saol cnm yaa umarım hepimizin bebişleri bekletmeden gelirr :) bakalım bize ne dicek doktor muhtemelen rahim filmi ve testler
filan isticek ... bugün adet oldum ben de haftaya çarşambaya kadar biter ama önümüzdeki aya ancak aşılama tedavisine başlayabilir herhalde değil mi ? süreç nasıl oluyor ?
aminn canm yaaa o zaman ben yarın bi doktora gidip ultrasonda baktırıyım ve hormon testlerimi yaptırıyım en azından adetliyken oluyor çünkü hormon testleri bildigim kadarıyla ..çarşamba gunu de kendı doktoruma meriç karacana gider gosteririm artık planı yaparız inşallah ..sen hangi doktora gidiyosun ?
nazarcım güzel habere hepimizin çok ihtiyacı var. inşallah HAMİLEYİMMMMM diye gelirsin hep birlikte kendimize geliriz.
eveeettt dun yalniz basima gittim asilamami yaptirdim geldim. ilk asilamamda canim cok yanmisti dun hic aci yoktu doktorda bu sefer adet gorme dedi yolladi :)))
canim acimadigi icin sanirim cok mutlu ayrildim doktordan. umarim devami gelir mutlulugun hem de hepimiz icin...
canım bende aşılama yaptırdım ama benim gonal f ile olmuştu ve 75 ml ile başlamıştım daha sonra 150 ye çıkarmıştı doktorum eğer seninde ml arttırdıysa rahatlıkla istenilen büyüklüğe gelir panik yapma sakin ol stres daha çok etkiliyo ben yumoşlarla konuşurdum bi an önce büyüyün diye sözümü tutup büyüdüler ama son sözümü dinlemediler ve aşılamam tutmadı inş senin ki olumlu sonuçlanır ...
doa ben 2. aşılamamda bayağı sorun yaşamıştım.adetin 24.gününe sarkmıştı aşılamam.yumurtalar çok zor büyüdü çok zaman aldı.puregon 125 le başlayıp 150 sonrada 200 le devam ettim.5 tanede menogon vurundum ama maalesef sonucum negatif oldu.zaman önemli değil önemli olan yumurtanın hazır halini yakalamak...
kızlarrr selam ben sitede yeniyim ..3 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı maalesef
haftaya çarşamba avrupa yakasında jinemed den randevu aldık eşimle gidicez aşılama için görüşücez ..
jinemede giden var mı acaba memnun kaldınız mı ????
kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn
saol canım evet demin 125 cc vurdum son iki gun 100 cc vurcam bakalım buyucek mi...sen suan ne durumdasın ? devam ediyormusun asılamaya ?
yetercim günaydın canım .... umarım eşinin sonuçları güzel çıkar ve bir an önce eski sağlığına kavuşur canım.. Allah şifa versin canım eşine , sana da güç takat versin arkadaşım... işi gücü bırak canım benim ... Allah yardımcınız olsun..
selam kızlar herkese sohbetler neguzel ılerlıyo ama eksıgımız cok suncum unutun bızlerı gelmıyosun artık nasıl gıdıyo hamıslık cınsıyet ne bıldır bunları lutfen bıze sorunada cevap vereyıım ben duymadım bızzat sahıt oldum ablamın arkadası 5 yıl ugrastılar bebek sahıbı olmak ıcın en sonunda asılamayla geldı oglu yanılmıyosam 4 sene sonra hıc beklemedıgı bı zamanda 2.cı oglu geldı ınsallah bızımde boyle olur bu sıpalar ugrastırdı 2.ler acısın halımızede ugrastırmadan bekletmeden gelsınler
seni anlayann birilerinin olması konusamasamda yazısmak okadar farklı ve iyi geliyor ki bana hepnizee tesekur ederim... mumkun oldugunca dusunmemeye calıscam..senınde asılaman hayırlı olsun canımmm:) benim 2. asılamam bu arada daha once 3 gebelik gecti basımdan klomenle hepside 6 haftalıkken kaybettiminsallah bu puregon sasırtır beni hakkımda hayırlısı olumsuz sonuc olsada..
Kızlaaaar ben geldimmm.mutlaka beni hatırlayanlar olacaktır aranızda. Hala eski arkadaşlar burada ne güzeel.şöyle bir hızlıca okudum yazdıklarınızı.yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bana gelince 2 aşılamam da tutmamıştı. Biliyorsunuz.artık bıraktım demiştim uzunca bir sürevee artık tüp bebek diyorum.bu ayın 20. Doktor randevum var.gelişmeleri yazarım. Hepinizin allah yardımcısı olsun.
ikimizde aynı gün sonuç almıştık negatif bende bu ayın 22 de falan gidecem tüp bebeğe geçtik yine aynı zaman başlıyoz tesadüfe bak inşalalh bu defa hamileyiz diye yazarız canımmmmm
Kızlaaaar ben geldimmm.Mutlaka beni hatırlayanlar olacaktır aranızda. Hala eski arkadaşlar burada ne güzeel.Şöyle bir hızlıca okudum yazdıklarınızı.Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bana gelince 2 aşılamam da tutmamıştı. biliyorsunuz.Artık bıraktım demiştim uzunca bir süreVee artık tüp bebek diyorum.Bu ayın 20. doktor randevum var.Gelişmeleri yazarım. Hepinizin Allah yardımcısı olsun.
bebeşko, akrep...ercelfle bizde tüp yoluna girenlerdeniz..umarım hepimizin son tedavisi olurda bu sancılı süreç sona erer...
Bu arada arkadaşlar..mda listemizi güncellliyordu değilmi yanılmıyorsam..nerelerde haberiniz var mı// listemiz olsa ne güzel olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?