Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar, Masal az önce op dan çıkmış.. kendine gelip bi güzel kahvaltısını etmiş.. 2 yumoşu toplanmış inşallah bugün yarın döllendikleri haberini alır bizlerle paylaşır... hakkında hayırlısı olsun..
kendisi opudayken eşinin amcasının vefat haberi gelmiş; bu sebepten ötürü bir kaç gün topice giremeceğini belirtti.. sizlere dualarınızdan ve güzel tememnilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve selamlarını iletmemi istedi.

canım çok sevindim opunun güzel geçmesine..bundan sonra döllenme haberinide alırız inşallah..eşinin amcası için çok üzüldüm başı sağolsun allah sabırlar versin..eğer konuşursan selamımı iletirsin canım..

tabii canım iletirim ... ondan sizlere haberler getiririm ...

masalın opunun güzel geçmesine çok sevindim.Bu iyi bir haber,eşinin amcası için de çok üzüldüm.Başı sağ olsun.

Konuşursan selamlarımı ilet gayecim.

masalcım toplanan iki yumurtan sana meleklerini getirir umarım rabbim yardımcın olsun eşinin amcasınada allah rahmet eylesin inşallah .........

jolyy canım sende sürpriz yaptın bize umarım seninde opun güzel geçer ve müjdeli haberinle hepimiz halay çekeriz burda

benimde cuma günü 3 yumurta ile 2. aşılamam yapılacak,, heyecanla bekliyorum artık bu topiğin hatunlarını böyle görmek istiyorum

Son düzenleme:
tanışan tanışana superisi ve meddist sizleri merak ediyorim. face de eklesem sizi göndersenizde adreslenirizi. olmaz mı.

inşallah aşılaman güzel geçer ve 3 yumoştan biri bebek olarak geri döner sana cnm..

canım inş.sende aşılamanın sonucunda mutlu sona ulaşırsın :)))

hadi bakalım bu ay bir atak bekliyoruz :))))

masal umarım çarşamba günü sorunsuz bir opu geçirirsin ve herşey için güzel bir başlangıç olur...

ercelf eğer maddi durumun elveriyorsa özel durumun olsada olmasada özele git bence...

canım 1 koydursan acaba daha mı iyi tutunur ? gerçi 1 tanesi tutacaksa 2 tane de koydursan 1 isi tutar ama ne biliyim işte fazla mı geliyor ki? canım istanbul tüp bebek de pko lu hastalarla ilgili çok iyi olan bir doktor varmış diye duydum bir arkadaşım gitmek stiyor ona devletten raporunu alınca sen biliyormusun?

bana uzak avrupa yakası. anadolu yakasını düşünüyorum canım ve özel bir merkez seçicem zaten kendime. görüşmelere de gidicem.

inanmıyorum sevde şok olmuşsundur acı gerçekler. sana demiştim ama aşılama zaman kaybı canım. senin yumurtlaman iyiydi belki o kabarcık etkili oluyordur üzülme ilaç kullanınca haliteli yumurtaların olur canım.operasyonunu ol kurtul o et parçasından sonra da tüp bebek yaptır. konya eurofertil e gidebilirmisin çok methediyorlar. canım burda da 6000 tl en ucuzu. umut tüp bebek in paket fiyatı ilaçlar ve hastane dahil 5850.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…