hepinizi çok özledim uzun zamandır giremedim hepiniz iyisizdir inş takip edemedim forumu((((( cumanız mübarek olsun
canım hoşgeldin aramıza... nerelerdeydin .. çok merakta bıraktın bizleri..:2:
hepinizi çok özledim uzun zamandır giremedim hepiniz iyisizdir inş takip edemedim forumu((((( cumanız mübarek olsun
canım hoşgeldin aramıza... nerelerdeydin .. çok merakta bıraktın bizleri..:2:
canım hoşgeldin , nerelerdeydin özlettin
ben yokken herkes birbirini görmüş herhalde ben eksik kalmışımm yaaa
canım ya kalmazsın üzülme görüşmek istedigin arkadaşlarına face ismini veya mail adresini verirSin onlar sana ulaşır
arkadaşlar mrb ben 5 yıllık evliyim ve 3 yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum eşimde ve bende hiç bir problem yok hsg çekildi hormonlar normal yumurtlama var buna ragmen halen bebek sahibi olamadık ama ilişki düzensiz hiç bir ilaç vs. kullanmadım gittigim doktora ısrarla istememe ragmen senin bebegin olur ilaç veremem dedi ben bu durumda aşılama yaptırmak istesem hangi aşamalardan geçicem bilgi verebilirseniz çok çok teşekkürler rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inş.
aramıza hoşgeldin canım,en kısa sürede bebeğine kavuşmanı dilerim.
Devlette prosedür biraz daha uzun yapılan tüm testler tekrarlanıyor hsg sprem testleri yapılıyor herşey normalse aşılamaya geçiliyor.
gonal f veya puregon isimli yumurta gelişimine yardımcı iğneleri kullanıyorsun göbekten,dozunu doktor belirliyor gün aşırı kan verip muayene oluyorsun yumurta gelişiminin takibi için yumurtaların 18 mm gibi olunca o akşam çatlatma iğneni vuruluyorsun ve bir gün ara verip ikinci gün aşılama için gidiyorsun eşinden sprem alıp yıkama işlemi yapılıyor ve yıkanmış sprem ile aşılama yapılıyor.
Ağrılı bir işlem değil 2 saat yatıyorsun spor yapıp ağır kaldırmaman gerekli ve aşılama gününden 14 gün sonra kanda sonuç belli oluyor.
umarım aydınlatıcı olmuştur :))
çok teşekkürler göbekten igne korkuttu biraz beni :18::18::18: dilerim isteyen herkese verir rabbim çok zor
günaydın masal çok sevindim ilk kontrolünün iyi geçmesine ayno dozda devam ettirecekler sanırım çok güzel büyümüş 12 ve 10 mm süper canım pozitif düşün pozitif olsun inşalla içleri dolu doludur :) birdahaki kontrol hangi gün? haftaya toplanır yumoşlar bence belki pazartesi.
Kızlarrr merhabalar... Ben ilk kez bu topicten yazıyorum :)
bisürü aşamadan geçtikten sonra yarın aşılama yaptıracağım allahın izniyle... Dualarınızı bekliyorum.. Inanılmaz heyecanlıyım.. Kalbim küt küt aşırı hızlı atıyor.. Ellerim titriyor sürekli..yaptıranların desteklerini ve tecrübelerini bekliyorum... Bi arkadaşım var sevdelinka,sağolsun çok aydınlatıcı bilgiler veriyor
Allah hepimiz için hayırlısını versin... Iyi ki varsınız..
selamınaleyküm arkadaşlar bende bu topiğe ilk kez yazıyorum
2 ay sonra aşılama yapmayı planlıyorum
başarısız 2 aşılama bi tüpüm var
2 ay sonra 3. aşılamamı yaptırıcam belki
şimdi doğum kontrol hapı
elevit (folik asit) belki bu değişebilir
birde çocuk aspirini kullanıyorum
dua edelim birbirimize inşallah
JOLLYY.......sağol jollyy cim bebik olurmu olmazmı Allah biliyor ama tedaviye devam işte kısmet canım..inşallah diyelim bir daha ki kontrol yarın sabah canım...Tunaydinlar efenimmMaşallah maşallah büyüsün bebik adayları . İki tane olsun bizim olsunn öyle degil mı:) Bir dahaki kontrol ne zamana Simdi?
MCAN...... canım teşekkürler ,, inşallah olumlu olur hayırlısı bakalım ne varsa artık kısmette adım adım gidiyoruz..kader..önden biz arkasından..:))masal umarım süreç boyunca hep olumlu gelişmeler yaşarsın...
ben dedim topikte herkes güzel diye :))
gaye'yi gördüm bir içim su :)) demedi demeyin :)))
selam herkese,
bende izmirden geldim ayağımın tozuyla yazayım dedim:)eşimin kardeşinin düğünü vardı sonra da birkaç gün çeşmede tatil yaptık.ay izmir ne sıcak kızlar yaa.masalcım valla hak verdim yazdıklarını sıcakları görünce.ama izmir çok güzel aklım kaldı valla.topikte bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım ama kızlar birbirinizi görmüşsünüz.bende çok merak ediyorum sizi.biz mda ile birbirimize face vermiştik.mdacım ben face adresimi dondurdum bir süreliğine.
neyse hamilelerimiz umarım hepiniz iyisinizdir.tedavi görenlerde bekleyenlerde allah kolaylıklar versin.bende eylülde tüpüme başlayacağım.hepiizi öpüyorum ayrı ayrı gayem,mda,masal,su perim,mavi,medis,ayşe,eberis,yeliz............ve adını hatırlayamadıklarım.
MDA......tabi sorsunlar da nasıl salladığını söyleyeyim ...mütevazi hanım..fotojenik olduğun doğru aslının iyi olmadığı külliyen yalan...canım arkadaşım benim.yok artık canım sende sadece fotojenik diyelim aslı böyle degil inanmayan masala sorsun
DİMPLE....hoşgeldin canım,,naptın sen ya yok oldun ne zamandır bazen kıskanıyorum böyle gidiyorum diyenleri gidenleri özlettiriyorsunuz kendinizi arada lazım.... fakat iyiyim bir süre yokum merak etmeyin demek şartı ile ..çünkü sebep bilmeyince haberli olmayınca insanın aklına bir sürü şey geliyor sorduk andık adını hep çağırmışız resmen gelmişsin...bizde özledik seni canım.hepinizi çok özledim uzun zamandır giremedim hepiniz iyisizdir inş takip edemedim forumu((((( cumanız mübarek olsun
arkadaşlar mpb den haber alan varmı , hem face den hemde buradan özelden yazdım cevap vermiyor hiç görünmüyorda allah korusun acaba bebgine bişeymi oldu :18:
MELEK.....korkutmasın iğneler..eminim bugüne kadar canın çok şey için daha çok yanmıştır ..hiç takma bile aklına ,,alışırsın zaten ilk bir iki enjekteden sonra ..çok teşekkürler göbekten igne korkuttu biraz beni :18::18::18: dilerim isteyen herkese verir rabbim çok zor
ERCELF........2 gün daha aynı dozla devam ettim canım evet,,yarın 2.kontrolüm var..cetrodite iğnesinede başlıyorum bugün..hayırlısı ..dur hayatım toplama falan deme ben daha adapte olamadım ne zaman başladım da ortasına geliyorum anlamadım böyle iyiyim biraz daha devam etsin...:)))) buradan işimi gücümü yapıyorum arada uzanıp kitaplarımı okuyorum arada gezip hava alıyorum bazen alışveriş:))) yeni kanunlarımıza çalışıyorum falann opu transfer den bahsedince neden burada olduğumu hatırlıyorum ohh diyorum bahane oldu bu dinlenmeme :))şaka bir tarafa hakikaten tüp bebek çok farklıymış yumurtlama takipleri ilaçlar aşılamalar ameliyatlar falan basamak mış hepsi sadece antremanmış gibi geliyor insana bu son aşamayıda görüp yaşayınca tabi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim alakan için ayrıca tekrar teşekkür ederim ercelf..cim öpüyorum
masalcım sonunda başladın tüp bebeciğine inşallah bir an evvel kavuşursun.yaw bende çok merak ediyorum ama bir yandan da korkuyorum hala.aşılamaya göre biraz zahmetli değil mi?allah hepimizin yardımcısı olsun .
haftasonu geldiiii... bu gecede izmirden eşim gelecek kısmetse ,, bir hafta olacak yarın ben istanbula geleli..pazar gecesi dönecek tabi mecbur ama en azından şu 2 gün birlikte vakit geçirip gezmek kafamı dağıtmak istiyorum ...arada moral olsun 2.haftaya başlarken ,,yarın 2.kontrolüm var ben size yazana dek muhtemelen pazartesi de 3.kontrolüm olmuş olur umarım hayırlı gelişmeler yaşar sonuçlar alırım pazartesi bu 2 kontrolü geçirmiş olumlu şekilde de devam eder halde sizlere bilgi vermek umudu ile öpüyorum ...destekleriniz alakanız için de teşekkür ederim hepinize.sağlıkla ,,sevgiyle....
asilama tecrubesi olan arkadaslar bana cevap verirseniz cok sevinirim...
asilamam yumurta yeterli buyukluge geldigi icin adetimin 11. gununde yapildi yani agustosun 16sinda. normalde 30 gunde adet goruyorum ve yumurtlamam 13-14. gune denk geliyordu ama bu erken asilama adet gunumu degistirecek bisey mi? ben israrla adet gecikmeden test yaptirmak istemedim ama adet gunumun degismesi durumu varsa ayin 4une kadar beklemeye de gerek yoktur sanirim. bu konuda bilgisi tecrubesi olan var mi?
asilama tecrubesi olan arkadaslar bana cevap verirseniz cok sevinirim...
asilamam yumurta yeterli buyukluge geldigi icin adetimin 11. gununde yapildi yani agustosun 16sinda. normalde 30 gunde adet goruyorum ve yumurtlamam 13-14. gune denk geliyordu ama bu erken asilama adet gunumu degistirecek bisey mi? ben israrla adet gecikmeden test yaptirmak istemedim ama adet gunumun degismesi durumu varsa ayin 4une kadar beklemeye de gerek yoktur sanirim. bu konuda bilgisi tecrubesi olan var mi?
canım merhaba herşeyden önce aşılaman sana bebegini getirsin.Diger konuyada gelince aldığımız ilaçlar nedeni ile yumurtlama günleirmizin degişmesi öne yada geriye gelmesi çok dogal ve bu ilaçlar ile malesef adet günlernde degişebiliyor. bazen erken bazende geç olabiliyorsun ama yumurtlama günü ile ilişkili degil diye düşünüyorum bence en dogrusu aşılamadan 12 gün sonra kan testi yapman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?