şu an kafamı toparlayıpta sana bişeyler yazmak isterdim ama görüyorum ki sen zaten güçlü bi yapıya sahipsin kararlarını almışsın bile canım... ama bazen düşünüyorumda bu kadar güçlü bi karakter olmak her zaman avantajmıdır bilemiyorum:26:duygularını içine çok atma gerektiğinde ağla da bağır da belki rahatlarsın:26: içine attıkça daha kötü olursun canım benim :26: seninde dediğin gibi , herşey mükemmel gitse de, başarı ihtimali hiçbir zaman %100 değildir haşa kimse böyle bi garanti veremez, dolayısıyla, olumsuz sonuç alsakta da, mücadeleye devam, yılmayacağız, öyle ya da böyle bu iş olacak...allahın izni ile
masalcımm çoookk çoookkk üzüldüm ... ama yapacak hiçbişey yokki(( tevekkül etmekten başka . inş. çok geçmeden tedavisiz bişekilde kavuşursun meleğine ... amiinn...
hem yazacak çok şey hemde yazacak hiç bişey bulamıyorummmm
takdir allahın mevlam neylerse güzel eylerrr
MASALCIM;
Bende söyleyecek bir şey bulamadım, ne desek boş, gücüm kuvvetin hep seninle olsun. bir gün inşallah burda hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız...
masalım canım,hiç bir şey bulamıyorum söyleyecek şuan her şey boş üzgünüm....(((
inan çok üzüldüm ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırmış durumdayım yazdıklarını okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum inan buna
elbette herşeyde bir hayır vardır ama insan neden ben demeden de yapamıyor.
dün eve giderken minibüste herkesin yanında çocuğu bebeği vardı sadece benim yanımda yoktu eve zor attım kendimi artık bu yük ağır gelmeye başladı ama sabretmek zorundayız yılmadan yıkılmadan dimdik.........
Masalcim cok uzuldum saskinim acikcasi.. Rabbim sana acini hafifletecek sabri versin insallahhhhhh ..eniyisini yapiyorsun sana suan neiyi gelicekse onu yap..disari at kendini evde daha cok dusuneceksin uzulursun.. En azindan disarda bi nebzede olsa rahatlarsin ...gecmis olsun tekrardan
canım jel i sabahları işe gitmeden evvel uygula 2-3 dk. uzan ve sonra kalk günlük ped kullan bir kısmı dışarı akabilir ama rahim ihtiyacı olanını alıyor merak etme. neden sabahları uygula diyorum çünkü hareket edersen dağılır ilaç gebe uygulayıp yatarsan dağılmayacağı için topak olarak geri çıkar. düzenli kullan. ve düzenli ilişkide bulun. ilk 3 gün üst üste olsun sonra 1 er gün arayla 1 hafta iyi çalış tamam mı :) kasık ağrısı yada akıntı artması olabilir yumurta çatladığında ama sen buna da takılma birlikteliğine bak.
kocanla nice sağlıklı mutlu uzun ömürlere canım.
ne diyim ki. belki kader kısmet demeliyiz belki de araştıralım bir nedeni olmalı demeliyiz. bilemiyorum. tek bildiğim şuanki hissiyatların.. doktor yüzü görmemek istemen herşeyden nefret etmen. bu konuya ufak bir mola vermen gerek. şuan zaten sağlıklı düşünemezsin o yüzden dinlen güelce kafanı boşalt. sonrasında araştırmalar yapılır bir sonraki tüp bebeğin sperm dna sı incelenerek genetik incelemeler yapılarak yapılır. ama şuan sen önemlisin. herşeyden önce sen. bu da geçti diyelim masalcım. hayat devam ediyor. belki tüm şartları zorluyoruz ama olmayınca olmuyor işte. kimbilir belki benim de sayısız tüp bebeğim tutmayacak tutup da kaybedeceğim gücümüz ne kadar yeter bilemiyorum ama kabullenmek çok zor. Allahın takdiri işte herşeyde bir hayır vardır. hep tanıdık sözler.... yazarken bile sıkılıyorum şuan. ne diyebilirim ki..............
canım ne güzel anlatabilmişsin içindekileri okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma bende hırs yaptım kayıplardan yılmadan tedavilerime devam ettim en sonunda geçen sene amiliyat olup sağ tüpümü kaybedesiye kadar üstünden 1,5 yıl geçti hiç düşünmedim çocuk kelimesini ne eşim konuştu nede ben nede çevremdekilere konuşturdum okadar yıpranmıştıkki maddi manevi ilk heycan sonrası hayal kırıklığı bunun yanında hastane sitresi eşimle bile ayrılma noktasına gelmiştik piskolojik olarak çok yıpranmıştım ama kendimize 1,-1,5 yıl biçmiştik bu süre içinde hiç bişey konuşmucaktık bu bize okadar iyi geldiki hastane yok olcakmı olmucakmı soruları yok o işinde ben işimde normal hayatımıza dönmüştük
şimdi tekrardan başlama kararı aldık korka korka ama kendime söz verdim olumsuz düşünerek başlamıcam bu defa olucak diyorum nasipse ve ilk randevumu aldım 20 eylül e SAİT YÜCEBİLGİN e gidicem ismini çok duydum umarım uğurlu gelir ve tekrardan olumsuzluklar olmaz..
masalcım hiç üzülme anladığım kadarıyla çok güçlü bir kişiliğin var seni çok iyi anlıyorum herşeyin hayırlısı . dualarım seninle umarım herşey gönlünce olur..
cnm naber ne yaptın ?????
Merhaba seyhan cim bugunde sabaha menagon 3 toz 1 su yaptim aksamki 225 gonalfimi 150 e dusuruldu gene w tane cetrotide var tek degisiklik gonal f te ama ovitrelle demediler yarin gene tonguc beyle sabah 8:30 da randevunuz sanirim yarin catlatma ignesini vurulurum . Senden ne haber
bahsettinmi sancılarından ???
bekle beni sabah 9:35 de bu sefer müstecep beyde randevummm
görmeyen kalmasın beni memorialde
canım benim desteğin ve olumlu düşüncelerin için çok teşekkürler...sağol mcancım ...çift kalbinle diliyorsun ya bu hayırlı iyi niyetli dileklerini yüreğine sağlık canım..biz pimpiriklendikçe dikkat ettikçe korkularımız bizim endişelerimizle birlikte büyüyor işte..sen daha haklısın... içinde bir can var günden güne her an büyüyen kaygıların da onun kadar önemli daha tamamlanmadan zamanı almadan kucağına kaybetme korkun başlıyor işte bir ömürde sürecek olan..çoğu gitti azı kaldı diye düşün sen de şu ana kadar en kritik zamanları atlattın çok şükür inşallah geri kalan haftalarda su gibi aksın hayırlısı ile de kavuş güzel kızına sağlıkla ..mutlaka dikkat ediyorsundur bu sorunla başa çıkarken yazmama hiç gerek yok biliyorum ama yinede ayaklarını sıcak tut bol sıvı tüket doğal meyvalardan sebzelerden c vitamini al taze yeşil ler portakal..kiwi..mandalin çıkacak bak şimdi...ne bulursan artık kronikleşince gitmek bilmiyor hiçbir hastalık ama dikkat et yine de sen yediğine içtiğine hamileliğin verdiği direnç düşüklüğünden de istifa etti tabi enfeksiyonun...hiçbişicikler olmayacak meleğine turp gibi devam edecek fıstık gibi doğacak hayırlısı ile biz karnınızdaki bebekler için hep en iyisini düşünelim ..dediğin gibi kaderimize razı düşüyoruz nasılsa eninde sonunda..desteğin için teşekkür ederim canım çok sağol
kızlar merhaba
aşılama yapılalı bugün 6.gün(12eylül) 3gündür göğüslerimin koltuk altı bağlantısında acı var, ortada aman aman yok, bazen kasığımda şimşek çakması gibi batma oluyor geçiyor devam etmiyor. fikriniz nedir?
dün dra kontrole gittim.5günlük klomen sonucu 20m olmus yumurta ama bidahaki ay gebelik olmazsa çatlatma iğnesi ile klomen tedavisi olacakışım.3.4 ay böyle yine gebelik olmazsaa düşünücez dedi
kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..
rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..
bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....
ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .
yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....
yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...
melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..
şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.
hepinizi öpüyorum hoşçakalın..
^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^
yorum yapan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
moral olarak iyiyim kendiliğinden düşmesi sevindirmişti ama doktora gittim kese hala düşmemiş.aşağı inmiş sadece.
doktor kürtaja alalım yada düşük hapı vereyim dedi.ben nasılolsa kendiliğinden düşüyor diye düşük hapını tercih ettim.
bi kaç güne düşmezsede hemen kürtaj olucam.şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum bebek hiç aklıma gelmiyor.
gerçekten zor bir durummuş allahım kimselere yaşatmasın.
sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler versin hepimizee inşallahhhhh
MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..
rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..
bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....
ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .
yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....
yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...
melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..
şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.
hepinizi öpüyorum hoşçakalın..
^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^
cok uzgunum sabir diliyorum bundan sonrasi icin de sans... Sen ve esinle yasadigin mutluluk her seyden onemli bu hepimiz icin gecerli. Evlilik huzurlu ve sevgi dolu olsun yeterki biz sonuna kadar mucadele edicez. Basarisiz olsak bile yeni yollar secicez. Elbette kendi adima ve surda iyi kotu annelik hayalini ugrasini paylasan herkes adina dilegim en kisa zamanda en kolay haliyle evlatlarini kucagina almasi, anne sesini duymasi. Umarim bu amaca ulasan ilk arkadaslarimizdan olursun.
Ben bugun biraz bos kaldim ve cok dusundum. Bu yolda ne kadar yalniz oldugumu ve bunun canimi cok acittigini. Elbette kimseyle paylasmamak da benim secimim ama paylasinca ardindan gelecekleri gogusleyecek gucum de yok. Bu en yakin dostum olsa bile. Ben henuz umutsuz ve olumsuz diilim ama ne olursa olsun sonuc pozitif olmadigi surece mutlu diilim ve bu mutsuzluk her basarisiz ay sonunda iceriden tuketmeye devam edecek.
Yine de cok sukur suraya bikac kelime yazmak bile guzel.
Tek tek hatirini soracak kadar dahil diilim henuz ama bu yolda hangi asamada olursa olsun tum arkadaslarima yurekten sans dilerim. Allah emanetine bizleri layik gorsun. Ben daha simdiden hayatta ugras verdigim pek cok seyin gereksiz telaslar oldugunu idrak ettim bile. Belki de bu idrak hepimiz icin gereklidir, atmamiz gereken bir adimdir.
Garip tesadufler yasiyorum garip insanlarla anlamli konusmalara dahil oluyorum. Sanki parca parca icimde hersey ve bu tesaduflerle butune gidiyorum. Mesela bugun radyoda kur'an mealine rastladim. Duydugum ilk cumle 'mal ve cocuk insanlarin imtihanidir' oldu. Tamamen algida secicilik de olabilir ama bu ve benzer seyler fazlasiyla cogaldi hayatimda.
Guzel haberler de cogalsin bian once. Samimiyetle surda okudugum her haber -iyi kotu- kalbime dokunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?