nice yıllara , tekrar geçmiş olsun
günaydınnnn
günaydınnn cnm benimmm
bu ne kalabalıkkkk bugünnn
maviciğimm şu alttaki bebek gelişim tablosundan yapamadan gidersem gözüm açık gidecemhergün okuyorum sizin tablolarınızı maşallahhh
iyi yapmışsın canım bazen geç kalkmak inanılmaz dinlendiriyor insanı bende tam tersi her sabah 7:30 da ayaktayım deli olacagım, eşim çok sever sabah uykusunu bende tam tersi, çalışınca iyi oluyor ama hafta sonu o uyumak istiyor ben ayakta oluyorum. Benim kısmet olursa 06/09 da kontrolüm ama erkende gidebilirim adete baglı yani.günaydın canım benim ... iyiyim arkadaşım sen nasılsın ? bu sabah uyuyaklamışım geç kaldım biraz uyku mağdurluğu var üzerimde :) senin nasıl gidiyor ? kontrolün ne zaman ?
hayırlısı bakalımmm sende tonguç beyle konuşuyosun dimi
bende adetimle beraber başlayacam artıkk bir an önce başlasın ve bitsin istiyorum omuzlarımdaki yük kalksınnn
günaydın canım benim... valla ben de hızınıza yetişemiyorum .. daha uyku sersemliğim var üzerinde :)
canım inşallah sende yapacaksın takvimi,o gün gelecek bende senin takvimine bakıp maşallah diyeceğim
nice yıllara , tekrar geçmiş olsun
günaydınnnn
günaydınnn cnm benimmm
bu ne kalabalıkkkk bugünnn
iyi yapmışsın canım bazen geç kalkmak inanılmaz dinlendiriyor insanı bende tam tersi her sabah 7:30 da ayaktayım deli olacagım, eşim çok sever sabah uykusunu bende tam tersi, çalışınca iyi oluyor ama hafta sonu o uyumak istiyor ben ayakta oluyorum. Benim kısmet olursa 06/09 da kontrolüm ama erkende gidebilirim adete baglı yani.
evet canım ama İstanbula gittiğimde Tonguç bey yoktu mecburen Murat bey baktı ama bu gidişimde Tongucu istiyorum.
patroniçe tekrar günaydınnnn
ben 5 dk geç kalsam bişey demiyolar ama suratları böyle oluyo
inşallahhh ama nedense ben karamsarım bu konuda
inşallahhh ama nedense ben karamsarım bu konuda
yok canım ben saatin alarmını kapatıp uyuyakalmışım :)dün temizlik yapmıştım akşamda arkadaşlar oturmaya gelmişti.. onun üzerine banyoda ''süleymancık'' denilen küçük kertenkele gördüm.. eşim gelene kadar nöbet tuttum başka bir yere ayrılmasın diye o da mağazayı geç kapatınca onu bekledim .. eşim yarım saatte yakaladı onu tabii ben de tüm gece ya başka bir tane daha varsa diye düşünüp durdum. gözümü kırpmadım diyebilirim :) sabahta pes etmişim :)) bahçe içinde oturmak hem iyi hem kötü.. benim gibi böcek fobisi olanlara göre değil
5 gün sonra nasipse op tarihini öğrenecez hayırlısıyla canım benim.. adete takılma boşver...
günaydın kayıp güzel ,
bak ne güzel oldu ,iyiki buradasın
günaydın canım yok daha kaybolmam artık
gayececim bu sülaymancık yüzünden bende bikere böyle nöbet tutmuştum ilk evlendiğim sene bahçeli bir apartmanda oturuyordum ozmanlar, insan çok tuhaf oluyor aslında onlar çok zararsız ama sabaha kadar nasıl uyuduğumu bilmiyorum,
12 yıldır antalyada yaşıyorum hala böceğine falan alışamadım...
Bana ne ya bende bahçeli evde oturmak istiyorum işte , ben böcege , süleymancıga razıyım İstiyorum işte
Selam kızlar dun ugrayamadım hıc sohbetler ılerlemıs okuyamadım dun oglumla mevlude gıttık sonrada babamızı kacırdık ve alsancaga gıttık ıyıkıde gıtmısız harıka bı havaı fısek gosterısı ızledık muhtesemdı gercekten veeee eve geldık oglumun ılk tekmelerını hısetım dun okadar guclu vurdukı esımde hıssetı Rabbım herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu gercekten
yeni tedavileri okudukça heveselenmiyor değilim
doktorum bana da tüp önerdi artık ama daha 1 aşılama hakkımda var onu sonraya saklamak istiyorum
tüp bebek merkezleri ve fiyatları hakkında bilgi verebilirseniz sevirim arkadaşlar
yeni yıla doğru başlmak istiyorum nasip olursa...
Bana ne ya bende bahçeli evde oturmak istiyorum işte , ben böcege , süleymancıga razıyım İstiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?