Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun umarım bu sefer gelir bebeğin ben hiç hap kullanmadım canım bilemiyorum :26:..jel verdi drum daha rahat sanırım

Doydocum ıgne sag sol farketıgını ılk defa sende duydum canım enteresan geldı bana ben hep ortadan yapardım dedıgım gıbı tuhaf geldı keske doktoruna sorsaydı bı etkısı oluyomu dıye seyhancım mda tup yapmıyomuydu catlatma ıgnesı neden vuruluyo bılmedıgım ıcın soruyorum cvp verırsen sevınırım

canım bende puregon 600 iğneyi 10 gün yaptım.hatta 2.iğnem arttı halada duruyor dolapta.neden vahim olsun durumun hiç öyle düşünme 1 yumurta bile hamile kalman için yeterli.inşallah istediğin sonucu alırsın

Valla şükür çekmekten kanatlarım çıkacak artık cnm cok şükür iyiyimm :)) Son 1 hafta hem baskılayici hemde kalçadan iğnelere başlatıyor Dr amca. Orgulatani, büyük yumurtaların gelişimi yavaşlasın küçükler ona yetişsin diye veriyormuş. Ne kadar yumurta aynı seviyeye gelirse opuda o kadar basarili geçiyor. Menegonda son zamanlarda eklenince e2 ve yumurtalar cosuyo zaten. Orda reverv eksikliği olan bir arkadaslar konuştuk gecen bu yöntemle 8 yumurtası olmustu. Seninde öyle olucak Simdi göreceksin:) Yumurtaların sayısını tam olarak e 2 tahlilinde çıktıktan sonra sagda 10 solda 10 gibi söylüyor. Sn günlerde daha net belli oluyor.

hoşgeldin canım vücudun suyu tamamen emdimi ?

Hosbuldumm:) Valla göbuk hala bir 3 aylık hamis edasında adet olmadan zaten inmiyormuş tamamen . :) Ağrılar gitti ya oda kalsın . Hiç göbeğim olmamıştı hoşumda gitti :))

benim ablamda aşılama yaptı oda ohss geçirdi bide aşılamadan sonra hamile olduğunu öğrendi... dr hatta bebeği alabiliriz demişti önemsiz gibi görünsede aslında riski yüksek bi hastalık dr bol su iç demişti ablama tabi sen adet olursan dahada rahatlarsın

Kızlar birde benim sağ yumurtalıkta yumurtam büyümüş şimdi ben iğnegi göbeğin sağ tarafındanmı vurayım artık, bir gün sag bir gün sol vuruyordum:))

ben iğneyi yaparken göbeğin 4 parmak yanına vuruyosunya bir gün sağ tarafıma bir gün sol tarafıma vurdum çünkü hep aynı yere vurunca morarma falan olur diye bana öyle söylemişti doktorum.günlük nasıl takip ediyosan öyle vur yön önemli değil....

canım güldürdün beni, göbeğin çıkınca hoşuna gitmiş yaaa:) daha iyi olmana sevindim.
ben de tedaviyi öğreniyorum sayen canım, teşekkürler...

Bende şaştım kaldım, doktor kaçar gibi bakıp hemen başka hastasını alıyor özel olacak bide bunlar off off, neyse ben bir gün sagdan birgün solsan vuruyordum mavi 58 arkadaşın dediği gibi yapayım devam edeyim bari gel gari sıpa gell:))

Yaa Masalll uzuldummm ( ama senin iyi olmana sevindim tabikide.. Hersey sonuçta bizim icin öyle değili mi. Yeterki saglik olsun bebik İllaki olucak diye bakıyorum bende sonra acaba cok inandığım icin günah mı yapıyorum onuda bilmiyorum. Ama gercekten cok inanıyorum burda herkes anne olucak. Şanslı olduğumuz o kadar cok sey varkı.Cok şükür umudumuz var ,tedavi olcak saglıgımız var, hasteneye gitme imkanımız var, Sevdiğimiz canımiz kocalarımız var, elimizin altinda internet var:)) burda paylaşım yapacağımız birbirimizden bir suru sey öğreneceğimiz cici cici arkadaslarımız var,
.Sadece bebek yok. Onca var olan seye karsı neden olmayan bebik icin bardağın boş tarafına bakalimm O yüzden o minik bebe de bu kadar varlık icine gelmek icin can atmalı ve nazi bırakıp yakında gelmeli ve gelecek :))

Masal, Cy_76Gayem,Ercelf,Sevde,Mda,Seyhan,Superisi,Melek,Doydo,Jolyycikk (Veeee diye devam eder sadece aklıma gelenleri yazdım :)) annecik olucakkk

Benimde transfer yapılsaydı eğer cok ciddi problemler yasardım. Hemilelik hormonuyla dahada siddetleniyor cunku. Zaten 1 haftadır kendi derdimdeyim bide bebe düşüncerk halim olmazdı:)) Bugünden sonra artık Buz bebelerim icin dua etmeye başlıycam:)

bizimde dualarımız senle ve bebiklerinle olcak rabbim bu sefer nasip edcek inşallah

Aminnnnn inşallah inşallahhhhh hepimiz için inşallah

yokmu benle beraber armut yiycek olan sulu sulu ımmm:125::125::125::125::125::125:

Son düzenleme:
herşey yolunda tabi annesi akıllı akıllı oturuyo içerdehayırlısı canım doğum şekline karar verdinizmi:26:

canım doktorum sezeryan diyor aşılama olduğu için normal doğumla riske atmak istemiyor,bide bel fıtığım olduğu için.bende diyorum ki normal olabilme şansım varsa o anı yaşamak istiyorum,tabiki açılma falan olursa.38.hafta bakarız dedi...

normal olursa daha güzel olur canım,, ama bu birazda çınar paşaya bağlı,, dönmesi,, doğum kanalına girmesi vs..hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım benim yeğenimde aşılama ile oldu herşey normaldi ama ablamlar istemedi oda sezeryan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…