Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Işık oldun umutlarıma, dua etmemim hepimize çok çok dua ediyorum, inşallah sağlıklı, hayırlı, elemsiz kedersiz, evlat sahibi oluruz bu çektiklerimizin mükafatını alırız inşallahhhh

maşallah maşallah ne güzel büyümüş yumurtalarinşallah iyi kalitededirler ve sana mucizelerini getiriler

inşallahhh ama bu kadar hızlı büyümeleride iyi değil maleseff

Yaptırdım hormonlar aşırı polikistik over olduğumu kanıtlıyor ondan sanırım bu yavaş yumurtlamami bir tavuk kadar olamadım ya la:)

kaç çıktı cnm merak ettim benimde çok düşükte o yüzden sordum

Canım ben amhyi adetin 3. günü olan hormon testiyle karıstırdım, amhyi arattım googledan o ayrıymış, onu hiç yaptırmadım, ama hormon testlerimde polikistik over oldugum bariz ortadaydı

sıkma canını ne demiş sertap abla ,,

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

dün baktım doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve de yumurtaları gösterdi, özellikle dikkat ettim bir tanesinin ölçümüne baktı, çünkü o büyük görünüyordu ama bende sormadım ne kadar olmuş diye, artık cuma günü sorarım, ama yumurtalar vardı sağda solda 2-3 tane, tabi gelişimleri devam eder mi bilemiyorum canım. eşim de diyor ee niye bu kadar iğne verdi , dedim ne bileyim verdi işte:) aşılamada söylerdi büyüklüklerini ve asistanı not ederdi bunda daha farklı, bakalım cumaya belli olur cnm, zaten p.tesi de yüksek ihtimal aksilik yaşamazsak yumurtaları toplarız dedi bana.
sen ve mda'dan güzel haberler var öyleyse. devamı da gelecek inşallah.

çabuk büyünce ne oluyor canım, merak ettim, rahim mi kendini hazırlamıyor acaba, ya da kalitesiz mi oluyor?

seyhancım yumurta baskılayıcı demişsin de orgalutran mı iğnenin adı? bana dün ondan verdi de 3 gün kullanacağım.

Canım ben amhyi adetin 3. günü olan hormon testiyle karıstırdım, amhyi arattım googledan o ayrıymış, onu hiç yaptırmadım, ama hormon testlerimde polikistik over oldugum bariz ortadaydı

evet o test farklı bi test yumurtalık rezervini gösteriyo

kesinlikle cnm kesinlikle

çabuk büyünce ne oluyor canım, merak ettim, rahim mi kendini hazırlamıyor acaba, ya da kalitesiz mi oluyor?

yani bi nevide öyle diyebiliriz ama yinede hiç bişey belli olmaz

Hiç abartmıyorum çoğunuz benim doktordan güzel cevap veriyorsunuz ve bilgilisiniz:) ama bu yumurtalar bir tuhaf büyüse bir türlü, büyümese bir türlü offf offf

seyhancım yumurta baskılayıcı demişsin de orgalutran mı iğnenin adı? bana dün ondan verdi de 3 gün kullanacağım.

cnm c den başlayan bişeydi kız aklıma glmiyo şimdi :)
sen sormadınmı bu ne diye

Kızlar birde benim sağ yumurtalıkta yumurtam büyümüş şimdi ben iğnegi göbeğin sağ tarafındanmı vurayım artık, bir gün sag bir gün sol vuruyordum:))

cnm c den başlayan bişeydi kız aklıma glmiyo şimdi :)
sen sormadınmı bu ne diye

Cetrotide olması lazım orgalutranla aynı iğne :))

Ay cok sıkıldım kizlarr yata yata bugun azicik gozumu açtım burda buldum kendimi bakimm neler olmuş:))

Cetrotide olması lazım orgalutranla aynı iğne :))

Ay cok sıkıldım kizlarr yata yata bugun azicik gozumu açtım burda buldum kendimi bakimm neler olmuş:))

canım nasıl oldun diyeceğim ama yazmışsın zaten nasıl olduğunu...durumunda düzelme var mı cnm, daha da iyisindir inşallah.
bu arada iğne konusunda yine aydınlattın beni:)
valla seyhancım odadan çıkınca hemşireler yazıyor iğneleri, bende yine yumurta büyüten ilaç sandım, netten baktım yumurta baskılayıcı. benim de senin yumurtalar gibi büyüyor yumurtalar...bakalım cuma günü ne olacak.

Kızlar birde benim sağ yumurtalıkta yumurtam büyümüş şimdi ben iğnegi göbeğin sağ tarafındanmı vurayım artık, bir gün sag bir gün sol vuruyordum:))

bence sağ-sol vurulmaya devam et derim. zaten nerden yaparsak yapalım her iki tarafada etkisi olurmuş.

bu iğneyi bende kullandım ama cedrotide olanını ,,bu iğne yumurtanın birden büyümesini önlüyo drun dediğine göre bu iğne sayesinde yumurta onların istediği tarihte çatlıyo

bu iğneyi bende kullandım ama cedrotide olanını ,,bu iğne yumurtanın birden büyümesini önlüyo drun dediğine göre bu iğne sayesinde yumurta onların istediği tarihte çatlıyo

anladım canım, çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.

sağ sol farketmez canım sonuçta iğne kana karışıyo o nereye gideceğini bilir

bugün saat 11de 3. aşılamamı yaptırdım kızlar sonu güzel olsun inşallah....

Bende simdi geldim olimbera; bugun 12de hayirlisi ile 2.asilamamii oldum.farkli bi his var icimde bu sefer ..kipir kiprr icim..cok dua ediyorum

Progestan 200 hap yazdi vajinal kullancakmisim nasil yapcam aticam bilemiyorumm sabah 1 aksam 1?oooofff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…