peri gibisin kız o yüzden demekki su perisi
sağol canım ama seninde maşallahın var yani kızında aynı sana benziyo ne güzel
kızlar, Masal az önce op dan çıkmış.. kendine gelip bi güzel kahvaltısını etmiş.. 2 yumoşu toplanmış inşallah bugün yarın döllendikleri haberini alır bizlerle paylaşır... hakkında hayırlısı olsun..
kendisi opudayken eşinin amcasının vefat haberi gelmiş; bu sebepten ötürü bir kaç gün topice giremeceğini belirtti.. sizlere dualarınızdan ve güzel tememnilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve selamlarını iletmemi istedi.
peri gibisin kız o yüzden demekki su perisi
canım çok sevindim opunun güzel geçmesine..bundan sonra döllenme haberinide alırız inşallah..eşinin amcası için çok üzüldüm başı sağolsun allah sabırlar versin..eğer konuşursan selamımı iletirsin canım..
kızlar, Masal az önce op dan çıkmış.. kendine gelip bi güzel kahvaltısını etmiş.. 2 yumoşu toplanmış inşallah bugün yarın döllendikleri haberini alır bizlerle paylaşır... hakkında hayırlısı olsun..
kendisi opudayken eşinin amcasının vefat haberi gelmiş; bu sebepten ötürü bir kaç gün topice giremeceğini belirtti.. sizlere dualarınızdan ve güzel tememnilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve selamlarını iletmemi istedi.
bence de peri gibi maşallah :)) çok güzelsin pericim :)))
masalcım toplanan iki yumurtan sana meleklerini getirir umarım rabbim yardımcın olsuneşinin amcasınada allah rahmet eylesin inşallah .........
jolyy canım sende sürpriz yaptın bize umarım seninde opun güzel geçer ve müjdeli haberinle hepimiz halay çekeriz burda
benimde cuma günü 3 yumurta ile 2. aşılamam yapılacak,, heyecanla bekliyorum artık bu topiğin hatunlarını böylegörmek istiyorum
tanışan tanışana superisi ve meddist sizleri merak ediyorim. face de eklesem sizi göndersenizde adreslenirizi. olmaz mı.
masalcım toplanan iki yumurtan sana meleklerini getirir umarım rabbim yardımcın olsuneşinin amcasınada allah rahmet eylesin inşallah .........
jolyy canım sende sürpriz yaptın bize umarım seninde opun güzel geçer ve müjdeli haberinle hepimiz halay çekeriz burda
benimde cuma günü 3 yumurta ile 2. aşılamam yapılacak,, heyecanla bekliyorum artık bu topiğin hatunlarını böylegörmek istiyorum
masal umarım çarşamba günü sorunsuz bir opu geçirirsin ve herşey için güzel bir başlangıç olur...
ercelf eğer maddi durumun elveriyorsa özel durumun olsada olmasada özele git bence...
Sağolun kızlar. İnş. bu son olsun bu son :)
haklısın canım yani devletten ilaçlarımı alıcam ben tüp bebek raporu ile merkezler raporlu hastalara özel fiyat veriyorlar. ben umut tüp bebeği düşünüyorum 2000 tl alıyormuş.ilaçlarımda 1500 tutsa raporlu hali en fazla. 3500 tl. eğer devlette devam edersem de 500 tl alıyor hastane o da 2000 tl tutuyor. yani arada 1500 tl var. onu ödemeyi de göze alıcam sanırım kendime içimin rahat edebileceği özel bir merkez seçicem.
Muhtemelen 2 koyarlar yine cnm bakalım dr amcayı ikna edebilirsem :)) Aslında Boyum çok uzun olduğu için 2 taneyi rahatlıkla taşıyabiileceğimi söylüyor ama yinede ikizin her zaman daha zor olduğunuda söylemeden ediyor:) Evet ercelf'çim ben çok memnunum merkezden hiç ilki tutmadı başka yere gidiyim diye aklımın ucundan bile geçirmedim. Çünkü gerek psikolojik destek olsun ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Dr 'um günde ortalama 130 -150 hastaya bakıyor akşam saat 10 'dan önce çıkmıyor ve hafta sonlarıda dahil . İşini severek yapan insanı severim bendeAşılamalarda biliyosundur belki Alman hastanesindeydim . Ancak orda tüp bebek hastalarının yanı sıra normal gebe ve jinekolojik muayne hastalarıda çoktu. Burda transfer aşamasının başından sonuna yanında psikolog sana eşlik ediyor. Tabi en önemlisi kişinin içine sinmesi. O yüzden en kısa zamanda içine sinen doğru bir dr 'la başlarsın inş.
ercelfimmm maddi durum söz konusu olunca insan yorum bile yapamıyo çünkü herkesin kendine göre sıkıntıları zorlulukları vardır
ama senin özel durumunla ilgili en azından memoralle bi görüşmeni tavsiye ediyorummmm ilg görüşme ücretsiz dosyanla gidip bi görüşebilirsin ben öyle yapmıştımm
özellikle semra hanım için çok güzel şeyler duyuyoruz hastanede fakat ücreti 350 tl sanırım mda ve masalda semra hanımın hastasıı
hakkımızda hayırlısı olsun cnm
canım kafanın karışık olmasını anlıyorum..haklısın..bi araştır bakalım..kafana yatan bir yer olur sa neden olmasın...benim de durumum aynı..2 yılı aşkın süredir doktorların elinde oyuncak oldum vallahi..dün 3.günümdü ve 2. aşılama ümidiyle gitmiştim doktora..ama acı gerçekleri bir bir sıraladı yeni doktorum..(erzurumda özel bir hastanede başlayan profesöre gittim dün..) yumartalar malesef gittikçe bozulmuş. henüz 3. günüm olmasına rağmen 10 mm civarında şişirilmiş sağlıksız yumurta oluşmuş ! diğerleri küçük küçük..yani dengesiz sağlıksız bi durum..östrojen 100 görünüyor..bunu bu durumu doğruluyor tabi..bu durumda aşılama yapamam dedi..kaldı ki sorun sadece o da değil..şu kabarcık olayıda netleşti..trabzondaki prof bunun hiç bir olumsuz etkisinin olmayacağını söylemişti..en azından aşılama için..ama öyle değil diyor bu doktor..bunu almamız lazım diyor..cuma günü yine narkozu yiyip alacak o et parçasını..buda yetmiyormuş gibi rahim filmlerimide öyle cok beğenmedi..yani bi dizi sorun söyledi canım..en kötüsüde 6 ay sonra durumun daha kötüleşebilir dedi..aynı senin dediğin gibi bence yaşın 35 i geçmiş bir ay bile zaman kaybedemessin,aşılama da başarı şansın cok düşük..şu parçayı alalım sonra tüp bebek tedavisine başlayalım dedi..bende öylece kalakaldım...tüp de de şansım yüzde 35 taş catlasada...yaşım dan ve durumumdan dolayı herkeze oranla başarı şansı yüksek değil..böyle işte tatlım..cuma günkü operasyondan sonra artık önümüzdeki ay mı olur sonraki ay mı olur tekrar bakıp tüp için zemin iyi olursa başlayacağım galiba..bu arada tüp için 3 750 hastane artı 2500 ilaç diyorlar..istanbulda bi acıbadem dede aynı fiat mış..sanırım fix aynı fiat..sen araştırdın mı hiç??
tanışan tanışana superisi ve meddist sizleri merak ediyorim. face de eklesem sizi göndersenizde adreslenirizi. olmaz mı.
bir tane güzel daha gördüm :)) ohh ne güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?