Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kullanıyorum cnm hemde uzun zamandır..yumurtlama konusunda pek bi faydasını görmedim ama diyet yaparken faydasını görüyorum sanırım..seninde yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer son olur sende meleğine kavuşursun..

evet canım sanırım ben kilo konusunda duraklama dönemindeyim..inşallah en kısa zamanda normal periyoda dönüp yeniden kilo vermeye başlarım..zira bebek sürecinde olduğu gibi bu süreçte sıkıntılı ve yorucu malesef..

canım başsağlığı dileğin için teşekkürler..dediğin gibi planla falan olmuyor, artık bekleyip göreceğiz. hayırlısı ise olur olmazsa da geride 7 tane buzluktaki bebişler var,onlarla deneriz:)

Canım çok sevindim tebrik ederim eşine ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş :)))

Darısı diğer kızların başına inşallah :)))

Dün doktora gittim kontrol için kalp atışlarını duyduk pıt pıt harika bir duygu :))) her şey yolundaymış çok şükür 1 ay sonra gideceğim tekrar.

Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...

Allah bizlerede nasip etsin o günleri yaşamayı inşallahh...

kızlar ben geçende yazmıştım buraya yine sorum olacak size.. bnm bgn adetimin 3. günü ilk günü kanamam çoktu aşırıda değildi. dün normaldi bu gece kesilmiş:44: sizce bu normal mi doktorumu arayıp sorayımmı bgn iğnelere başlıyacağım bide

daha dun mesajini aramistim sonuc ne oldu diye sabah okudum ki hamileymissin coooookkk sevindim tebrik ederim hem seni hem esini:) allah saglikla kavusmani nasip etsin.
darisi burdaki herkesin basina sira sira mujdeleri verelimmm

takılma fazla canım benim dr genetik bişey dedi bebeğin iriliği bizde pek küçük doğan yok günlük planlı yediğim bişey yok ama süt ve peynir yemeye dikkat ediyorum birde ceviz yemeye normalde ben meyve yemem ama şimde aradada olsa yemeye gauret gösteriyorum drum doğum için konuşmaya erken dedi bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun....

ben bütün gün oturmak zorundayım çalışıyorum ama en çok kaburgalarım beni zorluyor allah yardımcımız olsun benim doğumda son ay belli olur dedi dr..

Hayırlı olsun canım çok sevindim .Darısı bekleyenlerin başına .Ben rapor çıkartmıycam benimkisi özel sağlık ben ödeyip fauramı bana ödeyecekler.

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan

canım çok sevindim hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin rabbim darısı bizlere inşallah

hayırlı olsun..cok sevindim..Allahım tamamına erdirsin..darısı başımıza...

keşke bir listemiz olsaydı..hamile kalanlar..aşılamacılar ..tüpcüler...takibi daha kolay olurdu...ben yapmayı cok isterdim ama her zaman istikrarlı giremiyebiliyorum..

Son düzenleme:
batımın 10. günü itibariyle yarın 2.aşılamam olucak arkadaşlarım...biraz erken oldu ...10. gün erken değil mi?? dün gece 24:00 de catlatma iğnesini vuruldum..buraya kadar iyi ama şimdiden sonrası daha zor...14 gün bekleme sitresi..ve olumsuz olursa yaşayacaklarım korkutuyor beni...hayal kırıklığı ve sonrasında gelen önlenemez göz yaşları...hayırlısı demek lazım yine ..içten ve derinden...öpüyorum sizi..

hayırlısı olsun canım benim 10 gün erken değil demek ki senin yumurtaların hızlı gelişmiş...

İyi düşün iyi olsun dediğin gibi en zoru da beklemek inşallah beklediğine değer bebişine kavuşursun :)))

mavicim ilk hamilemiz demek doguma az kaldı ne çabuk geçiyor günler çınar ımız geliyor bile allah saga salim hayırlısı ile bir dogum nasip olsun

hu hatun bu ne karamsarlık, ilk etapta kilo vermenin kolay sonrasındada zor oldugunu herkes biliyor, sakın pes etmek yok sen başarırsın hem kilo verirsin hemde çocuk yaparsın

nasılsınız hepinizi özledim yaa...
bu arada mda nın testi cuma günü mü
merhaba ayse evet canım cuma günü yani yarın bu saatlerde çıktı çıkıyor olacak sonucum, ama hiç olmuş gibi gelmiyor bana hiç agrım ızımda yok karnımın şişliğide indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…