Günaydınn :) Sağol cnm yaa bakalım inş. bu sefer alnımızın akıyla çıkarız bu işte :) İnş. bi aksilik olmazsa 3 gün arayla müjdeli haberleri veririzz ayağımızıda öyle bir sürerizki arkamızdan koşarsınız direkk :))
Evet kuzucuğumm başladık bakalım:) Gonalf ve ve orgalutan kullanıyorum şu an. Biraz süpriz oldu başlamam. Geçen aydan kendiliğimden bol bol yumurtlayıp 2 tanesini çatlatamayınca iptal olucaktı ama e2 ve diğer testlerim normal çıkınca başladık:)Bu sefer olsunnnnnn
nerdesiniz kızlarrrr
masalım sen ne yaptın aklım sendeeee
seyhanım ben burdayım canım ..
masalla konuştum hayırlısıyla yarın 08:30da eşiyle op için hastanede olacakmış... inşallah bu sfer her şey daha farklı ve daha güzel olacak...
haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....
canım hoşgeldin hadi dön artık çok özledim seni ra vermek de fayda etmiyor dimi kafada hep aynı şey. bakalım ben biraz rahatladım tüpe geçeceğim için en azından birliktelik stresimiz hesaplamalar filan bitti çok şükür. artık tüp bebekde zaten herşey doktorların elinde. ekim ayında yaptırıcaz kısmetse ama bu aralar en büyük sorunum zeynep kamil de devam mı etsem ilaçlarımı devletten alıp özele mi gitsem? z.k ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum ben de çok özel bir hasta olduğum için herkes kendine özel bir merkez bul diyor. kafam çok karışık.
cnm evet sana yazıyorummm ama senden bişey gelmiyoooo
ayy çok sevindimmm bütün dularımız masal ve jolly için olsunnn
inşallah herşey çok güzel olacak
çalışmasam kesin giderdimmm yanına
jolly'cim inşallah göreceğin son tedavi olur mutlu sona kavuşursun canım... şansın bol bol olsun canım.....
Herkese selamlar sevgiler,
jolly tedaviye başlamışsın umarım her şey yollunda gider ve bebeğine kavuşursun. allah yardımcın olsun
inşallah canım inşallah bu sefer olur çift embriyo mu koyuduracaksın yine canım tabi opu da kaç yumiş çıkacak bakalım. yine istanbul tüp bebeğe mi gidiyosun canım memnunsun sanırım sen ordan.
jolly'cim inşallah göreceğin son tedavi olur mutlu sona kavuşursun canım... şansın bol bol olsun canım.....
Herkese selamlar sevgiler,
jolly tedaviye başlamışsın umarım her şey yollunda gider ve bebeğine kavuşursun. allah yardımcın olsun
inşallah canım inşallah bu sefer olur çift embriyo mu koyuduracaksın yine canım tabi opu da kaç yumiş çıkacak bakalım. yine istanbul tüp bebeğe mi gidiyosun canım memnunsun sanırım sen ordan.
Sağolun kızlar. İnş. bu son olsun bu son :)
Muhtemelen 2 koyarlar yine cnm bakalım dr amcayı ikna edebilirsem :)) Aslında Boyum çok uzun olduğu için 2 taneyi rahatlıkla taşıyabiileceğimi söylüyor ama yinede ikizin her zaman daha zor olduğunuda söylemeden ediyor:) Evet ercelf'çim ben çok memnunum merkezden hiç ilki tutmadı başka yere gidiyim diye aklımın ucundan bile geçirmedim. Çünkü gerek psikolojik destek olsun ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Dr 'um günde ortalama 130 -150 hastaya bakıyor akşam saat 10 'dan önce çıkmıyor ve hafta sonlarıda dahil . İşini severek yapan insanı severim bendeAşılamalarda biliyosundur belki Alman hastanesindeydim . Ancak orda tüp bebek hastalarının yanı sıra normal gebe ve jinekolojik muayne hastalarıda çoktu. Burda transfer aşamasının başından sonuna yanında psikolog sana eşlik ediyor. Tabi en önemlisi kişinin içine sinmesi. O yüzden en kısa zamanda içine sinen doğru bir dr 'la başlarsın inş.
jolly benim boyumda kısa ne yaparım bennnn
benimde nedense içime doğan ikiz kızlarım olacak gibi evdede bir cadı daha var eşim ne yapar 4 cadıyla bilemiyorum tabiiii
Yaa olsun şekerimm yeterki emekleye emekleye taşırız artık ne yapalım 9 ay idare ederizHayırlısı bakalım benim için cinsiyet ilk olacağı hiç farketmes. Ama senin bir prensesin var yanına bide yakışıklı bir böcek gelse hiçte fena olmaz hani :)
jollyyyy inşallah doktor amcamızdan hayırlı haberlerle gelirsin canım. bu sefer ki tedavinin sonu güzel olsun, doktor amcamıza selam söyle canım benden:)
su perim nasılsın cnm
canım yazını yeni gördüm anca girebildim foruma geç oldu ama iyiyim sen nasılsın..senin face varmış galiba herkes görmüş seni ve tatlı kızını bir ben eksik kalmışım aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?