Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol canımcım,günler yaklaştı o yüzden muayne günlerim azaldı.şeker yükleme testim var.eşimle kan uyuşmazlığı olduğundan her ay kan testi yapılıyor yarın da tekrarlanıp iğnesini vurulacağım.valla testler mestler bitmiyo yelizcim maalesef dediğin gibi katlanıyoruz onlar iyi olsun yeterki.

yemin törenleri çok duygulu oluyor ben eşimle 2003 de nişanlandım,2005 de askere gitti yemin törenine gittim ailesiyle ağladım çok duygulandım,allahım askerlerimizi başımızdan eksik etmesin onların sayesinde rahat yatıyoruz,ama devletimiz kıymetini bilmiyo.güle güle kavuşun canım sağ sağlim gelmeleri nasip olsun...artık her sabah şehit haberi almaktan bıktık allah ailelerine sabır versin...

kızlar bende bugün doktora gittim yumurta takibi için bugün adetimin 8.günü ve ne sağda ne solda yumurta yok malesef..doktor haftaya yine gel dedi ama benim gitmeye pek niyetim yok..bu ayda böyle geçsin bakalım..

canım adet döngün 2 aya uzadığı için bu kadar erken yumurtlaman beklenemez zaten bence anca 20. güne doğru umudunu kesme canım.

bugün aşırı sancı ve bel ağrımdan dolayı druma gitmek zorunda kaldım..o da yumurtladığın için sancı oluyor dedi ve eve gidnce ilişkiyi önerdi..inş.olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Allah yardımcın olsun canım bu halde ilişki de zor olur ama bebek için dayan 1-2 güne geçer sancıların rahatlarsın ama sen ilişkiye devam et yine.

canım sorcan tabi açık açık nolcak hepimiz yaptık yatar pozisyonda at ve baş yada orta parmağınla içine kadar sok. yani baya rahmin içine it. parmağının hepsi girsin içine uncunda da fitil olsun tabi itebildiğin kadar içeri it. sen hemen ağzına atıyosundur vajine ağzından geri geliyodur. neticede eşinin penisinin girdiği yere senin incecik parmağın daha rahat girer it itebildiğin kadar içeri :d yanına da ıslak mendil al. oldu bitti işte:)

slm kızlar bende biraz önce hastaneye gittim iğnemi olup geldim tüp tedavisinde daha çok iğne verdiler saat 6da 2 iğnem daha var göbekten.bu arada çok iştahımı açtı bu iğneler kiloda almamam lazım.

slm kızlar bende biraz önce hastaneye gittim iğnemi olup geldim tüp tedavisinde daha çok iğne verdiler saat 6da 2 iğnem daha var göbekten.bu arada çok iştahımı açtı bu iğneler kiloda almamam lazım.

rukiye yeni tedavin hayırlı olsun.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın...

herkese selamlar bu sefer ben değil biz geldik teyzeleri
bthcg:168.0 hamileyim
içimde garip bi mutluluk var
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
3 senedir bu anı bekledim
darısı MDA,JOLLY,ERCELF,SEVDE,SUPERİSİ,GAYEM,MASAL35,AYŞE,NİMESSAY,YETEEERR,DOYDO,DOA,CY_76, seyhan TEZ ZAMANDA SİZİN BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH

HALA KORKUYORUM Bİ SORUN ÇIKARMI:18: DİYE 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLIYCAM,,,GEÇ HABER VERDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN SONUCU ANCAK ALABİLDİK

Son düzenleme:

Dünden beri sonucunu bekliyordum ve bu kadar süre haber gelmeyince açıkçası olumsuz diye düşünmeye başlamıştım.Ama sen bize güzel haberi verdin, beklediğimize değdi.Çok sevindim melek,Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kendine iyi bak.

Aammmm ne guzel haberler bunlar boylee İste şeytanın bacağını kırdık sanırımm Allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin kizlarr. Melek'cim hiç korkma sıpa iyice yerleşmiş merak etmee biseycik olmiycak:)Aminnn ins. Tez zamanda darısı basımıza . Bebelerim dolapta beni bekliyorlar:)) Dualarınızda bizi unutmayın :)

sağol canım benim rabbim sonunda kabul etti dualarımı daha doğrusu dualarınızısonucu alır almaz yazdım canım benim rabbim senide bebeğine sağ sağlim kavuştursun inşallah

ayağımı sürtüyorum sizde gelin arkamdan senden umutluyum bu ay rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah dualarım sen ve tedavide olan arkadaşlarımız için unuturmuyuz hiç ne çektiğimizi bir biz birde allah bilir

Tebrık ederım coooookkkkk güzel olsun her şey cooookkkk hıc korkma

tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inaşalh..
darısı tüm isteyenlere olsun...

meleğim inan o kadar sevindim ki 4gözle bekledim güzel haberini tebrik ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin ..
ya ne güzel bi hafta oldu bu topikten2 kendi açtığım topiktende 1 hamile haberi aldık süper yaaa

Şükürler olsun Rabb'ime iyi haberler almaya başladık, çok sevindim ya çok şükür darısı başımıza inşallah dualarında beni unutmadığın için teşekkür ederim, içini ferah tut tadını çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Aminnn

tebrik ederim melek seninki aşılamamıydı tüp bebekmi

melekcim gözümüz yollarda kaldı öldük meraktan valla..ama bizlere çok güzel bir haberle döndün çok sevindim inşallah sağsalim kucağınada alırsın meleğini darısı en kısa zamanda bizlerinde başına inşallah..sende dualarını bizlerden eksik etme cnm..

Tebrık ederım coooookkkkk güzel olsun her şey cooookkkk hıc korkma
sağol canım duada senin adını unutmuşum kusura bakma rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah
tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inaşalh..
darısı tüm isteyenlere olsun...

evet 2 güzel haber var topikte sıra sizde sizde gelin arkamızdan inşallah rabbim bu güzel duyguyu sizede nasip etsin inşallah

her zaman arkadaşlarım dualarımda olucak hala inanmıyorum hamile olduğuma kucağıma aldığımda kafamdaki sorular ancak biter herhalde

tebrik ederim melek seninki aşılamamıydı tüp bebekmi
sağol canım darısı seninde başına olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallh benim aşılama idi ikinci aşılama ile hamile kaaldım canım

valla bende çok merak ettim ama aldık sonunda sonucusizlerinde (hamileyim) diye yazacağınız günler yakındır inşallah nasip kısmet ne zamansa ozaman geliyo sıpalar benimki 3 sene sonra geldi sizinkiler çok bekletmez inşallah

Hayirli olsunn canim cooook guzel bi haber daha yeni girdim simdi okudum guzel haberi insalllh sonuc ikiye katlana katlana sevincli haberler alirsin.. Aminnnn guzel dileklerin icin optum canimm

Kizlar bebisss kapisi acildi 2guzel haber aldik pespese insalllahhh arkasi gelir diye dua ediyrum.eylul sonunda bikac tane daha alirizz insallahhh hamile haberi....suan sonuc bekleme asamasindayim ahh keskeeeeee pespese hamiss olsak

melekcim canım gözünüz aydın olsun çok merak etmiştim haber gelmeyince,rabbim kucağında almayı nasip etsin inşallah.artık güzel haberler almaya başladık arkasıda gelir darısı diğer arkadaşlarımın başına sakın korkma gönlünü ferah tut.kan sonucun gayet yüksek çıkmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…