Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlı telaşlar bunlar canım inşallah bizde zamanı gelince yaşarız hepsini, sen üzme kendini.Babasına de ki, oğlum büyüsün seni şikayet etcem bana hiç yardım etmediğin için :)))

canım benim eşimi annesi öyle alıştırmışki herşeyi ayağına getirmiş 1 çöp kaldırmazmış yapmazmış bide marifet gibi anlatıyor ceremesini de ben çekiyorum,evin herşeyini ben yaparım,eşime 10 kere diyene kadar ben 1 defada yapıyorum,odayı toplamayım öyle durur şunuda kaldırayım demez zorla diyerek yaptırırm inan çok sinirliyim çocuk olunca nasıl olcak bilmiyorum,aşkım iş yapma yorma kendini dinlen yat diyor evin işini kim yapacaksa bilmiyorum,işinde falan çok çalışkan ama evinde tembel bir kocam var ne yazıkki

Kizlaar merhaba gecmisi okuyamadim ama sanirim ayse ve melek hamileymis cok tebrik ederim benimde bugun 17 de transferim var iki tane bocugum var bakalim kac tane yerlestirecekler dularinizi bekliyorum hepoinizi cok opuyorum evime doner donmez araanizda olacagim cok ozledim sizleri

canım benim hadi hayırlısı bebişlerin sana tutunur inşallahdualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz...telefon alarmımı kurdum 17 de bildiğim hangi dua varsa okuyacağım.....

Kizlaarrrr birşey sorucam test gunü hesaplanirken aşılamanın gunü de sayılıyor mu? Yani 11 Eylül'de aşılama yapıldı bugün kaçıncı gün demeliyim?

canımcım kaç tane koyarlar bilmem ama senin için inşallah tutacak diye dua ediyorum.kır şu şeytanın bacağını...
sen yokken de arkadaşların duaları hep seninle sen rahat ol yeter.
öpüldün kocaman

canım allah yardımcın olsun uzun zamandır haber alamıyorduk senden umarım her şey yolunda gider..........

çok sevindim canım umarım her şey yolunda gider bizde seni özledik :)

Transfer günün gelmiş bile.İnşallah 12 gün sonra güzel haberlerle dönersin.Allah yardımcın olsun...

hayırlı uğurlu olsun inşallah dualarımız seninle

kızlar hamişler çok sevindim rabbim tamamına erdirdisin darısı bizlere amiiiin geçmişi okuyamıyorum birbilseniz ne zorluklarla yazıyorum bunuda bilgisayarım satıldı eskisiyle yazıyorum buda çok yavaş tedavidemiydiniz nasıl oldu meraktan çatladım herneyse dikkat edin kendinize asla bişey olmaz demeyin ilk 3ay önemli

mdaa çok sevindim nezman oldu kuzucuklar demekki işin ehliymiş drun digerleri mahvetti seni bukez olucak dualarımız seninle

merhaba canım, güzel haberlerinin devamını bekliyoruz inşallah.yumurta toplaman ne zaman olmuştu cnm?
ben de 3 gündür e2 progesteron baktırıyordum. artık bugün aradılar sadece yumurtaları baskılayan iğnenizi vurun, akşama çatlama iğnesi, çarşamba sabahta inş. toplama gerçekleşecek. heyecan başladı bende. çekiniyorum şu anestesi olayından, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

melek inşallah değerin yükselmeye devam eder ve sağlıklı bir hamilelik nasib olur.

mda inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.Allah gönlünün muradına kavuştıurur seni...

Son düzenleme:
kızlar sonuçlarım çıktı,sırtım ağrıyordu yanlarım falan hatta oturamıyorum ağrıdan falan yazmıştım hatırlarsanız doktorum idrar testide yapmıştı bugün meğer kum döküyomuşum ağrım ondanmış açlık tokluk kan şekerim de normal çıkmış çok şükür.ama şu kum meselesini nasıl yapcaz çok su içiyorum günde 4 litre idrarını tutma diyor inşallah geçer diye ümit ediyorum....

arkadasım çok büyük geçmiş olsun ,ağrın olacak ama yapacak bişey yok herhalde? diğer sonuçlarının iyi olmasına sevindim

canım çok geçmiş olsun en iyi yöntemi bol su içmek ki sen zaten içiyormuşsun yat dinlen, şükür ki şekerin normal çıkmış.

canım benim hamileliğim tüp bebek için dosyamın onaylanmasını beklerken kendiliğinden mucize şekilde oldu :)))

Allah en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah :)))

çok geçmiş olsun cnm, inşallah en hafif ağrılarlar atlatırsın bu durumu..

arkadasım çok büyük geçmiş olsun ,ağrın olacak ama yapacak bişey yok herhalde? diğer sonuçlarının iyi olmasına sevindim

canım çok geçmiş olsun en iyi yöntemi bol su içmek ki sen zaten içiyormuşsun yat dinlen, şükür ki şekerin normal çıkmış.

çok saolun kızlar.inşallah kumların hepsi dökülür de ağrılarım geçer,şekerim de iyi diye sevindim korkuyordum açıkcası şeker yüksek çıkarsa napcam diye allahtan o iyi çıktı...

melek cnmmm gözün aydın darısı başımıza inşallahhhh
özellikle hamile akadaşlar bizden duanızı eksik etmeyinn nolurrr

bende mda nın arkasından gidiyorum kızlar 2 tırtılda benim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…