Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.
tebrikler doa bu ne güzel bir haber oldu böyle bu ay herkese pek ugurlu geldi gene bir hamile patlaması oldu topikte uzun zaman sonra tebrikler canımben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan
amin medids , umarım bugün her yeni umuda öncü olsunhuzurlu sakin dertsiz bir gün olsun :))))
çok güzel bir haber bu canım , umarım rabbim bizede bu duyguları yaşatsınDün doktora gittim kontrol için kalp atışlarını duyduk pıt pıt harika bir duygu :))) her şey yolundaymış çok şükür 1 ay sonra gideceğim tekrar.
Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
hayırlı olsun..cok sevindim..Allahım tamamına erdirsin..darısı başımıza...
keşke bir listemiz olsaydı..hamile kalanlar..aşılamacılar ..tüpcüler...takibi daha kolay olurdu...ben yapmayı cok isterdim ama her zaman istikrarlı giremiyebiliyorum..
ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
mavicim ilk hamilemiz demek doguma az kaldı ne çabuk geçiyor günler çınar ımız geliyor bile allah saga salim hayırlısı ile bir dogum nasip olsun
aşılaman hayırlı olsun canımbatımın 10. günü itibariyle yarın 2.aşılamam olucak arkadaşlarım...biraz erken oldu ...10. gün erken değil mi?? dün gece 24:00 de catlatma iğnesini vuruldum..buraya kadar iyi ama şimdiden sonrası daha zor...14 gün bekleme sitresi..ve olumsuz olursa yaşayacaklarım korkutuyor beni...hayal kırıklığı ve sonrasında gelen önlenemez göz yaşları...hayırlısı demek lazım yine ..içten ve derinden...öpüyorum sizi..
maşallah ne çabuk geçti zaman yamerhaba ayse evet canım cuma günü yani yarın bu saatlerde çıktı çıkıyor olacak sonucum, ama hiç olmuş gibi gelmiyor bana hiç agrım ızımda yok karnımın şişliğide indi.
Doa82 Cnm hayirli olsun bebiss cok sevindim valla hamsiler artmaya başladı bu ayda bereketli gecicek ins. Bekle cok yakında yetişiriz sana:)
Cy76 Sekerim kasik ağrıları cok normal kötüye yormayalım ins. bebisin seninledir. Basınız sagolsun bu aradaNe kadar plan yapmakta transferden sonra söyle yapicak diye irademiz dısında birşeyler çıkıyor iste. Ama olucak olduktan sonra ne yaparsak yapalim o bebis oraya yerleşir
Superim morelini bozma. Diyet yapanlar hep ara ara bazi donemlerde kilo vermeyip bünyenin durduğunu söylüyorlar. Seninde bu ay durma ayindir belki. Bundan sonraki aylar bu sekilde devam edersen eminim kilo vermeye devam edeceksin.
hayırlı olsun canım bize ışık oldun rabbim kucagna almayı nasip etsin darısı hepımizin başına insallah
beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan
cnm sen metfromin kullanıyormusun çok fayda ediyor pkoda hem yumurtlamaya hem kilo vermeye..
tebrikler doa rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
ben de bugün iğnelerime başladım puregon 50 ..
4. ve artık son aşılama startını verdik ALLAHım yardım etsin...
Canım çok sevindim tebrik ederim eşine ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş :)))
Darısı diğer kızların başına inşallah :)))
Hayırlı olsun canım çok sevindim .Darısı bekleyenlerin başına .Ben rapor çıkartmıycam benimkisi özel sağlık ben ödeyip fauramı bana ödeyecekler.
şubatta beraber bşladığımız arkadaşlarımın hamişliğini duyunca ayrı bi mutlu oluyorum nedense bugün doa82 ye çok sevindim
yarında senin için çok sevinecem inşallah canımmm öpüyorum seni
canım çok sevindim hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin rabbim darısı bizlere inşallah
hayırlı olsun..cok sevindim..Allahım tamamına erdirsin..darısı başımıza...
keşke bir listemiz olsaydı..hamile kalanlar..aşılamacılar ..tüpcüler...takibi daha kolay olurdu...ben yapmayı cok isterdim ama her zaman istikrarlı giremiyebiliyorum..
tebrikler doa bu ne güzel bir haber oldu böyle bu ay herkese pek ugurlu geldi gene bir hamile patlaması oldu topikte uzun zaman sonra tebrikler canım
canımcım çoooooooook sevindimrabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.bende sonucu öğrenir öğrenmez hemen şükür namazımı kılmıştım darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
amin canım çok saol ... valla şöyle arkama bakıyorum ne çabuk 7 ay bitti falan diyorum,ama bu aydan sonra zaman geçmiyo sanki...rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada bu günleri göstersin inşallah seninde yarın test günün dört gözle bekliyorum iyi haberini inşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?