Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dun hayırlısı ile basladım 2. asılamaya..insallah bu sefer farklı olacak:)
oncelikle ilkkez igne kullanıyorum biraz gerginim heyecanda var karısık durumlar iste..

aranızda puregon kullananlar var mıydı asılamada?baska igne isimleride var duymustum aslında
doktorum puregon 300 yazdı 3 kutu..100cc vuruluyorum!
dun 1.sini vurdum toplamda 8 gun vurulcam ve 12 eylulde cagırdı
kontrol icin duruma bakıcakmıs

ve bu arada 510 igneler + 550 prof. +210 yıkama +75 ovitrelle = 1.345 TL allah durumu olmayanlara yardım etsin
ezcanede 510 diyince gozlerim fırladı ilkkez aldıgım icin anlık bi sok yasadım ne yalan soylıyım

Son düzenleme:

tatlım senin raporsuz aşılama sanırım raporla bile 500 lirayı buluyor aşılama haklısın tabi :))

bide neden 1 hafta sonra çağırdı ben bütün aşılamalarım da gün aşırı kontrollere gidiyordum e2 kan değerine ve yumurtanın büyümesini kontrol ediyordu doktor senin neden 1 hafta ara verdiğini anlamadım.

şimdiden hayırlı olsun umarım bebeğine bu aşılama ile kavuşursun canım :)))

temiz kalpli arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve içten dualarınız için çok teşekkür ederim ,, hepinizi çok çok öpüyorum

hoşgeldin canım öncelikle rabbim biran önce hayırlı şifalar versin arkadaşım drun söyledikleri için bozma moralini iyiki haberin olduda boşa vakit kaybetmiyceksin tez vakitte dualarını kabul olması dileğiyle çok öpüyorum bu arada drun adı yakup kumtepemi eğer oysa methini çok duydum inşallah bebeğini kucağına almana vesile olur ,,

melekcim meraba...umarım olumlu sonuçlanır bu defa..hadi hayırlısı canım benim..

evet canım şok oldum gerçekten..evet bende ilk aşamada şu operasyonu yaptırıp her neyse ondan kurtulacağım...bakalım gerisi Allah kerim..konya cok uzak be gülüm..erzuruma bile zor gidiyorum...fiatlar aşağı yukarı aynı..ama tabi iyi doktoru yakalayabilmek önemli..

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun raporsuz olduğu için bu kadar yüksek bi fiyat çıkmış rapor olsaydı 200 tl öderdin ilaçlara neyse hakkın da hayılısı olsun

aynı anda yazmışız canım ya..saol gülüm hepimize hayırlı şifalar inşallah..evet yakup kumtepe...bende cok duydum canım...hemen hemen bütün doğu illerinden geliyorlar adama...zaten şifa hastaneside ona güvenerek doğunun tüp merkezi diye reklam yapıyor sürekli..umarım benim içinde şifa olur..şimdiye kadar dolaştığım onca dr un coğu işi ticarete dökmüş,,,gel diyor aşılama yapalım hemen...nasıl olsa onlar için cok kolay ve kazançlı bir iş...bende seni öpüyorum...güzel haberlerini alırım inşallah..

amin canım saol..e2 degerine sanırım gittigimde bakıcak carsamba gunu kontrolde...ben sadece seyi sormayı unuttum 3 kutu puregon aldım bi kutusu 4 kez vuruluyormus..banada 8 gun vurulcagına gore.. 1 kutuyu neden aldım fazladan onu anlamadım ??
kendımce yorum yapıyorum eger doz yetmez dıye tekrar vurulmaaya devam ederım dıye ..bılmıyorum tahmınım dogrumu ?

forumda cok aradım puregon kullanıpta hamıle kalan var mı dıye ama bulamadım ((

temiz kalpli arkadaşlarım iyi dilekleriniz ve içten dualarınız için çok teşekkür ederim ,, hepinizi çok çok öpüyorum

sanada hayırlı asılamalar ınsallahh arkadasım cuma gunu senınde :) ıkı hafta sonraaa ınsallah ikizz haberleri alırsın saglıkla

evet canım iyi ve ilgili bir dr bulmak gerçekten zor.... benim drumda prof. metin ingeç drların insaflarına kaldık artık hakkımızda hayırlısı

genelde raporlarda standart her aşılama için 3 kutu yazarlar ben aşılamalarım da puregon 300kullandım 70 doz vuruldum hep, e2 ve yumurta durumuna göre bazen dozu arttırabiliyor doktor
fazla gelirse bile uzun ömürlü bir ilaç inş.olmaz ama olumsuz bir durum da diğer aşılaman da eksik kutu alırsın bu kalanı kullanırsın.

yada en güzeli bu aşılamanda tutar da ilaçı bir şekilde ihtiyacı olan birine verirsin

mesela bende 2 kutu hiç kullanmadığım puregon 300 var tüp bebek için saklıyorum :))

canım bugün gaye ile kulaklarını çınlattık senin :)))

nerelerdesin ya arada ses ver özletme kendini :))

Son düzenleme:
masl opunun iyi geçmesine çok sevindim. inşallah bundan sonrasıda güzel olur.ayrıca amcanın eşi içinde başın sağolsun.Allah sabır versin...

doa ben hem 2. hem 3. aşılamamda puragon kullandım çok güçlü bir ilaç inşallah sende puregonla şifa bulup bebeğine kavuşursun...

Selam kızlar bırgun gırmedım sohbetler ılerlemıs oh neguzel bız dun gece esımı sehır dısına ugurladık 3 gunlugune tabı oglumla sabaha kadar uyumadık vardımı dıye gercekten oglumda hıssetı sabaha kadar tekmeledı neyse sag salım vardı cok sukur esımde rahatladık uyuduk masal melek jolly ınsallah bebeklerınıze kavusursunuz bu tedavınızde doa bende puregonla hamıle kaldım ınsallah sende hamıle kalırsın optum hepınızı kızlar

Tarafınızdan hatırlanmama sevindim.Teşekkür ederim.Burda sohbet ilerledi, herkes daha bi samimi oldu sanki.Bende unutulduğumu düşündüm. (Alınganlık yapıyorum sanırım..) Aslında sık sık bakıyorum, merak ediyorum hepinizi ama yazmıyorum.Çok halsizim ben, bulantılar azaldı ama kolumu kaldıracak halim yok.Okula da başladık pazartesi, seminerlere gidiyorum.Sonrasında da hep yatıyorum.Geçecek diye sabırla bekliyorum.Yeni tedaviler başlamış,İnşllah hepsi olumlu sonuçlanırda bende tebrik mesjları yazarım...

Tarafınızdan hatırlanmama sevindim.Teşekkür ederim.Burda sohbet ilerledi, herkes daha bi samimi oldu sanki.Bende unutulduğumu düşündüm. (Alınganlık yapıyorum sanırım..) Aslında sık sık bakıyorum, merak ediyorum hepinizi ama yazmıyorum.Çok halsizim ben, bulantılar azaldı ama kolumu kaldıracak halim yok.Okula da başladık pazartesi, seminerlere gidiyorum.Sonrasında da hep yatıyorum.Geçecek diye sabırla bekliyorum.Yeni tedaviler başlamış,İnşllah hepsi olumlu sonuçlanırda bende tebrik mesjları yazarım...

Jolly tedavin başlamış sanırım.Geçmişe şöyle bi göz attım.Tam ne aşamadasın bilmiyorum ama inşallah bu defa Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın.Seninde kimyasal olmuştu ilki benim gibi. bu defa normal bir gebelik olur inşşallah.Ben çok umutluyum senden.Hep dualarımdasın.Allah isteyen herkese tattırsın. Sen pıhtılaşma ile iligili testlerini yaptırdın mı bilmiyorum.Bende o sorun varmış gerçekten.Testlerde çıktı, şimdi doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıyorum karnımdan.İğnelerden kurtulamayacağım uzun bir süre.Umarım sende yoktur.Varsada çözümü var zaten.Allah yardımcın olsun.

MERHABA KIZLARR.. LİSTEYE BENİ DE EKLER MİSİNİZ?
İLK AŞILAMAM YAPILDI BUGÜN 5. GÜNÜM.. İLK BEBİŞ İÇİN UĞRAŞIYORUZ.ŞEHİR:ANKARA , Sebebsiz İnfertilite, MERKEZ:GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ,ÇALIŞMA YILI:2011, İŞLEM TARİHİ:31.08.2012,
14 EYLÜL DE TEST YAPCAZ BAKALIM,UMARIM SONUÇ HAYIRLI OLUR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…