Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım her şeyin güzel seyrinde gitmesi çok güzel.. ben sana dememiş miydin ?? gereksiz yere fazlasıyla sterssyapıyorsun diye çıtır :)) bundan sonra lütfen efham yapıp kuruntular yapma kendince.. bak doktor aşılamaya gerek duymamış.. bu süreçte kafanı meşgul edecek yeni uğraşlar bul canım .. spor yap mesela... pazartesi günü ebru şallının programı başlıyor tekrardan .. istersen onunla birlikte pilates yapabilrisin ..ben çok faydasını görmüştüm...
tez zamanda hayırlısıyla hamiş haberini alacağız canım... her şey gönlünce olsun .. çok öpüyorum...

seyhan'ım canım benim... bu yakınlarda sen de yeni tedavine başlamış olacaksın ... belki tedavinin başında buralarda olmayabilirim ama şüphen olmasın ki hep bi telefon uzağında olacağım canım... senin tedavinin sonuçlanınca güzel haberlerinin ardından ben yeni bir tedaviye başlamış olacağım... hadi bakalım sen de ayağını güzelce sürt , şeytanın bacağını kır canım benim... aman ha kavanozları kırma sakın :)) lazım onlar :)) seni seviyorum canım arkadaşım...
tedavi sürecinde sakın endişeye kapılıp normal gidecek tedavini olumsuz etkileme arkadaşım.. heyecanını ve endişeni anlayabiliyorum ama bu süreçte seni olumsuz etkileyecek her şeyden uzak durman senin adına daha iyi olur..neşe kaynağım benimm her şey gönlünce olsun ... minik minik tırtıllar seninle olsun kavanoz güzelim ..öptüm ..

dimplecim ; çıtır canım :)) şu an ara dönemdesin.. inşallah bu süreçte meleğin tedaviye gereksinim duymadan hiç ummadığın anda çıkagelir canım benim...

medids canım benim sen de kaç gündür görünmüyorsun .. umarım her şey yolundadır..
senin evraklarının hazır olduğunu biliyorum .. umarım ilk ve son denemende özlemini duyduğun meleğine kavuşursun canım benim..

arkadaşlarım sizlerde yeni tedavi sürecine girmişsiniz... inşallah hayırlısıyla bu yeni tedavilerinizde meleklerinize hamile kalıp, sağlıkla bu kez hamileliklerinizi tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah'ım sizlere.. hakınızda hayırlsıı olsun arkadaşlar...

öncelikle hamiş olupta isimlerini unuttuğum arkadaşlar varsa özür dilerim..

topiğimizin güzel hamişleri ,güzel anneleri;
yeğenlerimiz önce Allah'a sonra da sizlere emanet ... inşallah bu süreci kazasız belasız hayırlısıyla atlatıp sağlıkla meleklerinize kavuşursunuz.. bir prensesimiz ve beş tane de paşamız geliyor.. hestia senin cinsiyetin belli olmadı sanırsam ama ben seni de dahil ederek beş dedim canım :) Allah mı söyletti acaba ? hayırlısı olsun .. Allah hepinizi bir avazda kurtarmayı nasip etsin hepinize..
elleri,yüzleri düzgün sağlıklı, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip etsin... Darısı da bizlerin başına tez zamnada... kendinize ve meleklerinize dikkat edin... doyasıya hamileliğinizin tadını, keyfini çıkartın dostlar...

aşılama sürecine giren ya da aşılamalarını yaptırıp sonuç bekleyen arkadaşlar;
tedavileriniz hayırlsıı olsun ve gördüğünüz tedaviler son olup hayırlısıyla çok arzu ettiğiniz anneliği tatmak nasip etsin Allah'ım sizlere.. bu süreçte sadece güzellikler sizlerle olması dileğiyle....

merhaba arkadaşlar bende inşallah yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah her şey yolunda gider dua edin kızlar

merhaba arkadaşım , tedavin hayırlı olsun ... umarım her şey gönlünce gelişim gösterir mutlu sona kavuşursun .. Allah yardımcın , şansın bol olsun ..

Arkadaslar merhaba ,
Cok uzun zamandir Istanbul da olmam nedeniyle topigimize giremedim. Ancak kalbim ruhum aklim hep sizlerde biliyorsunuzki bir akrabamda kaliyorum , evlerinde internet yok cepte her yerde cekmiyor bu devirde bu teknoloji iste. Tedavim devam ediyor simdilik bugun adetimin 11. Gunu kismetse 3-4 folikulum gorunuyor durmaz igneler yapilip muayene oluyorum. Ancak e2 degerim dun itibari ile 320 lerde biliyorumki cok dusuk ama doktorum sorun olmadigini soyluyor bende cok fazla birsey sormamaya gayret ediyorum . Ilk gun masalcigimla birlikteydik burada, dunde seyhancigimla bulustuk buradanda cok tatli oldugunu biliyordum ancak bu kadar guzel birisi oldugunu gozlerimlede gormus oldum.
Canlarim gecmise bakamadim sanirim 80-90 sayfa olmus ne guzelki bos birakmamissiniz saayfamizi bende cok ozledim hepinizi isimlerinizi tek tek saymayacagim hepinizi birden opuyorum . Ben daha sanirim 1 haftda kadar daha buralardayim gorusmek isteyen arkadaslarim bana ozelden ulasabilirler . Dualariniza cok ihtiyacim var ne olur benden esirgemeyin.

Arkadaslar merhaba ,
Cok uzun zamandir Istanbul da olmam nedeniyle topigimize giremedim. Ancak kalbim ruhum aklim hep sizlerde biliyorsunuzki bir akrabamda kaliyorum , evlerinde internet yok cepte her yerde cekmiyor bu devirde bu teknoloji iste. Tedavim devam ediyor simdilik bugun adetimin 11. Gunu kismetse 3-4 folikulum gorunuyor durmaz igneler yapilip muayene oluyorum. Ancak e2 degerim dun itibari ile 320 lerde biliyorumki cok dusuk ama doktorum sorun olmadigini soyluyor bende cok fazla birsey sormamaya gayret ediyorum . Ilk gun masalcigimla birlikteydik burada, dunde seyhancigimla bulustuk buradanda cok tatli oldugunu biliyordum ancak bu kadar guzel birisi oldugunu gozlerimlede gormus oldum.
Canlarim gecmise bakamadim sanirim 80-90 sayfa olmus ne guzelki bos birakmamissiniz saayfamizi bende cok ozledim hepinizi isimlerinizi tek tek saymayacagim hepinizi birden opuyorum . Ben daha sanirim 1 haftda kadar daha buralardayim gorusmek isteyen arkadaslarim bana ozelden ulasabilirler . Dualariniza cok ihtiyacim var ne olur benden esirgemeyin.

canım merhaba , haberlerini Masal ve Seyhan aracılığıyla alıyordum ama senin ağzından her şeyin güzel gittiğini daha bir güzel..inşallah sonu da güzel olur canım benim .. doktorunun sorun olmaz dediyse sen de endişe edip stress yapma lütfen canım .. bak ne güzel her şey yolunda gidiyor ve yumoşların tedaviye bir şekilde cevap veriyor.sen içini ferah tut arkadaşım..çok öpüyorum seni...op ve transferin döneminde büyük bir ihtimalle burda bulunamayacağım... ama illa bi şekilde haberlerini alırım... her şey gönlünce olsun... sevgiyle kal canım..

mda merhaba canım. inşallah bahsettiğin 3-4 folikül sana bebiş olarak geri döner, ben senin için dua ediyor olacağım cnm. evinden de uzaktasın, her türlü sıkıntın için allah'ım sna yardım etsin.
ben de doktoruma 2.aşılama istemiyorum dedim, önce şaşırdı ama sonrasında kararımı bize bıraktı, ve bugün3. iğnemi vuracağım tüp bebek tedavimdeki. cnm istanbul'yım bende bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden bana da yazabilirsin.

saol canım aslında eşime hiç naz yapmaya gerek kalmıyor çok ilgili ve düşünür beni ama arkadaşları gelelim deyince tamam demiş...bugün kızmış zaten onlara işe gidince

ben arkadaşlarının yerinde olsam asla misafirliğe bile gelmezdim hamile ise gideceğim yerdeki bayan. onlarında bunu önceden düşünmesi gerekmezmiydi. ne biçim arkadaş bunlar. sen kimseyi kabul etme eşine söyle rahatsız istirahat ederek geçiriyor hamileliğini desin kabul etmesin onlar seni kabul etsin canım. sen de zor kavuştun kıymetini daha çok bilmelisin bel ağrısı ayakta kalmak hiç iyi değil ve rahatım artık ilerledi hamileliğim diye düşünme. bir örnek vereyim arkadaşım 6 aylıkken gitti doktora herşey yolunda demişti sonra yaz tatiline çıktı gezdi tozdu annesi ayvalıkda zaten orda kaldı 40 gün kadar doktora gitmedi. sonra istanbula dönünce gitmişler doktor bir bakmışki çocuk susuz kalmış şeker eğilimi vardı arkadaşımda. bir panik. kız yatıyor şimdi doğuma kadar. 5-6 ve 7 de riskli aylar. kucağına alana kadar sabret.

canım korkma Allah a emanetiz herşey meleklerimize kavuşmak için doktoruna güven. rahimin rahatladı şimdi kurtuldun o et parçasından vakit kaybetmeden koysun embbiyoyu. hatta 35 i geçtin mi bilmiyorum 34 dediğini hatırlıyorum geçen sene. ama yaş uyuyorsa 2 tane koydur canım ikisi bile tutmasa da biri diğerinin tutunmasına yardımcı oluyormuş. gözünü karart canım zaten bunun için yaşamıyomuyuz. dene olmazsa da 1 sene sonra yine dersin. ama ben tutacağına inanıyorum canım.
ben de merkez araştırıyorum eurofertil ve umut var ilk sırada ama gidenlerle konuşuyorum bunlar adı duyulmuş müşteriye doymuş merkezler herkes çok çok özel ilgi bekleme diyor. tutmaması onlar için çok normal yine deneriz diyorlarmış. senin imkanların onların umrunda değilki. cuma günü eurofertil ile görüştüm adam rahim anomalimin gebe kalmama engel olmadığını söylüyor e heralde yoksa 1 kez kendiliğimden hamie kalmazdım. ama düşebilir diyor tabi erken doğum olabilir diyor. ama düşmemesi için yapılması gereken şeyleri işte ilaç desteklerini dikiş i falan anlatmadan düşerse histeroskopi yaparız rahimi genişletiriz diyor. ki bunu önermiyolar asla bir rahim operasyonla nasıl genişler ki yaaa 1 cm bile genişlese sonra toparlar bence kendini. hamilelik olmadan asla genişlemez rahim. yani adam daha 1. yi yapmadan düşeceğini ve 2. öncesi histeroskopi yapacağından falan bahsediyor. özel merkezler de böyle işte. yapılan şey birebir aynı zeynep kamil de mikroenjeksiyon yapıyor. bilmiyorum belki eski hastaneme giderim. medicine hospital e daha normal bir yer kadın benimle özel olarak ilgileniyordu hamile kalırsam sonrasındaki ilaç tedavisi planları bile hazırdı benimle ilgili. hemşireler de çok iyiydi. orda da eurofertilde yapılanın aynısı yapılıyor. bakalım canım nasip ama az kaldı ben de heyecanlanıyorum.

canım kaç ay oldu senin bebişinden sonra biraz daha dinlen istersen rahmin toparlansın.

canım hayırlı olsun inşallah. Allah utandırmasın. hangi merkez :)

tüm dualarımız seninle aklımızdasın hep mda. Allah yardımcın olsun canım.

mrhb kızlar nasılsınızzz hepinizi çok özledimmm geliyorum sadece kendimden yazıp çıkıyorum çünkii çok yoğunummm kızlarrr eşimin kontrolleri vardı geçen haftaaa 4 gün üst üste has gittik aslında dr 5. Günde çağırdı yapılacak testler vardı Bende dr dinlenelim 1 gün dedimm 3 saatlik yoldan geliyoruz her gün dedim oda pzrts gelin dedii yani yarın yine gideceğiz çok ayakta durmaktan dizimin iç kısmında şişlik oluştuu Ayağımı kaldıramıyorumm ev işleride bana bakıyor Yani çok yoğunum kızlarr Adet günümde geliyor onun sıkıntılarıda başladııııı

Canlarım hepiniZi

canım benim kendini çok yorma kadın olmak çok zor her iş bize bakıyor evet ama kendi sağlığından da olma canım eşinin de sana ihtiyacı var. umarım herşey yoluna giriyordur. kontroller nasıl gidiyor.

çok haklısın canım ama insanlar okadar düşünceli değiller maalesef.oğluşumuz benim aileminde eşimin ailesinide kıymetlisi her adımıma özen gösteriyolar saolsunlar adı kıymetli bebek doktorum bile çok hassas..... aslında rahat değilim 5 dak oturur pozisyonda duramıyorum sırtım çok fena ağrıyor merdiven falan çıkmak çok zor evi bile süpürmek artık çok zor oluyor.hep dinleniyorum evde uzanarak vakit geçiriyorum ailemde saolsun çok düşünceliler yemeğe falan çağırıyolar aynı sokakta oturuyoruz annem abimler falan,, beni yormuyorlar.aylık muaynelerimi sağlık ocağı kontrolerimi hiç aksatmıyorum canım,arkadaşın için çok üzüldüm keşke tatile gittiği yerde doktora gitseydi.artık kimseyi kabul etmicez bebğim doğsun isterse hergün gelsinler değilmi,

Tabiki canim bebek en onemlisi dogsun tebrige gelsinler evi de artik sen supurme ben e esin yapsin sen de arkasindan yavasca siler toz alirsin :)

selam canlarrrr yine bennnn hani spermi tuvalate düşüren kız
kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.
hakkımızda hayırlısı.inşallah emekleriniz boş çıkmaz.

cy 76 canım tadavin hayırlı olsun..umarım güzel olumlu gider herşey..ve sonucunda güzel haberi sende verirsin..bende sadece bir aşılama yaptırdım..şimdi direk tüp bebeğe gececeğiz..hayırlısı bakalım...
merhaba arkadaşlar bende inşallah yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah her şey yolunda gider dua edin kızlar
hadi vira bismillah...hayırlı olsun tedavin şimdiden arkadaşım...su gibi aksın herşey...dualarımız seninle..
Allah hayırlısıyla sağlıkla ve sıhhatle bebeğine hamile kaldığın günleri göstersin inşallah...rabbim yardımcın olsun canım..ne güzel arkadaşlarla birlikte bu zor sıkıntılı süreci paylaşıyor olmanız...hani yaşamayan bilmez derler ya...aynen öyle...

canım cok geçmiş olsun..Allah bi daha göstermesin..düşük yaşamış biri olarak hislerine ortak oluyor şifalar diliyorum...

canım benim hayırlı olsun ne güzel gelişmeler olmuş böyle..aşılama derken bir anda tüp bebek tedavisinde bulmuşsun kendini..inan doğru kararı vermişsin bende senin gibi düşünüyorum..3.aşılamayı yaptırmayıp direk tüp bebeğe başlıcam kısmetse ama önce biraz daha kilo vermem gerek..onada başlıyorum bakalım..iğnelere başlamışsın bile inşallah herşey bu hızda çok iyi gider ve sonunda o mutlu haberini alırız canım..haberlerini bekliyorum sürekli bilgilendir bizi..dualarımda seninle aynı zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…