Gunaydın herkese kızlar kardeslerımı ugurladık bırını dun gece bırınıde bu sabah cok uzgunum yıne sabahtan berı aglıyorum bu sefer ayrılık uzun surcek Allah nasıp ederse ta mayısta gelcekler ızıne 2 sıde oglusum bıle buyumus olcak nasıpse
günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallah..
medids, canım rüyamda seni gördüm denizin ortasında bir teknedeymişsin üzerinde beyaz örgü bir bluz varmış keyfin yerindeydi gülücükler saçıyodun inşallah rüyam gerçek çıkar
hayır olsun inşallah pericim :)) ne anlamı var ki acaba dur bir bakayım nette :)))
teşekkürler canım inşallah ,sen ne zaman başlıyorsunmda cım hayırlı uğurlu olsun.bebişlerine kavuşmana çok az kaldı.9 ay sonra kucağında olacaklar allahın izniyle.
umarım öyle olur ercelf canım hiç bırakmasınlar bizisen bakma onun çelimsizliğine anne rahmi ilaç gibi gelir ona belki o da tutunur ama sağlıklı olsun da 1 tane olsun dimi canım hem ben duydum ki 2 tane koyunca birtanesi diğerinin tutunmasına yardımcı oluyomuş. kardeş dayanışması daha anne rahminde başlıyor baksana :) ben de 10 ekim gibi adetim gelecek. aurofertil e karar verdim. orda başlicam kısmetse..
amin melekcimcanım transferin hayırlı uğurlu olsun rabbim bu sefer nasip etsin inşallah
mda canım hoşgeldin böcüklerinle beraber9 gün sonunda o 2 böcüğünde senle olcak eminin canımmm dualrım seninle
inşallah cansucum, devlette işler uzayabiliyor benimde devletten hakkım olmasına ragmen vazgeçme sebebim buydu biliyorsun allah yardımcın olsunmda cım cokk sevındım canım sneın cabalarını bılıyorum...
ınsallahh bu sefer sonucun guzel olucak ıcıme doguryor.
doner kullan dıyenlerede kapak olsun bu ıkı yumurta dedın gıbı ALLAHTAN umut kesmek yok kızlarrr yuolun basında olanlar ıcınde dıyorum..
mutlaka rabbım vercek ama kımısı uzak kımısı erken olucakk...
bu arada benım dosya kurula gıremedı kıst cıktı bu ay tedavı yok rahatım yoksa buyuk ıhtımal artık tupe gecıyodukkk...
kısmet nasıp ne dıyebılrımmmm
amanda amann kimler gelmiş,2 minnos annesi gelmiş , hosgelmiss:)) donor felanda neymiş cnm hiç onlara gerek kalmayacak merak etme bu yumurtalar hemen tükenmez öyle .ins . Cok yakında gobusun sis sis dolasicaksin
slm hanımlar biraz önce hastaneden geldim yumurtalarım toplandı 12 tane yumurtam toplanmış inşallah döllenirde pazartesi transferim var
Kızlar sonucum çıktı negatif kısmet değilmiş.
Gunaydın herkese kızlar kardeslerımı ugurladık bırını dun gece bırınıde bu sabah cok uzgunum yıne sabahtan berı aglıyorum bu sefer ayrılık uzun surcek Allah nasıp ederse ta mayısta gelcekler ızıne 2 sıde oglusum bıle buyumus olcak nasıpse
slm hanımlar biraz önce hastaneden geldim yumurtalarım toplandı 12 tane yumurtam toplanmış inşallah döllenirde pazartesi transferim var
teşekkürler bebeskom umarım seninde istediğin gibi güzel bir şekilde devam eder tedavin. Bende ilk başladıgımda gonal f le başlamıştım il gün e2 87 di sonra 67 sonbrada 76 oldu umutlarım tükendi derken menagon veriler 2 to 1 su birden 106 oldu sonraki gün 315 derken opudan bir gün önce 980 di ki beni biliyorsun daha 480 in üzerinde e2 hiç görmemiştim.
canimmm benim hayir dualarim seninle baskasi icin yurekten edilen dualar geri cevrilmez tup bebek biraz daha ugrasmali sanirim e2 toz su felan yabanciyim bunlara ama anlayabildigim kadar iste bende.. Bu menopur igne mi hap mi? Kac gun daha devam edebe
bebesko moralini bozma bol protein ye yükselir içini ferah tut
maşallah maşallah bebelere:) cnm genelde ilk gun embriyo olanların cogu kaliteli olup devam ediyor ama onu tam transfer gunu söylüyorlar. Taze transfer icin sıkıntı zaten yok ama kalanların hepsicigi dondurulamiyor onun icin ekstra kalite arıyorlar . Orta kalitelileride dondursanız olmaz mı dediğimde embriyolog cok düşük bir ihtimal icin hastalarımıza bosuna umit vermek istemiyoruz. 12 günlük bekleme suresi sonunda umutlarla bekleyip negatifi almalarına vicdanımız elvermez demişti. Sen dondurulucak kalitede olmayanlardan birini daha iste 2 tane koysunlar ziyan olmasin:))zaten merak etme seninde en az 5-6 dondurulmusun olurbugun 1. Gun olarak kabul edeceksin. Pazar olursa 4. Gun transferi olucak. Yumurta sayın iyi olduğu icin 6. Güne kadar yolun var zaten. Calışma konusuna gelince dr bana ertesi güne ise gidersin yatma sadece cok yormazsin kendini dedi. Zaten transferden sonra yatmanı istemiyorlar kan akısının olması ve embriyocugun beslenmesi gerekli. Ama sen izin alabiliyorsan al evde dolanırsın dışarı çıkıp cok yormadan kendini gezersin felan:)
amanda amann kimler gelmiş,2 minnos annesi gelmiş , hosgelmiss:)) donor felanda neymiş cnm hiç onlara gerek kalmayacak merak etme bu yumurtalar hemen tükenmez öyle .ins . Cok yakında gobusun sis sis dolasicaksin
cnm yaa boyle durumlarda dr'lar ilaç değiştirebiliyorlar dr'un tabiki en iyisini bilecektir ama benim bir asilamada menegonla büyülemişti sonra gonal f'e geçmişti ve uçmuştu bu sefer yumoslar. Genelde tup tedavisindede gonal f ile coşturuyorlar sonrada menegon gibi ilaclarlada vurgunu yapıyorlar:) hiç moralini bozma ama illaki o yumoslar buyicek inatci olsalarda
hayır olsun inşallah pericim :)) ne anlamı var ki acaba dur bir bakayım nette :)))
genel olarak iyi birşey sanırım tam bulamadım anlamını ama :))) inşallah iyi çıkar :)))
evet canım ben geldim , çok özledim sizleri sıpalarımıda aldım geldim şu anda çok mutluyuz umarım bu mutlulugumuz ömür boyu sürer
hayırlı olsun rukiyecim çok güzel bir haber bu hepsi olgun çıksın ve kaliteli yumurtaların olsun
jollyy canım inşalalh pazartesi yükselmiş olur e2 hatat tavan yapmış olsun canımm dualarınız eksik etmeyin benimde dualrım sizlerle canlarım.sen halen bana anlatmadın senin tüp bebek olcktı ne oldu yapılmadı tutmadımı beklemedemisin anlamadım
amin melekcim
bu sefer ikinci bir tedaviye gücüm yok gibi hep böyle oluyor gerçi sonradan denemeye karar veriyorum ama süreç çok yorucu ve stresli
umarım öyle olur ercelf canım hiç bırakmasınlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?