tebriklerrrrrrr.....mda cımmmmmmmmmm
Harika bi haber...çok sevindim....pazara ikiye katlar inşallah...ne güzel bir mutluluk bu ya....ne güzel bir sevinçççç...sonuna kadar inşallahhhh...
12 de aşılamam vardı ..geri sayım başladı....umarım Burdan güzel haber vermek nasip olur...hepinizi öpüyorum.....
kanımı verdim geldimmm ama sonucu öğrenmeye cesaretim yokkkkkkk
ekim bebeskonun dedigi gibi ugurlu geldiii gelecekkkte insallahhh
cok sevindimmm insallahhh ikiye katlarrr degerinnn ..
Kızlar bende bugun yine yaptırdım kan
1. 80
2. 190 cıktı :))))
amin canım darısı iteyen herkesin başına, ama daha pazarı görmeden sevinemiyorum.
Inşallah canım amin , tüm kalbimle tüm dualarım seninle olacak , anestezisiz inşallah zor olma sakın sıkma kasma kendini bu çok önemli bir işlem biliyosun
kanımı verdim geldimmm ama sonucu öğrenmeye cesaretim yokkkkkkk
kaçta çıkacakmış sonucun seyhancım,allahın izniyle inşallah pozitif olur
şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına
seyhan ve melegimibekliyorum sanırım sizde çoktan kanınızı vermişsinizdir.Hadi çabuk gelin:18::18::18:
test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah
test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah
çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına pazartesi sonucum katlıcakmı bakalım endişeliyim dört düşük bir dışgebelik geçirdimcanım çok sevindim...bak yaşadığın belirtiler boşunaymış demek ki:) tebrik ederimmmmmm....
amin hepimiz hep berabertebrik ederim canım , allahım sonuna kadar götürmek nasip etsin
çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına pazartesi sonucum katlıcakmı bakalım endişeliyim dört düşük bir dışgebelik geçirdim
sen gönlünü ferah tut cnm. iyi düşün ki iyi olsun..inşallah artarak devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?