Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ohh maşallah 25 yumurta ha :)) artık aradan bir ikiz çıkarırsın kendine ilk ikiz annemiz sen olursun ne güzel de olur :))

inş.her şey sorunsuz ilerler canım 12 günü geriye doğru beraber sayarız :)))

maşallah ne kadar çok varmış yumurtan..ikiz olabilir belkide ne dersin eşinin değerleride iyi çıkar merak etme kötü çıksa bile sonuçta içlerinden en iyilerini alıyolar..sonra gelsin bebişler

ohh maşallah 25 yumurta ha :)) artık aradan bir ikiz çıkarırsın kendine ilk ikiz annemiz sen olursun ne güzel de olur :))

inş.her şey sorunsuz ilerler canım 12 günü geriye doğru beraber sayarız :)))

okurken yazını çok hoşuma gitmiş ki gülümsediğimi farkettim:) artık 1-2 bir tane de yeter canım. 25 ama ne kadar toplanacak, ne kadarı kaliteli daha belli değil. güzel dileklerin için teşekkürler canım. sen ve melekle başladı haberler..devamı da gelir inşallah.

perim :))) sistem hızımıza yetişemiyor napalım :)))

kasıma kadar ara verme kararı mı aldınız yoksa dosya için mi bekliyorsun canım.

kesinlikle yetişemiyo canım kasıma kadar ara verme kararı aldık canım ben bu sırada 10kg daha vermeyi planlıyorum diyetteyim şuan sonrada hemen tüp bebek yaptırıcaz..aşılama yaptırıp vakit kaybetmek istemiyorum artık çünkü..

Son düzenleme:

canım sen ne ara transfer aşamasına geldin :)) hiçte çaktırmıyorsun :))

inş.sorunsuz geçer transferin,mevsim dönüşü ya dikkat et kendine bol bol meyve ye özellikle c vitamini içerenlerden.

maşallah ne kadar çok varmış yumurtan..ikiz olabilir belkide ne dersin eşinin değerleride iyi çıkar merak etme kötü çıksa bile sonuçta içlerinden en iyilerini alıyolar..sonra gelsin bebişler

eğer ki sağlıklı embriyo oluşursa 2 tane transfer eder mi doktorum bilmiyorum cnm, daha onları hiç konuşmadık:) hayırlısı artık. spermde de dediğin gibi içlerinden sağlıklı olanlarını alacaklar nasılsa. herkesten güzel haberler gelir inşallah..

inş.benim yaşadığımı sende yaşarsın hiç bir şeye gerek kalmaz :)) isterim ki hepiniz bu duyguyu en kısa zaman da yaşayın.

cnm benim kısa protokol oldu ve hemen büyüdü yumurtalar , zaten benim biliyosun yumurta rezervim düşük buda ya hemen büyümesini yada yavaş büyümesini sağlıyomuşşş . Sana maşallah o ne yumurta öyle 1 karton yumurta
benim 2 tane oldu çok şükür ikiside dolu çıktı bakalım bugün arayıp bilgi verecekler dün mda transferi gerçekleşti sanırım benimde bugün olur
toplama işlemini hatırlamıyosunki zaten sadece o gün biraz sancıl oldu o kadar oda önemli değilll
benden ctesi toplandı yumurtalar yani bugün 4. gün oluyo bakalım kısmettt tırtıllar ne durumda

ben de umutlanmıştım yaaa

hamilelik belirtileri ile regli belirtilerinin arasın da fark yok ben regl olcam diye tedbirle iki gün pedle gezdim düşün yani kasık ağrılarımı test yapana kadar da fark etmedim hamileliğimi,hemen ümitsizliğe kapılma lütfen

hayırlısı olsun inşallah,

umudunu kaybetme niye hemen pes ediyosunki..belirtilere takılma herkeste farklı oluyo çünkü..

ne bileyim yaa umut etmek istiyorum hep ediyorum da ama allahım affetsin ne diyim ya...rabbim bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah..
göğüslere çok takılıyorum ben nedense ilk hamileliğimde şişmişlerdi belki de ondan bilmiyorum..tabi bu tedavi ile farklı olabilir..

inşallah canım ya hemen belirti aramak da saçma tabi ...

inşallah canım ya hemen belirti aramak da saçma tabi ...

araman normal bende aradım hep :))

hatta çok yakın arkadaşım test yapmadan bana geldi göğsümün altı çok ağrıyor falan dedi bekledik 4 saat yaptık testi pozitif çıktı sonra doktora bahsetmiş ağrıdan doktor demiş kasıktaki sıkışan sinir ucu göğüs altından patlak vermiştir.

bende başladım her regli öncesi kendimi dinlemeye bi yerim ağrıyacak diye ki hiç bir yerim de ağrı olmadı.kişiden kişiye bile değişiyor belirtiler yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…