ay nekadar heycanlı gunler mavı cınarını kucagınıza almaya azkaldı zor gunler agırlastın tabı bel fıtıgında var zoroluyodur kum dokuyodun sımdı nasılsın canım oglusun kac kılo olmusslm kızlar nasılsınız,bende yuvarlanıp gidiyorum işte zor günler başladı.önümüzdeki hafta kendi hazırlığımı ve bebeğimin çantasını hazırlicam artık dursun köşede diyorum ne olur ne olmaz ben hazır olayımda...çünkü 38.haftaya kadar allahtan bişey olmazsa doğum yapacağım gün belirlenecek hayırlısıyla....
canım takvıme gore aramızda 1gun var ben cumartesı gıttım doktora 692 gram 30 santımdı oglum sen nezaman gıttın doktora ve senın oglun nekadardı
slm kızlar nasılsınız,bende yuvarlanıp gidiyorum işte zor günler başladı.önümüzdeki hafta kendi hazırlığımı ve bebeğimin çantasını hazırlicam artık dursun köşede diyorum ne olur ne olmaz ben hazır olayımda...çünkü 38.haftaya kadar allahtan bişey olmazsa doğum yapacağım gün belirlenecek hayırlısıyla....
Merhaba canım, sürekli dinlenemedim benim transferim akşam saat 18:30 da yapıldı 19:30 a kadar hastahanede yattım sonra taksi ile eve geldim ev kendi evimiz degildi 15-20 dk da evde uzandım sonra hep oturdum bir gün sonrada eve saat 17 de yola çıktık bir saate yakın istenbul içinde trafikte gittim sonra hava alanında 1-2 saat ayakta bekledim uçakla izmire geldim buradanda otobüsle 1,5 saat kuşadasına düşün yani eve geldiğimizde saat 23 e geliyordu sonrasında iş yerimden 2-3 gün izin aldım ama evde hep hareket halindeydim dışarıyada çıktım ignemi vurulmak için hergün yaklaşık 1 saat uzaklıktaki hastahaneye yürüyerek gittim geldim. pazartesiden beride çalışıyorum hemde iş yerimde yalnızım. Olacagı varsa olur diyorum hep,zaten bana verdikleri evraktada 24 saat dikkat sonra istediğiniz gibi normal hayata dönebilirsiniz diyordu.
canım hayırlı olsun umarım dediğin gibi hep beraberce dogum yaparız.
Merhaba canım, sürekli dinlenemedim benim transferim akşam saat 18:30 da yapıldı 19:30 a kadar hastahanede yattım sonra taksi ile eve geldim ev kendi evimiz degildi 15-20 dk da evde uzandım sonra hep oturdum bir gün sonrada eve saat 17 de yola çıktık bir saate yakın istenbul içinde trafikte gittim sonra hava alanında 1-2 saat ayakta bekledim uçakla izmire geldim buradanda otobüsle 1,5 saat kuşadasına düşün yani eve geldiğimizde saat 23 e geliyordu sonrasında iş yerimden 2-3 gün izin aldım ama evde hep hareket halindeydim dışarıyada çıktım ignemi vurulmak için hergün yaklaşık 1 saat uzaklıktaki hastahaneye yürüyerek gittim geldim. pazartesiden beride çalışıyorum hemde iş yerimde yalnızım. Olacagı varsa olur diyorum hep,zaten bana verdikleri evraktada 24 saat dikkat sonra istediğiniz gibi normal hayata dönebilirsiniz diyordu.
canım hayırlı olsun umarım dediğin gibi hep beraberce dogum yaparız.
buralardayım canım ben geliyorum bakıyorum şöyle bi sizeKarşılaşamadık senle iyidir canım seni sormalı sen nasılsın ben devam bekleme sürecine sende nasıl durumlar ?
hadi insallah:)doa haber vermedi canım bekliyoruz haberini inşallah pozitifle gelir
kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişimo kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa
kumun azalması ıyı canım oglusunda ıyıymıs kılosu masalah ben ıyıyım ccanım ıdra yolarımda ıltıhap cıktı benımde ama agrım olmuyo cok sukur yarın gıdıp ıdrar kulturu yaptırıcam ona gore ılac gerekırse vercek doktorum oglumda ıyı bazen kıpır kıpır bazen tembel gerıye dogru sayıyoruz bakalım ılk gunlerın aksıne bu gunler daha cabuk gecıyo bana tabı daha senın kadar agırlasmadım belkı ondandır sen kac kılo aldın canımyelizcim valla sorma zor günler geçiriyorum belim de bir taraftan,dün öğleden sonra hep hastanedeydim sancım vardı sağ tarafımda nst ye falan girdim şükür doğumla alkalı değil dedi,ayakları aşağıda bizimkinin ondanda olabilir dedi,bir kaç gün yatıracaktı ben istemedim yatmayı bir durum olursa biz geliriz dedim bol bol istirahat et dedi bişey yapmayacakmışım,çınar bey 12 gün önce 1135gr.dı dün 1357 gr olmuş herşeyi normal haftasında gidiyor dedi,son haftalarda kilo alımı hızlanırmış.tek sağlıklı olsunda dedim....kum azlmış biraz enfeksiyon var dedi ilaç vermedi....sen nasılsın senin nasıl gidiyor???
kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişimo kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa
canım bende geçen hafta sonu gittim 800 gr 35 cm di zaman geçtikçe heyecan basıyor..doğumunu nasıl düşünüyorsun?
kumun azalması ıyı canım oglusunda ıyıymıs kılosu masalah ben ıyıyım ccanım ıdra yolarımda ıltıhap cıktı benımde ama agrım olmuyo cok sukur yarın gıdıp ıdrar kulturu yaptırıcam ona gore ılac gerekırse vercek doktorum oglumda ıyı bazen kıpır kıpır bazen tembel gerıye dogru sayıyoruz bakalım ılk gunlerın aksıne bu gunler daha cabuk gecıyo bana tabı daha senın kadar agırlasmadım belkı ondandır sen kac kılo aldın canım
Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.
Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?