Herkese gunaydin... Hastanedeyim ilk kontrol muayene bitti kan sonuclarina gore igne doz seyri ve cetrotide eklenecegine karar verilecek sadece sagda 3 adet yumurta ile basladim malum sol gariban hastaligimdan ameliyatlarimdan.. Bu uc yumurta boyutu adetin 3. Gununde basladigimizda 8-5,,8,,7 ml di 3 gunluk 225 gonalf sonunda bugun iki tanesi ignelere cevap vermis gozukuyor 12.5-10.5-8 seklinde bir tanesinde gelisme simdilik yok benden haberler boyle....
Figen.... arkadasim 3. Asilamani gecirmissin insallah bu sefer gelir bebegin saglikla hayirli olsun saglikli gunler diliyorum sana ..
Herkese gunaydin... Hastanedeyim ilk kontrol muayene bitti kan sonuclarina gore igne doz seyri ve cetrotide eklenecegine karar verilecek sadece sagda 3 adet yumurta ile basladim malum sol gariban hastaligimdan ameliyatlarimdan.. Bu uc yumurta boyutu adetin 3. Gununde basladigimizda 8-5,,8,,7 ml di 3 gunluk 225 gonalf sonunda bugun iki tanesi ignelere cevap vermis gozukuyor 12.5-10.5-8 seklinde bir tanesinde gelisme simdilik yok benden haberler boyle....
Figen.... arkadasim 3. Asilamani gecirmissin insallah bu sefer gelir bebegin saglikla hayirli olsun saglikli gunler diliyorum sana ..
Günaydın bayanllarrrrr , zafer bayramımız kutlu olsunnnnn
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene , yazarken bile coştum
gayem nasılsın cnm
İyiyim seyhan'ım sen nasılsın ? dün bi görüşemeden gittik :)
seyhan'ım ya sen çok alemsin :) seviyom seni :)cnm ben burdayım aslında :)
seyhan'ım ya sen çok alemsin :) seviyom seni :)
sen bugün işte misin ? izinli misin ? hani byarma ya onun için soruyorum :)
cnm nasıl görüşmek istiyosan anlamında dedimm face yok galiba sende , kimseyle görüşebildinmi sen o anlamda
malesef cnm benim özel sektör olduğu için izin felan yok düşün yıllık iznim bile 1 hafta
hastaneye gidip gelmem bile sıkıntı bende en sonunda ayrılacam galiba
senin kadar ayrılacağını bu şekilde dile getiren birini görmedim :) işte bu yüzden seviyom seni :)
dün medidsle msn verdik ama bir türlü denk gelemedik.. masal tam tel nosu verecekken acil çıkmam gerekti apar topra yazamadan gittim.. ama bugün medids e ben davet yolladım sanırım bayram olmasından dolayı izinli kendisi bugün buralarda yok ; masalcan 'a özelden tel nosu verdim .. sana hangisini vereyim
sağol cnm sevgiler karşılıklı
yoruldum gayem sanırım hep çalıştım evdede oturamam aslında karışık duygu benimki
kızıma hala annem bakıyor eğer 2. bebişim olursa inşallah zaten ayrılmak zorunda kalacam bakalım kısmettt nasipten ötesine gidilmiyor biliyosunnn prim günümün dolmasınada az kaldı bakalım
cnm msn yasak burda hotmaili kullanıyorum ordan davet yollayabilirsin , ama son 1 aydır ordan kimseyle yazışamıyorum ben
neden bende bilmiyorum yaz bakalım adresini yinede deneyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?