Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay nekadar heycanlı gunler mavı cınarını kucagınıza almaya azkaldı zor gunler agırlastın tabı bel fıtıgında var zoroluyodur kum dokuyodun sımdı nasılsın canım oglusun kac kılo olmus

tek degilsin canım ya burada genelde hepimiz böyleyiz birde düşün bizler birde tüp bebek denedik. ve gene olmadı . sakın üzme kendini.[/QUOTE]

elimde değil kafama çok takıyorum üzülüyorum yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek belki banada tüp bebek diyecek bilmiyorum ama bundan sonra üzmeyeceğim ve kafamada takmayacağım buda allahın takdiri ne yapalım...Eminim sizin benden daha fazla tedavi gördünüz okuduklarım kadarıyla bunu anladım allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inş...

canım takvıme gore aramızda 1gun var ben cumartesı gıttım doktora 692 gram 30 santımdı oglum sen nezaman gıttın doktora ve senın oglun nekadardı

canım bende geçen hafta sonu gittim 800 gr 35 cm di zaman geçtikçe heyecan basıyor..doğumunu nasıl düşünüyorsun?

heyecan dorukta bizde oğluşumla büyüyoruz doğumunu nasıl düşünüyorsun.. benimde bel fıtığım var ama belimden çok kaburga batması oluyor ve sırtım ağrıyor beni zorluyor bayağı..

bende pek dinlenemedim daha dogrusu ilk gün hemen yatamadım transferden sonra bir saatten fazla emrologu bekledim oturarak sonra taksi bulamadık bir türlü biraz ayakta kaldım sonra oturarak bekledim eşim arabayla gelmedigimize pişman oldu ne yapalım gelirse gelir zaten ALLAH büyük...............

valla ben lahana gibi yayılıyom inşallah faydasını görürüm

buralardayım canım ben geliyorum bakıyorum şöyle bi size Karşılaşamadık senle iyidir canım seni sormalı sen nasılsın ben devam bekleme sürecine sende nasıl durumlar ?

evet canım karşılaşamadık..ben iyi sayılırım bende bekleme sürecindeyim senin gibi..sen ne zaman başlıcaksın yeni tedavine?

kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişim o kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa

canım moralini bozma ltf diyeceğim ama bu mümkün değil biliyorum kilolar gerçekten gebe kalamamakta önemli rol oynuyormuş ama sen önceki denemende ne güzl kilolar vermiştin eminim yine başaracaksın, sonrası da kendiliğinden gelecek inş.
benim de eşimin amcası dün vefat etti daha 44 yaşındaydı. bende bugün işe başladım. sana diyorum ama benim de moralim pek yerinde değil, kasık ağrılarım var çok, adet olacak gibi, yani hep böyle olur...akşama da eve misafir gelecek belki yani cenaze için şehir dışından gelenler var, herkese dağılacaklar sanırım. ben de bu halde, nasıl olacak bilmiyorum, kasık ağrılarım zaten moralimi bozdu, gelenler olursa iyi ağırlamak isterdim ama şu durumda kötü oldu

kumun azalması ıyı canım oglusunda ıyıymıs kılosu masalah ben ıyıyım ccanım ıdra yolarımda ıltıhap cıktı benımde ama agrım olmuyo cok sukur yarın gıdıp ıdrar kulturu yaptırıcam ona gore ılac gerekırse vercek doktorum oglumda ıyı bazen kıpır kıpır bazen tembel gerıye dogru sayıyoruz bakalım ılk gunlerın aksıne bu gunler daha cabuk gecıyo bana tabı daha senın kadar agırlasmadım belkı ondandır sen kac kılo aldın canım

canım moralini bozma ltf deiyecek olsam da zor bunu başarmak bu arada biraz önce bir şeyler yazdım sanırım gitmedi...sen daha öncede gittin diyetisyene, ve çok güzel kilolar verdin, o nedenle başaracağına inanıyorum. belki bu hafta böyle oldu ama haftaya emeklerinin karşılığını alırsın cnm. önce kilolar gitsin sonra bebiş gelsin:)
aslında bugün benim de moralim bozuk. işe başladım, bütün gün oturuyorum sıkıntı yok ama bugün çok fazla kasık ağrım var, aynı adet olacak gibi, hep böyle olur zaten
bir de eşimin amcasını kaybettik dün daha 44 yaşındaydı. şehir dışından gelenler var ve belki akşama bize gelenler olacak, bu durumumda nasıl olacak bilmiyorum, normalde iyi ağırlamak isterdim....

Arkadaşlar çatlayan bir yumurta kaç saat işe yarıyor:44:
Ben 2.aşılamamı oldum bugun.doktorum cuma gunu ilşki önerdi, o zamana yumurtalarım işe yarar olacak mı?

canım bende geçen hafta sonu gittim 800 gr 35 cm di zaman geçtikçe heyecan basıyor..doğumunu nasıl düşünüyorsun?

benım oglum mınıkmı kalmıs ya bı arkadasa daha sordum oda 25 haftalık 800 gramdı ıyı beslıyemıyormuyum acaba aklım takıldı bak sımdı senınkının masallahı var neler yıyosun canım gun gectıkce bende heycanlanıyorum dogumun nasıl oldugu benım ıcın cokda onemlı degıl acıkcası saglıkla kıucagıma alayımda gerısı teferruat tabı sımdılık normal olması ıcın bı engelım yok ama zaman ne gostercek bılemıyorum tabı sende bel fıtıgı varmıs normal yapabılcekmısın doktorun nedıyo canım

Canım sıkma canını ilk başta bukadar hızlı vermenin nedeni yağlar eridi.Şuan eminimki vucudun direniyor ve buna daha fazla direnemiyecek.3 kilo veremezsin ama 1 kilo 1 kilo verirsin.Bu verdiğin kilolar artık kas olur.Neden üzülüyosunki yağların gitmiş.Asıl kilolara geçmişsin.Sıkma sakın canını kendimizi herşey için çok yıpratıyoruz.

Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.

7 kilo almışım ama bu aydan sonra fazla alabilirim öyle oluyormuş son aylarda iştahlanıyormuş insan...

yeni tedavinde bol şans canım, hayırlısı olsun inşallah.

canım rabbim gönlünüze göre versin inşallah herşey yolunda giderde sizde hayallerinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…