Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsunnnnnATAM ruhun şad olsunnn senin emanetin olan bu bayrak bu toprakları son nefesimize kadar koruyacağız

Herkese gunaydin... Hastanedeyim ilk kontrol muayene bitti kan sonuclarina gore igne doz seyri ve cetrotide eklenecegine karar verilecek sadece sagda 3 adet yumurta ile basladim malum sol gariban hastaligimdan ameliyatlarimdan.. Bu uc yumurta boyutu adetin 3. Gununde basladigimizda 8-5,,8,,7 ml di 3 gunluk 225 gonalf sonunda bugun iki tanesi ignelere cevap vermis gozukuyor 12.5-10.5-8 seklinde bir tanesinde gelisme simdilik yok benden haberler boyle....

Figen.... arkadasim 3. Asilamani gecirmissin insallah bu sefer gelir bebegin saglikla hayirli olsun saglikli gunler diliyorum sana ..

günaydın canım ;
yumoşların tedaviye cevap vermesi güzel ve gelişimleri de gayet iyi canım benim .. inşallah bir sonraki kontrolünde geç gelişim gösteren yumoşunda ani bir apart atarak diğerlerine yetişir canım... yumoşların önce sağlıklı kaliteli embriyo olarak göbüşüne konsunlar sonrada sana sıkı sıkıya tutunup göbüşünde bebiş olsunlar Masalcan'ım :)

bende merak ettim seni benimde hep 2 en fazla 3 yumum oluyo masalım ve iğnelere nasış tepki verir bilemiyorum tabi
hakkımızda hayırlısı şu ana kadar herşey çok güzel ilerliyorrr inşallah böylede devam eder cnm
semra hanımın yanında hangi doktorla girdinnn ben sanırım dr değiştirecem o yüzden bu kadar çok soruyorum kusura bakma cnm

Günaydın bayanllarrrrr , zafer bayramımız kutlu olsunnnnn

Ne Mutlu TÜRKÜM diyene , yazarken bile coştum

ben de okurken tüylerim diken diken oldu....

MİLLİ BAYRAMLARIMIZIN ESKİSİ GİBİ ÇOŞKULU KUTLANMASI DİLEĞİYLE ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR..

seyhan'ım ya sen çok alemsin :) seviyom seni :)
sen bugün işte misin ? izinli misin ? hani byarma ya onun için soruyorum :)

cnm nasıl görüşmek istiyosan anlamında dedimm face yok galiba sende , kimseyle görüşebildinmi sen o anlamda
malesef cnm benim özel sektör olduğu için izin felan yok düşün yıllık iznim bile 1 hafta
hastaneye gidip gelmem bile sıkıntı bende en sonunda ayrılacam galiba

senin kadar ayrılacağını bu şekilde dile getiren birini görmedim :) işte bu yüzden seviyom seni :)
dün medidsle msn verdik ama bir türlü denk gelemedik.. masal tam tel nosu verecekken acil çıkmam gerekti apar topra yazamadan gittim.. ama bugün medids e ben davet yolladım sanırım bayram olmasından dolayı izinli kendisi bugün buralarda yok ; masalcan 'a özelden tel nosu verdim .. sana hangisini vereyim

Son düzenleme:

sağol cnm sevgiler karşılıklı

yoruldum gayem sanırım hep çalıştım evdede oturamam aslında karışık duygu benimki
kızıma hala annem bakıyor eğer 2. bebişim olursa inşallah zaten ayrılmak zorunda kalacam bakalım kısmettt nasipten ötesine gidilmiyor biliyosunnn prim günümün dolmasınada az kaldı bakalım

cnm msn yasak burda hotmaili kullanıyorum ordan davet yollayabilirsin , ama son 1 aydır ordan kimseyle yazışamıyorum ben
neden bende bilmiyorum yaz bakalım adresini yinede deneyelimmm

haklısın canım benim... inşallah 2. bebeişin seni daha fazla bekletmeden gelir yüreğince kendin bakıp büyütürsün arkadaşım.. mesaj yolladım bu arada sana..

Seyhanım canım baktım gelen giden yok canım ... istersen sen bana yaz mail adresini ben yollayım bir de

günaydın masal çok sevindim ilk kontrolünün iyi geçmesine ayno dozda devam ettirecekler sanırım çok güzel büyümüş 12 ve 10 mm süper canım pozitif düşün pozitif olsun inşalla içleri dolu doludur :) birdahaki kontrol hangi gün? haftaya toplanır yumoşlar bence belki pazartesi.

slm kızlar dün evimize geldik tatlimiz bitti.hiç birşey anlamadık hemen su gibi geçti.bu arada topikte neler olmuş pek takip edemedim öyle bir göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım...

Kızlarrr merhabalar... Ben ilk kez bu topicten yazıyorum :)
bisürü aşamadan geçtikten sonra yarın aşılama yaptıracağım allahın izniyle... Dualarınızı bekliyorum.. Inanılmaz heyecanlıyım.. Kalbim küt küt aşırı hızlı atıyor.. Ellerim titriyor sürekli..yaptıranların desteklerini ve tecrübelerini bekliyorum... Bi arkadaşım var sevdelinka,sağolsun çok aydınlatıcı bilgiler veriyor
Allah hepimiz için hayırlısını versin... Iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…