merhaba ayse evet canım cuma günü yani yarın bu saatlerde çıktı çıkıyor olacak sonucum, ama hiç olmuş gibi gelmiyor bana hiç agrım ızımda yok karnımın şişliğide indi.
cnm maşallah yumurtaların ne güzel çabuk gelişmişler inşallah sonuna kadar böyle devam eder..kötü düşünme sakın iyi düşün iyi şeyler olsun..
arkaaslar bu asılama nasıl oluyor bılgı verırmısınız saglıklı spermlermı alınıyor yoksa rast gelemı alınıyor yollanıyor bızlere ben bu ay yaptıracaktım ama erteledım gelecek aya artık anlatırsanız sebvınırım asamalarını falan tesekkur ederım topıkte burda yenıyım
bencede dogum konusmaya erken canım 7 cı ayımızı bıterılımde hayırlısıyla onada sıra gelcek ınsallah bızdede hıc ırı bebek yok hepımız kucuk kucuk dogmusuz saglıklı olsunlarda kılosu sonrada artar ınsallah ben hergun 2 bardak sut 1 tane yumurta 1 kase yogurt cevız ve meyve yıyorum normalde bende meyve yemezdım ama enteresan bısekılde meyv yemek ıstıyorum hamıle kaldıgımdan berı tabı haftada bır balık tavuk ve 2 kerede et yıyorum bence sende beslenmene dıkkat et canım ozellıkle proteın cok onemlıymıs bebek ıcın eksık kalmasın kuzular
Günaydın,
sevinçli haber alacağımız bir gün olur inşallah :)))
MDA merakla senden haber bekliyoruz....
Günaydınnnn
Bugün çokk güzel haber alacağımız bir gün olur inşallahhhMda ne zaman veriyorsun kanı :)
günaydın canlarım , kanımı sabah gelirken verdim. Şimdi bişeyler atıştırdım işimin başına geçtim. İnanın halen heyecanım yok geçen seferki denemelerde kan verirken bile ellerim titriyordu ama bu sefer çok sakinim. Birde şunu düşünüyorum nasılsa biz teorik olarak 12 gün hamile sayılıyoruz belki sonucum negatif çıkar diye birkaç saat daha hamileliğin tadını çıkartayım diyorum delilik ama gönlüm böyle hoş.
günaydın canlarım , kanımı sabah gelirken verdim. Şimdi bişeyler atıştırdım işimin başına geçtim. İnanın halen heyecanım yok geçen seferki denemelerde kan verirken bile ellerim titriyordu ama bu sefer çok sakinim. Birde şunu düşünüyorum nasılsa biz teorik olarak 12 gün hamile sayılıyoruz belki sonucum negatif çıkar diye birkaç saat daha hamileliğin tadını çıkartayım diyorum delilik ama gönlüm böyle hoş.
günaydın canımcım bir merakla girdim belki sonucun çıkmıştır diye ama öğleden sonra çıkacakmış niye o kadar bekletiyolar ya kaçta alcaksın sonucu?sen heyecanlanma zaten biz senin yerine daha heyecanlıyız merakla bekliyorum sonucunu..bugün hepimiz çok sevinicez inşallah
herkese sevgiler selamlar hayırlı cumalar
mdacım, bu güzel günde olumlu sonuç almanı diliyorum cnm, inşallah emeklerinin, fedakarlıklarının karşılığını alırsın..merakla bekliyorum
canım heyecanla sonucunu bekliyor olacağızHayırlı haberlerle gel,, dualarımızı seninle
yeterki pozitif olsunda,, biz bekleriz canım
degilmi ama 10 saat bile beklenirUmarım allah emeklerimi boşa çıkartmamıştır.
Ay siz böyle yapınca ben heyecanladım sanki :18:
degilmi ama 10 saat bile beklenirUmarım allah emeklerimi boşa çıkartmamıştır.
Ay siz böyle yapınca ben heyecanladım sanki :18:
mda canım inşallah olumlu sonuç alırsın bugün allah gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?