Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nazarboncugm insalllahhhhhhh hamilesindirrr insallahh
cokkkkk icten soyluyorumm

masalcan'ım güzel haberler getirisin bizlere inşallah... öptümm...

hepinize kocaman günaydınlar biraz ara verdikten sonra yine buradayım.. geçmişi okuyamadım pek sayfalar ne kadar ilerlemiş öyle..ama sanırım herkes birbirini görmek istemeye başlamış bende istiyorum sanırım yeni hamile haberi yok hala forumda ve tedavi sürecinde olan az arkadaşımız var..

Masalımm tedavine başlamışsın hayırlısıyla çok sevindim anca görebiliyorum yoktum çünkü kusura bakma..inşallah bu sefer olucak meleğine kavuşacaksın canımm..

Gayem,nasılsın canım görüşmeyeli?

Mda,fotoğrafını görmek kadar sesini duymakta çok mutlu etti beni nasıl gidiyo ilaçlar bitti mi ne zaman geliyosun buraya?

medids,seyhan,mavi,yeliziz,sardunya,nimesay,jollyy,ercelf,dimple ve adını daha sayamadığım arkadaşlarım inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır..

Son düzenleme:

perim hoşgeldin ... neyseki arayı fazla uzatmadan , kendini özletmeden geldin aramıza tekrardan... çok sevindim seni gördüğüme canım benim .. bir daha kaybolma olur mu ?
iyiyim canım benim ... yazından senin de moral depolayıp evrene positive energy yaydığını hissedebiliyorum ... hep böyle kal kuzumm
ben de seni görmek istiyorum çıtır :)

hoşbuldum canım arayı fazla uzatmadım evet ama ara vermek iyi geldi gerçekten..bende seni gördüğüme sevindim canım özlemişim buraları,seni,sohbetini..nasıl görücez peki birbirimizi siz nasıl gördünüz burda..

sana özel meaj yolladım canım

canım ekledim seni ama online görünmüyorsun .. özelden mesaj atamıyorum 10 dk bekle diyor :)

günaydın kızlar bugün biraz geç geldim aranıza malum bankalarda uğraşmak biraz zaman alıyor.
pericim yeniden gelmişsin çok sevindim seni görmek güzel

inş hayırlı haberlerle gelirsin masalcım....

su perimmmmmmm:) uzun zaman olduu yineee ben geldimmm :) girememistim ne zamandır;nasılsın bakalım ? hersey yolunda mı..

canımmm hoşgeldin nerelerdesin yaa özlettin kendini..ben iyiyim canım asıl sen nasılsın..herşey yolunda hala bebişsizim

canım bende cok ıyıyım sukurler olsun .. uzun ve guzel gecen bi tatill donusu yasıyorum :)
neler yaptın dersen ..en guzeli bir pkolu olarak 9 kilo verdim benim icin mucize ve vermeye devam ediyorum ..
kendimi 4 ay icerisinde yeniledim ruhen ve fiziken baya iyi geldi bu sure... simdi bebise geldi sira :)

2. asılamama geciyorum yarın insallah bakalım hayırlısı ...

ne durumdasın pekı sen canım? anlasılan 2. tutmadı ne dusunuyorsun peki .. ara mı devamm mı?_

iyi olmana çok sevindim canım ne güzel sende benim gibi kilo vermişsin en iyisini yaptın..bizim kilo engelimiz var biliyosun..maşallah devam etmende güzel..verilen kilolar bebişine çabucak kavuşman için vesile olur..inşallah aşılamanda gelir bebişin..benim 2.aşılama tutmadı ondan beridir hastalanmadım 3.aşılama yaptırıcam ama gelse başlıcaz..

uzuldum ama sunu biliyorum hersey nekadar olumlu dusundugunle alakalı :) her yasaıgımız seyde hayır var sonradan goruyoruz bunu..
mesela subatta tutsaydı benım .. baya psıkolojık olarak moralım bozulcaktı kılolu hamıle kaldım dıye suan kafam rahat kalbım huzurlu .. allaha bıraktım bende ısımı ...

pekı senın kac gun gectı negatıfı ogrendıgınden bu zamana ? adet sokturucu dusunmuyomusun canım

ne güzel canım hamileliğinde de gezersin işte hem ne kadar güzel bir hamilelik geçirirsen bebeğin de o kadar stressiz büyür ve sakin olur :) ekim de tüp yapılacak canım özel merkez arayşındayım anadolu yakasında. raporumu alıp özele gitmeyi düşünüyorum. onun dışında kafamı boşalttım kocamla hayatıma bakıyorum hani derler ya kafandan atınca rahat oluyorsun aynen öyleyim şuan tüp bebekde tutarsa tutar.inşallah tutar.

leylacım canım benim kafayı boşaltmak gerçekten çok iyi oluyor. belki böylesi hayırlıdır sonuna kadar denicez biz de olmazsa da rabbimin takdiri dicez. sen şimdi 3 ay dinlen 3 ayın sonunda da yine başlarsın tedaviye ama sana tavsiyem bu sefer doktorlar gerek yok dese bile dikiş attırç progestan iğnesi ve kan sulandırıcı iğne ol. biz çok özel hastalarız çünkü.

canım bebek de bir sorun yoksa neden öldü ki rahim ağzındaki kanama mı etkiledi? belki de beslenemediği için kalbi durmuştur canım. üzülme ne olur

superim hoşgeldin biz iyiyiz eski sinerjimizi yeniden yakaladık sen nasılsın ben de giremedim pek adetin geldi mi canım ne durumdasın?

hoşgeldin canım :)) iyi ki geldin :)) ara verme tatlım sen her gün düzenli olarak gel özlüyoruz sonra :))

çok öpüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…