Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bencede yaptırmalısın, hatta şöyle başlayalım neden bebeginiz olmuyordu sakıncası yoksa. egerki çok büyük bir problem degilse hamile olabilirsin buradaki pek çok arkadaşımız aşılama ile hamile kaldılar

uzunca bir suredir korunmuyorum ancak ailemde erken menapoz var ve ben 30 yasina gelince doktora gidip son bir muayne oldum esimden de benden de bazi testler ve film istendi. hersey normal. film cektirmek istemedim hemen zaten dunya saglik orgutu de ilk uc ay yumurta takibi oneriyor. bu ay klomenle yumurtanin kalitesini arttirip deneyelim dedi doktorum ve 10. gun kontrole gittigimde yumurtaya bakti ve yarin asiliyoruz dedi. ben o kadar sok oldum ki aklimin ucundan gecmezdi ve inanin filmden baska hic biseyi arastirmamistim bile agzim dilim tutuldu catlama ignesini olup eve gittim. esimde sasirdi garip bir gece gecirdik vardir bi hayir diye ertesi gun asilamayi yaptirdik.

bir hayir olduguna inanmak istiyorum. adet gecikmeden bu konuyu kafamda mumkun oldugunce kurmamaya calistim. bu yuzden test bile yaptirmadim ki okudum 12. gunden itibaren belli oluyormus. ben de boyle bir model oldum yani

sonuc olarak yarin bir aksilik olmazsa test yapicam.

hayırlısı canım, bizi merakta koymazsın degilmi? haber bekliyoruz:18:

hayırlısı canım, bizi merakta koymazsın degilmi? haber bekliyoruz:18:

kocişimizide özlemişizzzz
bu tedavilerinizde nedense sana ve mdaya güvenim sonsuz inşallah herşey çok güzel olacakkkkkkk

wooowwww diyorummm amanın bune güzel laflarrrr
bende tedaviye başlayınca bak hepsinden istiyorum ona göreeee

Selam kızlar nasılsınız??
umarım hepiniz iyisinizdir..
tanışmalar görüşmeler olmuş ne güzel..bende merak ediyorum sizleri..
masalcım çok güzel haberlerle gel bizlere nolurrrrr

bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..
birazda izmiri gezeriz ilk kez geliyoruz kaçırmamak lazım güzelliklerini..
herkescikler kendine iyi baksın...

anım ya ben senide çok merak ediyorum gaye ve mda bir içim su valla seninde onlardan kalır yanın yoktur eminim seni nasıl görebilirim ki pazartesi gelince denk gelirsek çözelim bu sorunu :)))

Eşin yanına geliyormuş 1 hafta açığı 2 günde kapatırsınız siz :)) gez dolaş rahatla ki yumoşlarında büyük kaliteli ve bebiş olmaya hazır hale gelsin :))

çok öpüyorum canım iyi tatiller :)

bence hiç görme manken gibi hatunn

başka bir topikte bir arkadaş bana önermişti bu akapunkturu sebepsiz infertilite olduğum için onunda tanıdıkları yaptırmış ve hamile kalmış,araştırdım biraz ama olur gözüyle hiç bakmadım para tuzağı gibi gelebiliyor bana

Gerçi tüp bebek maceramda olmazsa son şans olarak deneyebilirim.

Sen gidersen ve yaptırırsan burada paylaş lütfen özellikle takip ederim canım :))

tabiki medidscim bilgi veririm..yani ben çok olumsuz karamsar olamıyorum düşün çok yakın komşum karşımda anlatıyor..kız kardeşi görümcesi o..mustafa yaşarla şifa buldular desem yeridir..tabikii rabbim istedi de oldu ama aracı oldu diye düşünüyoruz..dünden hamile kaldı haberini alınca aradım hemen..seni bi makinaya alıyorlarmış işte akapunktur aletine sen bişey demeden o doktor anlatıyormuş neyinin oldugunu..ve sadece kendi yetiştirdiği bitki kürleri hazırlıyormuş.para tuzagı diyemiyecegim çünkü aylık kont yok.4 ayda bir istiyor seni oaraya..hatta sadece hormon testi istiyormuş gelmene gerek yok diyor..

çok teşekkürler canım inşallah ogün bi gelsinde ayın 5 ine aldım bileti Hataya adetim 10 u gibi ama daha erken olur diye erkenden gidiyorum:) Allahım hepimize nasip eder inşallah o güzel duyguyu tatmayı..

GUNAYDİNLARRRRRRRRRR

HEPİNİZE GUZEL MUTLU HAFTASONLARİ DİLİYORUM...

Yeni bir aya daha basladik hepimiz icin hayirlisi olsun..rabbim guzel haberler duymayi nasip etsin..

şimdiden bi sürü talibi olacak kızımın desenize...

masalcım sanada iyi hafta sonları umarım gene olumlu gelişmelerle dönersin topiğe...

herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...

inş tedavi sürecin boyunca herşey mükemmel geçer ve sonunda meleğine kavuşursun öpüyorum canım kendine iyi bakk

canım sorma yaa gelemedim ama hep aklım sizdeydi ((( bende sizleri çok merak ettim inş hepiniz iyisizdir şöyle bi göz atıyordum geçmişe ama yine de şükür kavuşturana

ben yokken herkes birbirini görmüş herhalde ben eksik kalmışımm yaaa
dimplecim aramıza tekrar döndüğüne çok sevindim .. sabahın ilk günaydınları senden geliyordu biliyorsun :) arada özletmek güzel oluyor sanırım :)) bu ara özleten özletene.. sağlığınız iyi olsun biz özleriz sizi :) şimdi sıra da seninle karşılaşmak var canım ..bir ara görüşelim mutlaka .. öpüyorum..

merhaba Melekcim ,inşallah herhangi bir tedavi sürecine girmeden bebeişin kendiliğinden gelir canım.. hakkında hayırlısı olsun canım..

masalcan'ım şu anda eşinle birlikte 2. kontrolün için hastanedesin.. inşallah güzel haberler alıp bize geri dönüş yapacaksın canım benim... yüreği gibi kendini de afet olan hatun, seni görüp sesini duymak çok güzeldi.. samimiyetin için teşekkürler arkadaşım.. buradaki herkesin farklı yeri ve önemi var benim için... hepinizi ayrı ayrı seviyorum inanın.mda,medids,seyhan,superisi,dimple,nimeysa,sardunya ve daha ismini sayamadığım bir çok arkadaşım.....

hayırlı osun aşılaman canım .. ,nşallah bugün bize hayırlı ve güzel haberler verirsin .. dualarımız seninle...

nimeysacım , seni de merak ediyorum canım ...
inşallah gönlünce olsun her şey... çok öpüyorum...

canım , kayınpederinin sağlık durumun iyi olmasına sevindim .. inşallah en mkısa sürede normal sağlığına kavuşur.. geçmiş olsun çok...
bu arada tebrik ederim bugün evlilik yıldönümünüzmüş... bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..inşallah bir sonraki yıldönümüzde mutluluğunuz bebeğinizle taçlanır.. bu sne belki eşin yanında değil ama seneye inşallah 3 kişi kutlayacaksınız hiç üzülme.. çok öpüyorum seni her şey gönlünce olsun..

güzel, mutlu dolu haftasonu geçirmeniz dileğiyle günaydınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…