canımcım çoooooooook sevindimrabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.bende sonucu öğrenir öğrenmez hemen şükür namazımı kılmıştım darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
amin canım çok saol ... valla şöyle arkama bakıyorum ne çabuk 7 ay bitti falan diyorum,ama bu aydan sonra zaman geçmiyo sanki...rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada bu günleri göstersin inşallah seninde yarın test günün dört gözle bekliyorum iyi haberini inşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım.....
aşılaman hayırlı olsun canımdemekki senin yumurtalar erken geliştiler 10.gün normal canım buna takma kafanı daha hiç aşılama yapılmadan olumsuz düşnmeye başalmışsın rabbim hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah dualarımız sen ve diğer arkadaşlarımızla olucak rabbim yardımcın olsun
maşallah ne çabuk geçti zaman yahayırlı haberler olsun canım inşllah,,, bi bombada sen patlatırsın canım hiç ağrıya sızıya takılma biz dün kesemizi gördüğümüz halde bende hala tık yok belirti adına takama kafaya herkeste farklı oluyo çünkü hayırlı haberlerini bekliyoruz
canımmmm ya hayırlı olsun ne güzel oldu bu ayrabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
olimbera arkadasım insallahh seninde bu asılamada tutar kalbini ferah tut.. kendimden biliyorumm deneyip deneyip olmayınca ben cok umutsuzluga kapıldım ve test sonucunu almaya annemı gonderdım dusun .. nasılsa umudum yok dıyeama cooook dua et ve tevekkul ettim kendim... insallahh devamı gelir saglıkla devam eder pozitif cıkması hersey demek degil asıl mucadele simdi baslıyor ...raabbbiimm insallahh burda tanıdıgım tum arkadaslarımın dualarını kabul etsın onlarada nasıp etsın dıye dua ettımmmm
batımın 10. günü itibariyle yarın 2.aşılamam olucak arkadaşlarım...biraz erken oldu ...10. gün erken değil mi?? dün gece 24:00 de catlatma iğnesini vuruldum..buraya kadar iyi ama şimdiden sonrası daha zor...14 gün bekleme sitresi..ve olumsuz olursa yaşayacaklarım korkutuyor beni...hayal kırıklığı ve sonrasında gelen önlenemez göz yaşları...hayırlısı demek lazım yine ..içten ve derinden...öpüyorum sizi..
ne bileyimki kuzum ya , hiç bişeyim yok, bende şaşıyorum kendime sanki olmamış gibi geliyor.Umarım kendimi ve sizleri sevindiririm.:18:
[/QUOTE]ben sana o gün ne yazmıştım hatırladınmı hamilesin sen demiştim çok sevindim kadaer arkadaşım darısı biz bekleyenlere inşalalh değerinde katlanarak yükselecek allahın izni ile benimde yumurtalarım pazartesi toplanacak gibi yarın son kontrolüm var yarın belli olcak öpüyorum senide dualrını eksik etme canımm
ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan
ERCELF canım, iyiyiz Allaha şükür.Çok sık göremiyorum tabi bebişi dr. randevusundan randevuya.İyidir diye umuyorum bende.Evet çok endişeliydim çünkü dr. başta çok korkuttu beni.Kürtaja bile hazırlamıştım kendimi ama sonra başka dr. a gidince rahatladık. Şimdi daha az tedirginim ama doğuma kadar devam edecek bu endişeler. Hamile kalmakla bitmiyormuş.İnşallah sende anlayacaksın. Tüp raporun çıkmış.Çok uğraştın ama sonunda raporu elde ettin.Eşinin ve senin heyecanlanmanız öyle normalki.Tüpte başarı şansı çok yüksek direk embriyoyu yerleştiriyorlar.İnşallah herşey yolunda gider ve ilk denemenizde kocaman bir POZİTİFİ görürsünüz.
destekleriniz için hepinize teşekkür ederim biraz daha iyiyim ama bu kistlerin gitmeyişi,bebeğimin olmayışı çok yıpratıyo beni..napalım benimde sınavım böyle demekki allahta beni böyle sınıyo..tedavilerdende soğudum zaten aldığımız hormonlar daha fazla kilo yapıyo..karşılığını almış olsam üzülmücem ama yapacak bişey yok malesef..
Dün doktora gittim kontrol için kalp atışlarını duyduk pıt pıt harika bir duygu :))) her şey yolundaymış çok şükür 1 ay sonra gideceğim tekrar.
Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
batımın 10. günü itibariyle yarın 2.aşılamam olucak arkadaşlarım...biraz erken oldu ...10. gün erken değil mi?? dün gece 24:00 de catlatma iğnesini vuruldum..buraya kadar iyi ama şimdiden sonrası daha zor...14 gün bekleme sitresi..ve olumsuz olursa yaşayacaklarım korkutuyor beni...hayal kırıklığı ve sonrasında gelen önlenemez göz yaşları...hayırlısı demek lazım yine ..içten ve derinden...öpüyorum sizi..
canım tebrik ederim çok sevindim hamilelerimiz artıyor çok mutlu oluyorum.
aminnn canım allah razı olsun insallahh rabbim sanada nasip etsinnn ara vermek cok iyi geliyor diye dusunuyorum cunku ben mayıstan beri ara vermistim spor felan zayıfladım guzell saglıklı beslendim pesine asılama yaptım eylulde cok sukur rabbim nasıp ettssii insallahhh insallahh darısı basına ercelf
Dün doktora gittim kontrol için kalp atışlarını duyduk pıt pıt harika bir duygu :))) her şey yolundaymış çok şükür 1 ay sonra gideceğim tekrar.
Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
ahh bebessskommm benimmm nerdenn nereye aylardır guzel haber duymak icin bekliyoruzz ..rabbim insallahhhh insallahhhh sana tup bebiss vericekk nasip edicekk sana cok dua ediyorum burdaki tum kızlaraaa ..evet demistin hatırlıyorumda ben inanamadıgım icin kuruntu yapıyorum sanmıstım belirtileri testide bozuktur demistim kendimce ...cok sukur boyle devame der insallahhh ... cok istiyorummm pespese herkes guzelhaberler versin diyeee dua ediyorum..senin icinde pazartesi guzel gecsin insallahhh arkadasımmm
canım cok saol...evet genelde hızlı gelişir benimkiler ama genelde fos cıkar..:)umarım yine öyle olmaz..hayırlısı olsun canım benim 10 gün erken değil demek ki senin yumurtaların hızlı gelişmiş...
İyi düşün iyi olsun dediğin gibi en zoru da beklemek inşallah beklediğine değer bebişine kavuşursun :)))
vallahi ne güzel olur canım..evet hatırladım..sen liste oluşturmuştun daha önce...güncelleyelim arkadaşlarda isterse..merhaba sevde canım normalde bir listemiz var , ancak uzun süredir ben güncelleyemedim. Malum uzun bir süre istanbulda kaldım geldim birden yogun bir iş temposu oldu bu hafta sonu yeniden düzenleyecegim. listeye girmek bilgilerini güncellemek steyen arkadaşlarım bana özel mesaj atsın yenilenelim.
inşallah canım inşallah...senin peşinden bizde gideriz umarım..hayırlı haberler vermek kısmet olur bizede..aşılaman hayırlı olsun canımdemekki senin yumurtalar erken geliştiler 10.gün normal canım buna takma kafanı daha hiç aşılama yapılmadan olumsuz düşnmeye başalmışsın rabbim hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah dualarımız sen ve diğer arkadaşlarımızla olucak rabbim yardımcın olsun
maşallah ne çabuk geçti zaman yahayırlı haberler olsun canım inşllah,,, bi bombada sen patlatırsın canım hiç ağrıya sızıya takılma biz dün kesemizi gördüğümüz halde bende hala tık yok belirti adına takama kafaya herkeste farklı oluyo çünkü hayırlı haberlerini bekliyoruz
canımmmm ya hayırlı olsun ne güzel oldu bu ayrabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
keşke canım...7 kez klomen ve catlatma iğnesi bir kez aşılama sonrasında yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak kortuyor olsada..umut dünyası işte bu...umut etmek güzel herşeye rağmen..canım benımde 10 gunde olmustu asılamama erken degıl merak etme yumurtaların gelısmesıne gore yapılıyo asılama ınsallah sende benım gıbı kavusursun melegıne
ah canım ya...bu sefer...keşke bu sefer....tüpe gerek kalmadan oluverse...inan yoruldum..cok zor geliyor şehir dışına gün aşırı git gel..hepimiz yoruluyoruz ..hepimize Allah yardım etsin..canım tebrik ederim çok sevindim hamilelerimiz artıyor çok mutlu oluyorum.
evet canım ben bir de 1 kez gebe kaldığım için kendiliğimden doktor şansın %60 falan diyor. canım zaten en umutsuz olduğumuz anda tutunuyor bize bebeklerimiz. hamile kalmakla biter mi kucağa alana kadar devam ..inşallah hayırlı haberlerle dönerim. bayrama girerken yada bayram sonrası transferim yapılmış olcak.
evet canım ilaçlar mahvediyo insanı ben 2 ay ara verdim çok iyi oldu sana da iyi gelicek bu ara emin ol canım pes etmek yok. ama fazla da ara verme. eğer olmuyorsa biran önce tüp bebek dene.
çok sevindim canım Allah tamamına errdirsin kucağına almayı nasip etsin.
canım senin yumurtaların zaten erken gelişiyor biliyorsun normal yani ayrıca ne kadar erken rahime tutunursa o kadar iyi tutunur adet döngüsünün sonuna kadar. senin için heyecanlanıyorum sanki bu sefer olacak sevde:)
cnm maşallah yumurtaların ne güzel çabuk gelişmişler inşallah sonuna kadar böyle devam eder..kötü düşünme sakın iyi düşün iyi şeyler olsun..
ŞUBATTAN BERİ ONUN GELMESİNİ BEKLİYODUM İYİ BAK YEGENİME :))))) KISMET OLURSA BAYRAMDAN 2-3 GÜN ÖNCEDE BENİM SONUCUM ÇIKMIŞ OLCAK İNŞALALH 2 BAYRAMI BİRDEN YAŞARIM CANIMM
kızlar insallahh birinizin yazdıgını bile atlamamısımdır cunku .... teker teker cevap vermek istedim yazı yazan tebrik eden tum arkadaslara:)))
rabbimden tek dilegim insallahhh bu ayy ekim ayı bize hepimize ugurlu gelsin dogum yapacak olanlara tedaviye baslayanlara test sonucu bekleyenlere herkes icin hayırlı isler nasip olsun
bencede dogum konusmaya erken canım 7 cı ayımızı bıterılımde hayırlısıyla onada sıra gelcek ınsallah bızdede hıc ırı bebek yok hepımız kucuk kucuk dogmusuz saglıklı olsunlarda kılosu sonrada artar ınsallah ben hergun 2 bardak sut 1 tane yumurta 1 kase yogurt cevız ve meyve yıyorum normalde bende meyve yemezdım ama enteresan bısekılde meyv yemek ıstıyorum hamıle kaldıgımdan berı tabı haftada bır balık tavuk ve 2 kerede et yıyorum bence sende beslenmene dıkkat et canım ozellıkle proteın cok onemlıymıs bebek ıcın eksık kalmasın kuzulartakılma fazla canım benim dr genetik bişey dedi bebeğin iriliği bizde pek küçük doğan yok günlük planlı yediğim bişey yok ama süt ve peynir yemeye dikkat ediyorum birde ceviz yemeye normalde ben meyve yemem ama şimde aradada olsa yemeye gauret gösteriyorum drum doğum için konuşmaya erken dedi bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?