Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamınaleyküm arkadaşlar bende bu topiğe ilk kez yazıyorum

2 ay sonra aşılama yapmayı planlıyorum

başarısız 2 aşılama bi tüpüm var

2 ay sonra 3. aşılamamı yaptırıcam belki

şimdi doğum kontrol hapı
elevit (folik asit) belki bu değişebilir

birde çocuk aspirini kullanıyorum

dua edelim birbirimize inşallah

Selamm:) Heyacanın hiç bitmesin 9 ay sonunda bebisinı kucağına alana kadar devam etsin insallah:) Hiç biseycik anlamiycaksin zaten normal muayeneden daha bile kolay. En zor kısmı 14 günlük bekleme suresi:) Hayirli olsun şimdiden umarım ilk asilamanda kavuşursun bebisine

İns. Bu sefer kavuşursun bebisine. Hepimizin bir cok ortak noktası var. Olumsuz Aşılamalar tup bebekler.. Dualarimiz hepimiz icin:16:

Tunaydinlar efenimmMaşallah maşallah büyüsün bebik adayları . İki tane olsun bizim olsunn öyle degil mı:) Bir dahaki kontrol ne zamana Simdi?

masal umarım süreç boyunca hep olumlu gelişmeler yaşarsın...

tatlım aynen tahmin ettiğin gibi izinliydim.Gerçi keşke işe gelseydim evi kaldırıp indirdim temizlik yapacağım diye her yerim ağrıyor :))

ben msn açtım ama sen henüz işbaşı yapmadın sanırım. ara ara açabiliyorum msn :)) ama seni muhakkak denk getireceğim :))

öpüldün :)))

hepinize iyi dilekleriniz için tşk ederim inş hepbirlikte mutlu sona ulaşırız allahım hepimizin gönlüne göre versin

Joooolllyyyy şükür kavusturana cnm ya napıyosun?

İyidir kuzucuğum yaa buralardayımm aynı bıraktığın gibi ehehehehe :))) Asker gelsinde inş. gerek kalmaz ama olurki yolun düşerse bekleriz senide buraya :)

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

hayırlı olsun aşılaman arkadaşım ... inşallah ilk ve son denemn olur ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun ... Şansın bol olsun ..

günaydın Medidscim, ben de öğleye kadar dört gözle senin online olmanı bekleyeceğim canım ... dün sana mail yolladım istersen bir bak mail kutuna tatlım... öptümm çok...

bu mübarek Cuma gününde yüreğimizden tüm geçenelerin gerçekleşmesi dileğiyle GÜNAYDINLAR...

canım merhaba, bu durum kişiye göre degişiyor bazen uzun protokol uygulanıyorki adet öncesi başlanıyor ignelere bazen de kısa protokol buda adetin 2 veya 3. günü ignelere başlanıyor doktorun en güzel şekilde sana uygun olanı önerecektir.

ohhh topicteki erkeklere bak , maşallah ogluşlarımız çogalıyor . Canım Allah saglıla kucagınıza almak nasip etsin çok öpüyorum ikinize.

aman mcanım kızına dikkat et bu kadar topikcanın içinde yarışacaklar onun için

figencim umarım bu son olsun bir daha böyle çabalara girmek zorunda kalmazsın dualarımız seninle

slm kızlar dün evimize geldik tatlimiz bitti.hiç birşey anlamadık hemen su gibi geçti.bu arada topikte neler olmuş pek takip edemedim öyle bir göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım...
mavicim o tatiller yokmu hep erkenden gelip bitiyorlar zaten . Bende geçen İstanbula gittigimde bir bakmışım son güne gelmişiz çok üzülmüştüm heleki bu aralar canımda hiç çalışmak istemiyor off

hoşheldin arkadaşım umarım ilk ve son olsun, elbetteki buradaki herkes dualarımızda seninde olacagın gibi.

merhaba reyyan hayırlısı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza , bişey sormak istiyorum 2 kez aşılama ,1 kez tüp denemişsinde şimdi neden tekrar tüp bebek degilde aşılama deniyorsun.

yetercim ne güzel bir dua olmuş böyle ,
Allah hepimizin tüm dualarını kabul eylesin canım

bu mübarek Cuma gününde yüreğimizden tüm geçenelerin gerçekleşmesi dileğiyle GÜNAYDINLAR...
gayem günaydın balım, bakıyorumda herkes birbirini görmiş gibi bende merak ediyorum seni gayem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…