ben dedim topikte herkes güzel diye :))
gaye'yi gördüm bir içim su :)) demedi demeyin :)))
yetercim ne güzel bir dua olmuş böyle ,
Allah hepimizin tüm dualarını kabul eylesin canım
gayem günaydın balım, bakıyorumda herkes birbirini görmiş gibi bende merak ediyorum seni gayem
selam herkese,
bende izmirden geldim ayağımın tozuyla yazayım dedim:)eşimin kardeşinin düğünü vardı sonra da birkaç gün çeşmede tatil yaptık.ay izmir ne sıcak kızlar yaa.masalcım valla hak verdim yazdıklarını sıcakları görünce.ama izmir çok güzel aklım kaldı valla.topikte bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım ama kızlar birbirinizi görmüşsünüz.bende çok merak ediyorum sizi.biz mda ile birbirimize face vermiştik.mdacım ben face adresimi dondurdum bir süreliğine.
neyse hamilelerimiz umarım hepiniz iyisinizdir.tedavi görenlerde bekleyenlerde allah kolaylıklar versin.bende eylülde tüpüme başlayacağım.hepiizi öpüyorum ayrı ayrı gayem,mda,masal,su perim,mavi,medis,ayşe,eberis,yeliz............ve adını hatırlayamadıklarım.
canım bir de Mda 'yı görsen ne söylerdin bilemedim .. hatun acayip hoş.. bayıldım valla .. Allah nazarlardan saklasın ..
yok artık canım sende sadece fotojenik diyelim aslı böyle degil inanmayan masala sorsun
canım bir de Mda 'yı görsen ne söylerdin bilemedim .. hatun acayip hoş.. bayıldım valla .. Allah nazarlardan saklasın ..
diyosun, aa meraklandım şimdi mda özel mesaj atıyorum sana oku beni :)))
kızlar ya bende merak ediyorum sizleri. face istiyorum. özele bekliyorum mda'cım.
selam herkese,
bende izmirden geldim ayağımın tozuyla yazayım dedim:)eşimin kardeşinin düğünü vardı sonra da birkaç gün çeşmede tatil yaptık.ay izmir ne sıcak kızlar yaa.masalcım valla hak verdim yazdıklarını sıcakları görünce.ama izmir çok güzel aklım kaldı valla.topikte bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım ama kızlar birbirinizi görmüşsünüz.bende çok merak ediyorum sizi.biz mda ile birbirimize face vermiştik.mdacım ben face adresimi dondurdum bir süreliğine.
neyse hamilelerimiz umarım hepiniz iyisinizdir.tedavi görenlerde bekleyenlerde allah kolaylıklar versin.bende eylülde tüpüme başlayacağım.hepiizi öpüyorum ayrı ayrı gayem,mda,masal,su perim,mavi,medis,ayşe,eberis,yeliz............ve adını hatırlayamadıklarım.
hoşgeldin Sardunyacım, düğünleri yapıp üzerine de güzel bir tatil yapmışsın .. sevindim arkadaşım senin adına ... topladığın dopingler tedavine olumlu etkilesin canım..
ben sadece seyhanı ve medidsi gördüm canım .. açıkcası herkesi bu kadar benimsemişken herkesi merak ediyorum...
ben de öpüyorum seni ...
hoşgeldin canım,demek izmire düğüne geldin iyi gezip dinlenip eğlenmişsindir umarım :)) İzmir hep öyle kavurur bide bize sor sen 4-5 gündür serin havalar da gece rahat uyuyabiliyoruz :))
valla bende bi gayeyi gördüm sadece çokta güzel kendisi :)) herkesi ayrı ayrı merak ediyorum bende :))
kızlar bende meraklandım nasıl görüyorsunuz birbirinizi.bende merak ediyorum hepinizi
Mda canım yaa,
Esmer güzelisin kabul et itiraz istemem :))
tatlım özelden ya face yada msn adresi veriyoruz varsa ikisinden birini gönder ekleyeyim seni de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?