hepinize kocaman günaydınlar biraz ara verdikten sonra yine buradayım..geçmişi okuyamadım pek sayfalar ne kadar ilerlemiş öyle..ama sanırım herkes birbirini görmek istemeye başlamış bende istiyorum sanırım yeni hamile haberi yok hala forumda ve tedavi sürecinde olan az arkadaşımız var..
Masalımm tedavine başlamışsın hayırlısıyla çok sevindim anca görebiliyorum yoktum çünkü kusura bakma..inşallah bu sefer olucak meleğine kavuşacaksın canımm..
Gayem,nasılsın canım görüşmeyeli?
Mda,fotoğrafını görmek kadar sesini duymakta çok mutlu etti beninasıl gidiyo ilaçlar bitti mi ne zaman geliyosun buraya?
medids,seyhan,mavi,yeliziz,sardunya,nimesay,jollyy,ercelf,dimple ve adını daha sayamadığım arkadaşlarım inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır..
haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....
canım ben 2 aşılama 1 tüp denedim bu tedavilerimi izmirde Prof. sait yücebilgin ile yaptım ama yumurta bile geliştiremedik ama teşhişleri dogruydu , şimdi memorial şişli den Prof. Semra Kahramana gidiyorum onunda teşhisi aynı oldu. Eger İstanbuldaysan sanada öneririm çok iyi bir merkez, Semra hanımda çok bilgili bir doktor.
Saol yelizcim insallah..elbette saglikla dogsun tum bebekler evlatlar kiz olsun erkek olsun varsin hareketli yaramaz olsun :)))Masalcım tedavın hayırlı olsun sonu guzel olur ınsallah herseyın yolunda gıtmesı cok guzel oglum dogsun hayırlısıyla hareketlı olsun farketmez
Doa...tesekkur erim canim temennilerin icin ..yalniz anlattiklarim ve icinde bulundugum tedavi asilama degil asilamalar dan yuzu gulemeyenlerdenim tup bebek tedavisi goruyorum daha evvel 2 kez asilama gecirdim hatta araya iki adet ameliyatta yerlestirdim:))hayırlı olsun insallahh canım :) EYLUL ayının ilk asılaması senin sanırım ..eskiden tarihler vardı liste halinde guzel oluyordu oyle...benimde yarın baslıyor 2. asılamam bakalım doktor klomen mı vercek igne mi .... herkesin allah gonlune gore versin insallahhhhh..guzel sonuclar alırsın insallah 2 hafta sonra
Mavicim... Dilinden dokulen dilekler gercek olur insallah bir gun.... Dualarinda oldugum icin ayrica Allah razi olsun arkadasimcanım hakkında hayırlısı inşalllah herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebeğine belkide bebişlerine.dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Hoşgeldinn pericikkk ne iyi ettin geldin:) Biz iyiyiz Şükür aynen devamm seninde iyi gördük dahada iyi olduk:) [/rim COLOR]
Vay Vayy süper haber bu yafuuu:) O zaman bendende bir haber gelsin ayağını guzelcene suru sanırım benimde opu c.tesi olucakSu an iğneyi vurulmak uzeresndir Allahım ins. Sifa olsun minik bebik adaylarına saglikla gelsinler ins. Aminnnnn
hoşgeldin canım merak ettik seni
teşk..ler burcucum sağol.şuana kadar herşey normal seyrinde gitti bir haftadır,,bugünkü sonuçlar için hala telefon bekliyorum çok yoğunlar konsültasyon değerlendirmeleri gecikti sanırım bugün..
superim...canım hoşgeldin güzelim..kusura bakacak herhangi bir hak yada durum yok o nasıl söz...burası sanal bir ortam kim ne zaman gelebilirse o zaman yazar hatta isterse yazmaz ben asla o tür şeyler düşünmem gayet doğal gayet normal..
ama geldiğine yazılarını okuduğuma sevindim çok ta uzaklaşmadın aslında bir hafta falan..ben gidiyorum bir süre diyince sen...şöyle 1 periyot kadar bir ay falan sanmıştım iyi kısa tuttun ayrılığı:))) hala hastalanmadın mı sen söktürücüye rağmen bu ay inatlaştı resmen seninle tuttu mu tutuyor bu gıcık süreçlerin hormonların inadı işte...sabır canım..teşekkür ederim iyi dileklerin için görüşmek üzere öpüyorum.
bekliyorum canım...yumurtalar 2 tane diyelim çünkü 3.tembel çıkyı geride kaldı başından beri belliydi 13ml de kalmış bugün adetin 10.günü iğnelerin 6.günü bitmişti çünkü artık ondan ümit yok..fakat diğer ikisi 17.5-18 ml durumundalar bakalım son bir gün heralde çatlatma için belki bu gece bilemiyorum haber bekliyorum hala...hayırlısı gayecim hayırlısı ....
haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....
hepinize selamlar öncelikle....tekrar merhabalar arkadaşlarım...bu topikle cok içiçe olamadım ben...aslında ilk aşılamamda sık sık giriyordum ama olumsuz neticelenince bi süre elim varmadı yazmaya...sonrasında da izin süreci uzayınca pek giremedim topiğe ..ama bundan sonra sık sık sizinleyim...tam 2 yılı aşkın süredir bende erçelf gibi uğraşıyorum ama yok yok yine yok malesef...erçelf canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...yıprandık gerçekten..izine gittiğimde herkez bana ne olmuş sana yaşlanmışsın perişan görünüyorsun dedi...iyice moralim bozuldu..2 yılda cöktüm resmen..bu süreç insanı gerçekten bitiriyor..yaz tatilinde biraz dinlenelim rahatlayalım dedik ama olmuyor..kafa hep meşgul oluyor yine..biraz uzaklaşsada yine dönüp dolaşıp aynı meseleye takılıp kalıyor..bugün adetimin ikinci günü..yarın erzuruma gideceğim..bakalım 2. aşılama için start vereceğiz..ama nedense içim hiç istemiyor..hiç rahatlayamamışım anlaşılan..hiç böyle bir süreçi kaldıracak güçte değilim..sonucunun olumlu olacağını bilsem varımı yoğumu koyarım ortaya ama, gel gör ki biliyorsunuz..ihtimaller o kadar düşük ki...bir kere daha deneyip bende olmassa tüp için hazırlıklara başlayacağım canım...tabi biraz para biriktirmemizde gerekiyor..nasıl olacak billmiyorum..süreç zor..süreç ağır..hadi hayırlısı..
Saol yelizcim insallah..elbette saglikla dogsun tum bebekler evlatlar kiz olsun erkek olsun varsin hareketli yaramaz olsun :)))
Doa...tesekkur erim canim temennilerin icin ..yalniz anlattiklarim ve icinde bulundugum tedavi asilama degil asilamalar dan yuzu gulemeyenlerdenim tup bebek tedavisi goruyorum daha evvel 2 kez asilama gecirdim hatta araya iki adet ameliyatta yerlestirdim:))
Mavicim... Dilinden dokulen dilekler gercek olur insallah bir gun.... Dualarinda oldugum icin ayrica Allah razi olsun arkadasim
Jollyy....inanmiyorum yaa super haber bu...seni gezenti sirineeee hangi ara bu noktaya vardin bak caktirmadan cumartesi opuya girebilirsin demek haydi sanada hayirli olsun arkadasim cok sevindim bu kez yuzun gulsun insallah.... Umarim aksiliknolmadan arka arkaya girelim canim sonu hayirli olsun gozunaydin sanada masallah canim:))
Hoşgeldinn pericikkk ne iyi ettin geldin:) Biz iyiyiz Şükür aynen devamm seninde iyi gördük dahada iyi olduk:)
Vay Vayy süper haber bu yafuuu:) O zaman bendende bir haber gelsin ayağını guzelcene suru sanırım benimde opu c.tesi olucakSu an iğneyi vurulmak uzeresndir Allahım ins. Sifa olsun minik bebik adaylarına saglikla gelsinler ins. Aminnnnn
Yaa kuzucuğumm öyle oldu biraz :) Benim durum biraz karışık. Adetin 5.günü başlandı zaten iğneye iptal olma durumu vardı. Halada tereddütlerim var. Benim yumurtaların önüne en düşük dozda bile geçilemiyor çünkü :18: Opu sonrası belki transfer bile 1 ay sonraya bile kalabilir. Ben şimdi opudan sonra davul gibim şişicem :) Top yutmuş tırtıl gibim olurum artık :) İnş. bu sefer bebiklere kavuşucaz ben çok inanıyorum. Canım yumuşlarımız onlar bizimm canları ne isterse şimdiden alıyorum onlara nihahah :)))
aslında daha uzun süre gelmeyecektim ama içim rahat etmedi sizleride merak ettim o yüzden erken geldim..ama bu ara vermek bile iyi geldi bana..bazen insan uzaklaşmak istiyo ister istemez..evet canım ya hala hastalanmadım ilaç içmeme rağmen hiç böyle yapmazdı bu hormonlarım ilacı içince hemen gelirdi ama inat etti..ne zaman isterse o zaman gelsin ne diyeyim..
Günaydın kızlarrrrr
jolly ben seni kaçırdımmı opu günün gelmişşş allah yardımcınız olsunnn masal ve sen şu an arka arkyasınız
talım ben mi kaçırdım yoksa sen tüp bebişemi başladın valla hızır gibisin he maşallah ne ara gittin de yapılacak biraz anlat bakalım :) iğnelerini mi kullanıyorsun hiç demedin ya aniden mi karar verdin yoksa?
günaydınn :) sağol cnm yaa bakalım inş. Bu sefer alnımızın akıyla çıkarız bu işte :) inş. Bi aksilik olmazsa 3 gün arayla müjdeli haberleri veririzz ayağımızıda öyle bir sürerizki arkamızdan koşarsınız direkk :))
evet kuzucuğumm başladık bakalım:) gonalf ve ve orgalutan kullanıyorum şu an. Biraz süpriz oldu başlamam. Geçen aydan kendiliğimden bol bol yumurtlayıp 2 tanesini çatlatamayınca iptal olucaktı ama e2 ve diğer testlerim normal çıkınca başladık:)bu sefer olsunnnnnn
bekliyorum canım...yumurtalar 2 tane diyelim çünkü 3.tembel çıkyı geride kaldı başından beri belliydi 13ml de kalmış bugün adetin 10.günü iğnelerin 6.günü bitmişti çünkü artık ondan ümit yok..fakat diğer ikisi 17.5-18 ml durumundalar bakalım son bir gün heralde çatlatma için belki bu gece bilemiyorum haber bekliyorum hala...hayırlısı gayecim hayırlısı ....
Hoşgeldinn pericikkk ne iyi ettin geldin:) Biz iyiyiz Şükür aynen devamm seninde iyi gördük dahada iyi olduk:)
jolly'cim inşallah göreceğin son tedavi olur mutlu sona kavuşursun canım... şansın bol bol olsun canım...
gayem gelmişşşş neşesini ve güzel dileklerini yansıttığı kelimeleri duymaya ihtiyacımız varrrrr
seyhanım canım benim... geldim ama tam geçmişi okuyorum cevap yazıp günaydınlar dileyecek olurum 3 seferdir birileri geliyor yarım kalıyor her şey .. bu arada yazdıklarını alıyorum ama sanırım sen benim yazdıklarımı okuyamıyorsun hayatım...
neşe kaynağım benim sakın heyecan yapma olur mu ? her şeyi akışına bırak canım ... bir dahaki ay nasipse senin tedavinin takipçisi olarak dualarımız seninle olacak... sonra da peşlerinizden bizler geleceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?