Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hoca eninin çatısını aktarırken dengesini kaybedip yere düşer. Tüm ahali etrafına yığılıp ne yapabileceklerini tartışırken, Hoca:
- “Bana damdan düşen birini getirin.” demiş.
içinin acısını,boşluğunu anlıyabilmek ...ne yaşadığını biliyor olmak ve buna yabancı olmamak...kalbindeki huzurla ,dimdik durabilme gücüyle hayata bakışının hep pozitif tarafını yakalayabilmen umuduyla...cok öpüyorum seni..

Son düzenleme:
hestia canım sen hamilemisin ben uzun zamandır girmiyorumda hamileysen tüp bebeklemi yoksa aşılamaylamı merak ettim cevabını bekliyorum

hestia canım sen hamilemisin ben uzun zamandır girmiyorumda hamileysen tüp bebeklemi yoksa aşılamaylamı merak ettim cevabını bekliyorum

evet uzun zamandır yoktun. Hamileyim ama ikisiyle de değil :) Ben 2 aşılama geçirdim negatif sonuç aldım.Ardından 1 tüp bebekle kimyasal gebelik oldu ve düştü.Tüp bebek tedavisinin sonrasındaki ay kendiliğinden hamile kaldım...

selamün aleyküm arkadaşlar allahın izniyle dün tüp bebek tedavime başladım gonal f verdiler perşembe kontrolüm var inşallah rabbim emeklerimizin sonunda yavrularımıza kavuşturur

canım yine aynı yerdemi yaptırıyosun bende ayın 22 ile 25 arası adet olcam yine aynı yere gelcem tüp bebek için tedaviye başlıcaz inşalalh bu defa tüp bebekle bebeklerimiz bizle olur allahın izniyle dualarım hepinizle

ne güzel ya çok sevindim kaç senelik evlisin sen.kaç aylık hamilesin allah kucağına almayıda nasip etsin.

evet canım yine tıp fakültesine gidiyorum.pazartesi başladım yarın yne yollardayım inşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür.çok korkuyorum bi terslik olacak diye ama rahat olmayada çalışıyorum.

herkese günaydın arkadaşlar ekim 10 da adet olucam ve başlicaz Allahın izniyle tüp bebeğe ama opu yada transfer ikisinden birisi hatta belki de her ikisi bayram tatiline denk gelecek. özel merkezde yaptırıcam ama içim hiç rahat deil..

ben niye ise tüp bebekle olcanı düşünüyodum hep bebeğimin 3 aşılama yaptırdum bu kadar heyecen duymadım bu defa başlamadan tüp bebeğe heyecanım başladı inşallah rabbiminde izni ile sende bende tüp bebekle kovuşucaz meleklerimize.eskiden çok korkardım tüp bebekten şimdi hiç korkmuyorum bi an önce adet olsamda tedaviye başlasam diye bekliyorum büyük bi ihtimalle senle karşılaşırız hastanede

Superimm,, canim o nasil soz ozur dileyecegin hicbirsey yok kesinlikle..Senin uslubun bu platformdaki yazisma seklin herzaman olgun seviyeli samimi .. Perim diyorum ya sana yuzun gibi sen asla ozur dileyecek birsey yazmadin gayet icten dogruydu yazdiklarin Ne mutlu karsilikli anliyoruz anlasiyoruz basindan beri... Guzel yuzlu perim insallah tedaviye gerek kalmadan mujdeni alacaksin sen.. Yeterli huzurlu mutlu ol senin yuregin oyle guzel ki aksi mumkun degil.. Kibarligin naifligin herseyden onemlisi OLGUN KALİTELİ SEVİYEN GUZEL KALBİN icin ben TESEKKUR ederim sana opuyorum cok bende

Sevde..:)) guzeldi... Ben de seni cok opuyorum tesekkur ederim canim bu hikaye ve bu guzel temenniler icin sagol canim

masalcım; aslında,,, kimse sana zorla ağla, ağlamalısın, ağlıcaksın ,demedi ,,,diyemeyizde

seni bi nebzede olsa rahatlatır diye söyledik,kaldıki ağlamak gayet insani bi durum acizlik değil fakat konu yanlış anlaşılmış uzamış gitmiş belki bi kaç aydır yazıyorum

buraya ama burdaki herkes hayal kırıklığını,, tedavileri,, iğneleri,, negatifleri, çok iyi bilen insanlar seninde dediğin gibi bi savaşta da değiliz sadece moral içindi o cümleler ve

çok samimice söylenmişti emin ol canım sen hayat tarzına karakterine göre en iyi bildiğin şeyi yap canım seninde son cümlelerinde yazdığın gibi mutlu bi evliliğin var rabbim bu güzel

yuvayı hayırlı sağlıklı evlatlar la taçlandırsın inşallah seni kırdıysakta kusura bakma canım

Son düzenleme:
Tedavilerde eskiyim, burda yeniyim sayfaları okumaya calısıyorum arada, işler yogun oldugundan kendimi verip yazamıyorum, fırsat bulmuşken yazayım dedim, masalcım senin için hayırlısı olsun diye cok dua ettim, hepimiz için ediyorum, ondan rabbim herşeyim hayırlısını versin, hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz, sabırda takdir almışızdır inşallah amma inşallah sonuçtada takdir alırız bebek sahibi oluruz, benimde ilk aşılamam başladı, puregon igne kullanmama ragmen (pahalı iğne ya anasını atayım) 1 tane yumurtam olmuş bugün adetin 8. günü 13 mm olmuş, nasıl sizce sonuç, cumartesiye kadar tekrar puregon alıp vurulcam, 300 ml vuruldum, 225 daha vurulcam yani ikinci alacagım puregon boşa gitmiş olacak, neyse sonuç iyi olsunda, tecrübeli arkadaşlar yorum bekliyorum, durumun çok mu vahim hiç ümitlenmiyeyim mi?

seyhan merhaba canım. dün ve bugün kontrollerin vardı sanırım.
benim de 4 gün iğne sonrası dün kontrolüm vardı, cuma tekrardan gideceğim, sabahtan kan vereceğim v.s. ama her yerim iğne oldu. bir ilacıma ek olarak 2 ilaç daha eklendi. biri de kalçadan yapılan menegon. bugün akşam gidip bir hastanede vurduracağım inşallah. sen de nasıl gelişmeler cnm.
ve diğer tüp bebek tedavisine başlayan diğer arkadaşlar, yeni tedaviniz yüzünüzü güldürür inşallah...

Burda herkes tanıdığıylamı konuşuyor yeni gelenlere cevap verin size ihtiyacımız var

canım tedavin hayırlı olsun şimdiden. ahhh ahhh çok pahalı gerçekten iğneler. ben aşılamada 6 gün her gün 150'lik olacak şekilde püregon kullandım.ister istemez ilaç kalıyor geride. her doktor farklı bir yöntem izliyor canım, ne desem yanlış olur şimdi, herkesin bünyesi de farklı. bende çok yumurta oluştu, o zaman 7-8 tane vardı, büyüklükleri de gayet iyiydi. belki 1 tane oluşsaydı aşılamamda tutardı. önemli olan kaliteli sağlıklık olması yumurtanın. inşallah sonucun güzel olur.

cnm evet ctesi ilk başladığım gün
salı ve bu sabahda gittim sanırım her sabahda gideceğim sıkı kontrol altındayım :)
ben sadece gonal-f kullanıyorum birde yumları baskılayıcı iğne
menegon kullanmıyorum ben benim yumurtalar çok hızlı büyüyolar bugün 16 olmuş biri zaten 2 adet biri sağda biri solda
hayırlısı allahtan , mevlam neylerse güzel eylerrrr

mda ile sabah kahvaltısı yaptık onunda çok güzel ilerliyo kızlar 3 tane yumoşu var bu akşam çatlatma iğnesi vurulacak
tabi benim yumoşlar bunu duyar duymaz daha çok büyüyolar mda ya yetiştim bille 1
allah hayırlısını nasip etsinhepimize dualarınızı eksik etmeyin kızlarr nolurr

senin yumurtalar kaçtane kaç mm ?

Allah razı olsun, sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var cok teşekkür ederim, yorumun için, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, ben 75lik vuruldum, 3 gün daha vurulcam, cumartesi kontrolüm olacak iğneyle 1 tane olduysa, demekki normalde hiç yumurtlamıyorum:))

amh testi yaptırdınmı cnm hiç ?

canım tedavin hayırlı olsun öncelikle benn hiç puregon kullanmadım ama ben günde 112,5 gonal f yaptırıyodum 3 yumurta oldu,, ama 2 si geride kaldı, anlayacağın 1 yumurta ile aşılama oldu.. adetin 8.günü benim yumurtam da 12mm idi,,, doz yükselince onlar büyümeye devam ediyo sen merak etme bol bol dua et... biz dr sorduk yumurta bitane olunca şans düşüyomu dedik hayır dedi amaç 1 tane sağlıklı yumurta olması dedi ikiz yda üçüz riskli olur dedi... hakkındahayırlısı olsun canım

maşallah maşallah ne güzel büyümüş yumurtalarinşallah iyi kalitededirler ve sana mucizelerini getiriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…