Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
desene arkadaşım bugün güzelliğin üzerinde.....
ben de geceleri yarasa gibi evin içinde dolşamkatan sabahları böyleyim bak

güzelliğim üzerimde olmazmı bu halimden nefret ediyorum
geceleri uyuyamayan insanlara inanamıyorum bunlardan biride benim kocamm ama 2 gündür ondadad bişey var yorgunum demişti
onuda kendime benzetmeye başladım galiba

İns. Cnm bu sefer her seferinden dahada umutluyum bakalim neler olucak:) Opu sonrasi şişeceğim garanti ama acimiycam bu kez sana dedi Dr amca" :) Cy_76 nin Selami var diyim mı aklımdan şüphe eder mı:)))

Günaydın cnm:) valla bilemedim, bunlar tedavi göre göre normal olmaktan çıktı diye düşünebilir:)
şişme durumuna takılma cnm, sonu güzel olsun önemli olan bu nasılsa. bebiş gelsin gör bak o zaman nasıl şişecek karnın:)

mevsim geçişinden kaynaklanıyor sanırım...ben ki yastığı kafama koyduğum anda uyurdum uykum olsun olmasın ... ama şimdi nerdeyse kitabımı istesem bir gecede bitirebilirim :) eşim de benden :) o neyseki sabah uykusunu alıyor tabii

herşey yolunda gider inş yumoşlar güzel birer melek olarak sana gelirler canım öpüyorum dikkat et kendine sağlıkla mutlulukla kal canım

canım kafanın karışık olmasını anlıyorum..haklısın..bi araştır bakalım..kafana yatan bir yer olur sa neden olmasın...benim de durumum aynı..2 yılı aşkın süredir doktorların elinde oyuncak oldum vallahi..dün 3.günümdü ve 2. aşılama ümidiyle gitmiştim doktora..ama acı gerçekleri bir bir sıraladı yeni doktorum..(erzurumda özel bir hastanede başlayan profesöre gittim dün..) yumartalar malesef gittikçe bozulmuş. henüz 3. günüm olmasına rağmen 10 mm civarında şişirilmiş sağlıksız yumurta oluşmuş ! diğerleri küçük küçük..yani dengesiz sağlıksız bi durum..östrojen 100 görünüyor..bunu bu durumu doğruluyor tabi..bu durumda aşılama yapamam dedi..kaldı ki sorun sadece o da değil..şu kabarcık olayıda netleşti..trabzondaki prof bunun hiç bir olumsuz etkisinin olmayacağını söylemişti..en azından aşılama için..ama öyle değil diyor bu doktor..bunu almamız lazım diyor..cuma günü yine narkozu yiyip alacak o et parçasını..buda yetmiyormuş gibi rahim filmlerimide öyle cok beğenmedi..yani bi dizi sorun söyledi canım..en kötüsüde 6 ay sonra durumun daha kötüleşebilir dedi..aynı senin dediğin gibi bence yaşın 35 i geçmiş bir ay bile zaman kaybedemessin,aşılama da başarı şansın cok düşük..şu parçayı alalım sonra tüp bebek tedavisine başlayalım dedi..bende öylece kalakaldım...tüp de de şansım yüzde 35 taş catlasada...yaşım dan ve durumumdan dolayı herkeze oranla başarı şansı yüksek değil..böyle işte tatlım..cuma günkü operasyondan sonra artık önümüzdeki ay mı olur sonraki ay mı olur tekrar bakıp tüp için zemin iyi olursa başlayacağım galiba..bu arada tüp için 3 750 hastane artı 2500 ilaç diyorlar..istanbulda bi acıbadem dede aynı fiat mış..sanırım fix aynı fiat..sen araştırdın mı hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…