Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...
hadı bakalımm kolay gelsın tupte ınsallahh tutar ...
Anestes olayndana bende kokuyorumm
suann asılama sonucu beklıyorum ama hıc umudum yokkk(((
canım inşallah seninde yumurta toplaman ağrısız geçer ve sonunda transferin yapılır..hiç merak etme herşey güzel olucak canım..
cnm geçmiş olsun, ama sıkıntı yapma, bazı kişiler olabiliyormuş bu durum, sonucu güzel olsun yeterki, ama sonucu etkileyen bir durum değil merak etme.
çok teşekkürler. sen de zor süreçtesin desene, ben de 1 aşılama yaptırmıştım en zoru beklemek gerçekten,
anestesi çok basit deseler de insan ister istemez çekiniyor işte, hayırlısı olur inşallah...
desteğin için çok sağol canım. bayadır yazışamadık, sen de ne var ne yok keyifler iyi mi:) bana doktorun tek dediği şey anestezi çok basit bir işlem bu sürecin en zor kısmı bekleme olayı, ama ister istemez ağrıların olacak, fazla yumurta olmasının tek sıkıntısı bu oluyor dedi, çok fazla yumurta oldu inşallah işe de yararlar:) ben zaten o ağrıyı aşılamadan da biliyorum dedim, belki hatırlarsın o zaman da 3 gün kadar ayağa kalkarken çok zorlanmıştım. ağrı v.s. katlanıyoruz bir şekilde, yeter ki sonu güzel olsun...
Güzel bir gün diliyorum :)))
Şu günler bir geçse de tedavi sonuçlarını öğrensek bir bir, arka arkaya hamiş haberleri patlasa bir an önce :))
hepinize hayırlı sabahlar,,,umarım iyisinizdir..ben şifayı kaptım..hafta sonuna doktora başlayacağım..mutlaka iyileşmem lazım ...
cnm geçmiş olsun, ama sıkıntı yapma, bazı kişiler olabiliyormuş bu durum, sonucu güzel olsun yeterki, ama sonucu etkileyen bir durum değil merak etme.
çok teşekkürler. sen de zor süreçtesin desene, ben de 1 aşılama yaptırmıştım en zoru beklemek gerçekten,
anestesi çok basit deseler de insan ister istemez çekiniyor işte, hayırlısı olur inşallah...
desteğin için çok sağol canım. bayadır yazışamadık, sen de ne var ne yok keyifler iyi mi:) bana doktorun tek dediği şey anestezi çok basit bir işlem bu sürecin en zor kısmı bekleme olayı, ama ister istemez ağrıların olacak, fazla yumurta olmasının tek sıkıntısı bu oluyor dedi, çok fazla yumurta oldu inşallah işe de yararlar:) ben zaten o ağrıyı aşılamadan da biliyorum dedim, belki hatırlarsın o zaman da 3 gün kadar ayağa kalkarken çok zorlanmıştım. ağrı v.s. katlanıyoruz bir şekilde, yeter ki sonu güzel olsun...
hepinize hayırlı sabahlar,,,umarım iyisinizdir..ben şifayı kaptım..hafta sonuna doktora başlayacağım..mutlaka iyileşmem lazım ...
sorma cnm ya aynen gece ateşler içinde kalktım bugünde transferim olacak sanırım bende çok kötüyüm :2: ne içmek lazım bende bilemiyorum
zaten progeston iğnelerim mahvetti beni kalçamdan ne yürüyebiliyorum nede hareket edebiliyorum
kızlarrrrrrrrr günaydınnnn hepinize :)
uzun zamandır girememiştim foruma .. ben daha önce yazmıştım fulya jinemede gidiyorum ben meriç beye ..
bu ayımız aşılama için hazırlıkla geçti , adetimin hemen 3. günü hormon testlerimi yaptırdık normal çıktı , eşimin sperm testi de
normalmiş yani 16 milyon gibi bişeymiş sanırım doktorumuz aşılama için yeterli dedi ..
dün de anestezili hsg çektirdim ama heyecandan ölecek gibiydim zaten ayık çektirmem mümkün değilmiş ... allahtan tüplerim açık çıktııı :)
şimdi önümüzdeki ilk adetimi bekliyoruz ilk aşılama içinnnn ...
allah hepimizin yüzünü güldürsün :)
bende hiçbişey yok canım ya beklemedeyim 2 ay falan böyle olucam kg vermek istiyoru kasımdada tüp bebek düşünüyorum bakalım..sizler hamile kalın önce ben arkanızdan gelicem inşallahkaç tane yumurtan var?merak etme kesin işe yararlar..ağrı sızı oluyo malesef ama sonu güzel olacak gör bak
az kaldı bekleyin bizi
sen nasılsı nasıl gidiyo hamişlik bulantılar başladımı ?
günaydın herkese....ya kızlar aşılama yaptıranlar yani kasıklarınızda batma sancı oluyor mu?
günaydın herkese....ya kızlar aşılama yaptıranlar yani kasıklarınızda batma sancı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?