Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...

doydo benimkiside çok acılı oldu.işlem bitiğinde çıkartılırken içimden bişeylerin boşaldığını hissetim.Umarım sonucumuz güzel olur.

.e.

cnmm eger kenıdnı cok sıktıysan agrın ıkı kat artıyo bennım basımdan 3 kere gectı asılaaama.ılkınde cok sıktım agrı ve kanamam oldu.tabı bıde bu asılamayı yapan kısıde onemlı el pratıklıgı ve rahım gırısınde darsa ondanda kaynaklanıyo damar catlıyo kan gelıyooo doktorumun acıkladıgı buuu..

kafana takma dınlenn bol bol dua ettt

ALLAH YARDIMCIN OLSUN

hadı bakalımm kolay gelsın tupte ınsallahh tutar ...
Anestes olayndana bende kokuyorumm
suann asılama sonucu beklıyorum ama hıc umudum yokkk(((

selam kızlar..hepimiz beklemedeyiz desenize...benim aşılama tam 1 hafta oldu 1 hafta sonra belli olur heralde..hayırlısı bakalım...güzel haberler vermek ve almak dileğiyle....

Mda seyhan sıncap 08 cansu onurumsun doydo hepınızın tedavılerı hayırlı olsun hepınız bıze guzel haberlerle gelın ınsallah cogalsın hamısler bebısler

hayırlı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşş.. bu bnm 3 aşılamam ama bendede bu sefer ağrı ve kanama oldu aynen dediğin hsg ağrısı gibiydi ..sıkıntı etme normal yanii..
selam kızlar..hepimiz beklemedeyiz desenize...benim aşılama tam 1 hafta oldu 1 hafta sonra belli olur heralde..hayırlısı bakalım...güzel haberler vermek ve almak dileğiyle....
bnmde bir hafta oldu vakit geçmek bilmiyor..pek umudum yok ilişki ile destekleyemedik ama ALLAHtan umt kesilmez ..

slm kızlar bende yeni üye sayılırım..
2. aşılamamın 12.günü bugün .. aslında bugün yaptıracaktım testi geçen sefer ki gibi.. ama bu sefer nedense hiç gidipte bir daha o negatifi görmek istemiyorum.. çokta merak ediyorum.. Yüce Allahım çocuğu olmayan buradaki tüm arkadaşlara en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım inşallah seninde yumurta toplaman ağrısız geçer ve sonunda transferin yapılır..hiç merak etme herşey güzel olucak canım..

tatlım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın bol bol su iç dinlenmeye çalış..şekerinin normal çıkmasınada sevindim canım..

Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba

melek cnmmm gözün aydın darısı başımıza inşallahhhh
özellikle hamile akadaşlar bizden duanızı eksik etmeyinn nolurrr

bende mda nın arkasından gidiyorum kızlar 2 tırtılda benim var

canım sanada çok sevindim ne güzel arka arkaya güzel haberler alıcaz inşallah..tırtılların bebiş olarak geri döner sana inşallah

Amin inşallah hepimize versin yüce Allahım. bat günümü heyecanla bekliyorum gerçi pek umudum kalmadı ama 3 kere klomen kullandım şimdide aşılama hayırlısı bakalım

inşallah 1 hafta sonra güzel haberini alırız cnm..

aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah son olur sonunda bebeğine kavuşursun..kendini çok sıktıysan kanaman olmuş olabilir merak etme sonucunu etkilemez bu durum..

hadı bakalımm kolay gelsın tupte ınsallahh tutar ...
Anestes olayndana bende kokuyorumm
suann asılama sonucu beklıyorum ama hıc umudum yokkk(((

kızlar umudunuzu kaybetmek yok sakın kötü düşünmeyin..ister aşılama olsun ister tüp bebişlerimize kavuşana kadar pes etmek yılmak yok..inşallah güzel haberlerinizi alıcaz en kısa zamanda..

Kızlar ben bugün ilk aşılamamı oldum korktuğum kadar değildi şükür ama arkasından çamşırımda kan vardı doktora da soramadım normalmi acaba

aşılaman hayırlı olsun gayecim merak etme tahriş olmuştur o yüzden kanaman olmuştur..kendine dikkat et 1-2 gün devam ederse doktoruna danışırsın..

canım aşılaman hayırlı olsun.benimde ağrılı ve acılı oldu çok kötü oldum sebebi rahim girişi dar olduğundan spekulumla açmaya çalışınca zedelenme oldu doktor zaten işlemi yaparken söyledi ağrımın sebebini ve sonradan da kanama leke gelebileceğini.2 gün sonra geçti zaten,hiç endişelenme sonucu etkilemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…