- Emoji Skoru
- 52
- Puanlar
- 318
Ben istanbul tup bebeğe gidiyorum. 4.000 TL +. İğneler . Kullanılan iğnelere göre değişiyor ama genelde 6.000 TL civarı tutuyor. Ben Allahtan cok az iğne kullaniyorumMerkez sgk ilede anlaşmalı onun fiyatlari nasıl hiç bilmiyorum ama. Umarım yeni yıla göbüsün dolu girersin
ne kadar hizli ilerliyor burda sohbet:0 dun soz vermistim test sonucunu yazarim diye ama sabah adet gordum ve buna uyandim. bundan sonra ne olucak bilmiyorum doktor ne derse oyle devam ederim demistim ama doktorum da tatile cikti dun. ilerleyen gunlerde ne derim ne dusunurum bilmiyorum ama gercekten bir saglik sorunum yoksa psikolojiye cok da inandigimi soyleyemem. ben bebek karari verdikten sonra takvime bile bakmiyordum kendiliginden olsun diye cok uzun sure akisina biraktim. hemen film cekilmese de olur dedim hatta asilama yapildiktan sonra bile ilk birkac gun disinda cok dusunmedim. bu kadar serinken aklim ruhum bu is olmuyorsa psikolojinin etkisinin cok guclu olduguna inanmiyorum. umarim altindan ciddi bir sorun cikmaz. allah en dogru zamanda vericek her birimize yeterki saglik olsun evliliklerde huzur olsun. sizler cok uzun zmandir yazisiyorsunuz ben cok kolay dahil olamam sanirim ama dualarim sizinle. siz de eksik etmeyin benim icin. yine soz durumdan haberdar edicem:)))
guzel haberlere....
haftasonu geldiiii... bu gecede izmirden eşim gelecek kısmetse ,, bir hafta olacak yarın ben istanbula geleli..pazar gecesi dönecek tabi mecbur ama en azından şu 2 gün birlikte vakit geçirip gezmek kafamı dağıtmak istiyorum ...arada moral olsun 2.haftaya başlarken ,,yarın 2.kontrolüm var ben size yazana dek muhtemelen pazartesi de 3.kontrolüm olmuş olur umarım hayırlı gelişmeler yaşar sonuçlar alırım pazartesi bu 2 kontrolü geçirmiş olumlu şekilde de devam eder halde sizlere bilgi vermek umudu ile öpüyorum ...destekleriniz alakanız için de teşekkür ederim hepinize.sağlıkla ,,sevgiyle....
canım merhaba
özellikle senin haberini bekliyordum bugün açıkcası üzüldüm. Bende katılıyorum sana bencede başka bir doktorla görüşüp ne var kesinleştir. Banada 4 sene boyunca 3 farklı doktor sebebsiz infertilide dediler ve beklettiler ancak geçen seneden bu yana rezerv azlıgım oldugu ögrendim, eşimde sayı ve morfoloji sorunu oldugunu ögrendim
peki simdi tedavi mi goruyorsun? bir de burdan doktor ismi vermek dogru mu ama istanbuldaysan dogru taniyi kimin koydugunu paylasabilir misin?
İns. Bu sefer kavuşursun bebisine. Hepimizin bir cok ortak noktası var. Olumsuz Aşılamalar tup bebekler.. Dualarimiz hepimiz icin:16:
merhaba reyyan hayırlısı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza , bişey sormak istiyorum 2 kez aşılama ,1 kez tüp denemişsinde şimdi neden tekrar tüp bebek degilde aşılama deniyorsun.
ben den haberler güzel 7 gün 112,5 doz iğne vuruldum dün kontrlüm vardı sağda ve solda olmak üzeere 2 tane sağlıklı yumurtam var12mm ve 13mm salı tekrar kontrole gitcem bu aşılamada daha rahatım inşallah sonuda güzel olur
günaydın canım ne güzel yumurtalar çok güzel gelişiyor ins sağlıklı güzel bir melek olarak sana gelirler canım hakkında hayirlisi olsun tatlım öptüm
ne kadar hizli ilerliyor burda sohbet:0 dun soz vermistim test sonucunu yazarim diye ama sabah adet gordum ve buna uyandim. bundan sonra ne olucak bilmiyorum doktor ne derse oyle devam ederim demistim ama doktorum da tatile cikti dun. ilerleyen gunlerde ne derim ne dusunurum bilmiyorum ama gercekten bir saglik sorunum yoksa psikolojiye cok da inandigimi soyleyemem. ben bebek karari verdikten sonra takvime bile bakmiyordum kendiliginden olsun diye cok uzun sure akisina biraktim. hemen film cekilmese de olur dedim hatta asilama yapildiktan sonra bile ilk birkac gun disinda cok dusunmedim. bu kadar serinken aklim ruhum bu is olmuyorsa psikolojinin etkisinin cok guclu olduguna inanmiyorum. umarim altindan ciddi bir sorun cikmaz. allah en dogru zamanda vericek her birimize yeterki saglik olsun evliliklerde huzur olsun. sizler cok uzun zmandir yazisiyorsunuz ben cok kolay dahil olamam sanirim ama dualarim sizinle. siz de eksik etmeyin benim icin. yine soz durumdan haberdar edicem:)))
guzel haberlere....
slm kizlar bende ilk kez asilama icin artik ilk adimi attim... ha su gun ha bugun bekle bekle baktik kendiliginden olacagi yok
7 eylul cuma sabahina randevu verdi doktor (randevuyada daha cok varrrr)
butun test sonuclarinizla birlikte gelin bir degerlendirme yapalim dedi..:18:
Mavicim demek ismi netlesti oglusunun CİNARismi de hayati da guzel olsun ins..ben pek begendim soylemeden edemedim
Mdacim canim aslinda burdayim okuyorum yazmiyordum masalla haberlestik biraz...bugun bi mrb demek istedim...bende degisim yok hormonlar tavan yine ilaca devam...
Superim nerelerdesinnnn?
Gayecimm ben iyiyim peki sen nasilsin sicaklar devam mi antalya da?
Masalcimmmm hadii guzel haberlr ver bizlere...
Bu arada bende gormek istiyorum sizleri yaaa gayemmm nasil olcak bu is
ben den haberler güzel 7 gün 112,5 doz iğne vuruldum dün kontrlüm vardı sağda ve solda olmak üzeere 2 tane sağlıklı yumurtam var12mm ve 13mm salı tekrar kontrole gitcem bu aşılamada daha rahatım inşallah sonuda güzel olur
güzel dileklerin için sağol canım benimdrumunda dediği gibi ( biz herşeyi yaptık geriside, nasipte varsa olur)rabbim ümitsiz bırakmasın inşallah ama kontrolde bi hamile kadın vardı.. önce onu aldılar bebeğin kalp atışlarını dinlediler.. allahım ne güzel bir sestir o ya,tüylerim diken diken oldu rabbim tez zamanda o sesi dinlemeyi ,,dimple ,masal ,mda,nimessay,gayem,seyhan,superisi ercelf,jolly,burcudalli,meleğim38,ayşe ve bendeniz meleğe ve adını hatırlayamadığım ama bu yolda emek veren herkese nasip eder inşallh
1.aşılamamı denedim bugun 15.gün olmadı regli oldum kısmet bidahaki sefere inşallah.herkese bol şans ve bol moralli günler diliyorum.
güzel dileklerin için sağol canım benimdrumunda dediği gibi ( biz herşeyi yaptık geriside, nasipte varsa olur)rabbim ümitsiz bırakmasın inşallah ama kontrolde bi hamile kadın vardı.. önce onu aldılar bebeğin kalp atışlarını dinlediler.. allahım ne güzel bir sestir o ya,tüylerim diken diken oldu rabbim tez zamanda o sesi dinlemeyi ,,dimple ,masal ,mda,nimessay,gayem,seyhan,superisi ercelf,jolly,burcudalli,meleğim38,ayşe ve bendeniz meleğe ve adını hatırlayamadığım ama bu yolda emek veren herkese nasip eder inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?