Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...
.e.Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...
merhaba canım, güzel haberlerinin devamını bekliyoruz inşallah.yumurta toplaman ne zaman olmuştu cnm?
Ben de 3 gündür e2 progesteron baktırıyordum. Artık bugün aradılar sadece yumurtaları baskılayan iğnenizi vurun, akşama çatlama iğnesi, çarşamba sabahta inş. Toplama gerçekleşecek. Heyecan başladı bende. çekiniyorum şu anestesi olayından, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
hayırlı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşş.. bu bnm 3 aşılamam ama bendede bu sefer ağrı ve kanama oldu aynen dediğin hsg ağrısı gibiydi ..sıkıntı etme normal yanii..Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...
bnmde bir hafta oldu vakit geçmek bilmiyor..pek umudum yok ilişki ile destekleyemedik ama ALLAHtan umt kesilmez ..selam kızlar..hepimiz beklemedeyiz desenize...benim aşılama tam 1 hafta oldu 1 hafta sonra belli olur heralde..hayırlısı bakalım...güzel haberler vermek ve almak dileğiyle....
merhaba canım, güzel haberlerinin devamını bekliyoruz inşallah.yumurta toplaman ne zaman olmuştu cnm?
ben de 3 gündür e2 progesteron baktırıyordum. artık bugün aradılar sadece yumurtaları baskılayan iğnenizi vurun, akşama çatlama iğnesi, çarşamba sabahta inş. toplama gerçekleşecek. heyecan başladı bende. çekiniyorum şu anestesi olayından, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
kızlar sonuçlarım çıktı,sırtım ağrıyordu yanlarım falan hatta oturamıyorum ağrıdan falan yazmıştım hatırlarsanız doktorum idrar testide yapmıştı bugün meğer kum döküyomuşum ağrım ondanmışaçlık tokluk kan şekerim de normal çıkmış çok şükür.ama şu kum meselesini nasıl yapcaz çok su içiyorum günde 4 litre idrarını tutma diyor inşallah geçer diye ümit ediyorum....
melek cnmmm gözün aydın darısı başımıza inşallahhhh
özellikle hamile akadaşlar bizden duanızı eksik etmeyinn nolurrr
bende mda nın arkasından gidiyorum kızlar 2 tırtılda benim var
Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba
selam kızlar..hepimiz beklemedeyiz desenize...benim aşılama tam 1 hafta oldu 1 hafta sonra belli olur heralde..hayırlısı bakalım...güzel haberler vermek ve almak dileğiyle....
Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...
hadı bakalımm kolay gelsın tupte ınsallahh tutar ...
Anestes olayndana bende kokuyorumm
suann asılama sonucu beklıyorum ama hıc umudum yokkk(((
hayırlı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşş.. bu bnm 3 aşılamam ama bendede bu sefer ağrı ve kanama oldu aynen dediğin hsg ağrısı gibiydi ..sıkıntı etme normal yanii..
bnmde bir hafta oldu vakit geçmek bilmiyor..pek umudum yok ilişki ile destekleyemedik ama ALLAHtan umt kesilmez ..
Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba
kızlar umudunuzu kaybetmek yok sakın kötü düşünmeyin..ister aşılama olsun ister tüp bebişlerimize kavuşana kadar pes etmek yılmak yok..inşallah güzel haberlerinizi alıcaz en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?