Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım benim ... iyiyim arkadaşım sen nasılsın ? bu sabah uyuyaklamışım geç kaldım biraz uyku mağdurluğu var üzerimde :) senin nasıl gidiyor ? kontrolün ne zaman ?
iyi yapmışsın canım bazen geç kalkmak inanılmaz dinlendiriyor insanı bende tam tersi her sabah 7:30 da ayaktayım deli olacagım, eşim çok sever sabah uykusunu bende tam tersi, çalışınca iyi oluyor ama hafta sonu o uyumak istiyor ben ayakta oluyorum. Benim kısmet olursa 06/09 da kontrolüm ama erkende gidebilirim adete baglı yani.

hayırlısı bakalımmm sende tonguç beyle konuşuyosun dimi
bende adetimle beraber başlayacam artıkk bir an önce başlasın ve bitsin istiyorum omuzlarımdaki yük kalksınnn

evet canım ama İstanbula gittiğimde Tonguç bey yoktu mecburen Murat bey baktı ama bu gidişimde Tongucu istiyorum.

günaydın canım benim... valla ben de hızınıza yetişemiyorum .. daha uyku sersemliğim var üzerinde :)

patroniçe tekrar günaydınnnn
ben 5 dk geç kalsam bişey demiyolar ama suratları böyle oluyo

canım inşallah sende yapacaksın takvimi,o gün gelecek bende senin takvimine bakıp maşallah diyeceğim

inşallahhh ama nedense ben karamsarım bu konuda

kızlar bugün rüyalara dalmışım az kalsın eşim işe geç kalıyordu eşimle beraber 5 kişide, şirket arabası eşimde olduğu için yakın yerdekileride işe götürüyor,daha arayıp sormadım,tatile alışınca böyle oluyor heralde

nice yıllara , tekrar geçmiş olsun

günaydınnnn

günaydınnn cnm benimmm

bu ne kalabalıkkkk bugünnn

yok canım ben saatin alarmını kapatıp uyuyakalmışım :)dün temizlik yapmıştım akşamda arkadaşlar oturmaya gelmişti.. onun üzerine banyoda ''süleymancık'' denilen küçük kertenkele gördüm.. eşim gelene kadar nöbet tuttum başka bir yere ayrılmasın diye o da mağazayı geç kapatınca onu bekledim .. eşim yarım saatte yakaladı onu tabii ben de tüm gece ya başka bir tane daha varsa diye düşünüp durdum. gözümü kırpmadım diyebilirim :) sabahta pes etmişim :)) bahçe içinde oturmak hem iyi hem kötü.. benim gibi böcek fobisi olanlara göre değil
5 gün sonra nasipse op tarihini öğrenecez hayırlısıyla canım benim.. adete takılma boşver...

patroniçe tekrar günaydınnnn
ben 5 dk geç kalsam bişey demiyolar ama suratları böyle oluyo

yüzümde hoş ayytebessümlere sebep olan güzel arkadaşım benim :)) patroniçe hee :))) bayılıyorum senin şu tabirlerine..

yeni tedavileri okudukça heveselenmiyor değilim
doktorum bana da tüp önerdi artık ama daha 1 aşılama hakkımda var onu sonraya saklamak istiyorum
tüp bebek merkezleri ve fiyatları hakkında bilgi verebilirseniz sevirim arkadaşlar
yeni yıla doğru başlmak istiyorum nasip olursa...

canım karamsar olma bende hep öyleydim kaç kere yazmışımdır buraya,en sonkinde herşey bitti deyip konuyu kapatıp başka kararlar almıştık eşimle çalışıp birikim yapıp önümüze bakacaktık çocuk meselesini düşünmeyecektik.en sonki sabaha kadar döktüğüm göz yaşlarımı isyanlarımı ne eşim ne ben unuturuz...ama rabbim bize mucizemizi nasip etti.sana ve diğer arkadaşlarımıda inşallah nasip edecek

ayşe den haber alan var mı arkadaşlar hiç ? dua topiğine de uğramıyor 3 gündür hatta dün okunan yasinler okunup bağışlanacaktı. Ayşe olmadığından hala toplanamamış.. açıkcası merak ettim .... umarım başına kötü bir şey gelmemiştir. çünkü haber vermemezlik etmezdi.. umarım korkulacak bir şey olmamıştır...

gayececim bu sülaymancık yüzünden bende bikere böyle nöbet tutmuştum ilk evlendiğim sene bahçeli bir apartmanda oturuyordum ozmanlar, insan çok tuhaf oluyor aslında onlar çok zararsız ama sabaha kadar nasıl uyuduğumu bilmiyorum,
12 yıldır antalyada yaşıyorum hala böceğine falan alışamadım...

Bana ne ya bende bahçeli evde oturmak istiyorum işte , ben böcege , süleymancıga razıyım İstiyorum işte

al ben de o kadar Mavicim ya .. benim 3. yılım olacak hala görünce elektrik çarpmış gibi oluyorum
neyseki bu sene böcek sorununu çözdüm .. bu yaz karşılşamadım hiç dense yeri.. geçen yazları hatırlıyorum da felaketti.. olan laptopuma oldu ama neyseki o sorunu hallettik :))
biliyorum mavicim zararsız ama yine de ürküyorum ve huylanıyorum tüm sürüngenlerden :)) aslında şans getirirmiş eşimin dediğine göre ama söz geçiremiyorum bu konuda kendime..
buraya gelin geleceğimde ne böceklerinden ne de neminden bi haberdim :)

sayfalar ne çabuk ilerlemiş böyle :) ben gelmiyeli topik hareketlenmiş mi ne

Bana ne ya bende bahçeli evde oturmak istiyorum işte , ben böcege , süleymancıga razıyım İstiyorum işte

eğer börtü böcekten buyulanmıyorsan benim eve geçebilrisin canım :) değiş tokuş yapabiliriz :)
Allah gönlüne göre nasip etsin canım ..

Selam kızlar dun ugrayamadım hıc sohbetler ılerlemıs okuyamadım dun oglumla mevlude gıttık sonrada babamızı kacırdık ve alsancaga gıttık ıyıkıde gıtmısız harıka bı havaı fısek gosterısı ızledık muhtesemdı gercekten veeee eve geldık oglumun ılk tekmelerını hısetım dun okadar guclu vurdukı esımde hıssetı Rabbım herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu gercekten

oyyy yesinler onun tekmelerini yaa :)) paşamız güçlü kuvvetli olacak belli canım.. hem yakışıklı hem güçlü... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.. yakışıklının yani pozları yok mu ? şimdi gayet belirgindir paşamız...

Ben istanbul tup bebeğe gidiyorum. 4.000 TL +. İğneler . Kullanılan iğnelere göre değişiyor ama genelde 6.000 TL civarı tutuyor. Ben Allahtan cok az iğne kullaniyorum Merkez sgk ilede anlaşmalı onun fiyatlari nasıl hiç bilmiyorum ama. Umarım yeni yıla göbüsün dolu girersin

Son düzenleme:

Bende bende istiyorum artık müstakil yasama gecmek istiyorum :) İstanbulda pek öyle projelerde yok ki iste. Olsada is alanına uzak. İns. Emeklilikte nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…