amh testi yaptırdınmı cnm hiç ?
canım tedavin hayırlı olsun öncelikle benn hiç puregon kullanmadımama ben günde 112,5 gonal f yaptırıyodum 3 yumurta oldu,, ama 2 si geride kaldı, anlayacağın 1 yumurta ile aşılama oldu.. adetin 8.günü benim yumurtam da 12mm idi,,, doz yükselince onlar büyümeye devam ediyo sen merak etme bol bol dua et... biz dr sorduk yumurta bitane olunca şans düşüyomu dedik hayır dedi amaç 1 tane sağlıklı yumurta olması dedi ikiz yda üçüz riskli olur dedi... hakkındahayırlısı olsun canım
maşallah maşallah ne güzel büyümüş yumurtalarinşallah iyi kalitededirler ve sana mucizelerini getiriler
Yaptırdım hormonlar aşırı polikistik over olduğumu kanıtlıyor ondan sanırım bu yavaş yumurtlamami bir tavuk kadar olamadım ya la:)
inşallahhh ama bu kadar hızlı büyümeleride iyi değil maleseff
kaç çıktı cnm merak ettim benimde çok düşükte o yüzden sordum
sıkma canını ne demiş sertap abla ,,inşallahhh ama bu kadar hızlı büyümeleride iyi değil maleseff
cnm evet ctesi ilk başladığım gün
salı ve bu sabahda gittim sanırım her sabahda gideceğim sıkı kontrol altındayım :)
ben sadece gonal-f kullanıyorum birde yumları baskılayıcı iğne
menegon kullanmıyorum ben benim yumurtalar çok hızlı büyüyolar bugün 16 olmuş biri zaten 2 adet biri sağda biri solda
hayırlısı allahtan , mevlam neylerse güzel eylerrrr
mda ile sabah kahvaltısı yaptık onunda çok güzel ilerliyo kızlar 3 tane yumoşu var bu akşam çatlatma iğnesi vurulacak
tabi benim yumoşlar bunu duyar duymaz daha çok büyüyolar mda ya yetiştim bille1
allah hayırlısını nasip etsinhepimize dualarınızı eksik etmeyin kızlarr nolurr
senin yumurtalar kaçtane kaç mm ?
inşallahhh ama bu kadar hızlı büyümeleride iyi değil maleseff
kaç çıktı cnm merak ettim benimde çok düşükte o yüzden sordum
Canım ben amhyi adetin 3. günü olan hormon testiyle karıstırdım, amhyi arattım googledan o ayrıymış, onu hiç yaptırmadım, ama hormon testlerimde polikistik over oldugum bariz ortadaydı
sıkma canını ne demiş sertap abla ,,
Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım
Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım
çabuk büyünce ne oluyor canım, merak ettim, rahim mi kendini hazırlamıyor acaba, ya da kalitesiz mi oluyor?
Canım ben amhyi adetin 3. günü olan hormon testiyle karıstırdım, amhyi arattım googledan o ayrıymış, onu hiç yaptırmadım, ama hormon testlerimde polikistik over oldugum bariz ortadaydı
sıkma canını ne demiş sertap abla ,,
Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım
Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım
seyhancım yumurta baskılayıcı demişsin de orgalutran mı iğnenin adı? bana dün ondan verdi de 3 gün kullanacağım.
cnm c den başlayan bişeydi kız aklıma glmiyo şimdi :)
sen sormadınmı bu ne diye
Cetrotide olması lazım orgalutranla aynı iğne :))
Ay cok sıkıldım kizlarr yata yata bugun azicik gozumu açtım burda buldum kendimi bakimm neler olmuş:))
Cetrotide olması lazım orgalutranla aynı iğne :))
Ay cok sıkıldım kizlarr yata yata bugun azicik gozumu açtım burda buldum kendimi bakimm neler olmuş:))
Kızlar birde benim sağ yumurtalıkta yumurtam büyümüş şimdi ben iğnegi göbeğin sağ tarafındanmı vurayım artık, bir gün sag bir gün sol vuruyordum:))
canım nasıl oldun diyeceğim ama yazmışsın zaten nasıl olduğunu...durumunda düzelme var mı cnm, daha da iyisindir inşallah.
bu arada iğne konusunda yine aydınlattın beni:)
valla seyhancım odadan çıkınca hemşireler yazıyor iğneleri, bende yine yumurta büyüten ilaç sandım, netten baktım yumurta baskılayıcı. benim de senin yumurtalar gibi büyüyor yumurtalar...bakalım cuma günü ne olacak.
bu iğneyi bende kullandım ama cedrotide olanını ,,bu iğne yumurtanın birden büyümesini önlüyo drun dediğine göre bu iğne sayesinde yumurta onların istediği tarihte çatlıyo
Kızlar birde benim sağ yumurtalıkta yumurtam büyümüş şimdi ben iğnegi göbeğin sağ tarafındanmı vurayım artık, bir gün sag bir gün sol vuruyordum:))
bugün saat 11de 3. aşılamamı yaptırdım kızlar sonu güzel olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?