Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tabi frahim filmi, eşinin sperm testi, senin adetinin ikinci günü hormon testi isteyecek, eşinin 3 gün cinsel perhiz yapıp testi yaptırması lazım onun için gelecek aya sarkar sanırım ama olsun sen bu ay adetinin görür kendini toparlarsın, yarın sen git hemen doktora, adetliyken ultrasonlar yumurtalıkların net görünüyor, onlara bakar, adetinin 6. günüde film cektirirsin, böyle böyle sende bizden olur gidersin:)) ama insallah en kısa zamanda bebişinle olursun

aminn canm yaaa o zaman ben yarın bi doktora gidip ultrasonda baktırıyım ve hormon testlerimi yaptırıyım en azından adetliyken oluyor çünkü hormon testleri bildigim kadarıyla ..çarşamba gunu de kendı doktoruma meriç karacana gider gosteririm artık planı yaparız inşallah ..sen hangi doktora gidiyosun ?

Ben denizlideyim, evet sen yarın hemen git istenen testleri hallet, gelecek aya azır olsun inşallah

nazarcım güzel habere hepimizin çok ihtiyacı var. inşallah HAMİLEYİMMMMM diye gelirsin hep birlikte kendimize geliriz.

minikmelegim38 canım benimmm...inşallah inşallah inşallahh hayırlsıyla inşallahhhh..... çook içten söyledimm inan bakk..... :) hepimiz için söyledim

charms hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh canım benimm.. çok sevindim..bu olumlulukla hem daha iyi olur ben ce ve Allahın izniyle tutar da... sen kend,ne dikkat et,süreçten hep haberdar et bizi.... ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNN İNŞALLAHHHHH

saol canım evet demin 125 cc vurdum son iki gun 100 cc vurcam bakalım buyucek mi...sen suan ne durumdasın ? devam ediyormusun asılamaya ?

anladım :) hayırlısı insallah mcan:**** cok saol destegi.n icin

senide allah nazarlardan korusun insallahhh .. hamilelik nasıl geciyor cinsiyeti ne bebisin ?

hosgeldin canımm .... demekki henuz uygun zaman degilmis ... hayırlı olsun insallah asılaman sımdıden ..ben medical parka gidiyorum canım anadolu yakası

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

yetercim günaydın canım .... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar ve bir an önce eski sağlığına kavuşur canım.. Allah şifa versin canım eşine , sana da güç takat versin arkadaşım... işi gücü bırak canım benim ... Allah yardımcınız olsun..

saol canım evet demin 125 cc vurdum son iki gun 100 cc vurcam bakalım buyucek mi...sen suan ne durumdasın ? devam ediyormusun asılamaya ?

günaydın kızlar
doacım ben devam etmedim çünkü hem maddi hemde manevi olarak yoruluyorsun o yüzden tüp bebeğe geçicem ben zaten 2.aşılamayıda yapmış olarak gözüküyoruz çünkü ilaç yetmemişti bende eczaneden borçlu almıştım dolayısıyla 2. yi yapmıuş gibi görünüyorum devlette o yüzden ssk nın istediği her şartı taşıyorum şimdi merkez araştırıyorum ege yada istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıcam ikisininde fiyatları aşa yukarı aynı bakalım kısmet....
ama inş sende bunlara gerek kalamz ve hemencecik tutar...

charms hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh canım benimm.. çok sevindim..bu olumlulukla hem daha iyi olur ben ce ve Allahın izniyle tutar da... sen kend,ne dikkat et,süreçten hep haberdar et bizi.... ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNN İNŞALLAHHHHH[/QUOTE]

aminnnnn tabiki haber vericem hergun giriyorum artik okuyorum bir de sevincli guzel haberler alsak tam super olucak

canım allah razı olsunnnnn

amin canım inş daha önce geldim ama denk gelmedik sanırım cinsiyet erkek seninki nedir? birde ben çok fazla nete giremiyorum yaz ayları işler daha bi yoğun birde ağrılarım oluyor evdede pek nete giremiyorum zaten bütün gün pc başındayım zararlı diye evde açmıyorum birde ağrılarım oluyor vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum senin nasıl gidiyor hamilelik...

birde size bişey söylicem arkadaşlar kimse umudunu kaybetmesin bir tadığım var 4 yıldır tedavi oluyor dr aşılama dedi fakat bugun yarın hep ertelediler biraz daha bekleyelim diye sonra hiç ummadığı anda kendiliğinden hamile kaldı şok oldular bu gibi durumlar hepimize ümit olması dileğiyle...

doa ben sitede yeniyim aslinda bebek sahibi olma konusunda da yeniyim dolayisiyla bilmiyorum ilaclar ne kadar etkili bebegin tutunmasinda? ya da bu senin sorununla mi ilgili? sebep her ne ise umut hep var dilerim bu sefer basari saglarsin kim mujde verse deli gibi sevinirim. hamile kalip kaybetmek eminim zordur simdi daha iyi anladim korkularini. ama bunlarin hepsi olasilik hamilelikte bir olasilik umarim ikincisi gelir basimiza:)

Beni hatırlayınınız varmı bilmiyorum bende kendimden bilgi vermek istedim.Bu cumartesi 2.aşılamamı oluyorum.Eşim bitkisel ilaç kullanıyordu baya bir faydasını gördük .Umarım herkes çok beklemeden bebeğine kavuşur sevgiyle kalın.

ikimizde aynı gün sonuç almıştık negatif bende bu ayın 22 de falan gidecem tüp bebeğe geçtik yine aynı zaman başlıyoz tesadüfe bak inşalalh bu defa hamileyiz diye yazarız canımmmmm

ikimizde aynı gün sonuç almıştık negatif bende bu ayın 22 de falan gidecem tüp bebeğe geçtik yine aynı zaman başlıyoz tesadüfe bak inşalalh bu defa hamileyiz diye yazarız canımmmmm

bebeşko, akrep...ercelfle bizde tüp yoluna girenlerdeniz..umarım hepimizin son tedavisi olurda bu sancılı süreç sona erer...

Bu arada arkadaşlar..mda listemizi güncellliyordu değilmi yanılmıyorsam..nerelerde haberiniz var mı// Listemiz olsa ne güzel olurdu..

ben 3 aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek denemem olcak inşlalh ilk tüple bebeğim gelir bana teyzesiii hepimiz kurban bayramında hamiş dolaşır ohh ne güzel olur vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…