Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam herkese....10 gün geçti aşılamadan kaldı 4 gün ...belirti olmalı mıydı bilmiyorum adeti bekliycem artık...inşallah gelmez hayırlısıyla müjdeli haberler alırım...

Selamm sincap oncelikle hayirli olsun asilaman. Benimde bugun 8.gunum 5 gun sonra benim test gunum.adetim 2 ekimde o gun yapcam sanirim testi 1 gunden b8rsey okurmu bilmiyorum hemsirem carsamba baktir demisti 14.gunde..demin hafifbulantim oldu ve erken daha kesin usutmusumdr dedim
Simdi aklima geldi ayrica 2 gundur siddetli bel agrim var regl olmadan oncede boyle yapiyodu bilemedim ama hayirmidir?

Son düzenleme:

ben pazartesi sen de çarşamba yaptırmıştın sanırım...belli mi olur belki de bebiştendir bulantı..ama umutlandırmak istemem seni...bana jel bitince test yap dedi ama ilkinde jel bitmeden hastalanmıştım ...bakalım bekleyip görcez hayırlısı artık...

bebeskom moral bozmak yok yumurtaların bir anda atağa kalkabilir hemen pes etme..4 te güzel haberlerle gel bizlere..

canım herşeyde vardır bir hayır belkide bu 1 aylık arada bebişin kendiliğinden gelicek dinlenmek iyi gelecektir sana 1 ayın keyfini çıkar canım..

msj atıyım tamamda burayamı yazıyım cebimi

Bu sefer cok rahatim nedendir bilmiyorum canimm aklima bile gelmiyo eskiden olsa hergecen gunu takvimden silerdim.banada kapsul verdi vajinadan atiyorum sali gunu bitiyo sanirim hadi insallah pespeseyiz

selamm yelizz ..benim 3 gun balik yiyen Cok seviyorum herturlu baligi ama en cok buyuk balik e izgara olursa..esim istemese bile hafta ici ben mutlaka kendime yapiyorum..hersey once kendi sagligim sonrada bebisin sagligi icin..

ne güzel bende balığı çok severim ama yapma tembelim tembelllllll kayınvaldem yaparsa yerim

Hastaneden haber
geldi canım pazartesi e2 45 çıkmış bugün 66 çıkmış pazartesi başlamıştım ilaçlara 3 gün ilaç kullandım menopur 3 toz 2 su bu ilaçlara göre e2 düşük çıkmış yükselmiş ama düşük dedi bu akşamdan itibaren 5 toz 3 su kullanıcam pazartesi kontrole gidicem dua edin benim içinde ne olur

Selamm yelizz ..benim 3 gun balik yiyen cok seviyorum herturlu baligi ama en cok buyuk balik e izgara olursa..esim istemese bile hafta ici ben mutlaka kendime yapiyorum..hersey once kendi sagligim sonrada bebisin sagligi icin..

canım adını hatırlayamadım kusura bakma ıste balık yememekten oluyo gercekten cok saglıklı balık ve cok ıyı yapıyosun hele ızgara yagsız balık cok ıyı ınsallah oglum yeme konusunda ne bana nede esıme benzemez bız cok yemek secıyoruz balık fazla yemıyoruz sebze yemıyoruz dogru duzgun meyve yemıyoruz kıs gelıyo dusunuyorum napcam dıye sadece pırasa yıyoruz kısın oglum vıtamınsız kalmaz deme

Canimmm benim hayir dualarim seninle baskasi icin yurekten edilen dualar geri cevrilmez tup bebek biraz daha ugrasmali sanirim e2 toz su felan yabanciyim bunlara ama anlayabildigim kadar iste bende.. Bu menopur igne mi hap mi? Kac gun daha devam ed ebe

Son düzenleme:

Sebze konusunda senin gibiyim olmasa neden yok demem kisinda hep ayni yesillikler var doktorum programinda brokoliyi ve brukseli duymustum onlari mutlaka yerim haftada bir kez sebze olsun yeter ..baklagillerdi eksik etme bilmiyorum aran nasil bulgur yesil mercimek kisin cok yaparim..allah saglikli bi oglusss olsun herseyden yesin insallhh

Son düzenleme:
benim ilk aşılamada yumurtalar gelişmedi az gelişdi ikinci aşılamada ilacımı değiştirdi doktorum gonalf bana çok iyi gelmişdi

amın canım bızde ne ıspanak ne brokolı ne karnıbahar hıc bırsey yenmıyo neyazıkı ama baklagılerde hepsını yıyorum cok sukur artık onlarla ıdare etcez

Maşallah maşallah bebelere:) Cnm genelde ilk gun embriyo olanların cogu kaliteli olup devam ediyor ama onu tam transfer gunu söylüyorlar. Taze transfer icin sıkıntı zaten yok ama kalanların hepsicigi dondurulamiyor onun icin ekstra kalite arıyorlar . Orta kalitelileride dondursanız olmaz mı dediğimde embriyolog cok düşük bir ihtimal icin hastalarımıza bosuna umit vermek istemiyoruz. 12 günlük bekleme suresi sonunda umutlarla bekleyip negatifi almalarına vicdanımız elvermez demişti. Sen dondurulucak kalitede olmayanlardan birini daha iste 2 tane koysunlar ziyan olmasin:))Zaten merak etme seninde en az 5-6 dondurulmusun olur Bugun 1. Gun olarak kabul edeceksin. Pazar olursa 4. Gun transferi olucak. Yumurta sayın iyi olduğu icin 6. Güne kadar yolun var zaten. Calışma konusuna gelince Dr bana ertesi güne ise gidersin yatma sadece cok yormazsin kendini dedi. Zaten transferden sonra yatmanı istemiyorlar kan akısının olması ve embriyocugun beslenmesi gerekli. Ama sen izin alabiliyorsan al evde dolanırsın dışarı çıkıp cok yormadan kendini gezersin felan:)

Amanda amann kimler gelmiş,2 minnos annesi gelmiş , hosgelmiss:)) Donor felanda neymiş cnm hiç onlara gerek kalmayacak merak etme bu yumurtalar hemen tükenmez öyle .İns . Cok yakında gobusun sis sis dolasicaksin

Cnm yaa boyle durumlarda Dr'lar ilaç değiştirebiliyorlar Dr'un tabiki en iyisini bilecektir ama benim bir asilamada menegonla büyülemişti sonra Gonal f'e geçmişti ve uçmuştu bu sefer yumoslar. Genelde tup tedavisindede Gonal f ile coşturuyorlar Sonrada menegon gibi ilaclarlada vurgunu yapıyorlar:) Hiç moralini bozma ama İllaki o yumoslar buyicek inatci olsalarda

Sabah açılışını yine ben yapıyorum :)))

Hepimize güzel mutlu bir gün diliyorum.

ayrıca bol dinlenmeli gezmeli keyifli bir hafta sonu da diliyorum :))))

günaydın kızlar

gece oğluşum hiç uyutmadı çok hareketliydi hatta eşimde elini karnıma koymuş uyurken o bile uyandı aşkım bizimki gece kuşumu olacak ne diyor,son zamanlarda hep bu şekilde uyanıyorum, beni uyutmadı gece şimdide durdu uyuyo galiba sesi çıkmıyo

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

Gunaydın herkese kızlar kardeslerımı ugurladık bırını dun gece bırınıde bu sabah cok uzgunum yıne sabahtan berı aglıyorum bu sefer ayrılık uzun surcek Allah nasıp ederse ta mayısta gelcekler ızıne 2 sıde oglusum bıle buyumus olcak nasıpse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…