MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..
rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..
bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....
ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .
yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....
yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...
melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..
şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.
hepinizi öpüyorum hoşçakalın..
^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^
hestia canım sen hamilemisin ben uzun zamandır girmiyorumda hamileysen tüp bebeklemi yoksa aşılamaylamı merak ettim cevabını bekliyorum
selamün aleyküm arkadaşlar allahın izniyle dün tüp bebek tedavime başladım gonal f verdiler perşembe kontrolüm var inşallah rabbim emeklerimizin sonunda yavrularımıza kavuşturur
evet uzun zamandır yoktun. Hamileyim ama ikisiyle de değil :) Ben 2 aşılama geçirdim negatif sonuç aldım.Ardından 1 tüp bebekle kimyasal gebelik oldu ve düştü.Tüp bebek tedavisinin sonrasındaki ay kendiliğinden hamile kaldım...
canım yine aynı yerdemi yaptırıyosun bende ayın 22 ile 25 arası adet olcam yine aynı yere gelcem tüp bebek için tedaviye başlıcaz inşalalh bu defa tüp bebekle bebeklerimiz bizle olur allahın izniyle dualarım hepinizle
evet canım yine tıp fakültesine gidiyorum.pazartesi başladım yarın yne yollardayım inşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür.çok korkuyorum bi terslik olacak diye ama rahat olmayada çalışıyorum.
Superimm,, canim o nasil soz ozur dileyecegin hicbirsey yok kesinlikle..Senin uslubun bu platformdaki yazisma seklin herzaman olgun seviyeli samimi .. Perim diyorum ya sana yuzun gibi sen asla ozur dileyecek birsey yazmadin gayet icten dogruydu yazdiklarin Ne mutlu karsilikli anliyoruz anlasiyoruz basindan beri... Guzel yuzlu perim insallah tedaviye gerek kalmadan mujdeni alacaksin sen.. Yeterli huzurlu mutlu ol senin yuregin oyle guzel ki aksi mumkun degil.. Kibarligin naifligin herseyden onemlisi OLGUN KALİTELİ SEVİYEN GUZEL KALBİN icin ben TESEKKUR ederim sana opuyorum cok bendecanım ben tabiki sana ağla içini boşalt bu durumu uzat demiyorum ama haklısın her insan derdini,üzüntüsünü farklı yaşıyo,farklı dışa vuruyo..senin ilk aşılamandaki sonucunda ne hissettiysen bu son tedavinde de aynı güçlüktesin..keşke bende senin gibi olabilsem dimdik durabilsem..ben üzüntülerimi ağlayarak belli ettiğim için herkesi benim gibi zannediyorum galiba..yanlış anlaşılmalara sebep olduysam özür dilerim..
Hoca eninin çatısını aktarırken dengesini kaybedip yere düşer. Tüm ahali etrafına yığılıp ne yapabileceklerini tartışırken, Hoca:
- Bana damdan düşen birini getirin. demiş.
içinin acısını,boşluğunu anlıyabilmek ...ne yaşadığını biliyor olmak ve buna yabancı olmamak...kalbindeki huzurla ,dimdik durabilme gücüyle hayata bakışının hep pozitif tarafını yakalayabilmen umuduyla...cok öpüyorum seni..
melekcim....olumsuz bir sonuç için elbette üzüldüm ama gerektiği kadar .....kendimi yıpratıp ağlayacak içime kapanacak kadar bir kayıp değil başka dertleri acıları düşününce ben yeterince dışarı dönük herşeyini paylaşan biri olmasam zaten burada bulunmaz burada tanıdığım insanlarla dışarıdada özelimi paylaşmazdım merak etme ne hissediyorsam neyi savunuyorsam aslı da o gayet iyiyim canım..yeterince dışa dönük yaşıyorum tüm duygularımı içeride kalan birşey yok sadece hayatın sonu olmadığını hayatın devam ettiğini umutların bitmediğini söylüyor böyle düşünüyor böyle yaşıyorum olması gereken de bu zaten ayılıp bayılmanın ne bana ne çevreme hayatıma bir olumlu katkısı olmaz aksine dahada aşağı çeker beni kendimi 22 yıllık birlikteliğimi 10 yıllık eşimi herşeyden önce düşünmeli mutluluğuma devam etmeyelim hayatımı bir evlatla taçlandırma niyetim o evladı bulana dek devam fakat olayı bir savaş mücadelesine çevirip elimdekileri zedelemeden devam etmek benim için herşeyden mühim.hiç luzum yok sendelemeye ....Allah hayırlısı ise nasip etsin herşeyi.
Tedavilerde eskiyim, burda yeniyim sayfaları okumaya calısıyorum arada, işler yogun oldugundan kendimi verip yazamıyorum, fırsat bulmuşken yazayım dedim, masalcım senin için hayırlısı olsun diye cok dua ettim, hepimiz için ediyorum, ondan rabbim herşeyim hayırlısını versin, hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz, sabırda takdir almışızdır inşallah amma inşallah sonuçtada takdir alırız bebek sahibi oluruz, benimde ilk aşılamam başladı, puregon igne kullanmama ragmen (pahalı iğne ya anasını atayım) 1 tane yumurtam olmuş bugün adetin 8. günü 13 mm olmuş, nasıl sizce sonuç, cumartesiye kadar tekrar puregon alıp vurulcam, 300 ml vuruldum, 225 daha vurulcam yani ikinci alacagım puregon boşa gitmiş olacak, neyse sonuç iyi olsunda, tecrübeli arkadaşlar yorum bekliyorum, durumun çok mu vahim hiç ümitlenmiyeyim mi?
seyhan merhaba canım. dün ve bugün kontrollerin vardı sanırım.
benim de 4 gün iğne sonrası dün kontrolüm vardı, cuma tekrardan gideceğim, sabahtan kan vereceğim v.s. ama her yerim iğne oldu. bir ilacıma ek olarak 2 ilaç daha eklendi. biri de kalçadan yapılan menegon. bugün akşam gidip bir hastanede vurduracağım inşallah. sen de nasıl gelişmeler cnm.
ve diğer tüp bebek tedavisine başlayan diğer arkadaşlar, yeni tedaviniz yüzünüzü güldürür inşallah...
canım tedavin hayırlı olsun şimdiden. ahhh ahhh çok pahalı gerçekten iğneler. ben aşılamada 6 gün her gün 150'lik olacak şekilde püregon kullandım.ister istemez ilaç kalıyor geride. her doktor farklı bir yöntem izliyor canım, ne desem yanlış olur şimdi, herkesin bünyesi de farklı. bende çok yumurta oluştu, o zaman 7-8 tane vardı, büyüklükleri de gayet iyiydi. belki 1 tane oluşsaydı aşılamamda tutardı. önemli olan kaliteli sağlıklık olması yumurtanın. inşallah sonucun güzel olur.
allah razı olsun, sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var cok teşekkür ederim, yorumun için, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, ben 75lik vuruldum, 3 gün daha vurulcam, cumartesi kontrolüm olacak iğneyle 1 tane olduysa, demekki normalde hiç yumurtlamıyorum:))
Tedavilerde eskiyim, burda yeniyim sayfaları okumaya calısıyorum arada, işler yogun oldugundan kendimi verip yazamıyorum, fırsat bulmuşken yazayım dedim, masalcım senin için hayırlısı olsun diye cok dua ettim, hepimiz için ediyorum, ondan rabbim herşeyim hayırlısını versin, hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz, sabırda takdir almışızdır inşallah amma inşallah sonuçtada takdir alırız bebek sahibi oluruz, benimde ilk aşılamam başladı, puregon igne kullanmama ragmen (pahalı iğne ya anasını atayım) 1 tane yumurtam olmuş bugün adetin 8. günü 13 mm olmuş, nasıl sizce sonuç, cumartesiye kadar tekrar puregon alıp vurulcam, 300 ml vuruldum, 225 daha vurulcam yani ikinci alacagım puregon boşa gitmiş olacak, neyse sonuç iyi olsunda, tecrübeli arkadaşlar yorum bekliyorum, durumun çok mu vahim hiç ümitlenmiyeyim mi?
cnm evet ctesi ilk başladığım gün
salı ve bu sabahda gittim sanırım her sabahda gideceğim sıkı kontrol altındayım :)
ben sadece gonal-f kullanıyorum birde yumları baskılayıcı iğne
menegon kullanmıyorum ben benim yumurtalar çok hızlı büyüyolar bugün 16 olmuş biri zaten 2 adet biri sağda biri solda
hayırlısı allahtan , mevlam neylerse güzel eylerrrr
mda ile sabah kahvaltısı yaptık onunda çok güzel ilerliyo kızlar 3 tane yumoşu var bu akşam çatlatma iğnesi vurulacak
tabi benim yumoşlar bunu duyar duymaz daha çok büyüyolar mda ya yetiştim bille1
allah hayırlısını nasip etsinhepimize dualarınızı eksik etmeyin kızlarr nolurr
senin yumurtalar kaçtane kaç mm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?