Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim....
hayırlı haberlerini bekliyorum...

sevdem günaydın canım nasılsın adet yaklaştı mı? ben pazartesi son kez gidicem sanırım zeynep kamil e dosyamı teslim edicem 1 hafta sonra da ilaç raporum çıkacak ekim 10 gibi de adet olucam başlıyoruz inşallah o zaman. aynı zaman da merkezimi de seçtim gibi sanırım henüz kesin değil ama tanıdık bir yer ilk aşılamamı olduğum medicine hopital eve de yakın diye prayı tercih edicez sanırım. pazartesi günü oraya da görüşmeye gidicem. sen neler yapıyosun?

progestan 200 canım evet ağıdan alınanın aynısı at gitsin sonra biraz uzan ama çok da değil çok da hareketsiz kalırsan dağılmaz hareket etmen lazım.

canım..iiyim ..umarım sende iyisindir..29 eylül bat ım canım..ama bu ameliyat nedeniyle acaba erken yada geç gelir mi bilmiyorum..cumartesi gününe denk geliyor..eğer gününde gelirse 1 Ekimde doktordayım Allah izin verirse...daha var aslında..bu ayda tüp heyecanından günler geçmiyor:))aramızda pek bir şey yok gibi..aynı dönemde başlarız inşallah..eğer uygun olmassa rahim veya yumurtalıklar başlamaz benim ki..bi sonraki aya da kalabilir..ameliyattan sonra bi sonraki adetinde gel bi bakalım dedi sadece..hayırlısı artık..geç olsunda güç olmasın diyorum artık..beklediğimize değsin canım ya..vakit kaybetmeyelim diye aşılama yaptırdık da ne oldu ? sonuç hep hüsran..sende seçmişsin merkezini..hayırlı olsun canım..hadi bakalım görüşmen inşallah iyi geçer..içine sinmesi cok önemli..ilaçlarını zaten devlet karşılayacak tı senin..özel hastane ne kadar alıcak canım senden..?burdaki 3750 istiyor..söylemiştim daha önce...geriye sayım başladı bizim için..

Son düzenleme:
meraba kızlar herekse hayırlı cumalar.. bende aşılama tedavisi görüyorum bugün kontrolüm vardı. dr bana p.tesi eşinle beraber ol salı sabah kontrole gel dedi ama kafam karıştı benim yaa aşılama böle mi oluyor... ???

herkese selamlar
bu gün yine yollara düşüp 2. tüp bebek için tedaviye başladık kontrolum gayet iyi ve her sey yolunda şimdilik bir sorun yok
doktorumuz 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra bu seferki tedaviyi uzun prosedurle başlattı yani şu an adetimle doğum kontrol hapı ve bir iki ilaç kullanacağım 9 ekimde lucrin iğneleri başlanacak ta ki adet olana kadar, adet olunca da eski prosedur olan gonal f iğnelerine başlanacak.
dondurulmuş embriyoları kullanmadık 3. tüp denemesine kalsın diye(inşallah hiç gerek kalmaz) çünkü bu devletten olan son hakkımız... hayırlısı olsun
bu sefer heyecanlandım mı ne arkadaşlar

mrb kızlar muayne oldum geldim,oğluşum çok şükür iyi durumda 1.182 gr olmuş,gene sırtı dönük yatıyordu yüzünü göstermedi.yarın sabah şeker yüklemesi,hemogram falan yapılacak,ayrıyetten kan uyuşmazlığı testi var bu ay tekrar yapılacakmış ona göre iğne yapılacak yarın...artık muayne günlerim kısaldı ekimin 12 sinde tekrar gitcem ve ondan sonra hep 15 günde bir muayne olcam....

canım ovülasyon gününse o yüzden öyle demiştir,mesela bizim aşılama yapıldı 1 gün sonra ilişki önerdi gün aşırı.senin aşılaman ne zaman yapılacak belli olmadımı?

hayır canımcım böyle yaparak doğal olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor doktorun.
esin verilen bir gunde sperm verecek bu spermler yıkanacak 1 saat içinde ve sen muayne pozisyonundayken spermler .şırınga vasitasıyla büyütülmüş olan yumurtalarının çevresine bırıakılacak bu işlemin adı aşılama
kontrole gel demesinin sebebi yumurta büyümesini inceliyor belli aralıklarla gideceksin yumurtan 18-19mm olana kadar,bu arada iğnelerini vulacan sonra istenilen buyüklüğe gelen yumurtan aşılama olacak
bundan sonrası kısmet

canım ovülasyon gününse o yüzden öyle demiştir,mesela bizim aşılama yapıldı 1 gün sonra ilişki önerdi gün aşırı.senin aşılaman ne zaman yapılacak belli olmadımı?

MAVİ_58 CANIM BİZİM AŞILMAMIZ DAHA YAPILMADI Kİ :s SOL TARAFTA 2 SAĞ TARAFTA 2 ADET YUMURTA OLUŞMUŞ İDİ İNŞ. HEPSİ AYNI ANDA BÜYÜMEZ DEDİ DR. BÖLE DEMESİ NEYİ İFADE EDİYOR ÇOK MU YUMURTAM OLMUŞ Kİ ?

raporlu fiyatı 1800 tl canım+ ilaçların yüzdesi. ben de heyecanlanıyorum artık sevde umarım yaklaşmışızdır umarım tutar. benim 1 kez doğal gebelik oldu diye şansımızın yüksek olduğunu söylüyolar. keza senin de öyledir. %60 -70 tutar diyo doktor.

canım kendiliğinden çatlarsadiye de tedbir amaçlı içerde sperm bulunsun diye birlikte olun demiştir. aşılama da olcak sonrasında.

hayırlı olsun arkadaşım uzun protokol tedavin :) raporla yaptırıyorsun o zaman sen de nerde merkezin ne kadar ödüyorsun beni de bilgilendirirmisin. ben de ekim adetimle sgk raporlu tüp bebeğe başlicam da. dondurulmuşları 3. tüpe bırakman çok mantıklı. ilaçlarını cepren ödemeyip sadece tramsfer parası ödersin ama inşallah gerek kalmaz 2. denemende gelir sana bebeğin.

cnm inanmıyorummmm gözün aydınnn hep bu mucizeyi bekledim ama olmadı demekki olabiliyomuş ama
aldığım en güzel haber bu allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

ayşeciğim sen kendiliğinden hamile olacaksıın gör bakk çok acele etme hatta bu düşüncelerden biraz uzaklaş

canım yumurtan bence çok değil.şimdi hepsi aynı anda büyüyüp çatlarsa çoğul gebelik olur diye düşünmüş ondan demiş olabilir,sen hiç kafanı takma herşey yolundaysa...

inşallah canım ya..ne güzel söylemiş doktorun..bana %35 dedi tutma ihtimalini.. sen gençsin tabi canım..benim yaşımı göz önüne alarak söyledi..

ben hataydayım, adana başkent araştırma hastanesinde raporla yaptırıyorum ,önceki tüm tedavilerimi orada yaptırdım bu tedavime 1560tl gidecek ilaçlara 600 tl gitti ama 4 kutu gonalf aldım 2 sini geri iade etme ihtimalimiz var bünye nasıl tepki verirse artık
senin için de hayırlısı arkadaşım sen ne zaman başlayacaksın

cnm inanmıyorummmm gözün aydınnn hep bu mucizeyi bekledim ama olmadı demekki olabiliyomuş ama
aldığım en güzel haber bu allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

amin canım benim :))) darısı sizlerin de başına inş. :))))

canım cok güzel gidiyor rabbim tamamına erdirsin saglıkla sıhhatle..umarım bizde bu günleri görürüz...öpüyorum cok..

ah canım ya..hayırlı olsun ..rabbim bu defa yüzünü güldürsün..3.ye gerek kalmaz tek temennim...hatayla adana arası kaç saat canım..umarım uzun değildir..zira bende erzuruma gidip geliyorum..aynı şehirde ollmaması cok kötü oluyor...bizde ercelfle ekimde başlayacağız ilk tüp tedavimize Allah izin verirse..umarım son olur hepimiz için..

Selam kızlar mavıcım cınarın ıyıymıs cok sevındım massallah kocamanda olmus Rabbım nazardan korusun ınsallah dogum yaklastıgı ıcınmı daha erken gıdıyosun vanım anlamadım bırsuru test falan ama olsun kuzular ıyı olsunda herseye katlanıyoz bız kızlar bızde bugun kardeslerımın yemın torenıne gıttık aman Yarabım o neguzel bıseydıya cok etkılendım vala Rabbım hepsıne sag salıım gelmek nasıp etsın ınsallah bızım ogluslarımızada nasıp etsın Rabbım eskı komsumuzun ogluda bıngol saldırısında sehıt olmus cenazesı var bugun anasına babasına sabır versın Rabbım soylencek baska soz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…