Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi randevuyu teyit etmek için aradılar. aret bey cnm.

benimde aret bey canım.çok iyi bir doktor oldugunu duydum bende ilk aşılamamı başka bir doktora yaptırdım onun tekniklerinden memnun kalamdım aret beye başladım 2. aşılamayı aret bey yapıcak.benim belki cumartesi olabilir cnm aşılamam.bana biraz uzak demişsin sen ne tarafta oturuyorsun tatlım?

...............................

Son düzenleme:

aynı durumdayız öyleyse:) k.çekmece tarafındayım cnm, ama akşam saatine bakabildiği için gidebileceğim inşallah. sizde problem neydi peki? bu arada benim rahim filmim hormon testlerim progesteron sonucum var, eşimin de test sonuçları var, başka bir şey gerekmez inşallah. sen öyleyse görüştün kendisiyle, sen de beğendin mi peki, yani ortam doktor v.s.:) sağol canım bu arada cevaplar için.

canım benim diğer doktorumdan çok çok iyi şimdilik ben çok memnunum.benim eşimde problem yok canım bende sorun.pkoluyum ben daha önceki flimlerimi fln götürmüştüm bende ama extra tahlil fln istedi.ayrıca ben gideli 2 ayı geçmesine ragmen sadece 1 kere muayene ücreti verdim bir dahada vermedim hep kontrol olarak geçiyor.o yöndende hoşuma gitti açıkcası:) malum pahalı bir sürec iyi bilirsin senin ilk aşılaman mı alocak?

yahu bu ne hız ne çabuk ilerliyo sayfalar. inşallah bebek haberlerinin de ardı arkası kesilmesin...herkes güzel haberler versin burda....smear testi yaptırmıştım onda da bişey çıkmadı bakalım şükür. adete çok var daha bakalım bu ay hiçbişey yok tedavi falan ...

sana özel mesaj attım tatlım

Tebrikler, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

teşekkür ederim. henüz içim rahat değil. keseyi görmeden, kalp atışını duymadan inanmak mümkün olmayacak galiba.

Allah bu yolda herkezin yüzünü güldürsün, çok zor süreçler ..

Su perisiiii nasılsın canım benimmm. Aşılama tarihin belli oldumu tatlım....

iyiyim tatlım sen nasılsın kaç gün kaldı sonucunu almaya?daha adet olmadımki aşılama tarihim belli olsun günler geçmiyo valla yaa..senin sonuç alcağın zaman ben yeni tedaviye başlarım muhtemelen..

Son düzenleme:

keşke cnm yaa nerde bizim bebişler nazlı gelmke istemiyolar hemen illede uğraşacaksınız diyolar bize evet cnm ikimizin aşılamaları arka arkaya olucak hayırlısıyla beraber gün sayıcaz inşallahh

slm herkese.ben bugün adet oldum.yarın gidicem doktora aşılama startını vericez.ama merak ettiğim bişey var benim yumurtlama problemim yok.eşimde sorun var o nedenle aşılama yaptırıyoruz.bu şartlarda bana acaba klomen mi verir yoksa iğne mi verir.merak ettim...

arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun

cnm benim geçmiş olsun üzülme sakın inşallah diğer aşılamanda kavuyşursun bebişine..demekki daha zamanı değilmiş..

klomen vermiyorlar aşılamada iğnelerle yapıyolar ama istisnalar olabilir. klomenle pek kaliteli olmuyomuş yumurtalar. iğnelerle daha kaliteli yumurtalar elde ediliyomuş

klomen vermiyorlar aşılamada iğnelerle yapıyolar ama istisnalar olabilir. klomenle pek kaliteli olmuyomuş yumurtalar. iğnelerle daha kaliteli yumurtalar elde ediliyomuş
hımm anladım canım.peki yarın hemen verir mi bu iğneleri hergün mü yapılacak.benim iğne fobim var da çok soru sordum farkındayım ama herkes kendi yapıyor bu iğneyi ben yapamam eşim de şehir dışında sağlık ocağında yaparlar mı acaba???

iyiyim tatlım sen nasılsın kaç gün kaldı sonucunu almaya?daha adet olmadımki aşılama tarihim belli olsun günler geçmiyo valla yaa..senin sonuç alcağın zaman ben yeni tedaviye başlarım muhtemelen..

Ah tatlımm inşallah bi an önce hayırlısıyla olur, beklemeye başlarsın...
benim bu gün 7 gün oldu yarıladım :))) 7 günüm kaldı.
Haftaya Çarşamba kısmetse kan tahlilimi yaptırıcam hiç belirtim yok!
1. aşılamamda belirtilerim vardı. sabırla bekleyişe geçtim...

canım listeye bakarken gördüm seninle aynı hastaneye gidiyoruz.senin doktorun kim canım?bende istanbul tüp bebek merekzine gidiyorum 2. aşılamam orada yapılıcak..

Oo kizlarr 3 olduk hadi bakalim hayirlisi olsunn:)) Bizim muayene süreçleri hiç bitmez elbet karşılaşırız orda:))

canım raporun hazırsa yarın alırsın hemen . en son gittiğim doktor 2. veya 3. günü başlanacak demişti bana . kaç gün olduğuna doktorun karar veriyor. seni sık sık çağırır sanırım uygun büyüklüğe geldiyse iğneyi bırakır çatlatma iğnesi yaparsın. inan iğneyi çok kolaylıkla yapabilirsin. ben de çok tereddüt ettim 5 dakika bekledim ilkini yaparken cesaretmendirecek kimse de yoktu yanımda allah yardım etti vurdum kendim . eşin evdeyken yapabiliyosan ona yaptır. acı olmadı sayılır yani normal iğne gibi değil zaten çok ince. bi de aklında olsun hergün aynı saatte yapacaksın iğneleri.hadi hayırlı olsun tedavin son olsun inşallah allah kucağını doldursun...hepimizin inşallah...

eksik okumuşum kusura bakma . sağlık ocağında yaparlar canım niye yapmasınlar ellerine yapışmaz ya . çok basit zaten

Ayy kuzuum bana geccmez bu hafta heyecanla bekliyorum

Rana bebegim. Hosgeldin.

Arkaadaslar rana benim 3-4 senelik arkadasim baska forumda tanismistik ama. Hic kopmadik oda bu uugurda cok ugras verdi onu ccok seviyorum canim kardesim benim

kader arkadaşım canım dostum benim hoşbuldum valla yetişemiyorum formun hızına:)
kızlar sonuç için bekleyenler var sanırım i hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı bebişler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…