Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hadi bakalım hayırlısı olsun erken yapıldı aşılaman şhmal erme 1 hun dinlenip sonrasında sen de çalış canım dualarım senınle ....

ekim bebeskonun dedigi gibi ugurlu geldiii gelecekkkte insallahhh
cok sevindimmm insallahhh ikiye katlarrr degerinnn ..

Kızlar bende bugun yine yaptırdım kan
1. 80
2. 190 cıktı :))))

doa82 canım çok sevindim değerin yükselmiş yarında benim opum var çok korkuyom ((( dua et benim için kolay geçsin inşalahh

mda canım yarın senin değerin katlanacak allahın izni ile benimde opum bitecek hayırlısı ile inşalalh arkadaşım dua edin benim içinde öpüyorum sizi

şimdi bir topikde okudum adetine 4 gün kala kan değeri 8.80 imiş 2 gün sonra tekrarlamış 49.50 olmuş.....

şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına

seyhancım ne desem bilemedim..aslında çok düşükte değil değerin, yükselme ihtimali olabilir. doktorunlar konuş cnm, sonra bizimle paylaş ltf. inşallah yükselir değerin.

mda cnm vakit bulduğunda listeyi düzenle cnm, sizlerin adını orda hamile diye görmek istiyorum:) yanılmıyorsam ilk tüp bebek annesi de sen olacaksın. mart nisan topiklerinden sonra bu topiği güncelleyelim artık cnm:)

test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah

oy oy oy oy topiğimize bir tane daha kuzu geldi hoşgeldi

canım gözünüz aydın olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
valla kızlar beni heyecanlandırıyorsunuz erkenden doğuracam bu gidişle topiğimiz coşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…