Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seyhancığım geldi gitti hemen çok üzüldü kuzum benim,testi tekrar eder inşallah çünkü hala bir umut var

mda buranin sahibi olarak seytanin bacagini kirdi artik hepimize yol gorundu bir bir hamile olucaz bakin gorun:)
MDA DOA MELEGIMIBEKLIYORUM hepinize allah saglikli bir hamilelik saglikli bir evlat nasip etsin bu guzel haberle bize moral oldunuz:))
gzuel haberler devam etsin
siradaki? :)

kızlar yarında oğluşumun kıyafetleri geliyo niyeyse heyecanlandım kayınvaldem saolsun yine bişeyler almış koymuş dedim anne sen daha bişey alma birazda bana kalsın dedim ben herşeyi tamamladım sen daha bişey alma diyor ama ben durumuyum gelince bakarım ona göre alırım yine bişeyler
kayınvaldem 3.ayda almış herşeyi cinsiyeti belli değil diye beyaz,sarı fıstık yeşili gibi renkler almış,bende maviş alcam biraz

Herkese selamlarr ve iyi hafta sonları diliyorumm

Bir sevinçli birde hüzünlü bir haber gördüm bugun.

Meleğimi bekliyorum cok sevindim hayirli olsun şimdiden bu ay cok bereketli masallahhh Ekim cok seviyorum senini hem evlilik yıldönümüm hem dogum gunumm Birde sanırım seninle aynı merkezdeyim sende istanbul tup bebeğe gidiyordun degil mı?

Seyhan'cik ne desek boş Nazli bebis bu ay gelmek istemedi demekki:/ İns. Cok fazla beklemeden gelicek hiç umudunu kaybetme.

Modacım senin sevincini halen yasıyorum tapmazsa bilesin :))

doktorum aradı 20 nin altındaki değerleri biz negatif olarak değerlendiriyoruz dedi geçmiş olsun dedi
bu kadar ümidim hevesim heyacanım bu tek satırda yok oldu gitti

ama çok şükür rabbime bir kızım var allah uzun sağlıklı ömürler versinnn , dileyen uğraşan nerde var nerde yoksa mevlam hepinize annelik duygusunu yaşatsın
hep hayırlısını istedim demekki buymuş hayırlısı hakkımdaki

meleğim seninde gözün aydın olsunnn

sagol canım rabbim her istegene versin

şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına

Seyhan sonucuna çok üzüldüm ama Allah sağlık sıhhat versin.Birgün kızına bir kardeş gelecektir.Ama zamanı değilmiş şimdi.Allah hayırlısını versin inşallah.Üzülmemeye çalış ve umudunu sakın kaybetme.Allah çok büyük.

test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah

Meleğimibekliyorum, dünkü mda nın haberinden sonra senin hamilelik haberine de çoookk sevindim.İnşallah bu haberlerin devamı geleek ve listede hamiş olmayan kalmayacak.Tebrik ederim eşini ve seni.Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evet istanbul tüp bebek benimde 18 ekim evlilik 29 ekim dogum günüm rabbimin izniyle aldıgım en güzel hediye olacak

şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
Oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına

seyhan canım allahtan umut kesilmez bakarsın değerin yükselir bol bol dua et dualarımız senle canımm

test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah

melegim sanada çok sevindimm allah kucağına almayı nasip etsin inşalahh çok güzel bi haber bu yaaaaaaa

evet istanbul tüp bebek benimde 18 ekim evlilik 29 ekim dogum günüm rabbimin izniyle aldıgım en güzel hediye olacak

meleğimibekliyorum sende mi istanbul tüp bebekteydin, bilmiyordum orda olduğunu, ya da atlamışım cnm, demek ki aynı merkezdeymişiz, ve kızlar ben de sizdenim benim de doğumgünüm ekimde:)

meleğimibekliyorum sende mi istanbul tüp bebekteydin, bilmiyordum orda olduğunu, ya da atlamışım cnm, demek ki aynı merkezdeymişiz, ve kızlar ben de sizdenim benim de doğumgünüm ekimde:)

Anammm bu ilahi bir olmalii Sekerim ins. bizde d.gunu hediyelerimizi alirizz bu ay :) Olumsuz test sonuclari alsakta herseye ragmen bu ay yinede bereketli oldu bence . Ekim nede guzel nede guzel geciyorr :))

inan canım artık inan HAMİLESİN yarında değerin 2-3 katına çıkacak gör bak..inşallah sağlıkla kucağınada alıcaksın..inşallah birgün benim haberimede seviniriz hep beraber..

canım hadi hayırlısı olsun aşılaman..inşallah 15 gün sonra senden de güzel haberi alırız..

bebeskom inşallah yarın opun hayırlısıyla iyi geçer ve sağlıklı embriyoların olur..sonunda sende kavuşursun bebeğine..

seyhancım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten..inşallah en kısa zamanda kızına bir kardeş gelir..hayırlısı neyse o olsun..

Anammm bu ilahi bir olmalii Sekerim ins. bizde d.gunu hediyelerimizi alirizz bu ay :) Olumsuz test sonuclari alsakta herseye ragmen bu ay yinede bereketli oldu bence . Ekim nede guzel nede guzel geciyorr :))

amin cnm, olumsuz sonuçlarda elbet bir gün pozitife dönecek inş. ben adet sancılarını artık doruklarda hissediyorum. bugün 4. gün oldu ağrılar başlayalı, artık gelecekseniz gelin,gelmeyecekseniz de gidin, dondurulmuşlarım beni bekler diyorum:)

ranacım canım arkadaşım bak senelar sonra oldu galiba bu sefer , sanırım dogana kadar inanamayacagım.Umarım saglıkla dünyaya getirmek nasip olur.

ay evet canım ne günler atlattık nasıl hamile kalcaz bunun bir sırrı vardı ama ne seneler geçti gitti mucize oluyor işte ol dedimi yaradan oluyor inaki vakti saati hiç önemli degil yeterki artık bizde anne olalım inanıyorum dünyanın en şeker annesi olucaksın o bebek varya çook şanslı ..

hiç sıkmak istemedim belirtin varmı vs vs gün bile saymadım ne ümit ne bir ümitsizlik vermemek adına yüregim seninle kardeşim tek dilegim rabbim ayırmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…