Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hepinize selamlar öncelikle....tekrar merhabalar arkadaşlarım...bu topikle cok içiçe olamadım ben...aslında ilk aşılamamda sık sık giriyordum ama olumsuz neticelenince bi süre elim varmadı yazmaya...sonrasında da izin süreci uzayınca pek giremedim topiğe ..ama bundan sonra sık sık sizinleyim...tam 2 yılı aşkın süredir bende erçelf gibi uğraşıyorum ama yok yok yine yok malesef...erçelf canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...yıprandık gerçekten..izine gittiğimde herkez bana ne olmuş sana yaşlanmışsın perişan görünüyorsun dedi...iyice moralim bozuldu..2 yılda cöktüm resmen..bu süreç insanı gerçekten bitiriyor..yaz tatilinde biraz dinlenelim rahatlayalım dedik ama olmuyor..kafa hep meşgul oluyor yine..biraz uzaklaşsada yine dönüp dolaşıp aynı meseleye takılıp kalıyor..bugün adetimin ikinci günü..yarın erzuruma gideceğim..bakalım 2. aşılama için start vereceğiz..ama nedense içim hiç istemiyor..hiç rahatlayamamışım anlaşılan..hiç böyle bir süreçi kaldıracak güçte değilim..sonucunun olumlu olacağını bilsem varımı yoğumu koyarım ortaya ama, gel gör ki biliyorsunuz..ihtimaller o kadar düşük ki...bir kere daha deneyip bende olmassa tüp için hazırlıklara başlayacağım canım...tabi biraz para biriktirmemizde gerekiyor..nasıl olacak billmiyorum..süreç zor..süreç ağır..hadi hayırlısı..

herkese merhaba cumartesi sabahtan beri bi daha girememiştim epey ilerlemiş sohbetler.umarım herkesin keyfi yerindedir...

canım ben 2.aşılamamı haziran sonunda yaptırdım 11temmuzda adet gördüm o zamandan beri yok..test yaptırdım negatif çıktı biraz daha bekleyip doktora gittim herşey normal gözüküyo belkide geç yumurtlama olmuş olup geç döllenmeyle hamile olabilirsin dedi şuan gözükmüyo demişti ve bana ve 10 gün önce duphaston verdi hamileysem çocuğu etkilemez dedi ilaç içerken hastalanırsan bırak ilacı,bitiminden 1 hafta içinde adet görmen lazım dedi..eğer görmezsen yine test yaptır hamilelik ihtimali olabilir geç döllenmeden dolayı dedi bende bekliyorum ilaç dün bitti gelen giden yok..

bende iyiyim canım adetim gelmedi hala niyetide yok duphaston içtim ama bekliyorum bakalım..

hoşgeldin canım :)) iyi ki geldin :)) ara verme tatlım sen her gün düzenli olarak gel özlüyoruz sonra :))

çok öpüyorum :)))

hoşbuldum canımm çok sağol bundan sonra sık sık gelicem inşallah bende çok özledim sizleri bende çok öpüyorum tatlım

Masalcım gelmişsin neler yaptın hastanede bugün anlat bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş :))

inş hayırlı haberlerle gelirsin masalcım....

teşk..ler burcucum sağol.şuana kadar herşey normal seyrinde gitti bir haftadır,,bugünkü sonuçlar için hala telefon bekliyorum çok yoğunlar konsültasyon değerlendirmeleri gecikti sanırım bugün..

superim...canım hoşgeldin güzelim..kusura bakacak herhangi bir hak yada durum yok o nasıl söz...burası sanal bir ortam kim ne zaman gelebilirse o zaman yazar hatta isterse yazmaz ben asla o tür şeyler düşünmem gayet doğal gayet normal..
ama geldiğine yazılarını okuduğuma sevindim çok ta uzaklaşmadın aslında bir hafta falan..ben gidiyorum bir süre diyince sen...şöyle 1 periyot kadar bir ay falan sanmıştım iyi kısa tuttun ayrılığı:))) hala hastalanmadın mı sen söktürücüye rağmen bu ay inatlaştı resmen seninle tuttu mu tutuyor bu gıcık süreçlerin hormonların inadı işte...sabır canım..teşekkür ederim iyi dileklerin için görüşmek üzere öpüyorum.

masalcan'ım güzel haberler getirisin bizlere inşallah... öptümm...

bekliyorum canım...yumurtalar 2 tane diyelim çünkü 3.tembel çıkyı geride kaldı başından beri belliydi 13ml de kalmış bugün adetin 10.günü iğnelerin 6.günü bitmişti çünkü artık ondan ümit yok..fakat diğer ikisi 17.5-18 ml durumundalar bakalım son bir gün heralde çatlatma için belki bu gece bilemiyorum haber bekliyorum hala...hayırlısı gayecim hayırlısı ....

Masalcım gelmişsin neler yaptın hastanede bugün anlat bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş :))

17.5-18 olmuşlardı sabah erken gittiğim muayenede...kan sonucunu bekliyorum canım E2 değerine göre değerlendirme yapıp çatlatma iğnesinin saatini yada bugünde iğne vurulacaksam doz ayarlamasını bildirecekler zaten 3 gündür gonalf yanında cetrodite te vuruluyorum erken çatlamayı engelleyici iğne..belki bittiyse tedavi bu akşam iğneler yok artık..... direk ovitrelle vurulucam ama bilmiyorum tabi bekliyorum bende merkezden sonucu..hala.

Son düzenleme:

masalım yazını okurken yeminle kalbim hızlı çarpıyooooo ben ne yapacam çok heyacanlanıyorummmm :26:
sanki aynı ben 2 yumurta oluşup büyüyooo allahım yardım et yarabbim herkeseeee

istenilen büyüklüğe gelmişler ne mutlu sana umarım op ve transfer de hiç sorunsuz biter de 12 günün nöbetini tutarız beraber :))

haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....

Son düzenleme:
istenilen büyüklüğe gelmişler ne mutlu sana umarım op ve transfer de hiç sorunsuz biter de 12 günün nöbetini tutarız beraber :))

inşallah medidscim ...hayırlısı olsun .... darısı başına en azından şu noktaya kadar olanları çünkü her günü bu tüp bebeğin ayrı bir muamma..

ayyy maşallahhhhh maşallahhh bekliyoruz bu güzel haberlerin devamınıııı
buda sana

masalım yazını okurken yeminle kalbim hızlı çarpıyooooo ben ne yapacam çok heyacanlanıyorummmm :26:
sanki aynı ben 2 yumurta oluşup büyüyooo allahım yardım et yarabbim herkeseeee

canım,,heyecan iyidir adrenalin insanı ayakta tutuyor fakat dozunda fazlası zarar çok kaptırma seyhanım sonra insan olumsuz olursa beklentilerinin yüksekliği kadar demorolize olur...inan gayet sakinim ya tutarsa diye bir şarkı vardı hatırlar mısın bilmem ortalıkta çalar dururdu benimde nakaratı marş gibi kalmış aklımda ,, işte ben o niyetle buradayım bunları yaşıyorum gerekenleri yapıyorum sonucu allahtan..rahat ol sen de...ben bebeğime kavuşma yaşım ve imkanlarım var olduğu sürece aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarım da gerekirse ..yeterki sağlığım imkanlarım el versin..gönül ister ki herkes için ilk denemelerde olsun tabi..fakat bu kısmet kader herkesin biranda birden olamaz zamanı var herşeyin demek ki olacaksa....sen de hep böyle düşün büyütme kafanda bu kadar üstelik ne mutlu ki senin sağlıklı büyüttüğün bir kız evladın var allah ona uzun ömür sağlık versin...ikincide gelirse gelir ne güzel olur sen gerekeni yap ta geç kalmadan..bekleme artık istiyorsan canım.yaşımız durumumuz yumurtamız belli ortada.

Masalcım tedavın hayırlı olsun sonu guzel olur ınsallah herseyın yolunda gıtmesı cok guzel oglum dogsun hayırlısıyla hareketlı olsun farketmez

hayırlı olsun insallahh canım :) EYLUL ayının ilk asılaması senin sanırım ..eskiden tarihler vardı liste halinde guzel oluyordu oyle...benimde yarın baslıyor 2. asılamam bakalım doktor klomen mı vercek igne mi .... herkesin allah gonlune gore versin insallahhhhh..guzel sonuclar alırsın insallah 2 hafta sonra

canım hakkında hayırlısı inşalllah herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebeğine belkide bebişlerine .dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin canım bende yarın kontrol için erzurumda olcam dr.kim canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…