Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşlar ben kan verdim sonuç bekliyorum saat 3 gibi çıkacak inşaallah. dün sabah evde yaptım idrar testi bişey çıkmadı ama.inşaalah ALLAH'ım mayıs ayının ilk hamilesi ben olurum..

inşallah canım patlat müjdeli mayıs haberini hakkında hayırlısı olsun sonuca son iki saat yani ay ay çok heyecanlı

canım benimde hep aklım takılmıştır bu saatlere zamana...1.aşılamamda çatlatma iğnem cuma akşamı 6 gibi doktorumda kontrole gittiğimde yumurtalar 19.8 ml e ulaştığında orada hemen vurulmuştu ertesi gün cumartesi öğlen saat 12 ye doğru aşılamam yapıldı yani çatlatma iğnesinden sonra 18.saat gibi ama topikte ki arkadaşlarımızın hepsi değil tabi ama geneli okuduğum zamanlar dikkat ettim iğneden sonra 1 gün daha bekleyip ikinci gün yani 34-36.saatlerde yapılmış aşılamaları ama dediğim gibi benimde ertesi gün öğlen yapılmıştı ...ama şu var ben aşılamaya girmeden son 3 gün sabahları erken çatlamayı engelleyici iğne vurulmuştum sanırım herkesin durumuna göre ve birazda doktorlarımızın çalışma programlarına mahkum oluyoruz sanada hayırlısını diliyorum..

Son düzenleme:

ah ahh keşke be canım keşke hiçbirşeye gerek kalmadan o sancıları korkuları tedirginlikleri yaşamadan gelse şu evlatlar bebekler...umarım rüyalar hisler doğru çıksın,,
ya da en azından girdiğimiz yollarda çok sürünmeden tedaviler başarılı sonuçlansın ikimizin de hemen hemen aynı günlerde bu ay sonu durumu belli olacak hatta belki ikimizzde birkaç gün ara ile aşılama tedavilerine başlayacağız hakkımızda hayırlısı olsun ne olursa olsun hayırlısı olsun...

hadi ya benimde aklım çok karıştı çünkü benimde ilk aşılamam 36 saat sonra yapıldı.bu doktor böyle deyince şaşırdırm çünkü artık ilişkiiyide yasakladı bize yani cuamrtesi olucak gibi hazırız diyebilirim eger yumurtalara cuma büyümüş olursa.bakalım cuma gittiğimizde karşımıza ne çıkıcak

Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.

Allah'ım ne mutlu sizlere ...can'larınızın içinizde en sağlıklı hayırlı şekilde büyüyerek vakti geldiğinde de kucaklarınıza almanızı diliyorum ...Maşallah hamile olan tüm annelerimize

canım benim zaten aşılama tedavisi boyunca habire cinsel perhiz verdiklerinden 3 günlük doğru dürüst ilişki olmuyor ki her an aşılamaya girebilirsin diye kaldı ki giresende faydasız aşılama sonrası da benim doktorumun tedavisi bu yönde ilişkiyi yasaklıyor bana..sadece yapılan aşılama ile sonuç bekledim ben,,enfeksiyon riski nedeni ile o riski göze almayıp yasaklıyor açıklama olarak ta aşılama sonrası sperm 72 yumurtalıktan çatlayarak salınan yumurta 24 saat yaşar sonradan girilecek ilişki faydasız diyor ..tedavisi tıbbi gerekçesi bu ama bazı doktorlarda aşılama sonrası 24.saatten sonra bir kez ilişki öneriyor durum bu ..sen senin doktorun ne diyorsa şuan onu yapmalısın canım

öyle yapıcam canım artık faydasız mesela bize ilk aşılama sonrasında 6 gün üst üste ilişki vermişti doktor tabi hems enin durumuna göre hemde dediğin gibi doktora göre değişiyor hep uygulamaları hakkımızda hayırlısı canım inşallah bu seferki aşılamamda bebişim bana gelmiş olur canım.

ayy canım çok güzel bakk hayırlısıyla başladın çok şükür
canım benimm evet benim her ay farklı oluyo yumoşlarımm stres ve o ayki durum çok önemlii
ayy balım maşallah gözüküyoo gözükmezmi fındık kurdu yerim onu ben maşallahhhh
ayy tatlım inş.. rüya çıkarda hayırlısıyla hamilesindir
ayy evet yaa bir an önce gelsin bencede 4 kişi sabırsızlıkla bekliiyoruz vallaaa
salı günü ben-sen -tgbesr-jollyy 4dümüzde hamile olduğumuzu öğreniriz inşalall aminnnn allahımmm
evet kuzumm saoll inş.. pozitif sonuç alırız

canım tebrik ederim bende bu aşılama tutmazssa kesin incir kürüne başlıcam vallaa 2 kilo alacam incir 21 gün yapıcam ama inş. gerek kalmadan meleğim gelir bana

arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun

arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun

canım yılmak yok yola devam inşallah bebeklerimiz bize gelene kadar mücadeleye devam sakın üzülme..ben yürekten inanıyorum mutlaka birgün hepimiz anne olacagız.su anda yasadıgın çok zor biliyorum aynı duyguları gecen ay ilk aşılamam tutmadıgında bende yasadım.ama sabredip yola devam etmekten başka elimizden gelen birşey yok..

Çok üzüldüm ecrin.Bir gün seninde bebeğin olacak ama zamanı değilmiş demekki. Hayırlısı böyleymiş.Çok üzme kendini.

hayırlısı canım,,senin de bizim de kısmetimiz varsa bir yerde bir zamanı var mutlak...bu öyle tuhaf adlandırılamayan tarifi zor bir durum ki o sonucu eline aldığında heyecanla beklerken negatifi duyduğu an insan donup kalıyor anlamlandıramıyorsun hiçbirşeyi bomboş hissiz taş gibi kasılıyorsun sonra sonra zaman geçtikçe normale dönebiliyor insan hatta bazen gücün bitiyor tamam artık yeterrr diyesin geliyor neden ben neden ben gibi egon giriyor devreye malesef ..sonra bir bakıyorsun üzüntü küllenince biraz yeniden bir umut bir mücadele başlıyor içinde ister istemez..hakkımızda hayırlısı arkadaşım.başka diyecek birşey yok ki.

Son düzenleme:
Allah'ım ne mutlu sizlere ...can'larınızın içinizde en sağlıklı hayırlı şekilde büyüyerek vakti geldiğinde de kucaklarınıza almanızı diliyorum ...Maşallah hamile olan tüm annelerimize
canım çok teşekkür ederim. güzel duaların için. her geçen gün senide meleğine yaklaştırıyor inanıyorum. Dualarım sizinle.
çok üzüldüm. henüz zamanı gelmemiş ama bir gün mutlaka gelecek. belkide bu yolda atlatman gereken bir aşamayı daha geçtin ve bir adım daha yaklaştın meleğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…