masal canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin ilaç alamadığın için zor atlatıyorsun rabbim şifa versin....güzel haberler alıyoruz bu aralar mda jolly de tüp yolunda senin gibi hepinizden güzel haberler alacağız arkadaşım...bütün çektiklerimiz bebeğimize kavuşmak için....allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah....gayem...(sesim çıkmazsa telefonun ucundasın sağolasın arkadaşım).......seyhan.(başla artık tedavine bekleme lütfen )
superim (ah bir adetin gelse artık perimcim ya).......
mavi_58.......(çınar oğluşum nasıl?)..........ebereris.......hestia......medids(şirinem senin tedaviyede az kaldı ..)
melek.....ayşecik:))) ilaçlarınla çalışmaya devam evde:))....
mcan84(tek prenses sende aman koru kolla bu gelecek oğlanlardan)......cy_76.......yeliziz( tekmeci oğlun siyah kuşağa geçti mi)........
ercelf......leylacım.....rana.......nazarboncuğu......hepinize transferim sonrası yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim.
jollyy..opun ben transferdeyken yapıldıysa şu sıralarda senin transferinin yapılmış olması lazım çoktan umarım sen iyisindir herşey yolundadır ..sakın benim gibi hasta olma umutlarım baltalandı benim bu hastalıkla...(
test günüm geldiğinde elbette neticeyi de paylaşacağım az kaldı.... bilenler biliyor ben bu topiğe yazabilmek adına bu sosyal ağa kulübe üye olmuştum başkaca bir topik platform hiç girmedim hiç yazmadım ve hiç okumadım dahi... giriş yapınca direk bizim topiğe giriyorum işim bitince direk çıkıyorum..info bilgilerim ve aktivitelerimi inceleyenler görmüştür zaten .. bağlarım ilişkilerim mcan arkadaşımızın topiğini takip ederek ve oraya girerek başladı o kapanıp bu topiğe devrolunca hepimiz.. burasıyla da aynı kişilerle devam etti...çok güzel insanlar tanıdım :))sanal ağ iletişimine sıcak bakmam ama bu topik ve benim bu davranışım istisnam oldu..iyiki de yapmışım.
beni tanıyan arkadaşlarım olumlu olumsuz her şeyi açık yüreklilikle samiöiyet ve olgunlukla paylaşacağımı bilir ...neticem menfi de olsa sizlere bildirip paylaşırım ..sonrasını ise neticeye göre konuşuruz zaten bol bol...
topiği özlemişim hepinizi ancak çok şaşırdım ilk girince bu gece....hatta ne yaptığımı anlatayım linki tıkladım girdim baktım hiç tanımadığım adını ilk kez okuduğum yabancı nickler....e olacak tabi bizlerde böyle girdik varolanlara yabancıydık o zaman ama hani 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil...vs aradaki mesajlarda hiç bildiğim arkadaşlarım yok ay dedim ben yanlış topiğe daldım kafa kalmadı tabi tedavinin...ateşli hastalığın hezimeti..çıktım bir daha baştan girdim baktım durum aynı allahtan o sırada ercelf...in mesajları düştü de dedim bizim topik sadece toplu yeni giriş olmuş çokkkk eskiler de geri gelen uğrayan olmuş...yada hemen bir soru sorup cevap almak için giren çıkan olmuş ...hani küçüklerin kalabalık bir parkta çarşıda kaybolunca duyduğu panik gibi bir ara panikledim resmen:))))))) yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum mesajlarınızı hiç okuyamadım çok uzun geçmiş ancak ben yazabiliyorum direk bu gece..eğer kalırda topikte gitmez iseniz zamanla tanırım sizi de....
kızlar..ayrı ayrı isimlerinizi yazdım ama unuttuğum olmuşsa kırılmasın bu kafayla bu kadar sayfa sonrası ancak bu kadar...hepinizi öperim görüşmek dileği ile sağlık sevgi ile kalın...
DOĞUMUN ÖLÜMÜN ZAMANI PLANLANMAZ BİZ SADECE BİLMEDEN YAŞIYORUZ ARADa GEÇEN HAYATI ......
NEZAMAN NE GELİR NE GİDER MEÇHUL..
MÜHİM OLAN EN ZOR OLAN ERDEM.....HERŞEYİ KABULLENEBİLMEK..
ALLAH HİÇKİMSEYE YAŞADIĞI SÜRECE KATLANAMAYACAĞI KALDIRAMAYACAĞI DERT VERMESİN...HER OLUMSUZLUK GÖZYAŞININ ARDINDAN HEP GÜZELLİKLER İYİLİKLER GELSİN AMA İLLE DE ÖNCE DAİMA SADECE SAĞLIK OLSUN.
iyi uykular....
Herkese meraba kızlarrr.... Bende bugün aşılamama start verdim ilk aşılamam olcak klomenle başlıcakmışım günde 2 adet olarak bakalım inş. Ilk aşılamam da tutar ... Amin.... :))
ben bu konularda acemiiyim bayanlar bilenler yardımcı olurlar mı ? Nelere dikkat etmemm gerek aşılama boyunca....
tedavin hayırlı olsun canım inşallah ilk aşılamada bebeğine kavuşursun.aşılamadan sonra normal günlük yaptığın şeyleri yapıyosun fakat ağır kaldırma çok yorucu işler yapma,ben mesela çok hızlı hareket ederdim bu aşamada daha dikkatli davrandım dokrorumun verdiği ilaçlardan başka ağrı kesici vb.ilaçlar kullanmadım....
canımm çok saol cevabın için :))) çok heyecanlıyım :18::18::18::18::18: nasıl olcak die çok merak ediyorum... sen ilk aşılamada mı hamile kaldın? inş. sende bebişini sağsalim alırsın kucağına... bana verilen ilaç nasıl günde 2 adet klomen 50 mg.. sonuçlarımıza baktı dr gayet iyi dedi ama gel gör ki 2 yıldır olmadı bebişim(
bu heyecan çok farklı bende aşılamaya gittiğimde içeriye girmeden kapıda heyecandan mahvoldum elim ayağım tutmuyorduilk aşılamamdı benimde... klomen kullanmadım purogen iğne ile oldu benimki.sonuçlarınızda iyiymiş inşallah seninde ilkinde tutar.bizde 2011 de istemeye başlamıştık ama ben günlük hap kullanıyordum evlendiğim günden beri onun aşamasını bekledik falan sonrada baktık ses yok herşey normal ama neden olmuyo sonra dokrorumu değiştim laparoskopi önerdi daha ilk gittiğim gün çok zor karar verdim ama oldum iyikide olmuşum kanalda genişleme olmuş, tek sebep oymuş yani.operasyon olduktan sonra doktor tamam normal yolla hiç bir engel yok dedi ama martda gittik artık beklemek istemedik ozaman aşılama yapcam dedi doktor yaptıktan sonra haftaya pozitif sonuçla bekliyorum sizi dedi ben eminim dedi ve dediğide oldu rabbim nasip etti.inşallah sizede nasip etsin canım...
canımm çok saol cevabın için :))) çok heyecanlıyım :18::18::18::18::18: nasıl olcak die çok merak ediyorum... sen ilk aşılamada mı hamile kaldın? inş. sende bebişini sağsalim alırsın kucağına... bana verilen ilaç nasıl günde 2 adet klomen 50 mg.. sonuçlarımıza baktı dr gayet iyi dedi ama gel gör ki 2 yıldır olmadı bebişim(
anladım :) hayırlısı insallah mcan:**** cok saol destegi.n icin
senide allah nazarlardan korusun insallahhh .. hamilelik nasıl geciyor cinsiyeti ne bebisin ?
selam kızlar nasılsınız pek fazla yazamadım ama yazdıklarınızı okudum hep bi son sayfalara bakamadım masal dan haber var mı transferden sonra yazdımı bilemiyorum onu çok merak ediyorum. su perim sen de gittin mi doktora artık gelsin inşallah şu adetin.
ben de yarın zeynep kamil e gidiyorum 3. günüm ultrasonum yapılacak inşallah gitmiştir folikül kistlerim kızlar tam 7 günlük adet gecikmesine sebep oldular. sonra dosyamı kurul a vereceğim ilaç raporumun çıkması falan 3 hafta sürecekmiş daha. ama ekim adetime yetişiyor. ilaçlarımı alıp beklicem 1 hafta daha adetime kadar. ben de merkez araştırmaya başladım. yarın ilk adımı atıcam anadolu yakasında eurofertil tüp bebek merkezi var yarın görüşmem var saat 10.30 da telefon görüşmemiz çok sıcak geçti ilk görüşmemiz sadık bey ile olucak ücretsiz bir görüşme olacak ve tüm tahlillerimi götürücem. raporlu hastalardan 1500 tl alıyorlarmış. bakalım içime sinerse orda başlayacağım.
ercelf...cim. iyiakşamlar burada uzun kalacak kadar sağlığım iyi değil ama yinede birkaç dakika açıp topiğimize bakayım derken senin de tesadüfen son mesajlarını gördüm şimdi cevaplamadan kapatmak istemedim.. on gün kadar hiç giremedim,,malum tedavim devam ediyordu istanbul 'da sağolsun gayem,,seyhan haberleri ilettler zaten benden sizlere 8 eylül de geçtiğimiz cumartesi transferim yapıldı tamamladık şükür döneceğim artık evime derken transferin ertesi akşamı malesef yüksek ateş ve diyare ile yatağa düştüm o geceyi sabahlayarak geçirdik ertesi gün izmire perişan halde döndüm ve döndüğümden beri ateş rahatsızlığı ile mücadelem devam ediyor..çok yorgun bitkin düşürdü beni mecbur olmasam evden çıkmayacağım halim yok ama hergün progestan iğne vurdurmaya gidiyorum o iğnelerin ağrısı sancısı çilesi ayrı dert zaten ateş hastalığından gözüm onu bile görmez oldu bir haftadır..test günüme kadar ilaç veremiyorlar bebek varsa diye bende sabırla bekliyorum neticeyi..
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum grip değilim hiçbir şekilde boğaz ağrım nezlem yok sadece yüksek ve sürekli inip çıkan ateş ..sürekli su gibi aşırı terleme dolayısı ile de halsiz bitkin düşme iştahımda kapandı tabi..umarım biran evvel iyileşirim iş güç te yasak hastayım diye serildim kaldım yani..ilaç kullanabilseydim bukadar sürmezdi enfeksiyon bekliyoruz bakalım.....
aşılamalarda ve doğal aylarda yaşadıklarım gibi elbette hiçbir belirti olmayacak dönemi gereği olması gereken ayaklarımda adet sızlamaları başladı o ağrılarda her halükarda olabilecek ağrılar progestan hergün 2 ampul 50 mg iğne çok yağlı yan etkisi ızdırabı fazla ağır bir iğne o yüzden onun sıkıntısı adet ağrılarını geçti..:)) hamile değilsem de yiyoruz işte bu iğneleri boşuna ....ama tabi ya hamileysem tarafı dikkate alınıyor
mda..ya gelince kendisi benim transfer olacağım dönemde geçtiğimiz cuma tedavisine başladı istanbulda o yüzden topikte yok..ben transfere girmeden opu sonrası gelmişti istanbula denk geldi buluştuk orada..tedaviyi devir teslim ettim :)) haberleşiyoruz sürekli tedavisine devam ediyor zaman gösterecek gelişmeleri tedavinin seyrini foliküllerin büyümesini bekliyorlar biraz başlangıçta ağır lardı ama ben inanıyorum ki atağa kalkacaklar inşallah..merak ettiniz diye yazıyorum annesi ile geldi istanbula zaten bir akraba-tanıdıklarının yanında ikame ediyorlar yalnız değil..sabırla neticeye doğru ilerliyor ercelfcim.
ercelf...cim. iyiakşamlar burada uzun kalacak kadar sağlığım iyi değil ama yinede birkaç dakika açıp topiğimize bakayım derken senin de tesadüfen son mesajlarını gördüm şimdi cevaplamadan kapatmak istemedim.. on gün kadar hiç giremedim,,malum tedavim devam ediyordu istanbul 'da sağolsun gayem,,seyhan haberleri ilettler zaten benden sizlere 8 eylül de geçtiğimiz cumartesi transferim yapıldı tamamladık şükür döneceğim artık evime derken transferin ertesi akşamı malesef yüksek ateş ve diyare ile yatağa düştüm o geceyi sabahlayarak geçirdik ertesi gün izmire perişan halde döndüm ve döndüğümden beri ateş rahatsızlığı ile mücadelem devam ediyor..çok yorgun bitkin düşürdü beni mecbur olmasam evden çıkmayacağım halim yok ama hergün progestan iğne vurdurmaya gidiyorum o iğnelerin ağrısı sancısı çilesi ayrı dert zaten ateş hastalığından gözüm onu bile görmez oldu bir haftadır..test günüme kadar ilaç veremiyorlar bebek varsa diye bende sabırla bekliyorum neticeyi..
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum grip değilim hiçbir şekilde boğaz ağrım nezlem yok sadece yüksek ve sürekli inip çıkan ateş ..sürekli su gibi aşırı terleme dolayısı ile de halsiz bitkin düşme iştahımda kapandı tabi..umarım biran evvel iyileşirim iş güç te yasak hastayım diye serildim kaldım yani..ilaç kullanabilseydim bukadar sürmezdi enfeksiyon bekliyoruz bakalım.....
aşılamalarda ve doğal aylarda yaşadıklarım gibi elbette hiçbir belirti olmayacak dönemi gereği olması gereken ayaklarımda adet sızlamaları başladı o ağrılarda her halükarda olabilecek ağrılar progestan hergün 2 ampul 50 mg iğne çok yağlı yan etkisi ızdırabı fazla ağır bir iğne o yüzden onun sıkıntısı adet ağrılarını geçti..:)) hamile değilsem de yiyoruz işte bu iğneleri boşuna ....ama tabi ya hamileysem tarafı dikkate alınıyor
mda..ya gelince kendisi benim transfer olacağım dönemde geçtiğimiz cuma tedavisine başladı istanbulda o yüzden topikte yok..ben transfere girmeden opu sonrası gelmişti istanbula denk geldi buluştuk orada..tedaviyi devir teslim ettim :)) haberleşiyoruz sürekli tedavisine devam ediyor zaman gösterecek gelişmeleri tedavinin seyrini foliküllerin büyümesini bekliyorlar biraz başlangıçta ağır lardı ama ben inanıyorum ki atağa kalkacaklar inşallah..merak ettiniz diye yazıyorum annesi ile geldi istanbula zaten bir akraba-tanıdıklarının yanında ikame ediyorlar yalnız değil..sabırla neticeye doğru ilerliyor ercelfcim.
benim durumuma gelince bugün sabah itibariyle sonunda adet oldum2 gün önce doktoru arayıp randevu almıştım ve bugün yolda giderken hastalandım..doktora gitmemi bekliyomuş benim inatçı adet demekki doktorum baktı ve bu 2 ay içerisinde adet olmamama rağmen yumurta olmuş ve çatlamış kendiliğinden şok oldum valla herşey yolunda gözüküyo şuan ve yeni tedaviye başlamıyoruz aşılama falan..doktorum bana kendiliğimden hamile kalabileceğimi söyledi ve bu ay sadece yumurta takibi yapıcaz dedi..ilaç,iğne yok sonunda.. sadece büyümesini takip edip bize ilişki günlerimizi söyleyecek..en azından böyle olması daha iyi..ve ben buarada yine diyete başlıyorum haftaya..10kg daha vermeyi planlıyorum bakalım..allah hepimizin en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..
canım benim gelişmeler güzel çok umutlandım inşallah bu ay kendiliğinden gelir bebeşin kuzuuuumzayıflama azmine bayılıyorum darısı doğumdan sonra bana inşallah.ağrılarıma gelince gün geçtikçe dahada artıyor sırtımın ağrısı midemin batması devam ediyor 5 dak zor oturuyorum anlayacağın....
sağol canım benim inşallah kendiliğinden gelir sürpriz yapar bana bebişim..sen önce sağlıklı bir şekilde doğumunu yap oğluşunu al kucağına kilolar hiç önemli değil..emzirirken vericeksin zaten emin olson zamanlara yaklaşıyosun yavaş yavaş kendine çok dikkat et tatlım yorma sakın fazla kendini..işlerini dinlene dinlene yap mutlaka..ağrılarında geçicek sonunda canım..
nnnnnnnnkızlar naber ohh herkez başlamış tedaviye
masall canım çok sevindim 2bebiş sende desene inş sımsıkı tutunmuştur annelerine
ay mdayı merak etmiştim faceye yazdım oh iyiymiş inş onunda saglıklı embiriyoları olsun
bende adetimle druma gittim herşey normal dedi bebekte de genetik sorun olmamasına çok şaşırdı niye dedi durdu rabbim böyle istemiş dedi kasım gel başlayalım dedim neyyy 6.tüpemi demişim napıcam bennn şimdi
kızlar çok sinirliyimbugün tembellik yapim biraz dedim ve yaptım çünkü dün biraz banyo falan temizledim belim çok ağrıyordu..akşama eşimin iş yerindeki arkadaşlarıyla deniz kenarına gidip oturcaktık herkes eşiyle gelecekti falan saat 5 gibi eşim aradı iptal oldu planımız gitmiyoruz diye çünkü birinin işi çıkmış bende iyi dedim sonra yine aradı biz diğer arkadaşlarla gitmeye karar verdik gezelim değişiklik olur sana, uyarmı dedi bende belim ağrıyordu sölemek istemedim planı bozmayım tamam dedim eşime.aradan zaman geçmedi gezmektende vazgeçtik aşkım bize gelecekler beni düşünmüşler yormayalım sizde oturalım demişler tabiki ben cinnet geçiriyorum kızdım bir plan yapamadılar saat beşi geçmiş ben hazırlık yapcam evi temizlicem falan neyi hangi zaman sığdırim şaşırsım.hemen işe koyuldum sildim süpürdüm temizledim evi bide sular kesildi asatı arıyorum akşama gelir diyolar su var ama güneş enerjisi oda kaynar su soğuk değilki.hemen tatlı tuzlu bişeyler yaptım eşim dışardan bişeyler alacaktı ben istemedim hazır sevmiyorum midemiz bozuluyor bizim.yemek faslı falan derken tabiki ben bittim saat 9 oldu gelen yok sonra arıyolar yada mesaj çekiyolar biz gelemiyoruz diye tabi ben dellendim hepsine kızcam, yarın eşimde onları fırçalar artık ben zaten zor hareket ediyorum okadar hazırlık yaptım yoruldum onların yaptığına bak topallıyarak dolaşıyodum düşünün halimi...bizde eşimle çayımızı aldık pastamızı poaçamızı balkonda yedik içtik ama sinirden nasıl yiyorum varya şimdi pestilim çıkmış bir şekildeyim oturuyorum birazdan uyku moduna geçeceğim...bu günü unutamam heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?