merhaba arkadaşlar nasılsınız ara sıra girip okuyorum yazılanları ama ben yazıcak bişey bulamıyorum insan tedavide olmayınca ne yazacağını bilemiyor. yani bende yeni haber yok 5 eylül de sistemik hastalık raporum çıkacak o sırada adet olucam ve 3. günü ultrason değerlendirmem yapılacak sonra dosyamı teslim edicem dosyam heyete girecek ve tüp bebek raporum çıkacak. sonrasında da ekim adetimi beklicem. aslında kassam bu aya da yetiştirirdim ama kendim istemiyorum 1 ay daha dinlenmek istiyorum 3 aşılama ve arada denenen spontan aylar yani tam 1.5 yıl eşimi ve beni oldukça yordu. hesaplanarak olunan birliktelikler perhiz hesaplaması folikül boyutları hepsinden çok sıkıldım.gerçekten zorlu bir süreçti doğal ve aşılama ile denemek herşeyi hesaplamak zorunda olmak evliliğimi ve eşimi de etkiliyordu inanın. görev bilinciyle birlikte olmaktan ikimizde çok sıkılmıştık. o yüzden bu ara ikimize de iyi gelecek bu ay çok rahatım. zaten bebek için artık yapılması gereken şey belli tüp bebek. onun dışında ben eşimle hem özel hem sosyal hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.şansımız varsa ilk denememizde tutar olmazsa 2. de olmazsa 3. de... o da olmazsa belki de pes eder kocamla dünya turuna çıkarım. mevlam vermiyorsaa vardır bir hikmeti derim...herşey biz insanlar için. ama en büyük dileğimiz sağlıklı bir evlat sahibi olmak herşeyden önce. ama artık bu isteğin evliliğimi etkilemesine izin vermicem. böyle düşünerek bile kafam rahatladı inanın. hesap yapmak yok artık kendimi çok rahatlamış hissediyorum. tüp bebekte de bırakıcam hesabı doktorlar yapsın gerisini kurcalamicam kendime zarar veriyorum. hem belki bu fikir sayesinde rahatlayınca bebişim de gelir kendiliğinden.hep olduğu gibi bir " kendiliğinden" ümidi vardır herkesin dimi :) hepinizi öpüyorum.
uzuldum ama sunu biliyorum hersey nekadar olumlu dusundugunle alakalı :) her yasaıgımız seyde hayır var sonradan goruyoruz bunu..
mesela subatta tutsaydı benım .. baya psıkolojık olarak moralım bozulcaktı kılolu hamıle kaldım dıye suan kafam rahat kalbım huzurlu .. allaha bıraktım bende ısımı ...
pekı senın kac gun gectı negatıfı ogrendıgınden bu zamana ? adet sokturucu dusunmuyomusun canım
ne güzel canım hamileliğinde de gezersin işte hem ne kadar güzel bir hamilelik geçirirsen bebeğin de o kadar stressiz büyür ve sakin olur :) ekim de tüp yapılacak canım özel merkez arayşındayım anadolu yakasında. raporumu alıp özele gitmeyi düşünüyorum. onun dışında kafamı boşalttım kocamla hayatıma bakıyorum hani derler ya kafandan atınca rahat oluyorsun aynen öyleyim şuan tüp bebekde tutarsa tutar.inşallah tutar.
leylacım canım benim kafayı boşaltmak gerçekten çok iyi oluyor. belki böylesi hayırlıdır sonuna kadar denicez biz de olmazsa da rabbimin takdiri dicez. sen şimdi 3 ay dinlen 3 ayın sonunda da yine başlarsın tedaviye ama sana tavsiyem bu sefer doktorlar gerek yok dese bile dikiş attırç progestan iğnesi ve kan sulandırıcı iğne ol. biz çok özel hastalarız çünkü.
canım bebek de bir sorun yoksa neden öldü ki rahim ağzındaki kanama mı etkiledi? belki de beslenemediği için kalbi durmuştur canım. üzülme ne olur
superim hoşgeldin biz iyiyiz eski sinerjimizi yeniden yakaladık sen nasılsın ben de giremedim pek adetin geldi mi canım ne durumdasın?
hoşgeldin canım :)) iyi ki geldin :)) ara verme tatlım sen her gün düzenli olarak gel özlüyoruz sonra :))
çok öpüyorum :)))
ERCELF........2 gün daha aynı dozla devam ettim canım evet,,yarın 2.kontrolüm var..cetrodite iğnesinede başlıyorum bugün..hayırlısı ..dur hayatım toplama falan deme ben daha adapte olamadım ne zaman başladım da ortasına geliyorum anlamadım böyle iyiyim biraz daha devam etsin...:)))) buradan işimi gücümü yapıyorum arada uzanıp kitaplarımı okuyorum arada gezip hava alıyorum bazen alışveriş:))) yeni kanunlarımıza çalışıyorum falann opu transfer den bahsedince neden burada olduğumu hatırlıyorum ohh diyorum bahane oldu bu dinlenmeme :))şaka bir tarafa hakikaten tüp bebek çok farklıymış yumurtlama takipleri ilaçlar aşılamalar ameliyatlar falan basamak mış hepsi sadece antremanmış gibi geliyor insana bu son aşamayıda görüp yaşayınca tabi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim alakan için ayrıca tekrar teşekkür ederim ercelf..cim öpüyorum
masalcım sonunda başladın tüp bebeciğine inşallah bir an evvel kavuşursun.yaw bende çok merak ediyorum ama bir yandan da korkuyorum hala.aşılamaya göre biraz zahmetli değil mi?allah hepimizin yardımcısı olsun .
canım,, teşekkür ederim ..elbette aşılamaya göre çok farklı her an doktordasın sürekli kan veriyorsun bu nedenle kosting olma korkusunu her an ensende hissederek devam ediyorsun..her etabı ayrı bir önemli baraj atlar gibi..zaten tedavide gelebileceğin son nokta ...korkma canım ben hiç korkmadım başlarken koşa koşa geldim zaten iğneler konusunda aşılamalarda epey tecrübe sahibi olunca başlarken sorun yok bu tedavide esas olan gonalf lerden sonra 2.hafta..herşey bu bölümde stress oluyor tabi biraz olmaması zor ama kendini mümkün mertebe telkin edip meşguliyetler yaratacak herşeyi akışına bırakacaksın zaten doktorların elindesin Allahın izni ve doğanın gereği ne olacaksa oluyor korkmanın endilşe ederek hesap kitap plan yapmanın faydası yok...hiç korkma sende zamanı geldiyse ertelemeden biran evvel başla canım öptüm bende.
sanada iyi hafta sonları güzellik,kontrollerin ultra güzel geçecek .Eşinde sana iyi gelmek için geliyor , hiç bir şeyi ne yapıyoruz kafaya takmıyoruz . Söz evrdiğimiz gibi, gezip tozup keyfini çıkartıyoruz belki bir daha tüp deneme şansımız var ama bu zamanları bir daha yaşama şansımız yok degilmi? Eşine selamlar senide o güzel yanaklarında çok öpüyorum.İzmirde sen konuşurken seyretmeye doyamadıgım , gözlerimi alamadığım güzel hatun.
ben kendime ....sen bana söz verdik...sözümü aldım ona göre tutmazsam sen bana kız tutmazsan ben senin başının etini yer dururum haberin olsun ...selamlarını iletiyorum zaten canım her konuştuğumuzda( yanımda ise o sırada )söylüyorum.. senden de ara haberler veriyorum yakında geliyor az kaldı diye..öpücüklerini aldım ohh pek güzeldi..yanaklarımda güller açtı..canım sen de benim kulaklarıma ilaç gibi gelen o şen ve güzel kahkahalarınla her duyduğumda hoşuma giden ses tonunla ve derin dikkatli bakışlarınla gözümün önündesin...
nimesay..inşallah haberler iyi olur bende bekliyorum nimesaycım...sen yine alternatif tıp yollarına düşmüşsün..kıyamam ya,,öncedende bahsettin sanki sen bu adamdan da bende sana yazmıştım epey bişiler aylar önce artık tabi diyemiyorum birşey sen bilirsin canım kendin karar vereceksin...ne yaparsın ne edersin bilemiyorum ama biran evvel kavuşalım hepimiz en doğru yollardan en doğru zamanda hayırlı mutluluklara....yine de rahat edemiyorum paranı harcama bu tür şeylere benim fikrim karar senin hayatım.Selam kızlar nasılsınız??
umarım hepiniz iyisinizdir..
tanışmalar görüşmeler olmuş ne güzel..bende merak ediyorum sizleri..
masalcım çok güzel haberlerle gel bizlere nolurrrrr
bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..
birazda izmiri gezeriz ilk kez geliyoruz kaçırmamak lazım güzelliklerini..
herkescikler kendine iyi baksın...
anım ya ben senide çok merak ediyorum gaye ve mda bir içim su valla seninde onlardan kalır yanın yoktur eminim seni nasıl görebilirim ki pazartesi gelince denk gelirsek çözelim bu sorunu :)))
Eşin yanına geliyormuş 1 hafta açığı 2 günde kapatırsınız siz :)) gez dolaş rahatla ki yumoşlarında büyük kaliteli ve bebiş olmaya hazır hale gelsin :))
çok öpüyorum canım iyi tatiller :)
medids.....canım ben face kullanmıyorum..msn kullanmıyorum..ve daha nice paylaşım sitesi neyse kullanmıyorum mda ile zaten sanal arkadaşlığımız aylar önce gerçek hayatımıza taşıdık ..telefon numaralarımızı birbirimize vererek önce konuşmaya mesajlaşmaya başladık sonra yüzyüze işte biliyorsunuz zaten paylaştık sizlerle bu gelişimleri,, seyhanın,superimin resmini mda ile görüştüğümde o gösterdi gayeme ise cep tel.nuna mms ile resim gönderdiğim için birbirimizi gördük.şayet sen de özel mesajla ulaşım bilgini verirsen tanışırız canım bir ara..nasıl istersen elbet bende hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum keşke mümkün ve makul bir yol olsa idi tanışıp görüşebilseydik...böyle işte ara ara denk gelirse göreceğiz gibi...eşim geldi de gitti bile anlayamadım bile ..gitsin istemedim tabi ama yapacak birşey yok bari birimiz işinin gücünün işyerinin başında olsun zaten amcası malum onu ziyaret ediyor..fakat yarın gece tekrar geliyor çünkü artık opu yaklaşıyor ..artık geldiğinde birlikte izmire dönüş yaparız zaten benimde son haftam işte...bakalım hayırlısı canım benim...bende seni çokkk öptüm....
bence hiç görme manken gibi hatunn
seyhan......seyhancım tüm iltifatların için çok teşekkür ederim önemli olan güzel bakmak...neye kime güzel bakarsan güzel görürsün...burada bende kimi gördüysem hepiniz güzelsiniz ayrı ayrı:))
şimdiden bi sürü talibi olacak kızımın desenize...
masalcım sanada iyi hafta sonları umarım gene olumlu gelişmelerle dönersin topiğe...
mcancım..canım inşallah iyi gitsin herşey ..senin dualrının yeri çok başka benide eksik etme okurken arkadaşım olur mu prensesine kendine iyi bak..
herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...
burcucum..... kayınpederin atlatmış ameliyatını iyiymiş gözünaydın ... evlilik yıldönümüz de kutlu olsun canım nice seneleriniz olsun sağlıklı mutlu...
bak ben 10 yılı devirdim su gibi geçiyor seneler zaman...sağlıkla mutlulukla geçsin gününde olmazsa başka zaman kutlarsınız yeterki isteyin..günlere ayrıntılara takılma üzülme.
dimple....canım çokk teşekkür ederim hayırlısı ...öpüyorum bende seni...inş tedavi sürecin boyunca herşey mükemmel geçer ve sonunda meleğine kavuşursun öpüyorum canım kendine iyi bakk
Günaydın kızlarrrr
masalımm güzel haberlerini bekliyorum cnmmmm
bende bekliyorum tatlım bi gelse haber vereceğim...:))))sağol canım özel mesajını aldım cevap yazacağım bekle.....acele karar verip yanlış birşey yapma...şu hastaneden haber bekliyorum gelsin rahatladığım ilk fırsatta cevaplayacağım hukuki sorunu
Selam kızlar dun ugrayamadım hıc sohbetler ılerlemıs okuyamadım dun oglumla mevlude gıttık sonrada babamızı kacırdık ve alsancaga gıttık ıyıkıde gıtmısız harıka bı havaı fısek gosterısı ızledık muhtesemdı gercekten veeee eve geldık oglumun ılk tekmelerını hısetım dun okadar guclu vurdukı esımde hıssetı Rabbım herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu gercekten
yeliziz....ne mutlu arkadaşım Allah devamını daim etsin..senin oğlan pek hareketli çıkınca zaptedemeyeceksiniz maşallah olsun.....
leyluşum...sağol canım benim gönüllerimizde olan hayırlı istekler dualar niyetler hepimizin kabul olsun...teşekkür ederim sanada şu 3 aylık dönemde kendini dinlememeni diliyorum lütfen bebek konusunda yoğunlaşma kendine reset atmayı dene biliyorum çok zor ama mecbursun allah sabrını vermese çok daha büyük acılar dertler de vermezdi öyle düşün gerekirse de destek al..gayet normal ve çok ta önemli seni öpüyorum canım herşey güzel olacak.....sadece zamanı gelince.mrb maslcım masalın inşaalah sana doğru adım adım geliyordur. her şey gönlünce olsun canım.
ben den haberler güzel 7 gün 112,5 doz iğne vuruldum dün kontrlüm vardı sağda ve solda olmak üzeere 2 tane sağlıklı yumurtam var12mm ve 13mm salı tekrar kontrole gitcem bu aşılamada daha rahatım inşallah sonuda güzel olur
melek..cim yeniden aşılama sürecindesin hakkında hayırlısı olsun sonu güzel olsun inşallah...
mavi..cim oğlunun ismi hazır çınarrrr...çok beğendiğim bir isimdir..ismi gibi güçlü ismi gibi uzun ömürlü olsun...çok saol canım ismi artık değişmeyecek,herkes benimsedi sorarken çınar napıyo diyolar doğmadan ismine alıştı :))))
kızlar şoklardayım genetik sonucum geldi bebegimin hiç bir sorunu yokmuş saglıksız kalbi durdu vs diye alıştırmıştım kendimiçok üzgünüm buarada kızım olacakmış benim minik prensesim ofya druma kontrolüme gidince göstericem şimdilik bir sorun yok yazıyor bakalım ne diycek
geçmişi okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir
ranacım...genetik sorunu yokmuş peki sorun neymiş ..lütfen cinsiyetini aklına getirip kendini daha da üzme..bu tür detayları düşünmemeye çalış ..yaşadın bitti...önüne bakacaksın arkana baktıkça ilerlemek zor ,,gün gelecek kız yada oğlan kucağında olacak evladın inşallah..hayırlısını versin Allah hayırsız olacaksa zaten sonuç bu oluyor öyle düşün..
inş hayırlı haberlerle gelirsin masalcım....
hepinize kocaman günaydınlar biraz ara verdikten sonra yine buradayım..geçmişi okuyamadım pek sayfalar ne kadar ilerlemiş öyle..ama sanırım herkes birbirini görmek istemeye başlamış bende istiyorum sanırım yeni hamile haberi yok hala forumda ve tedavi sürecinde olan az arkadaşımız var..
Masalımm tedavine başlamışsın hayırlısıyla çok sevindim anca görebiliyorum yoktum çünkü kusura bakma..inşallah bu sefer olucak meleğine kavuşacaksın canımm..
Gayem,nasılsın canım görüşmeyeli?
Mda,fotoğrafını görmek kadar sesini duymakta çok mutlu etti beninasıl gidiyo ilaçlar bitti mi ne zaman geliyosun buraya?
medids,seyhan,mavi,yeliziz,sardunya,nimesay,jollyy,ercelf,dimple ve adını daha sayamadığım arkadaşlarım inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır..
masalcan'ım güzel haberler getirisin bizlere inşallah... öptümm...
Masalcım gelmişsin neler yaptın hastanede bugün anlat bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş :))
17.5-18 olmuşlardı sabah erken gittiğim muayenede...kan sonucunu bekliyorum canım E2 değerine göre değerlendirme yapıp çatlatma iğnesinin saatini yada bugünde iğne vurulacaksam doz ayarlamasını bildirecekler zaten 3 gündür gonalf yanında cetrodite te vuruluyorum erken çatlamayı engelleyici iğne..belki bittiyse tedavi bu akşam iğneler yok artık..... direk ovitrelle vurulucam ama bilmiyorum tabi bekliyorum bende merkezden sonucu..hala.
17.5-18 olmuşlardı sabah erken gittiğim muayenede...kan sonucunu bekliyorum canım E2 değerine göre değerlendirme yapıp çatlatma iğnesinin saatini yada bugünde iğne vurulacaksam doz ayarlamasını bildirecekler zaten 3 gündür gonalf yanında cetrodite te vuruluyorum erken çatlamayı engelleyici iğne..belki bittiyse tedavi bu akşam iğneler yok artık..... direk ovitrelle vurulucam ama bilmiyorum tabi bekliyorum bende merkezden sonucu..hala.
istenilen büyüklüğe gelmişler ne mutlu sana umarım op ve transfer de hiç sorunsuz biter de 12 günün nöbetini tutarız beraber :))
haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....
masalım yazını okurken yeminle kalbim hızlı çarpıyooooo ben ne yapacam çok heyacanlanıyorummmm :26:
sanki aynı ben 2 yumurta oluşup büyüyooo allahım yardım et yarabbim herkeseeee
haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....
hepinize selamlar öncelikle....tekrar merhabalar arkadaşlarım...bu topikle cok içiçe olamadım ben...aslında ilk aşılamamda sık sık giriyordum ama olumsuz neticelenince bi süre elim varmadı yazmaya...sonrasında da izin süreci uzayınca pek giremedim topiğe ..ama bundan sonra sık sık sizinleyim...tam 2 yılı aşkın süredir bende erçelf gibi uğraşıyorum ama yok yok yine yok malesef...erçelf canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...yıprandık gerçekten..izine gittiğimde herkez bana ne olmuş sana yaşlanmışsın perişan görünüyorsun dedi...iyice moralim bozuldu..2 yılda cöktüm resmen..bu süreç insanı gerçekten bitiriyor..yaz tatilinde biraz dinlenelim rahatlayalım dedik ama olmuyor..kafa hep meşgul oluyor yine..biraz uzaklaşsada yine dönüp dolaşıp aynı meseleye takılıp kalıyor..bugün adetimin ikinci günü..yarın erzuruma gideceğim..bakalım 2. aşılama için start vereceğiz..ama nedense içim hiç istemiyor..hiç rahatlayamamışım anlaşılan..hiç böyle bir süreçi kaldıracak güçte değilim..sonucunun olumlu olacağını bilsem varımı yoğumu koyarım ortaya ama, gel gör ki biliyorsunuz..ihtimaller o kadar düşük ki...bir kere daha deneyip bende olmassa tüp için hazırlıklara başlayacağım canım...tabi biraz para biriktirmemizde gerekiyor..nasıl olacak billmiyorum..süreç zor..süreç ağır..hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?