Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Boşver o anı filan acık kendini düşün bel fıtıgında varmış, çınar oğlan rahatça sezeryanla gelsin kucağına, ikincide, üçüncüde kendiliğinden olsun normal doğur inşallahhh

Boşver o anı filan acık kendini düşün bel fıtıgında varmış, çınar oğlan rahatça sezeryanla gelsin kucağına, ikincide, üçüncüde kendiliğinden olsun normal doğur inşallahhh

hayırlısı bakalım 38.hafta bakacak doktor,ameliyathanedeki arkadaşlar falan kızıyor bana kıymetli bebeğin var kusura bakma sezeryan yapcaz sana diyolar izin vermiyolar şimdiden doğum kadromu hazırlamışlar en tecrübeli ablalarım ogün çınarımı elime verecekler allah kısmet ederse....

böyle yazınca çok duygulandım ağlayasım geldi kızlar ben bu günleride görecekmiyim diye hayal ederken şimdi karnımda ve onun için bişeyler yapıyorum eşimle karnıma baktıkça ve konuştukça gözlerimiz doluyor hep yaşadığımız günler aklımıza geliyor,bak hayalimizdeki şimdi karnımda.... çınarımız doğduğunda eşim ve benim sevinçten hüngür hüngür ağlayacağımızı biliyorum,ben hep herkese diyorum umudunuzu yitirmeyin diye çünkü o gün geliyor....

Son düzenleme:
Mavıcım bende normal ıstıyorum cok ama dedıgın gıbı kıymetlı bebekler oldugu ıcın sezeryanda olabılır bıde benım ıcımden bızım oglan bıraz tosun olcak gıbı gelıyo ama bakalım hayırlısı

bugün saat 11de 3. aşılamamı yaptırdım kızlar sonu güzel olsun inşallah....

doa ve olimbera inşallah bu aşılamalarla bebeklerinize kavuşursunuz.Allah hakkınızda hayırlı olanı versin...

yerim ben o tosuncuğu hayırlısı olsun canım hele bi o gün gelsin anlaşılır zaten ona göre karar verirsin benim doktor 38.hafta bakalım duruma demişti.

evet cnm tüp tedavisinde
bu tedavidede çat iğne vuruyolarki zaten , vurmadanda oluyomu inan bende bilmiyorum

tabi tabi o anı yaşa sen sancıları görünce ben geleyim aklına

ne güzel ya çok sevindim kaç senelik evlisin sen.kaç aylık hamilesin allah kucağına almayıda nasip etsin.

Teşekkür ederim Rukiye, inşallah sende yeni başladığın tedavinle bebeğine kavuşursun. Ben tüp bebek tedavilerinden daha çok umutluyum.Aşılama ile de hamile kalan var burdaki pek çok arkadaşımız gibi ama tüpte başarı şansı çok daha yüksek.İnşallah senin bebik bu ay gelir. Benimki tam bir mucizeydi benim için.Allah izin verirse bi şekilde oluyor.Ben 9 yıllık evliyim.Hatta 10. yılımıza girdik. 12. haftadayız bebişimle.3. aya yaklaştık yani.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Tek dileğim bu şimdi.Allah her isteyene nasip etsin, hamile olanlarında sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Amin :)

selam kızlar bugün MDA ile buluştum beraber yemek yedik,sohbet ettik çok güzel bir gün geçirdik..kulaklarınız çınlamıştır belkide tedavisi devam ediyo 4 adet yumurtası var bu akşam büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vurulcak 2-3 gün sonrada opu yapılacak hayırlısıyla..ondan sonra gelsin bebişler annesinin göbüşüne hepinize selamı var buarada

Son düzenleme:
Burda herkes tanıdığıylamı konuşuyor yeni gelenlere cevap verin size ihtiyacımız var

tedavin hayirli olsun sana bebis getirsin insllah. ben yaniltmamak icin bi cevap yazmadim ama yaklasik 1,5 aydir asilama ile ilgili dunya sey okudum. yumurta boyu gelisim hizi vs bunlar cok belirsiz kisiden kisiye degisiyor. asilamada yasananlar ve sonrasindaki belirtilerde. yuregini ferah tut. olumsuz hicbir sey olmicak insallah guzel haberlerini bekliyorum

Sagolasin iyi dileklerin icin nasılda insanın icini ferahlatiyorsun Allah razı olsun dualarım hepimizle inşallah artık pozitif sonuclar alırız Rabb'imin izniyle

bende bebiş isiyorum( ama sadece tüp bebek yapılabilirmiş hayırlısı olur inş ama çok üzgünüm onda bile süpeli dediler....

tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar transferden sonra devamlı yattınızmı yani size bakan biri varmıydı sizde benim gibi sterslimiydiniz ben çok stersliyim nolur bana bişeyler söyleyinde rahatlayım

Kızlar sızde benım gıbı gececımısınız mda nasıl gıdıyo tedavın catlatma ıgnenı oldunmu opu yarınmı kac yumurtan var cok soru sordum bılıyorum ama merak edıyorum senı

BİR MUCİZE OLDU :))))

tüp bebek tedavim için onay beklerken öğrendim ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

hala hayal gibi inanamıyorum dün doktora gittim her şey yolunda dedi

Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,

inanılmaz bir şey :)))))))

canımm inanmıyorum yaa çok sevindim gerçekten mucize olmuş hiç anlamadınmı peki belirti falan yokmuydu?ohh be sonunda şeytanın bacağını kırdık yeniden hamile haberleri almaya başlıyoruz sonunda allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh

yaa bu ne guzel bir haberrr!!!!!

iyiki sabah sabah actim okudum icim neseyle doldu. medids seni simdiden tebrik ederim coooook kolay bir hamileleik olsun. senin sayende umudum artti. mucizeler hepimizin kapisini tek tek calsin herkese guzel bir gun olsun:)

çok sevindim canım sabah aldığım en güzel haber böyle mücizeleri herkesten bekliyoruz inşşşşşşşşş hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…