Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mavicimmmm allah razı olsun insallahh boyle devam eder ben de senin gibi 30. haftalara gelmeyi nasıp eder allahım... darısıı tum kızların basınaa saglıklaa insallahhh

ben sana o gün ne yazmıştım hatırladınmı hamilesin sen demiştim çok sevindim kadaer arkadaşım darısı biz bekleyenlere inşalalh değerinde katlanarak yükselecek allahın izni ile benimde yumurtalarım pazartesi toplanacak gibi yarın son kontrolüm var yarın belli olcak öpüyorum senide dualrını eksik etme canımm[/QUOTE]

melekcimm amin canım allah razı olsun insallahh darısıı tum kzıların basına hayırlısı ilee bu ay hamiss patlamasıı olurr insallahh.. pespeseyizzz melek saglıkla devam eder insallahh

amin cnm inşallah emek veren herkeze nasip etsin ...
çok dua ediyorum çok ediliyor meryem suresi, kenzül arşlar v.b bütün sure ve dular, her namazının sonunda dua eden annem abim ablam yengem her kuran toplantısında adı geçen ben ,ALLAHım affetsin ama bazen bu kadar duanın kabul olması gerekirdi deyip inancımı zedeliyorum ..belki rahat bırakıp arada sırada dua etseydim veya çok emek vermeseydim bu kadar zoruma gitmezdi 4 senedir yapmadığım kür içmediğim ilaç gitmediğim doktor kalmadı ..ama bakıyorum ne büyük sorunları olanlar bile gebe kalıyor iş rahatsızsızlık kızmında pkoda sperm sayısında olmadığını gördüm eğer öyle olsaydı çok tan gebe kalmam lazımdı her doktor doğal olur sıkıntı yok diyor çünkü ...ama bu işin sonu yazı ,kader ve nasip diyorum...
rabbim sanada sağlıkla versin evladını dediğin gibi işimiz bizim çok zor gebe kalmak için sıkıntılar gebe kalınır korkular Allah yardımcımız olsun...

canım benımde 10 gunde olmustu asılamama erken degıl merak etme yumurtaların gelısmesıne gore yapılıyo asılama ınsallah sende benım gıbı kavusursun melegıne

ne bileyimki kuzum ya , hiç bişeyim yok, bende şaşıyorum kendime sanki olmamış gibi geliyor.Umarım kendimi ve sizleri sevindiririm.:18:

belirti aramak yok,olmamış gibi düşünmek yok yarın güzel haberinle hepimiz çok sevincez inan bana

[/QUOTE]

ahh bebessskommm benimmm nerdenn nereye aylardır guzel haber duymak icin bekliyoruzz ..rabbim insallahhhh insallahhhh sana tup bebiss vericekk nasip edicekk sana cok dua ediyorum burdaki tum kızlaraaa ..evet demistin hatırlıyorumda ben inanamadıgım icin kuruntu yapıyorum sanmıstım belirtileri testide bozuktur demistim kendimce ...cok sukur boyle devame der insallahhh ... cok istiyorummm pespese herkes guzelhaberler versin diyeee dua ediyorum..senin icinde pazartesi guzel gecsin insallahhh arkadasımmm

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan

canım tebrik ederim çok sevindim hamilelerimiz artıyor çok mutlu oluyorum.

evet canım ben bir de 1 kez gebe kaldığım için kendiliğimden doktor şansın %60 falan diyor. canım zaten en umutsuz olduğumuz anda tutunuyor bize bebeklerimiz. hamile kalmakla biter mi kucağa alana kadar devam ..inşallah hayırlı haberlerle dönerim. bayrama girerken yada bayram sonrası transferim yapılmış olcak.

evet canım ilaçlar mahvediyo insanı ben 2 ay ara verdim çok iyi oldu sana da iyi gelicek bu ara emin ol canım pes etmek yok. ama fazla da ara verme. eğer olmuyorsa biran önce tüp bebek dene.

çok sevindim canım Allah tamamına errdirsin kucağına almayı nasip etsin.

canım senin yumurtaların zaten erken gelişiyor biliyorsun normal yani ayrıca ne kadar erken rahime tutunursa o kadar iyi tutunur adet döngüsünün sonuna kadar. senin için heyecanlanıyorum sanki bu sefer olacak sevde:)

ahh bebessskommm benimmm nerdenn nereye aylardır guzel haber duymak icin bekliyoruzz ..rabbim insallahhhh insallahhhh sana tup bebiss vericekk nasip edicekk sana cok dua ediyorum burdaki tum kızlaraaa ..evet demistin hatırlıyorumda ben inanamadıgım icin kuruntu yapıyorum sanmıstım belirtileri testide bozuktur demistim kendimce ...cok sukur boyle devame der insallahhh ... cok istiyorummm pespese herkes guzelhaberler versin diyeee dua ediyorum..senin icinde pazartesi guzel gecsin insallahhh arkadasımmm[/QUOTE]

ŞUBATTAN BERİ ONUN GELMESİNİ BEKLİYODUM İYİ BAK YEGENİME :))))) KISMET OLURSA BAYRAMDAN 2-3 GÜN ÖNCEDE BENİM SONUCUM ÇIKMIŞ OLCAK İNŞALALH 2 BAYRAMI BİRDEN YAŞARIM CANIMM

kızlar insallahh birinizin yazdıgını bile atlamamısımdır cunku .... teker teker cevap vermek istedim yazı yazan tebrik eden tum arkadaslara:)))
rabbimden tek dilegim insallahhh bu ayy ekim ayı bize hepimize ugurlu gelsin dogum yapacak olanlara tedaviye baslayanlara test sonucu bekleyenlere herkes icin hayırlı isler nasip olsun

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ne güzel bebişinin minik kalbinin attığınıda duydun senden mutlusu yoktur

cnm maşallah yumurtaların ne güzel çabuk gelişmişler inşallah sonuna kadar böyle devam eder..kötü düşünme sakın iyi düşün iyi şeyler olsun..

ŞUBATTAN BERİ ONUN GELMESİNİ BEKLİYODUM İYİ BAK YEGENİME :))))) KISMET OLURSA BAYRAMDAN 2-3 GÜN ÖNCEDE BENİM SONUCUM ÇIKMIŞ OLCAK İNŞALALH 2 BAYRAMI BİRDEN YAŞARIM CANIMM [/QUOTE]

canım arkadasım guzel kalpli arkadasım benimmm insallahhh dualar kabul olurrr ve bayramda cifte bayramm yasarsınn...
varyaa normalde takıntılıyımdır yanı aman sunu yapmayaım bebege bırsey olmasın aman sunu yemeyım aman temızlık yapmayım agrım olmasın felan fılan... bınbır zahmetle bebıss ıstedıgımız ıcın ınsann ıstemeden boyle oluyor .. ama her nasılsa bu asılamada hıc dıkaat etmedım annem burdaydı gezdım tozdumm alısverıs yaptım agır poset tasıdım temızlık yaptım kafamı dagıtmak ıcın evı supurdgum harıl harıl .. velhasıl kafamın ıcınden takıntılarımı ILKKEZ cıkardım... doktorumda normal yasamaya devam et demıstı hep ..sanırım boyle olmak gerekıyor .. ıs guc yaparken amannn ne dıyorsun kendı kendıne .. rabbımm olduktan sonraa olurrr korurrda kollardaaa dedım hep ..boyle ıste canım benım opuyorum senııı sende cok dıkkat ett kendınee

çok mutlu oldum. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hayırlı olsun arkadaşım.

canım cok saol...evet genelde hızlı gelişir benimkiler ama genelde fos cıkar..:)umarım yine öyle olmaz..
vallahi ne güzel olur canım..evet hatırladım..sen liste oluşturmuştun daha önce...güncelleyelim arkadaşlarda isterse..
inşallah canım inşallah...senin peşinden bizde gideriz umarım..hayırlı haberler vermek kısmet olur bizede..
canım benımde 10 gunde olmustu asılamama erken degıl merak etme yumurtaların gelısmesıne gore yapılıyo asılama ınsallah sende benım gıbı kavusursun melegıne
keşke canım...7 kez klomen ve catlatma iğnesi bir kez aşılama sonrasında yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak kortuyor olsada..umut dünyası işte bu...umut etmek güzel herşeye rağmen..
ah canım ya...bu sefer...keşke bu sefer....tüpe gerek kalmadan oluverse...inan yoruldum..cok zor geliyor şehir dışına gün aşırı git gel..hepimiz yoruluyoruz ..hepimize Allah yardım etsin..
cnm maşallah yumurtaların ne güzel çabuk gelişmişler inşallah sonuna kadar böyle devam eder..kötü düşünme sakın iyi düşün iyi şeyler olsun..

umarım...umarım canım...inşallah güzel devam eder süreç..sende kilo meselesini kafana takma be gülüm...ağır işleyen bir süreç kila vermekte..ama yılmamak lazım işte..pes etmemek lazım...umarım bu güçte oluruz bizde..

ŞUBATTAN BERİ ONUN GELMESİNİ BEKLİYODUM İYİ BAK YEGENİME :))))) KISMET OLURSA BAYRAMDAN 2-3 GÜN ÖNCEDE BENİM SONUCUM ÇIKMIŞ OLCAK İNŞALALH 2 BAYRAMI BİRDEN YAŞARIM CANIMM

canım arkadasım guzel kalpli arkadasım benimmm insallahhh dualar kabul olurrr ve bayramda cifte bayramm yasarsınn...
varyaa normalde takıntılıyımdır yanı aman sunu yapmayaım bebege bırsey olmasın aman sunu yemeyım aman temızlık yapmayım agrım olmasın felan fılan... bınbır zahmetle bebıss ıstedıgımız ıcın ınsann ıstemeden boyle oluyor .. ama her nasılsa bu asılamada hıc dıkaat etmedım annem burdaydı gezdım tozdumm alısverıs yaptım agır poset tasıdım temızlık yaptım kafamı dagıtmak ıcın evı supurdgum harıl harıl .. velhasıl kafamın ıcınden takıntılarımı ILKKEZ cıkardım... doktorumda normal yasamaya devam et demıstı hep ..sanırım boyle olmak gerekıyor .. ıs guc yaparken amannn ne dıyorsun kendı kendıne .. rabbımm olduktan sonraa olurrr korurrda kollardaaa dedım hep ..boyle ıste canım benım opuyorum senııı sende cok dıkkat ett kendınee [/QUOTE]

HERŞEYİN ZAMANI OLDUĞA İNANIYORUM RABBİM OL DESİN YETERKİ KİMİ NORMAL KİMİ AŞILAMA KİMİDE TÜP BEBEKLE ANNE OLUR İNANIYORUM Kİ BİRGÜN BİZDE ANNE OLCAZ RABBİM BİZEDE VERECEK BU ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARINDA ELBET BİRGÜN MÜKAFATINI ALCAZ RABBİM BU GÜNLERİMİZİ ARATMASIN İNŞALLAH EŞLERİMİZE BİZLERE SAĞLIK VERSİN EN BÜYÜK ZENGİNLİK SAĞLIK BENCE BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM TAKDİR RABBİMİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM

amiiiiin canım işallah

bencede dogum konusmaya erken canım 7 cı ayımızı bıterılımde hayırlısıyla onada sıra gelcek ınsallah bızdede hıc ırı bebek yok hepımız kucuk kucuk dogmusuz saglıklı olsunlarda kılosu sonrada artar ınsallah ben hergun 2 bardak sut 1 tane yumurta 1 kase yogurt cevız ve meyve yıyorum normalde bende meyve yemezdım ama enteresan bısekılde meyv yemek ıstıyorum hamıle kaldıgımdan berı tabı haftada bır balık tavuk ve 2 kerede et yıyorum bence sende beslenmene dıkkat et canım ozellıkle proteın cok onemlıymıs bebek ıcın eksık kalmasın kuzular

canım çok ama çok sevindim yaa ne güzel bi haber bu çok şükür yaaa rabbim hatırlı sağlıklı evlat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…