Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

onurumsun arkadaşaım hadi bakalım başladın hayırlısı ile sende umaım bu sefer herşey gönlünce olsun.

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan
tebrikler doa bu ne güzel bir haber oldu böyle bu ay herkese pek ugurlu geldi gene bir hamile patlaması oldu topikte uzun zaman sonra tebrikler canım

huzurlu sakin dertsiz bir gün olsun :))))
amin medids , umarım bugün her yeni umuda öncü olsun

çok güzel bir haber bu canım , umarım rabbim bizede bu duyguları yaşatsın

merhaba sevde canım normalde bir listemiz var , ancak uzun süredir ben güncelleyemedim. Malum uzun bir süre istanbulda kaldım geldim birden yogun bir iş temposu oldu bu hafta sonu yeniden düzenleyecegim. listeye girmek bilgilerini güncellemek steyen arkadaşlarım bana özel mesaj atsın yenilenelim.

canımcım çoooooooook sevindim rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.bende sonucu öğrenir öğrenmez hemen şükür namazımı kılmıştım darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

mavicim ilk hamilemiz demek doguma az kaldı ne çabuk geçiyor günler çınar ımız geliyor bile allah saga salim hayırlısı ile bir dogum nasip olsun

amin canım çok saol ... valla şöyle arkama bakıyorum ne çabuk 7 ay bitti falan diyorum,ama bu aydan sonra zaman geçmiyo sanki...rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada bu günleri göstersin inşallah seninde yarın test günün dört gözle bekliyorum iyi haberini inşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım.....

aşılaman hayırlı olsun canım demekki senin yumurtalar erken geliştiler10.gün normal canım buna takma kafanı daha hiç aşılama yapılmadan olumsuz düşnmeye başalmışsın rabbim hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah dualarımız sen ve diğer arkadaşlarımızla olucak rabbim yardımcın olsun
merhaba ayse evet canım cuma günü yani yarın bu saatlerde çıktı çıkıyor olacak sonucum, ama hiç olmuş gibi gelmiyor bana hiç agrım ızımda yok karnımın şişliğide indi.
maşallah ne çabuk geçti zaman ya hayırlı haberler olsun canım inşllah,,, bi bombada sen patlatırsın canım hiç ağrıya sızıya takılma biz dün kesemizi gördüğümüz halde bende hala tık yok belirti adına takama kafaya herkeste farklı oluyo çünkühayırlı haberlerini bekliyoruz

canımmmm ya hayırlı olsun ne güzel oldu bu ayrabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

medids canım pıt pıtları duymuşsunuz ne kadar güzel darısı başıma hep böyle güzel devam etsin inşallah

jolly....canım cok saol amin insallahhh pespese gelir hamiss haberleri saglıklaa..

beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan

ben sana o gün ne yazmıştım hatırladınmı hamilesin sen demiştim çok sevindim kadaer arkadaşım darısı biz bekleyenlere inşalalh değerinde katlanarak yükselecek allahın izni ile benimde yumurtalarım pazartesi toplanacak gibi yarın son kontrolüm var yarın belli olcak öpüyorum senide dualrını eksik etme canımm

olimbera arkadasım insallahh seninde bu asılamada tutar kalbini ferah tut.. kendimden biliyorumm deneyip deneyip olmayınca ben cok umutsuzluga kapıldım ve test sonucunu almaya annemı gonderdım dusun .. nasılsa umudum yok dıye ama cooook dua et ve tevekkul ettim kendim... insallahh devamı gelir saglıkla devam eder pozitif cıkması hersey demek degil asıl mucadele simdi baslıyor ...raabbbiimm insallahh burda tanıdıgım tum arkadaslarımın dualarını kabul etsın onlarada nasıp etsın dıye dua ettımmmm

şubatta beraber bşladığımız arkadaşlarımın hamişliğini duyunca ayrı bi mutlu oluyorum nedense bugün doa82 ye çok sevindim
yarında senin için çok sevinecem inşallah canımmm öpüyorum seni

Canım çok sevindim tebrik ederim eşine ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş :)))

Darısı diğer kızların başına inşallah :)))

tesekkur ederim medidss canım seninde hayırlı olsun cok sukur duymusun kalp atısınııı ... ınsallahh hersey yolunda gider.. evet darısııı tum isteyen asılamaya baslayan tupe gecen arkadasların basınaa insallahhh onlarda arkamızdan gelirrr... dualarımmmda onların nicklerini geciriyorum icimdenn

Hayırlı olsun canım çok sevindim .Darısı bekleyenlerin başına .Ben rapor çıkartmıycam benimkisi özel sağlık ben ödeyip fauramı bana ödeyecekler.

amin canım cok saoll.. insallahhh allah sanada nasip etsinnn ..bende ozel hastanede yaptırmıstım

şubatta beraber bşladığımız arkadaşlarımın hamişliğini duyunca ayrı bi mutlu oluyorum nedense bugün doa82 ye çok sevindim
yarında senin için çok sevinecem inşallah canımmm öpüyorum seni

ne bileyimki kuzum ya , hiç bişeyim yok, bende şaşıyorum kendime sanki olmamış gibi geliyor.Umarım kendimi ve sizleri sevindiririm.:18:

aminnn canım insallahh darısıı burdaki tum kızların basınaa sırayla guzell haberler almayı nasip etsin allahım

tebrikler doa bu ne güzel bir haber oldu böyle bu ay herkese pek ugurlu geldi gene bir hamile patlaması oldu topikte uzun zaman sonra tebrikler canım

evet bu ay insallahh herkese ugurlu gelcekk...insallah darısıı burdaki tummmm kızların basınaa insallahh ... sende snaırım sonuc ogrencekmisin guzel haberde senden bekliyorum allahın izniyle

mavicimmmm allah razı olsun insallahh boyle devam eder ben de senin gibi 30. haftalara gelmeyi nasıp eder allahım... darısıı tum kızların basınaa saglıklaa insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…