melekcim canım gözünüz aydın olsun çok merak etmiştim haber gelmeyince,rabbim kucağında almayı nasip etsin inşallah.artık güzel haberler almaya başladık arkasıda gelir darısı diğer arkadaşlarımın başınasakın korkma gönlünü ferah tut.kan sonucun gayet yüksek çıkmış....
amin canım darısı sizlere olsun biran öncemelekcim canım tebrik ederim, çok mutlu ettin bizleri..emeklerinin karşılığının devamı da gelecek inşallah...darısı bizlere olsun:)
Melek cok sevındım canım sımdı ınanamazsın kalp atıslarını duyunca ınsallah tamam ben hamıleyım dersın bende oyle oldu gecen ılkbahar cok ugurlu gelmıstı bıze topıge once mavı ayagını suruklemıstı ardından 6 tane hamıs haberı almıstık tabı ıclerınde bende vardım ve hepımız aynı gun test yapmıstık bırgunde 5 guzel haber almıstık harıka bır gundu ınsallah sonbaharda gerıde kalanlara ugurlu ve pespese gelır bebısler Rabbım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze
bana yardım edın kafam cok karısık bellı olurmu ıdrarda cıkarmı
herkese selamlar bu sefer ben değil biz geldik teyzeleri
bthcg:168.0hamileyim
içimde garip bi mutluluk var
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
3 senedir bu anı bekledim
darısı MDA,JOLLY,ERCELF,SEVDE,SUPERİSİ,GAYEM,MASAL35,AYŞE,NİMESSAY,YETEEERR,DOYDO,DOA,CY_76, seyhan TEZ ZAMANDA SİZİN BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH
HALA KORKUYORUM Bİ SORUN ÇIKARMI:18: DİYE 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLIYCAM,,,GEÇ HABER VERDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN SONUCU ANCAK ALABİLDİK
amin canım darısı sizlere olsun biran öncehiç umudum yoktu belirtimde yoktu ama kuzum içimdeymiş
evet ya keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan rahat uyku yok artı bana:26: dün heyecandan uyuyamadım...... sabaha karşı dalmışım, eşimin sesine uyandım ''' kalk bebeğin üstüne yatmışsın'''' dedibizim kızlar bu ay hep tedavideler ,,,bence 1 günde gene bi patlama yaşanıcak patır patır herkes hamileyim diye yazcak allahın izni ile sende sağ sağlim sağlıcakla kavuş yavruna mutlu sağlıklı bi hayatınız olur inşallah
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
darısı MDA,JOLLY,ERCELF,SEVDE,SUPERİSİ,GAYEM,MASAL35,AYŞE,NİMESSAY,YETEEERR,DOYDO,DOA,CY_76, seyhan TEZ ZAMANDA SİZİN BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH
HALA KORKUYORUM Bİ SORUN ÇIKARMI:18: DİYE 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLIYCAM,,,GEÇ HABER VERDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN SONUCU ANCAK ALABİLDİK
bana yardım edın kafam cok karısık bellı olurmu ıdrarda cıkarmı
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
sevde mrb napıyosunn naıl gıdıyoo hayattt..
benı hatırladınmıı son durumun ne asılamamı yaptırdınn
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
Canım tebrik ederim benim arkamdan sende güzel haberlerle gelmişsin darısı bütün kızların başına inşallah :))) hadi bakalım arka arkaya hamiş haberleri gelir de yine coşarız inşallah.:)))
kendine dikkat et canım çok çok sevindim senin adına Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:)))
cok mutlu oldum bır hamiş daha geldi darısı basımıza
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?