dun hayırlısı ile basladım 2. asılamaya..insallah bu sefer farklı olacak:)
oncelikle ilkkez igne kullanıyorum biraz gerginim heyecanda var karısık durumlar iste..
aranızda puregon kullananlar var mıydı asılamada?baska igne isimleride var duymustum aslında
doktorum puregon 300 yazdı 3 kutu..100cc vuruluyorum!
dun 1.sini vurdum toplamda 8 gun vurulcam ve 12 eylulde cagırdı
kontrol icin duruma bakıcakmıs
ve bu arada 510 igneler + 550 prof. +210 yıkama +75 ovitrelle = 1.345 TL allah durumu olmayanlara yardım etsin
ezcanede 510 diyince gozlerim fırladı ilkkez aldıgım icin anlık bi sok yasadım ne yalan soylıyım
melekcim meraba...umarım olumlu sonuçlanır bu defa..hadi hayırlısı canım benim..masalcım toplanan iki yumurtan sana meleklerini getirir umarım rabbim yardımcın olsuneşinin amcasınada allah rahmet eylesin inşallah .........
jolyy canım sende sürpriz yaptın bize umarım seninde opun güzel geçer ve müjdeli haberinle hepimiz halay çekeriz burda
benimde cuma günü 3 yumurta ile 2. aşılamam yapılacak,, heyecanla bekliyorum artık bu topiğin hatunlarını böylegörmek istiyorum
inanmıyorum sevde şok olmuşsundur acı gerçekler. sana demiştim ama aşılama zaman kaybı canım. senin yumurtlaman iyiydi belki o kabarcık etkili oluyordur üzülme ilaç kullanınca haliteli yumurtaların olur canım.operasyonunu ol kurtul o et parçasından sonra da tüp bebek yaptır. konya eurofertil e gidebilirmisin çok methediyorlar. canım burda da 6000 tl en ucuzu. umut tüp bebek in paket fiyatı ilaçlar ve hastane dahil 5850.
oncelikle ilkkez igne kullanıyorum biraz gerginim heyecanda var karısık durumlar iste..
aranızda puregon kullananlar var mıydı asılamada?baska igne isimleride var duymustum aslında
ve bu arada 510 igneler + 550 prof. +210 yıkama +75 ovitrelle = 1.345 TL allah durumu olmayanlara yardım etsin
ezcanede 510 diyince gozlerim fırladı ilkkez aldıgım icin anlık bi sok yasadım ne yalan soylıyım
hoşgeldin canım öncelikle rabbim biran önce hayırlı şifalar versin arkadaşım drun söyledikleri için bozma moralini iyiki haberin olduda boşa vakit kaybetmiyceksin tez vakitte dualarını kabul olması dileğiyle çok öpüyorumbu arada drun adı yakup kumtepemi eğer oysa methini çok duydum inşallah bebeğini kucağına almana vesile olur ,,
tatlım senin raporsuz aşılama sanırım raporla bile 500 lirayı buluyor aşılama haklısın tabi :))
bide neden 1 hafta sonra çağırdı ben bütün aşılamalarım da gün aşırı kontrollere gidiyordum e2 kan değerine ve yumurtanın büyümesini kontrol ediyordu doktor senin neden 1 hafta ara verdiğini anlamadım.
şimdiden hayırlı olsun umarım bebeğine bu aşılama ile kavuşursun canım :)))
temiz kalpli arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve içten dualarınız için çok teşekkür ederim,, hepinizi çok çok öpüyorum
aynı anda yazmışız canım ya..saol gülüm hepimize hayırlı şifalar inşallah..evet yakup kumtepe...bende cok duydum canım...hemen hemen bütün doğu illerinden geliyorlar adama...zaten şifa hastaneside ona güvenerek doğunun tüp merkezi diye reklam yapıyor sürekli..umarım benim içinde şifa olur..şimdiye kadar dolaştığım onca dr un coğu işi ticarete dökmüş,,,gel diyor aşılama yapalım hemen...nasıl olsa onlar için cok kolay ve kazançlı bir iş...bende seni öpüyorum...güzel haberlerini alırım inşallah..
amin canım saol..e2 degerine sanırım gittigimde bakıcak carsamba gunu kontrolde...ben sadece seyi sormayı unuttum 3 kutu puregon aldım bi kutusu 4 kez vuruluyormus..banada 8 gun vurulcagına gore.. 1 kutuyu neden aldım fazladan onu anlamadım ??
kendımce yorum yapıyorum eger doz yetmez dıye tekrar vurulmaaya devam ederım dıye ..bılmıyorum tahmınım dogrumu ?
forumda cok aradım puregon kullanıpta hamıle kalan var mı dıye ama bulamadım((
masl opunun iyi geçmesine çok sevindim. inşallah bundan sonrasıda güzel olur.ayrıca amcanın eşi içinde başın sağolsun.Allah sabır versin...kızlar, Masal az önce op dan çıkmış.. kendine gelip bi güzel kahvaltısını etmiş.. 2 yumoşu toplanmış inşallah bugün yarın döllendikleri haberini alır bizlerle paylaşır... hakkında hayırlısı olsun..
kendisi opudayken eşinin amcasının vefat haberi gelmiş; bu sebepten ötürü bir kaç gün topice giremeceğini belirtti.. sizlere dualarınızdan ve güzel tememnilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve selamlarını iletmemi istedi.
canım bugün gaye ile kulaklarını çınlattık senin :)))
nerelerdesin ya arada ses ver özletme kendini :))
canım bugün gaye ile kulaklarını çınlattık senin :)))
nerelerdesin ya arada ses ver özletme kendini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?