyeyim hayirlisi ise olsun darisi baslamasi sana olsun canim ben direk semra hocayla basladim onunla devam canim yardimcisi olarak tercihim basindan beri dr. Tonguc bey merkezde yeni bir doktor ekibe yeni katilmis sakin beyfendi dinleyen yardimci bir doktor semra hoca ile aramda kopru diyelim ilk taleplerimi sorularimi ona yoneltiyorum gun asiri yapilacak kontrollerime kim nasil denk gelir bilemem tabi tercih hakkim olursa kullaniyorum ama doktorum semra hoca
Muayenem iyi gecti sag overde 3 tane artel var folikul 7,8,8 ml sol over gecen ay beni sekteye ugratan o davetsiz misafir olan kist bir aylik bekleme surecinde kullandigim ilacla gitmis cok sukur golgesi duruyordu ama :)))) hormon degerlerim normale donmus
e2 ....degerim 287 den 68 e dusmus
Fsh.... degerim 7,5
Lh progesteron ......hepsi normal
Prolaktinimde .....1,5 gecen ay yuksekti 40 gibi dostinex vermislerdi haftada iki gun yarim ictim bir ay boyunca oyle bir dusmus ki 1,5 olmus yerlerde surunuyor bu sefer anlamadigim tedavi boyuncada haftada tek yarim devam dediler neden iceceksem hala bu degerle persembe ilk kontrolde soracagim tekrar
Muayenede bir kez daha kateter provam da yapildi sorun yok asilamalarim aklima geldi o spekulumu yerlestirip siddetlin agri cekince o sirada hey gidi gunler bana vakit kaybettiren asilamalar dedim icimden...bilemiyorsun ki tabi yasarken bosuna olacagini ..neyse
Dun aksam ignelere basladim ilk kez kendim yaptim asilamalarimda kendim yapmayi hic istememistim simdi birazda istanbulda olmamin etkisi ile kendim yapmayi tercih ettim persembe ilk kontrol ve yine test bakalim umarim sonuna kadar gidebilirim tedavide olan baslayacak olan her arkadasima hakkimizda hayirli yazilar diliyorum ....
Daha evvel ki mejlarima benim gecirdigim rahatsizligim ve yogun bakimda hayat mucadelesi veren amcamiz icin gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarim hepinize bir kez daha tesekkur ederim Allah razi olsun.....
MİNİKMELEGİM ..... Sadece benim sana yazdigim mesajlari atlamissin cevaplarindan yazismalarindan anladim o yuzden bir kez daha aramiza hosgeldin diyorum isine baslamissin daha evvel ozel olarak yazdim baska türlü ama bir kez daha yepyeni umutlarla yeniden bebegine dogru yola cikacagin sonu gonlunce bitecek acini unutturacak guzel gunlere kavusmani diliyorum leylacim cok opuyorum seni....
Sagol seyhancim kismet biliyorsunki hersey guzel olsada olmayabiliyor asilamalarda da herseyim superdi insallah artik olur ne diyeyim hayirlisi ise olsun darisi baslamasi sana olsun canim ben direk semra hocayla basladim onunla devam canim yardimcisi olarak tercihim basindan beri dr. Tonguc bey merkezde yeni bir doktor ekibe yeni katilmis sakin beyfendi dinleyen yardimci bir doktor semra hoca ile aramda kopru diyelim ilk taleplerimi sorularimi ona yoneltiyorum gun asiri yapilacak kontrollerime kim nasil denk gelir bilemem tabi tercih hakkim olursa kullaniyorum ama doktorum semra hoca
merhaba gayecim
hamileliğim iyi geçiyor çok şükür..allah herkese benim gibi bir hamilelik nasip etsin inşallah çünkü bulantım olmadı diyebilirim. sadece iştahsızlık var, hala zorla yemek yiyiyorum. ama düzelecek inşallah sabırla bekliyorum o günleri:))
cinsiyeti belli değil henüz,son gittiğimizde bu hafta için çağırdı cinsiyetine bakmak için. eğer yarın doktora gidebilirsek öğreniriz herhalde. ben de çok merak ediyorum öğrenince hemen sizlerle paylaşırım beraber isim düşünürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?