güzel bir pazar günü geçirmeniz dilleğiyle
uyku girmedi gözüme öyle kalktım saf saf dolaşıyorum evde,şimdi uyku tutmuyo çocuk oluncada hiç uyuyamicamyazık banaaaaaaaaa
şimdi öğrendim 9,75 çıkmış
oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına
test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah
çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına pazartesi sonucum katlıcakmı bakalım endişeliyim dört düşük bir dışgebelik geçirdim
ay evet canım ne günler atlattık nasıl hamile kalcaz bunun bir sırrı vardı ama ne seneler geçti gitti mucize oluyor işte ol dedimi yaradan oluyor inaki vakti saati hiç önemli degil yeterki artık bizde anne olalım inanıyorum dünyanın en şeker annesi olucaksın o bebek varya çook şanslı ..
hiç sıkmak istemedim belirtin varmı vs vs gün bile saymadım ne ümit ne bir ümitsizlik vermemek adına yüregim seninle kardeşim tek dilegim rabbim ayırmasın ..
Saolun Dostlar..en zoru bu son dönemeç...15gün bilmemki geçer mi??? Geçsede sonu güzel biter mı? Heyhat...bitsin artık bu bekleyişşşş
canım hadi hayırlısı olsun aşılaman..inşallah 15 gün sonra senden de güzel haberi alırız..
Bebeskom inşallah yarın opun hayırlısıyla iyi geçer ve sağlıklı embriyoların olur..sonunda sende kavuşursun bebeğine..
canım adetinin kaçıncı günüydü belki yükselir ha ne dersin 0 da çıkmamış kibir umut var bence hala ne diyebilirim ki herşeyde bir hayır vardır canım üzülme nolur..
bir üzülüyor bir seviniyoruz sen hamilesin canım tebrik ederim :)
benim de 1 düşüğüm var canım. senin de baya çokmuş düşüklerin sebebini araştırmışmıydınız? hep tüp bebekle mi hamiş kalabiliyorsun?
rana canım nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviye...?
geçer gülüm geçer merak etme Allah sonunu hayırlı eder inşallah bu sefer..
canım bende kan pıhtılaşması varmış kromozom testimiz temiz çıktı diger hamileliklerim normaldı ama artık beklemek istemedik iyikide beklememişim çünkü artık yumurta rezervim azalmıştıcanım adetinin kaçıncı günüydü belki yükselir ha ne dersin 0 da çıkmamış kibir umut var bence hala ne diyebilirim ki herşeyde bir hayır vardır canım üzülme nolur..
bir üzülüyor bir seviniyoruz sen hamilesin canım tebrik ederim :)
benim de 1 düşüğüm var canım. senin de baya çokmuş düşüklerin sebebini araştırmışmıydınız? hep tüp bebekle mi hamiş kalabiliyorsun?
rana canım nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviye...?
geçer gülüm geçer merak etme Allah sonunu hayırlı eder inşallah bu sefer..
canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
Kızlar ben bu ay beklemedeyım.kıst cıktı ve hıc ılacta vermedı.nıye vermedı dıye dusunmeden edemedım desem yerıdır..bı ay dınlenceksın dedıı...
Sonra tup geccez ama ben bı asılama dahamı yapsam dıyorumm ne dersınız 3 asılamam oldu hıc pozıtıf goremedım..
Tupte baya mesekaltlı o anestezı gozumde buyuyo..
Offf ınsallah bebısler gelırrr
Benimde aşılamalardan sonra İllaki 1 tane kucuk Yumos kalıyordu. Hiç ilaç kullanmadım adetle direk gidiyor. O yüzden hiç kafana takma kendiliğinden gidecek oSen kendini hangisine hazır hissediyorsan ona başla tabiki ama Dr'larin cogu ilk 3'te tutmuyorsa 4. İcin cok az bir olasılık veriyor. Hiç olmiycak diye birşey yok tabiki vakti gelmişse aşılamaya bile gerek kalmadan gelir tabi ama sadece benim fikrim artık asilama ile vakit kaybetme derim. Dr bana 3 asilamadada olmuyorsa demekki o yumurta ile sperm bir yerde yanlışlık yapıyor beceremiyorlar bu ısı demişti :)Gelr gelir bebisler hiç merak etme. 1 ay rahatlat kendini sonra hangisine hazır hissediyorsan ona başla :)
test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?