Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin canım merak ettik seni

Hoşgeldinn pericikkk ne iyi ettin geldin:) Biz iyiyiz Şükür aynen devamm seninde iyi gördük dahada iyi olduk:)

Vay Vayy süper haber bu yafuuu:) O zaman bendende bir haber gelsin ayağını guzelcene suru sanırım benimde opu c.tesi olucak Su an iğneyi vurulmak uzeresndir Allahım ins. Sifa olsun minik bebik adaylarına saglikla gelsinler ins. Aminnnnn

tedavi icin istanbula gidip geliyosun yani... umarim tez zamanda hayirli bir sonuc alirsin. burda birseye ihtiyacin olursa geldiginde vs. elimden geleni yaparim laf olsun diye soylemiyorum ayrica.
ben bugun tekrar gittim kontrole tekrar asilama yapilacak onumuzdeki hafta. umarim gerek kalmaz ama tup bebek icin aklimda olacak tavsiye ettigin doktor. cok da pahali tedaviymis bu tup bebek allah herkese yardim etsin

mrbb kızlar bend euzun zamandır gıemıyodum topıge ..
tedavı olmayına ne yazcamı bılemedımm..

belkıdee burayı unutmak ıstedım tabı sızlerı dglll,anne olamamayı desek yerıdırr...
kızlarrr bende bu ay beklıycemmm adet olursamm bende 3 asılama start vercezz..
tatıl ıyı geldı hıc dusunmedım desem yalan olur etrafta bebişler gordukce ıcım ıcımı yedı desem yerıdır.
sogan kurune baslıyca hepınıze tavsıyemm,fsh yukseklıne ı geldıgı gıbı kıst yok edıyooomussss
cok faydasınnıı goren arkdaslarım olduuu..

ınsaşşalll guzel rabbım bebişleri verırr cnku bu ozlem benı fazla yasatmıycak kızlar..
cok sınırlı ve herseye aglagan ı tıp oldummm
ınanın cokk zorrrr kımseye vermesınnn
bu kelımelerı yazarken bıle bogazım dugumlenıyooo
umutsuz yasanamzmıs umutu kaybetmeyelım umutlar bıtersee zaten hersey bıter bol ebişli aylarrrr dılıyorumm,

epnızı cok sevıyorum ve yanı tedavıye baslayan arkadaslaraaa dualarımızı gonderelımm

Masalcım tedavın hayırlı olsun sonu guzel olur ınsallah herseyın yolunda gıtmesı cok guzel oglum dogsun hayırlısıyla hareketlı olsun farketmez
Saol yelizcim insallah..elbette saglikla dogsun tum bebekler evlatlar kiz olsun erkek olsun varsin hareketli yaramaz olsun :)))
Doa...tesekkur erim canim temennilerin icin ..yalniz anlattiklarim ve icinde bulundugum tedavi asilama degil asilamalar dan yuzu gulemeyenlerdenim tup bebek tedavisi goruyorum daha evvel 2 kez asilama gecirdim hatta araya iki adet ameliyatta yerlestirdim:))
canım hakkında hayırlısı inşalllah herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebeğine belkide bebişlerine .dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Mavicim... Dilinden dokulen dilekler gercek olur insallah bir gun.... Dualarinda oldugum icin ayrica Allah razi olsun arkadasim

Jollyy....inanmiyorum yaa super haber bu...seni gezenti sirineeee hangi ara bu noktaya vardin bak caktirmadan cumartesi opuya girebilirsin demek haydi sanada hayirli olsun arkadasim cok sevindim bu kez yuzun gulsun insallah.... Umarim aksiliknolmadan arka arkaya girelim canim sonu hayirli olsun gozunaydin sanada masallah canim:))

hoşgeldin canım merak ettik seni

Hosgeldin demissin melekcim de nerede ayse goremedim ben mesajini hic?? kurdugu topikten sonra noldu peki merak ettim bende ne zamandir yok burada umarim saglikli ve herseyi yolundadir aysecik neredesin????

aslında daha uzun süre gelmeyecektim ama içim rahat etmedi sizleride merak ettim o yüzden erken geldim..ama bu ara vermek bile iyi geldi bana..bazen insan uzaklaşmak istiyo ister istemez..evet canım ya hala hastalanmadım ilaç içmeme rağmen hiç böyle yapmazdı bu hormonlarım ilacı içince hemen gelirdi ama inat etti..ne zaman isterse o zaman gelsin ne diyeyim..

masalım inşallah çarşamba sabahı hayırlısıyla opun bitcek ve artık o embriyolar bebk olarak geri dönecek ben inanıyorum..haberlerini dört gözle bekliycem canım..sağlıcakla kal..

Her şeyin sorunsuz devam etmesine çok sevindim canım,inşallah çarşamba günü her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bebişini belkide bebişlerini göbüşüne yerleştiriler ve onlarda anneleriyle bir bütün oluşturur :))))

dertsiz tasasız, bol neşeli, güzel haberli bir gün diliyorum :)))

canım hoşgeldin hadi dön artık çok özledim seni ra vermek de fayda etmiyor dimi kafada hep aynı şey. bakalım ben biraz rahatladım tüpe geçeceğim için en azından birliktelik stresimiz hesaplamalar filan bitti çok şükür. artık tüp bebekde zaten herşey doktorların elinde. ekim ayında yaptırıcaz kısmetse ama bu aralar en büyük sorunum zeynep kamil de devam mı etsem ilaçlarımı devletten alıp özele mi gitsem? z.k ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum ben de çok özel bir hasta olduğum için herkes kendine özel bir merkez bul diyor. kafam çok karışık.

Yaa kuzucuğumm öyle oldu biraz :) Benim durum biraz karışık. Adetin 5.günü başlandı zaten iğneye iptal olma durumu vardı. Halada tereddütlerim var. Benim yumurtaların önüne en düşük dozda bile geçilemiyor çünkü :18: Opu sonrası belki transfer bile 1 ay sonraya bile kalabilir. Ben şimdi opudan sonra davul gibim şişicem :) Top yutmuş tırtıl gibim olurum artık :) İnş. bu sefer bebiklere kavuşucaz ben çok inanıyorum. Canım yumuşlarımız onlar bizimm canları ne isterse şimdiden alıyorum onlara nihahah :)))

Günaydın kızlarrrrr

jolly ben seni kaçırdımmı opu günün gelmişşş allah yardımcınız olsunnn masal ve sen şu an arka arkyasınız

talım ben mi kaçırdım yoksa sen tüp bebişemi başladın valla hızır gibisin he maşallah ne ara gittin de yapılacak biraz anlat bakalım :) iğnelerini mi kullanıyorsun hiç demedin ya aniden mi karar verdin yoksa?

su perim nasılsın cnm

gayem gelmişşşş neşesini ve güzel dileklerini yansıttığı kelimeleri duymaya ihtiyacımız varrrrr

Günaydın kızlarrrrr

jolly ben seni kaçırdımmı opu günün gelmişşş allah yardımcınız olsunnn masal ve sen şu an arka arkyasınız

Günaydınn :) Sağol cnm yaa bakalım inş. bu sefer alnımızın akıyla çıkarız bu işte :) İnş. bi aksilik olmazsa 3 gün arayla müjdeli haberleri veririzz ayağımızıda öyle bir sürerizki arkamızdan koşarsınız direkk :))

Evet kuzucuğumm başladık bakalım:) Gonalf ve ve orgalutan kullanıyorum şu an. Biraz süpriz oldu başlamam. Geçen aydan kendiliğimden bol bol yumurtlayıp 2 tanesini çatlatamayınca iptal olucaktı ama e2 ve diğer testlerim normal çıkınca başladık:)Bu sefer olsunnnnnn

güzel haberlerinizle bizi sürükleyin lütfennn

masalcan'ım kaç gündür aklım sende aramak istiyorum ama eşinle birliktesindir diye aramaya çekindim canım ...
her şeyin sorunsuz ilerlediğine çok sevindim .. inaşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsısıyla güzel olacak canım benim ..ben buna inanıyorum ve hissediyorum... yarınki transfer sonrası göbüşündeki embriyolar hayırlsıyla sağlıkla sıkı sıkıya annelerine tutunacaklar inşallah... 12 gün bekleyişin ardından bizlere o güzel haberi müjdeleyeceksin hayırlısıyla bizlere de umut olacaksın ... seni çok öpüyorum.. Allah'a emanet ol canım... şansın bol bol olsun..

bugün geciktim arkadaşlar günaydın yerine tünaydın diyorum sizlere... umarım güne güzel başlangıç yapmışsınız ... gününüzün kalan kısmı keyifli ve güzel geçsin çok öpüyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…