canım doktorum sezeryan diyor aşılama olduğu için normal doğumla riske atmak istemiyor,bide bel fıtığım olduğu için.bende diyorum ki normal olabilme şansım varsa o anı yaşamak istiyorum,tabiki açılma falan olursa.38.hafta bakarız dedi...
Boşver o anı filan acık kendini düşün bel fıtıgında varmış, çınar oğlan rahatça sezeryanla gelsin kucağına, ikincide, üçüncüde kendiliğinden olsun normal doğur inşallahhh
normal olursa daha güzel olur canım,, ama bu birazda çınar paşaya bağlı,, dönmesi,, doğum kanalına girmesi vs..hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canımbenim yeğenimde aşılama ile oldu herşey normaldi ama ablamlar istemedi oda sezeryan oldu
bugün saat 11de 3. aşılamamı yaptırdım kızlar sonu güzel olsun inşallah....
Bende simdi geldim olimbera; bugun 12de hayirlisi ile 2.asilamamii oldum.farkli bi his var icimde bu sefer ..kipir kiprr icim..cok dua ediyorum
Progestan 200 hap yazdi vajinal kullancakmisim nasil yapcam aticam bilemiyorumm sabah 1 aksam 1?oooofff ya
Mavıcım bende normal ıstıyorum cok ama dedıgın gıbı kıymetlı bebekler oldugu ıcın sezeryanda olabılır bıde benım ıcımden bızım oglan bıraz tosun olcak gıbı gelıyo ama bakalım hayırlısı
Doydocum ıgne sag sol farketıgını ılk defa sende duydum canım enteresan geldı bana ben hep ortadan yapardım dedıgım gıbı tuhaf geldı keske doktoruna sorsaydı bı etkısı oluyomu dıye seyhancım mda tup yapmıyomuydu catlatma ıgnesı neden vuruluyo bılmedıgım ıcın soruyorum cvp verırsen sevınırım
canım doktorum sezeryan diyor aşılama olduğu için normal doğumla riske atmak istemiyor,bide bel fıtığım olduğu için.bende diyorum ki normal olabilme şansım varsa o anı yaşamak istiyorum,tabiki açılma falan olursa.38.hafta bakarız dedi...
ne güzel ya çok sevindim kaç senelik evlisin sen.kaç aylık hamilesin allah kucağına almayıda nasip etsin.
Burda herkes tanıdığıylamı konuşuyor yeni gelenlere cevap verin size ihtiyacımız var
tedavin hayirli olsun sana bebis getirsin insllah. ben yaniltmamak icin bi cevap yazmadim ama yaklasik 1,5 aydir asilama ile ilgili dunya sey okudum. yumurta boyu gelisim hizi vs bunlar cok belirsiz kisiden kisiye degisiyor. asilamada yasananlar ve sonrasindaki belirtilerde. yuregini ferah tut. olumsuz hicbir sey olmicak insallahguzel haberlerini bekliyorum
BİR MUCİZE OLDU :))))
tüp bebek tedavim için onay beklerken öğrendim ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
hala hayal gibi inanamıyorum dün doktora gittim her şey yolunda dedi
Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,
inanılmaz bir şey :)))))))
Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?