medids canım çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu böyle çok mutlu oldum çok. bende tüp bebek için onay bekliyorum şuanda birdahaki adetimle birlikte başlicaz inşallah ama benim hala umudum var tüp bebek öncesi kendiğinden olur mu diye. oluyor işte son örneği de sensin canım. biraz bahsedermisin nasıl oldu sorununuz neydi hiç tahmin edermiydin hesapladın mı ovulasyonunu falan yoksa akışına mı bırakmıştın?
BİR MUCİZE OLDU :))))
tüp bebek tedavim için onay beklerken öğrendim ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
hala hayal gibi inanamıyorum dün doktora gittim her şey yolunda dedi
Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,
inanılmaz bir şey :)))))))
inşallah seninde benim gibi olur tatlım inan kendimin ki kadar sevinirim. :))
bizim ki sebepsiz infertilite tatlım 3 aşılamam da negatif oldu tüp başlamıştık.bu ay kardeşimin nişanı var diye hiç takmadım kafama her ay hesaplamayacağım desemde dayanamaz hesaplardım ovulasyonumu bu ay hiç dikkat etmedim bile gerçekten de stresin çok büyük etkisi var
bide benim tüpten önce yapılan testlerim de tsh biraz yüksek çıkmıştı etorox(yazılışı daha farkı hatırlayamadım ) diye ilaç kullanıyorum 3 aydır.Dün doktor onunda etkisi olmuş olabilir dedi.
mucize oldu benim için hayal gibi hala :)))
hepiniz için dua ediyorum sürekli inş. sizde yaşayın bu duyguyu :))))
Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,
yüzende biraz gülümseme olduysa ne mutlu...Sevde..:)) guzeldi... Ben de seni cok opuyorum tesekkur ederim canim bu hikaye ve bu guzel temenniler icin sagol canim
canım gerçekten okurken o kadar tuhaf bir duygu kapladı ki beni, çoooook sevindim, tebrikler, bu saatten sonra lütfen dikkat et kendine, günlerin çabuk geçmesi dileklerimle..:)
msjını kanepeden okuyodum hamileyim deyinceaz daha düşüyodum ah canım benim superimin deyişiyle kırdık şeytanın bacağın hayırlı uğurlu olsun rabbim devamınuı getirsin inşallah bugün kimse bozamaz keyfimi ohhh MEDİDS HAMİLE
yüzende biraz gülümseme olduysa ne mutlu...
vay be...kulağa tanıdık geliyor hikayen canım..hani hep derler ya aşılama veya tüp yaptıracaktım o ay hamile kaldım diye..şimdi bizzat tanık olunca şaşırmadım değil..sen 3 aşılamada tutma sonra kendiliğinden döllen de bide tutun..:))) tamamına erdirsin rabbim..sevinmek ne güzel olsa gerek...senin sevincinin üstüne umarım bizde sevinir şeytanın bacağını kırarız ..kimbilir...................
slmm kızlar sıze bısey sorma ıstıyorumm:44::44:
ben ıkı yıllık evlıyımm 2 ay kloman ve catlama ıgnesı kullandım bırınde kıst oldu sımdı beklemedeyımm bıı doktora daha gıttım rahım fılmı cekındım sorun cıkmadı esımde sayısı yuksek hız sayısı bıraz dusuk doktr bıze asılam dedı yaptıracaz sızce erkenmı
bence erken değil canım, ben iki yıl içinde 3 klomen tedavisi 3 iğneli aşılama yaptırdım negatif olunca tüp bebeğe geçmek için hazırlık yaptım ki çok şükür gerek kalmadı doğal yollardan hamile kaldım :))
inş.sende çabalarının karşılığını biran evvel alırsın canım :))
bence erken değil canım, ben iki yıl içinde 3 klomen tedavisi 3 iğneli aşılama yaptırdım negatif olunca tüp bebeğe geçmek için hazırlık yaptım ki çok şükür gerek kalmadı doğal yollardan hamile kaldım :))
inş.sende çabalarının karşılığını biran evvel alırsın canım :))
Arkadaşalr,dün bebek olsun diye dua araştırması yapıyordum ki bu site çıktı karşıma ve sarfem kullanıcısının bir dua olduğunu ama herkese yayılmaması gerektiğini o yüzden herkese özelden gönderildiğini gördüm.Benim için değil ama eşimin ablası için istiyorum bu duayı.Eşle yapılan bir duaymış.Elinizde olan varsa ve gönderirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Hepimiz için aynıki, sıkma canını, Allahtan umut kesilmez, biz doktor olmaz dediği halde illa aşılamayala başlıcaz dedik, hepsi umut kapısı Allaha sığın herşey ondan, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
ben de pazartesi 2. aşılamayı yaptırdım...kendi doktorum değildi ama böylesi hayırlıdır belki...bu kez kanama ilk gün oldu neden bilmiyorum...
ya madem boyle bi dua var niye gizli tutulur ki bebek duasinin kime ne zarari olabilir? benimle de paylasirsaniz sevinirim
sonucunu bu ara mı alacaktın yoksa ben kariştırdım mı???????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?