kızlar tek cevap yazdım çok çıkmış kusura bakmayın
şimdiden bol şans diliyorum, inşallah göreceğin tedavin seni bebeğine kavuşturur.
bu kilolar zaten insanı deli ediyorne yesek yarıyor:) bakalım emeklerimizin karşılığını alırız inşallah cnm. 25 tane mi ne var, önce nasıl yaaa falan dedim, ama hemşireler ve doktor gayet güzel sadece ağrın fazla olur dediler. olsun ne yapalım,içlerinden işe yarayacak olan yumurtalar çıksın da...tabi spermde önemli...eşimin değerleri ne oldu acaba, o da belli olacak bakalım.
ohh maşallah 25 yumurta ha :)) artık aradan bir ikiz çıkarırsın kendine ilk ikiz annemiz sen olursun ne güzel de olur :))
inş.her şey sorunsuz ilerler canım 12 günü geriye doğru beraber sayarız :)))
progestan dediğin vajinal jel mi yapıyor diyosun?benim 2 aşılamamda da olmuştu cnm..
sen ne zaman yaptırdın aşılamanıbende iki gündür var o batma özellikle sağ tarafımda...
perim :))) sistem hızımıza yetişemiyor napalım :)))
kasıma kadar ara verme kararı mı aldınız yoksa dosya için mi bekliyorsun canım.
sorma cnm ya aynen gece ateşler içinde kalktım bugünde transferim olacak sanırım bende çok kötüyüm :2: ne içmek lazım bende bilemiyorum
zaten progeston iğnelerim mahvetti beni kalçamdan ne yürüyebiliyorum nede hareket edebiliyorum
maşallah ne kadar çok varmış yumurtan..ikiz olabilir belkide ne dersineşinin değerleride iyi çıkar merak etme kötü çıksa bile sonuçta içlerinden en iyilerini alıyolar..sonra gelsin bebişler
progestan dediğin vajinal jel mi yapıyor diyosun?
sen ne zaman yaptırdın aşılamanı
bu arada höğüslerde var mı bi fark?
kesinlikle yetişemiyo canımkasıma kadar ara verme kararı aldık canım ben bu sırada 10kg daha vermeyi planlıyorum diyetteyim şuan sonrada hemen tüp bebek yaptırıcaz..aşılama yaptırıp vakit kaybetmek istemiyorum artık çünkü..
inş.benim yaşadığımı sende yaşarsın hiç bir şeye gerek kalmaz :)) isterim ki hepiniz bu duyguyu en kısa zaman da yaşayın.
evet vajinal jelden bahsediyorum..
ben de umutlanmıştım yaaa
aaa seyhancım senin ne ara yumurtalar toplandı da transfer zamanın geldi:) gerçi bende ha p.tesi ha salı derken yarın yumurtalar toplanacak. sayı 25 tane mi ne yaaa, iyi mi bilemedim, gerçi kötü diyeni duymadım,boyutları ve kaliteleri de iyi dendi, 3 gün e2 ve progesteron kan tahlili yapıldı, dün sadece yumurta baskılayıcı iğnemi vuruldum,gece de çatlatma iğnesini, tabi yarın kaç tanesi toplanır, kaç tanesi kalitelidir,içlerinde illa ki boş yumurtalar da vardır, bakalım ne olacak canım. toplama işlemin rahat geçti mi? bugün transferim olacak sanırım demişsin yaa, gün içinde mi belli oluyor cnm? kaçıncı gün oluyor bgn, çok soru sordum kusura bakma ltf:)
canım sen ne ara transfer aşamasına geldin :)) hiçte çaktırmıyorsun :))
inş.sorunsuz geçer transferin,mevsim dönüşü ya dikkat et kendine bol bol meyve ye özellikle c vitamini içerenlerden.
ben de umutlanmıştım yaaa
umudunu kaybetme niye hemen pes ediyosunki..belirtilere takılma herkeste farklı oluyo çünkü..
hamilelik belirtileri ile regli belirtilerinin arasın da fark yok ben regl olcam diye tedbirle iki gün pedle gezdim düşün yani kasık ağrılarımı test yapana kadar da fark etmedim hamileliğimi,hemen ümitsizliğe kapılma lütfen
hayırlısı olsun inşallah,
inşallah canım ya hemen belirti aramak da saçma tabi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?