Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah tüp bebeğe geçmeden bebeğin sürpriz yapar sana inşallah hamilesindir haberini bekliyorum..

günaydın tatlım hiç plates yapmadım deneyebilirim tabi..sen niye başlıyosunki kilon yok fıstık gibisin maşallah

sağol tatlım o senin fıstıklığındandır :) sadece sıkılaşmak için yapacacğım .. bir de spor yaptıkça o bir saat boyunca her şeyi resetleyip kafayı dağıttığıma inanıyorum.. doktorumla konuştum kendimi çok yormadan hafif şekilde yapmamda sakınca görmedi..daha zinde oluyorum ya perim .. daha önceden spor salonuna gidiyordum sırf tedavilere endekslendiğimden bırakmıştım .. şimdi önceliğimi yapmaktan zevk aldığım şeylere vereceğim. işe sporla başlayacağım bakalım :)

şu pilates konusuna ben de bir el atıyım o zaman
peki bunun gebelik için zararı varmı???bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar yemek bilgileriniz için ayrıca teşekkurler

şu pilates konusuna ben de bir el atıyım o zaman
peki bunun gebelik için zararı varmı???bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar yemek bilgileriniz için ayrıca teşekkurler

gerçekten haklısın yemek konusunda bayağı bi yardımcı oldu arkadaşlar
ben bütün heyacanımla forma geldim sağolsun gayemden başka kimse görmedi beni

evet arkadaşım tedavim başladı şu an doğum kontrol hapı alıyorum 9 ekimde yeni bir iğne sonrasında bir sonraki adetimi bekliycem
hayırlısı diyelim inşallah bu sefer çabalarım boşa çıkmaz .
ben nisan ayında bir laparoskopik amaliyatla başladım 2 aşılama bu 2. tüp bebek tedavim oluyor tabi ameliyat öncesinde de 2 kez komenle gebelik denedik ama olmadı bu sefer güçlüyüm ve olacğına inanıyorum

seyhancım hoşgeldin aslında ben de gördüm seni ama eşimin bürosundayım bir telefon çalar bir temizlik derdi bir de buna öğlen ne pişireceğim derdi eklenince arada kaldın canım

Seyahan'ım sen görülmeyecek kadın mısın ??? aşkolsun

hayırlsıı olsun tekrardan canım umarım bu son denemen olur ve seni meleğinle kavuşturur canım ... motivasyon çopk önemli.. moralini hep yüksek tut.. bir önceki tedavilerinle karşılaştırma ve ne olursa olsun hep positive düşün canım.. canı gönülden meleğini istediğini hissettir ve çağır onu...
ben de bayram sonrası 3. denememe başlamış olacağım nasipse..kendimi yormadan hafif hareketlerle yapacağım .. doktorum vucudumu çok yormadan yaparsam sakıncası olmadığını söyledi..

kızlar size gelişmeleri aktarayım dedim..aradılar şimdi beni, toplam 16 tane istenilen büyüklükte yumurta elde edilmiş. bunlardan da şu anda 13 tanesi embriyo olmuş. kalitelerine yönelik henüz bir şey söylenmedi. pazar günü büyük ihtimalle transferinizi yapacağız ama doktorunuzun planına göre c.tesi sabahtan sizi arayacağız kesin gün o gün belli olacak denildi. şimdi bugün 2. gün mü oluyor yoksa 1. gün mü oluyor arkadaşlar?

umarım güzel sonuç alırsın ,ve en ummadığın anda gelmiş olur bebeğin inşallah...
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah...
bende bugün palamut kızatcam ve salata var akşama yani boş boş oturabilirim akşama kadar...

günaydın hatunlar nasılsınız..ben diyetteyim ya dün diyetisyene gittim kontrol için ve 2 kg 600 gr vermişim çok mutlu oldum gitsin kilolar

gunaydınn su perimmm; tebriklerr kilo konusunda kafaya koydugunu yapıyosun valla :) zaten yazın da vermıstın ...
masallah iyi vermisin kac gunde verdin ? bende devam ediyorum dun tartıldım mayıstan bu yana 10 kilo oldu verdim...canan karatay saolsun onun dedikleriyle verdim bukadar kilouyu..devam ediyorum insallah vermeye devam ederim hamile olsam bile sadece yediklerime dikkat ediyorum..kitabını tavsiye ediyorum..diyet degil aslında dogru beslenmeyi ogretiyo eskiden nasıl besleniyorsak aynısı aslında....

herkes menusunu yazmıs bende yazayım dedım .. aksama balık var uskumru ..tereli rokalı salata..nerdeyse haftada uc gun balık yıyyoruz ızgara

en iyisini yaparsın canım kafanıda dağıtırsın odaklanmazsın tedaviye daha iyi olur..bende spor yapınca daha iyi hissediyorum kendimi..kendini çok yormadan yap tabi canım benim..

canım niye öyle diyosun üzüyosun bizleri bizlerde senin heyecanını paylaşıyoruz emin ol görmedim ben seni yoksa yazardım kesin aşk olsun..

maşallah canımcım ne güzel kaç tane embriyon olmuş onlardan biri artık gelsinde annesinin göbişine konsun dimi haberlerini dört gözle bekliyorum canım..

seyhan merhaba canım, sana 4. gün embriyosu transfer edilmişti değil mi, bir tane miydi? opunun yapıldığı gün 1. gün mü oluyor? yoksa ertesi gün mü?

günaydın tatlımm sağol teşekkür ederim tebriğin için bebek için herşeyi yapmaya çalışıyorum artık..8 günde verdim bu kiloyu canım diyet ve sporla tabi..ilk hafta fazla gidiyo ondan sonra düşüyo tabi..kasıma kadar 10kg hedefim bakalım..sende güzel verdin canım maşallah..aslında doğru diyosun doğru ve dengeli beslensek kilo almıcaz ama abur cuburlar sağolsun rahat bırakmıyo normalde akşam yemeğindeki menün güzelmiş afiyet olsun ama ben balık yemiyorum malesef..en iyisini yapıyosun haftada 3 gün balık yemekle..

maşallah canımcım ne güzel kaç tane embriyon olmuş onlardan biri artık gelsinde annesinin göbişine konsun dimi haberlerini dört gözle bekliyorum canım..

çok sağol superim:) yaa tuhaf bir şey ben aşılamada hiç heyecanlanmamıştım, zaten o duyguyu yaşayamadan kırmızılar gelmişti. şimdi hem endişe hem heyecan var. bakalım 13 taneden kaç tanesi yola devam edebilecek, inşallah dediğin gibi biri konar göbişime:) inşallah hepimiz günün birinde diğer arkadaşlar gibi anne adayı olma duygusunu yaşarız cnm. pazar ya da c.tesi transfer olur belki o nedenle p.tesi-salı izin alacağım, çarşamba işe başladığımda da bütün gün oturuyorum zaten yormamaya çalışırım kendimi. elimden bu kadarı gelebiliyor maalesef

eminim tuhaftır canım çünkü sana direk bebişlerini veriyolar ve sen 12günde olsa anne oluyosun tabi tutunca 9 ay boyunca inşallah bizlerde emeklerimizin karşılığını alıcaz en kısa zamanda..hafta sonu olursa transferin daha iyi en azından hafta içi bir gününden olmazsın izin konusunda..2 gün yatıp ondan sonra normal hayata geri dönebiliyosun diye biliyorum ben..tabi tüp yapan arkadaşlarım daha iyi bilir..sen içini ferah tut canım kendini yormazsın merak etme..

tamam canım çok sağol. transfer gününü de görmek nasip olur inşallah. dediğin gibi en azından 12 gün anne oluyoruz, gönül ister devam etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…