test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah
oy oy oy oy topiğimize bir tane daha kuzu geldi hoşgeldi
canım gözünüz aydın olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
valla kızlar beni heyecanlandırıyorsunuzerkenden doğuracam bu gidişle topiğimiz coşuyor
şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına
canım hayırlı uğurlu olsun bebişinrabbim kucağına aldığın günleride göstersin şimdi heyecen stres yok uzan dinlen kuzucuğuna yardımcı ol anasına tutunuyo şimdi o
test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah
Herkese selamlarr ve iyi hafta sonları diliyorumm
Bir sevinçli birde hüzünlü bir haber gördüm bugun.
Meleğimi bekliyorum cok sevindim hayirli olsun şimdiden bu ay cok bereketli masallahhhEkim cok seviyorum senini hem evlilik yıldönümüm hem dogum gunumm Birde sanırım seninle aynı merkezdeyim sende istanbul tup bebeğe gidiyordun degil mı?
Seyhan'cik ne desek boş Nazli bebis bu ay gelmek istemedi demekki:/ İns. Cok fazla beklemeden gelicek hiç umudunu kaybetme.
Modacım senin sevincini halen yasıyorum tapmazsa bilesin :))
şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
Oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına
Herkese selamlarr ve iyi hafta sonları diliyorumm
Bir sevinçli birde hüzünlü bir haber gördüm bugun.
Meleğimi bekliyorum cok sevindim hayirli olsun şimdiden bu ay cok bereketli masallahhhEkim cok seviyorum senini hem evlilik yıldönümüm hem dogum gunumm Birde sanırım seninle aynı merkezdeyim sende istanbul tup bebeğe gidiyordun degil mı?
Seyhan'cik ne desek boş Nazli bebis bu ay gelmek istemedi demekki:/ İns. Cok fazla beklemeden gelicek hiç umudunu kaybetme.
Modacım senin sevincini halen yasıyorum tapmazsa bilesin :))
evet istanbul tüp bebek benimde 18 ekim evlilik 29 ekim dogum günüm rabbimin izniyle aldıgım en güzel hediye olacak
meleğimibekliyorum sende mi istanbul tüp bebekteydin, bilmiyordum orda olduğunu, ya da atlamışım cnm, demek ki aynı merkezdeymişiz, ve kızlar ben de sizdenim benim de doğumgünüm ekimde:)
ah pericim ah canım seni nasıl bir heyecanla aradıgımı bilmiyorum, halen inanamıyorum umarım saglıkla kucagıma almak nasip olur, birgün sanada böyle sevinç çığlıkları atacagız arkadaşım birgün buraya kocaman harflerle superim hamile yazacagım ve o gün çok yakın hissediyorum .
tebriklerrrrrrr.....mda cımmmmmmmmmm
Harika bi haber...çok sevindim....pazara ikiye katlar inşallah...ne güzel bir mutluluk bu ya....ne güzel bir sevinçççç...sonuna kadar inşallahhhh...
12 de aşılamam vardı ..geri sayım başladı....umarım Burdan güzel haber vermek nasip olur...hepinizi öpüyorum.....
doa82 canım çok sevindim değerin yükselmiş yarında benim opum var çok korkuyom((( dua et benim için kolay geçsin inşalahh
mda canım yarın senin değerin katlanacak allahın izni ile benimde opum bitecek hayırlısı ile inşalalh arkadaşım dua edin benim içinde öpüyorum sizi
doktorum aradı 20 nin altındaki değerleri biz negatif olarak değerlendiriyoruz dedi geçmiş olsun dedi
bu kadar ümidim hevesim heyacanım bu tek satırda yok oldu gitti
ama çok şükür rabbime bir kızım var allah uzun sağlıklı ömürler versinnn , dileyen uğraşan nerde var nerde yoksa mevlam hepinize annelik duygusunu yaşatsın
hep hayırlısını istedim demekki buymuş hayırlısı hakkımdaki
meleğim seninde gözün aydın olsunnn
Anammm bu ilahi bir olmaliiSekerim ins. bizde d.gunu hediyelerimizi alirizz bu ay :) Olumsuz test sonuclari alsakta herseye ragmen bu ay yinede bereketli oldu bence . Ekim nede guzel nede guzel geciyorr :))
ranacım canım arkadaşım bak senelar sonra oldu galiba bu sefer , sanırım dogana kadar inanamayacagım.Umarım saglıkla dünyaya getirmek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?