Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim benim allah sana daha guzellerini nasip etsin insallah. Saglik olsun da yenileri alirinir tekrar. Hic uzulme nolur. Giden para, gelen saglik olsun...

Herkese merhaba
Benim de oglum olacak insallah. Zorlu bir ultrason mucadelesi sonunda gorebildik cinsiyeti:))) bagdas kurup oturdugu icin gormekte zorlandi dr. Ama azmettik gorduk:)))
Dun seyhan da yazmis erkek gibi diye tahmini dogru cikti
Kiz ya da erkek hic onemli deil tabiki onemli olan saglikli ve hayirli bir evlat olmasi ama insan yine de merak ediyor....
Umarim isteyen herkes en kisa zamanda bu duygulari yasar...

bir prens daha geliyor yani çok sevindim canım,sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah :))

güzelim nasıl görüşeceğiz peki senle :)

masalı görmeyin zaten bence hatun manken gibi komplekse girdim ben

Bak deme boyle yanaklarim kizardi ask olsun ya herkesin vardir bir guzelligi kalp guzelligi en onemlisi diller niyetler guzel olsun sende guzelsin ayrica ne demek komplekse girdim saka yaptin tabi sagol canim iltifatlarin icin ayrica

Tebrik ederim canim erkek bebekler topigi oldu valla tek bir kizimiz var mcanin simdilik .. Allah tamamini erdirsin saglikla gozunaydin olsun bagdas kurmus oturuyor mus ha yesinler onu :))

mrb arkadaşlar nasılsınız ben dün 3. aşılamayı oldum allahım hepimizin yüzünü güldürsün bana dua edin canlarım bu sefer olmazsa ara vermek zorunda kalacam çünkü romatizma hastasıyım onun tedavisine başlamam gerekecek hastalıgım ilerlemek üzere

ayyy içime doğmuştu dünnn
mevlam banada önce sağlıklı hayırlı sonrada erkek bebiş nasip etse
bır kızım var bi oğlum olsun çok istiyorum ama önce hayırlı ve sağlıklısı tabiki
hayırlı olsun paşan cnmmm

hayırlısı olsun cnm , inşallah kalbine göre olur herşeyyyy
sağlığında çok önemli ihmal etme

hayırlısı olsun canım inşallah bu son olur da bebeğine kavuşursun.Hastalığın içinde çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

Selam kızlar sohbetler ılerlemıs neguzel neevacare hayırlı olsun oglusun vala cogaldı pasalarımız hadı kızlar prensesler lazım bıze yoksa mcanın kızı ıcın kapısaz ona gore:)

neevercare gözünaydın canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın oğlunu...

figen aşılaman hayırlı olsun umarım bu defa yüzün güler...

hayırlı olsun canımcım... allah sağlıklı bı doğum nasip etsin

arkadaşım inşallah bu sefer olur da yüzün güler belki de hastalığını unutursun bu sürede,ama
sen de önemlisin unutma kendine dikkat et...

canım tebrik ederim bir paşamız daha geliyor... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

hayırlsıı olsun olsun figen ; umarım son gördüğün tedavin olup mutlu sona kavuşursun canım..

bugünün ilk günaydını ben den gelsin bayanlar .... herkeslere GÜNAYDINLAR.....
güzel bir gün bizleri bekliyor olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…