selam herkese....10 gün geçti aşılamadan kaldı 4 gün ...belirti olmalı mıydı bilmiyorum adeti bekliycem artık...inşallah gelmez hayırlısıyla müjdeli haberler alırım...
Kızlar sonucum çıktı negatif kısmet değilmiş.
Selamm sincap oncelikle hayirli olsun asilaman. Benimde bugun 8.gunum 5 gun sonra benim test gunum.adetim 2 ekimde o gun yapcam sanirim testi 1 gunden b8rsey okurmu bilmiyorum hemsirem carsamba baktir demisti 14.gunde..demin hafifbulantim oldu ve erken daha kesin usutmusumdr dedim
Simdi aklima geldi ayrica 2 gundur siddetli bel agrim var regl olmadan oncede boyle yapiyodu bilemedim ama hayirmidir?
mda canım hoşgeldin böcüklerinle beraber9 gün sonunda o 2 böcüğünde senle olcak eminin canımmm dualrım seninle
canımm hadi gözün aydın ben pazaresi menegon 225 ile başlamıştım ya bugün kont gittim yumurtalarım hiç gelişmemiş aynı duruyoo( kan verdim saat 4 te sonucum çıkacak dur bakalım ne dicekler e2 me baktılar sen bana cebini msj atsana canımm
mda cım cokk sevındım canım sneın cabalarını bılıyorum...
ınsallahh bu sefer sonucun guzel olucak ıcıme doguryor.
doner kullan dıyenlerede kapak olsun bu ıkı yumurta dedın gıbı ALLAHTAN umut kesmek yok kızlarrr yuolun basında olanlar ıcınde dıyorum..
mutlaka rabbım vercek ama kımısı uzak kımısı erken olucakk...
bu arada benım dosya kurula gıremedı kıst cıktı bu ay tedavı yok rahatım yoksa buyuk ıhtımal artık tupe gecıyodukkk...
kısmet nasıp ne dıyebılrımmmm
mda canım hoşgeldin böcüklerinle beraber9 gün sonunda o 2 böcüğünde senle olcak eminin canımmm dualrım seninle
canımm hadi gözün aydın ben pazaresi menegon 225 ile başlamıştım ya bugün kont gittim yumurtalarım hiç gelişmemiş aynı duruyoo( kan verdim saat 4 te sonucum çıkacak dur bakalım ne dicekler e2 me baktılar sen bana cebini msj atsana canımm
ben pazartesi sen de çarşamba yaptırmıştın sanırım...belli mi olur belki de bebiştendir bulantı..ama umutlandırmak istemem seni...bana jel bitince test yap dedi ama ilkinde jel bitmeden hastalanmıştım ...bakalım bekleyip görcez hayırlısı artık...
selamm yelizz ..benim 3 gun balik yiyenCok seviyorum herturlu baligi ama en cok buyuk balik e izgara olursa..esim istemese bile hafta ici ben mutlaka kendime yapiyorum..hersey once kendi sagligim sonrada bebisin sagligi icin..
msj atıyım tamamda burayamı yazıyım cebimi
Selamm yelizz ..benim 3 gun balik yiyencok seviyorum herturlu baligi ama en cok buyuk balik e izgara olursa..esim istemese bile hafta ici ben mutlaka kendime yapiyorum..hersey once kendi sagligim sonrada bebisin sagligi icin..
Hastaneden haber
geldi canım pazartesi e2 45 çıkmış bugün 66 çıkmış pazartesi başlamıştım ilaçlara 3 gün ilaç kullandım menopur 3 toz 2 su bu ilaçlara göre e2 düşük çıkmış yükselmiş ama düşük dedi bu akşamdan itibaren 5 toz 3 su kullanıcam pazartesi kontrole gidicem dua edin benim içinde ne olur
canım adını hatırlayamadım kusura bakma ıste balık yememekten oluyo gercekten cok saglıklı balık ve cok ıyı yapıyosun hele ızgara yagsız balık cok ıyı ınsallah oglum yeme konusunda ne bana nede esıme benzemez bız cok yemek secıyoruz balık fazla yemıyoruz sebze yemıyoruz dogru duzgun meyve yemıyoruz kıs gelıyo dusunuyorum napcam dıye sadece pırasa yıyoruz kısın oglum vıtamınsız kalmaz deme
özel mjs at burdan canımm
amın canım bızde ne ıspanak ne brokolı ne karnıbahar hıc bırsey yenmıyo neyazıkı ama baklagılerde hepsını yıyorum cok sukur artık onlarla ıdare etcezSebze konusunda senin gibiyim olmasa neden yok demem kisinda hep ayni yesillikler var doktorum programinda brokoliyi ve brukseli duymustum onlari mutlaka yerim haftada bir kez sebze olsun yeter ..baklagillerdi eksik etme bilmiyorum aran nasil bulgur yesil mercimek kisin cok yaparim..allah saglikli bi oglusss olsun herseyden yesin insallhh
kızlar size gelişmeleri aktarayım dedim..aradılar şimdi beni, toplam 16 tane istenilen büyüklükte yumurta elde edilmiş. bunlardan da şu anda 13 tanesi embriyo olmuş. kalitelerine yönelik henüz bir şey söylenmedi. pazar günü büyük ihtimalle transferinizi yapacağız ama doktorunuzun planına göre c.tesi sabahtan sizi arayacağız kesin gün o gün belli olacak denildi. şimdi bugün 2. gün mü oluyor yoksa 1. gün mü oluyor arkadaşlar?
çok sağol superim:) yaa tuhaf bir şey ben aşılamada hiç heyecanlanmamıştım, zaten o duyguyu yaşayamadan kırmızılar gelmişti. şimdi hem endişe hem heyecan var. bakalım 13 taneden kaç tanesi yola devam edebilecek, inşallah dediğin gibi biri konar göbişime:) inşallah hepimiz günün birinde diğer arkadaşlar gibi anne adayı olma duygusunu yaşarız cnm. pazar ya da c.tesi transfer olur belki o nedenle p.tesi-salı izin alacağım, çarşamba işe başladığımda da bütün gün oturuyorum zaten yormamaya çalışırım kendimi. elimden bu kadarı gelebiliyor maalesef
arkadaşlar merhaba
22 gün süren tüp bebek marecam dün itibari ile bitti evet normalde herkes 10 gün gibi gne kullanıp 4-5 günde opu transfer diye geçirdiği tedavide tam 22 gündür istanbuldaydım :)
şimdi allaha şükür evimdeyim hemde 2 tane bocüğüm ile beraber bugünden itibaren 9 gün sonra test yapacagım 05/11 de benimle olup olmadıklarını ögrenecegim.
bu süreçte yanımda olan beni tedavimde telafon ve mesajları ile yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bana senin bir daha çocugun olmaz donör yapmalısın diyenler içinde 2 yumurta örnek olsun umarım allahımın bana verdiği bu mucize bebeklerim sonuna kadar bir ömür boyu benim mucizem olmaya devam ederler. Artık buralardayım ve sisiznleyim.
Hastaneden haber
geldi canım pazartesi e2 45 çıkmış bugün 66 çıkmış pazartesi başlamıştım ilaçlara 3 gün ilaç kullandım menopur 3 toz 2 su bu ilaçlara göre e2 düşük çıkmış yükselmiş ama düşük dedi bu akşamdan itibaren 5 toz 3 su kullanıcam pazartesi kontrole gidicem dua edin benim içinde ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?