Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım benim kucağıma almadanda rahat etmiycem herhalde inşallah diğer kızlarda gelir ayağımı sürttüm yakındır güzel haberler almamız rabbim senide sağ salim kavuştursun minik çınara huzurla mutlulukla yaşayın inşallh

melekcim canım tebrik ederim, çok mutlu ettin bizleri..emeklerinin karşılığının devamı da gelecek inşallah...darısı bizlere olsun:)

Melek cok sevındım canım sımdı ınanamazsın kalp atıslarını duyunca ınsallah tamam ben hamıleyım dersın bende oyle oldu gecen ılkbahar cok ugurlu gelmıstı bıze topıge once mavı ayagını suruklemıstı ardından 6 tane hamıs haberı almıstık tabı ıclerınde bende vardım ve hepımız aynı gun test yapmıstık bırgunde 5 guzel haber almıstık harıka bır gundu ınsallah sonbaharda gerıde kalanlara ugurlu ve pespese gelır bebısler Rabbım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze

melekcim canım tebrik ederim, çok mutlu ettin bizleri..emeklerinin karşılığının devamı da gelecek inşallah...darısı bizlere olsun:)
amin canım darısı sizlere olsun biran önce hiç umudum yoktu belirtimde yoktu ama kuzum içimdeymiş

evet ya keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan rahat uyku yok artı bana:26: dün heyecandan uyuyamadım...... sabaha karşı dalmışım, eşimin sesine uyandım ''' kalk bebeğin üstüne yatmışsın'''' dedi bizim kızlar bu ay hep tedavideler ,,,bence 1 günde gene bi patlama yaşanıcak patır patır herkes hamileyim diye yazcak allahın izni ile sende sağ sağlim sağlıcakla kavuş yavruna mutlu sağlıklı bi hayatınız olur inşallah

Son düzenleme:

melek cim geç haber vermene rağmen hiç olumsuz bişey düşünmesim içime doğmuştu senin hamile olduğun biliyordum tuttuğunu bu aralar hislerim çok kuvvetli. sabah da eşime eşi hamile olan bir arkadaşından bahsediyordu cinsiyetleri belli mi acaba dedik ben de oğulları olucak onların dedim. akşamına öğrendik ki bebek erkekmiş :)
çok tebrik ederim bizlere de umut oldun. Allah devamını getirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin. eylül ayında bereketle dönücez demiştik ve döndük çalışan demir ışıldıyor herkes bir bir beğeğine kavuşuyor başlayan tedavilerle sayımız artsın inşallah biz de hamile olalım artık çok özledim o duyguyu..

melek canım gözün aydın tatlım allah analı babalı mutlu günlerde büyütmeyi nasib etsin gerçekten çok güzel demişsin canım inşallah dediğin gibi olurda herkes bende dahil yazar buraya patır patır seninde tedaviylemi geldi bebişin canım

melekcim tebrik ederim canım. çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah. dualarına benide eklersen sevinirim. rabim sağlık versin sana ve melegine.

sevde mrb napıyosunn naıl gıdıyoo hayattt..
benı hatırladınmıı son durumun ne asılamamı yaptırdınn

melekcım snın adına cokk sevındımmm...hayırlısı ıle bebegını alırın ınsallahh kucagınaa bızlerede dua ett canımm unutma bızlerıdee

canımmmmmm...cok sevindim...ne güzel ya...mutlu sonları görmek insanın umuduna umut katıyor...harika bir haber bu....cuma günü öyle beklemiştik haberini..hafta sonu giremedim nete..ama aklım sendeydi...sırf senin için girmiştim şimdide...cok mutlu oldum..Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza...ay inşallahhhhhhhhhh
sevde mrb napıyosunn naıl gıdıyoo hayattt..
benı hatırladınmıı son durumun ne asılamamı yaptırdınn

hatırlamaz olurmuyum..klomen topiğinden değil mi canım...sen nasılsın.???neler yaptın ne durumdasın canım..ben hala tırmalayanlardanım ..defalarca klomenden sonra bir aşılama yaptım olmadı...şimdi ise 9 mm civarında polip denen bi et parcası vardı rahim ağzında..onu aldırdım...adetimi bekliyorum canım..bir hafta sonra inşallah doktordayım...tüp diyor doktorum ama bakacak duruma...

Son düzenleme:
Rosenur gelıyosun yazmıyosun nasılsın canım bebegın nasıl hamılelık nasıl bebısın cınsıyetıne merak edıyorum senı

günaydınlarrr herkes güzel bir hafta geçirir umarım..bol hamile haberi alacağımız bir hafta olsun inşallahh..çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum

Herkese mutlu güzel bir gün ve hafta diliyorum, bol bol hamiş haberi olur inş. bu hafta :)))

Canım tebrik ederim benim arkamdan sende güzel haberlerle gelmişsin darısı bütün kızların başına inşallah :))) hadi bakalım arka arkaya hamiş haberleri gelir de yine coşarız inşallah.:)))

kendine dikkat et canım çok çok sevindim senin adına Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:)))

Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerin başına bugün benim 9.günüm ama hiç bir ümidimde belirtimde yok.Artık bende tüp bebek yaptırıcam.

cok mutlu oldum bır hamiş daha geldi darısı basımıza
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım

inşallah artarak katlanır sonucun içini ferah tut sen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…