Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah seninde benim gibi olur tatlım inan kendimin ki kadar sevinirim. :))

bizim ki sebepsiz infertilite tatlım 3 aşılamam da negatif oldu tüp başlamıştık.bu ay kardeşimin nişanı var diye hiç takmadım kafama her ay hesaplamayacağım desemde dayanamaz hesaplardım ovulasyonumu bu ay hiç dikkat etmedim bile gerçekten de stresin çok büyük etkisi var
bide benim tüpten önce yapılan testlerim de tsh biraz yüksek çıkmıştı etorox(yazılışı daha farkı hatırlayamadım ) diye ilaç kullanıyorum 3 aydır.Dün doktor onunda etkisi olmuş olabilir dedi.
mucize oldu benim için hayal gibi hala :)))

hepiniz için dua ediyorum sürekli inş. sizde yaşayın bu duyguyu :))))

canım gerçekten okurken o kadar tuhaf bir duygu kapladı ki beni, çoooook sevindim, tebrikler, bu saatten sonra lütfen dikkat et kendine, günlerin çabuk geçmesi dileklerimle..:)

ben de kullanıyorum o ilaçtan canım kesinlikle tiroidlerinin normale dönmesinin çok büyük etkisi olmuştur valla ben de artık tüp olacak diye saldım kendimi hesap geçen ay da yapmadım bu ay da yapmıyorum 1 kez de gebe kaldım ben ama sonrasında senin gibi 3 aşılama oldum malesef negatif oldu. bakalım artık kısmetimizde ne varmış göreceğiz.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. hemen doktora git bol bol yat dinlen sakın kendini yorma zor buluyoruz değerli bebekler bunlar.

msjını kanepeden okuyodum hamileyim deyince az daha düşüyodumah canım benim superimin deyişiyle kırdık şeytanın bacağın hayırlı uğurlu olsun rabbim devamınuı getirsin inşallah bugün kimse bozamaz keyfimi ohhh MEDİDS HAMİLE

Sevde..:)) guzeldi... Ben de seni cok opuyorum tesekkur ederim canim bu hikaye ve bu guzel temenniler icin sagol canim
yüzende biraz gülümseme olduysa ne mutlu...

vay be...kulağa tanıdık geliyor hikayen canım..hani hep derler ya aşılama veya tüp yaptıracaktım o ay hamile kaldım diye..şimdi bizzat tanık olunca şaşırmadım değil..sen 3 aşılamada tutma sonra kendiliğinden döllen de bide tutun..:))) tamamına erdirsin rabbim..sevinmek ne güzel olsa gerek...senin sevincinin üstüne umarım bizde sevinir şeytanın bacağını kırarız ..kimbilir...................

Son düzenleme:
slmm kızlar sıze bısey sorma ıstıyorumm:44::44:

ben ıkı yıllık evlıyımm 2 ay kloman ve catlama ıgnesı kullandım bırınde kıst oldu sımdı beklemedeyımm bıı doktora daha gıttım rahım fılmı cekındım sorun cıkmadı esımde sayısı yuksek hız sayısı bıraz dusuk doktr bıze asılam dedı yaptıracaz sızce erkenmı

Arkadaşalr,dün bebek olsun diye dua araştırması yapıyordum ki bu site çıktı karşıma ve sarfem kullanıcısının bir dua olduğunu ama herkese yayılmaması gerektiğini o yüzden herkese özelden gönderildiğini gördüm.Benim için değil ama eşimin ablası için istiyorum bu duayı.Eşle yapılan bir duaymış.Elinizde olan varsa ve gönderirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

canım gerçekten okurken o kadar tuhaf bir duygu kapladı ki beni, çoooook sevindim, tebrikler, bu saatten sonra lütfen dikkat et kendine, günlerin çabuk geçmesi dileklerimle..:)

çok teşekkür ederim umarım hepiniz arka arkaya güzel haberler verirsiniz de bir hamile topiği açarız hep beraber :))) allah sizlere de nasip etsin inşallah :))

bizlere de bir an evvel bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah :)))

bence erken değil canım, ben iki yıl içinde 3 klomen tedavisi 3 iğneli aşılama yaptırdım negatif olunca tüp bebeğe geçmek için hazırlık yaptım ki çok şükür gerek kalmadı doğal yollardan hamile kaldım :))

inş.sende çabalarının karşılığını biran evvel alırsın canım :))

1 yıl oldu tam bız bebk ıstıyelı ıstenmeyen sebeklerden dolayı

cok ıstıyorum sorun yok dıyo pekı bu rapor falan nasıl cıkıyo 1 gunde cıkıyomuuu nasıl bı surecc:44::44:

çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde ...sen başlattın müjdeli haber vermeyi inşallah arkası gelir hergün müjdeli haberler veririz sırayla...

ya madem boyle bi dua var niye gizli tutulur ki bebek duasinin kime ne zarari olabilir? benimle de paylasirsaniz sevinirim

ben de pazartesi 2. aşılamayı yaptırdım...kendi doktorum değildi ama böylesi hayırlıdır belki...bu kez kanama ilk gün oldu neden bilmiyorum...

ben de pazartesi 2. aşılamayı yaptırdım...kendi doktorum değildi ama böylesi hayırlıdır belki...bu kez kanama ilk gün oldu neden bilmiyorum...

hayırlı olsun arkadasım bende carsamba 2. asılamamı yaptırdım :)
anlasılan simdilik 3 kisi beklemedeyiz aynı anda

sen ben ve olimbera ...guzel haberler alınırz ınsallahh

ya madem boyle bi dua var niye gizli tutulur ki bebek duasinin kime ne zarari olabilir? benimle de paylasirsaniz sevinirim

katılıyorumm sana canım:)

nerden bulabılırız bu duayı bende 1 kere duymustum boyle bır duanın oldugunu ama devamını bulamadaım ?hıc kımse bılmıyormu

sonucunu bu ara mı alacaktın yoksa ben kariştırdım mı???????????????????

yok canım doğru hatırlıyosun bugün aşılamanın 14.günü bugün kan vercektik güya ama beyimiz(eşim) hazır değilim 1 gün dah kalsın dedi yarına yapcam artık mecbur

Çok güzel bir haber bu medids,harika, süper çok sevindim inan.Benim başıma gelen seninde başına geldi.Allah herkese nasip etsin inşallah.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…