heyecan dorukta bizde oğluşumla büyüyoruz doğumunu nasıl düşünüyorsun.. benimde bel fıtığım var ama belimden çok kaburga batması oluyor ve sırtım ağrıyor beni zorluyor bayağı..
kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişimo kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa
Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.
kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişimo kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa
nasılsınız hepinizi özledim yaa...
bu arada mda nın testi cuma günü mü
slm kızlar nasılsınız,bende yuvarlanıp gidiyorum işte zor günler başladı.önümüzdeki hafta kendi hazırlığımı ve bebeğimin çantasını hazırlicam artık dursun köşede diyorum ne olur ne olmaz ben hazır olayımda...çünkü 38.haftaya kadar allahtan bişey olmazsa doğum yapacağım gün belirlenecek hayırlısıyla....
Sağol canım, biz zaten otelde olacağız. Ben sadece senin sonuç gününde orda olacağım için bir anlam yüklüyorum sanırım buna :) İnsan iyi şeyler olsun istiyor işte:)) Heyecanın olmaması bir anlamda iyi çünkü günler saatler geçip gitmek bilmiyor..
canım takvıme gore aramızda 1gun var ben cumartesı gıttım doktora 692 gram 30 santımdı oglum sen nezaman gıttın doktora ve senın oglun nekadardı
ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan
canım moralini bozma ltf diyeceğim ama bu mümkün değil biliyorumkilolar gerçekten gebe kalamamakta önemli rol oynuyormuş ama sen önceki denemende ne güzl kilolar vermiştin eminim yine başaracaksın, sonrası da kendiliğinden gelecek inş.
benim de eşimin amcası dün vefat ettidaha 44 yaşındaydı. bende bugün işe başladım. sana diyorum ama benim de moralim pek yerinde değil, kasık ağrılarım var çok, adet olacak gibi, yani hep böyle olur...akşama da eve misafir gelecek belki yani cenaze için şehir dışından gelenler var, herkese dağılacaklar sanırım. ben de bu halde, nasıl olacak bilmiyorum, kasık ağrılarım zaten moralimi bozdu, gelenler olursa iyi ağırlamak isterdim ama şu durumda kötü oldu
Canım sıkma canını ilk başta bukadar hızlı vermenin nedeni yağlar eridi.Şuan eminimki vucudun direniyor ve buna daha fazla direnemiyecek.3 kilo veremezsin ama 1 kilo 1 kilo verirsin.Bu verdiğin kilolar artık kas olur.Neden üzülüyosunki yağların gitmiş.Asıl kilolara geçmişsin.Sıkma sakın canını kendimizi herşey için çok yıpratıyoruz.
superim lütfen moralini bozba tatlım okadar kilo verdin bu zamana kadar azmettin inşallah sen yine veririsin sana inanıyorum biliyosun moralinin iyi olması çok önemli,şimdi kaç kilosun ???
hayırlı olsun canım benim de tüp raporum çıktı 10 ekim adetimle başlicaz bende de çok heyecan var Allah utandırmasın. benim kocamda çok heyecanlanıyor. nefesii kesiliyor :)
azimle eden betonu delermiş perim sakın sakın pes etme pko için bitkilsel şeyler denersen belki daha kolay kilo verebilirsin canım. ayrıca ne kilolular yeri geliyor hamile kalıyor Allah yeterki vercem desin sen elinden geleni yapıyosun bence.
ayse ben de seni merak ediyordum sen nasılsın ne zaman test yapıcaksın :)
az kalmış canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çantanı hazırla evet şimdiki bebişler pek bi aceleci. inşallah 40 a kadar durur çınar paşa :)
hestia canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ne kadar korkuyordun yeni öğrendiğinde hatırlıyorum şimdi bak korkulu günler geride kaldı senin cinsiyetin belli olmuşuydu canım?
yeliz cim sen nasılsın hamilelerimize bir hal hatır sormak istedim hep okuyorum mesajlarını askerleriniz var sanırım Allah hayırlı tezkere nasip etsin. senin de erkekmiydi bebiş..
canım tebrik ederim çok sevindim gerçekten sonunda sende hamileler arasına katıldın..kendim hamile kalmış kadar oldum valla..sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..
Ben tahmin etmiştim ama.Sadece buraya girip sonucu bekliyordum.Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.Değerinde 2'ye 3'e katlasın. Namazını da Allah kabul etsin şimdiden...
tebrikler cnm..eşine güzel bir doğum günü hediyesi oldu demek ki:)
Doacım hayırlısı olsun ınsallah degerın katlanır ve saglıkla alırsın bebegını kucagına degerın az degıl bence canım bende yaptırdıgımda 100 du ve doktorum tekrarlatmadı bana senın hayırlısyla hersey guzel olur canım ınsallah
Aminn yelizcimm,insallah katlanir dedigin gibi ,cuma bi daha yapcam kan,seninkine yakin sayilir:)
cnm sen metfromin kullanıyormusun çok fayda ediyor pkoda hem yumurtlamaya hem kilo vermeye..kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk..bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve sonuç olarak hiç kilo verememişimo kadar spor yapıp diyete uyuyorum ama olmuyo..bunun sebebide pko tabiki..hayatımı mahvetti ne kilo vermeme izin veriyo,ne hamile kalabilmeme..bütün vücudumu psikolojimi altüst ediyo..bıktım artık bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü bu hastalıktan..daha ne kadar çabalamam lazım bilmiyorum çok kötüyüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?