şimdi randevuyu teyit etmek için aradılar. aret bey cnm.
benimde aret bey canım.çok iyi bir doktor oldugunu duydum bende ilk aşılamamı başka bir doktora yaptırdım onun tekniklerinden memnun kalamdım aret beye başladım 2. aşılamayı aret bey yapıcak.benim belki cumartesi olabilir cnm aşılamam.bana biraz uzak demişsin sen ne tarafta oturuyorsun tatlım?
aynı durumdayız öyleyse:) k.çekmece tarafındayım cnm, ama akşam saatine bakabildiği için gidebileceğim inşallah. sizde problem neydi peki? bu arada benim rahim filmim hormon testlerim progesteron sonucum var, eşimin de test sonuçları var, başka bir şey gerekmez inşallah. sen öyleyse görüştün kendisiyle, sen de beğendin mi peki, yani ortam doktor v.s.:) sağol canım bu arada cevaplar için.
aynı durumdayız öyleyse:) k.çekmece tarafındayım cnm, ama akşam saatine bakabildiği için gidebileceğim inşallah. sizde problem neydi peki? bu arada benim rahim filmim hormon testlerim progesteron sonucum var, eşimin de test sonuçları var, başka bir şey gerekmez inşallah. sen öyleyse görüştün kendisiyle, sen de beğendin mi peki, yani ortam doktor v.s.:) sağol canım bu arada cevaplar için.
arkadaşlar,
aşılama sonrası 14.gün bhcg:338,6
16.gün bhcg:569,5
sizce nasıl?
Tebrikler, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Su perisiiii nasılsın canım benimmm. Aşılama tarihin belli oldumu tatlım....
ah ahh keşke be canım keşke hiçbirşeye gerek kalmadan o sancıları korkuları tedirginlikleri yaşamadan gelse şu evlatlar bebekler...umarım rüyalar hisler doğru çıksın,,
ya da en azından girdiğimiz yollarda çok sürünmeden tedaviler başarılı sonuçlansın ikimizin de hemen hemen aynı günlerde bu ay sonu durumu belli olacak hatta belki ikimizzde birkaç gün ara ile aşılama tedavilerine başlayacağız hakkımızda hayırlısı olsun ne olursa olsun hayırlısı olsun...
arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun
slm herkese.ben bugün adet oldum.yarın gidicem doktora aşılama startını vericez.ama merak ettiğim bişey var benim yumurtlama problemim yok.eşimde sorun var o nedenle aşılama yaptırıyoruz.bu şartlarda bana acaba klomen mi verir yoksa iğne mi verir.merak ettim...
hımm anladım canım.peki yarın hemen verir mi bu iğneleri hergün mü yapılacak.benim iğne fobim var da çok soru sordum farkındayım ama herkes kendi yapıyor bu iğneyi ben yapamam eşim de şehir dışında sağlık ocağında yaparlar mı acaba???klomen vermiyorlar aşılamada iğnelerle yapıyolar ama istisnalar olabilir. klomenle pek kaliteli olmuyomuş yumurtalar. iğnelerle daha kaliteli yumurtalar elde ediliyomuş
iyiyim tatlım sen nasılsın kaç gün kaldı sonucunu almaya?daha adet olmadımki aşılama tarihim belli olsun günler geçmiyo valla yaa..senin sonuç alcağın zaman ben yeni tedaviye başlarım muhtemelen..
canım listeye bakarken gördüm seninle aynı hastaneye gidiyoruz.senin doktorun kim canım?bende istanbul tüp bebek merekzine gidiyorum 2. aşılamam orada yapılıcak..
merhaba cnm. bende jolly arakadaşımızın tavsiyesi üzerinde yarın inşallah bir aksilik olmazsa ilk kontrolüme gideceğim. bakalım doktor aşılama için uygun görecek mi herşeyi. eşim değerlerinde ileri hız ve de morfoloji problemi var.doktorlar hep bekleyin değerler iyi diyor ama artık beklemek anlamsız. biraz uzak ama akşam iş çıkışı gideceğim, akşamada doktor varmış, bu duruma çok sevindim. inşallah ekstra bir tahlil istemez, çünkü bu ayı kaçırmak istemiyorum, hafta sonu regl olabilirim de...sen de memnunsun sanırım ki 2. deneyeceksin.
Oo kizlarr 3 olduk hadi bakalim hayirlisi olsunn:)) Bizim muayene süreçleri hiç bitmez elbet karşılaşırız orda:))
hımm anladım canım.peki yarın hemen verir mi bu iğneleri hergün mü yapılacak.benim iğne fobim var da çok soru sordum farkındayım ama herkes kendi yapıyor bu iğneyi ben yapamam eşim de şehir dışında sağlık ocağında yaparlar mı acaba???
hımm anladım canım.peki yarın hemen verir mi bu iğneleri hergün mü yapılacak.benim iğne fobim var da çok soru sordum farkındayım ama herkes kendi yapıyor bu iğneyi ben yapamam eşim de şehir dışında sağlık ocağında yaparlar mı acaba???
Ayy kuzuum bana geccmez bu hafta heyecanla bekliyorum
Rana bebegim. Hosgeldin.
Arkaadaslar rana benim 3-4 senelik arkadasim baska forumda tanismistik ama. Hic kopmadik oda bu uugurda cok ugras verdi onu ccok seviyorum canim kardesim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?