canımmmm arkadaşım çok teşekkür ederim.Umarım seninde tedavin sana güzel sonuçlar verir.
Sen neye karar verdin tüpmü ? aşılamamı?
canım canım ...:)) kendi kendime karar veremiyorum ki hayatım ,,ay sonu gelsin bir adet olayım hoppp randevu alıp doktor beyin kapısına ...oturup konuşucağız,,o 2.aşılamaya start verecek ama tabi bakalım benim talebime ne diyecek göreceğim hatta adetin 3.günü giderken kendisi hiç istemedi istemiyor da ama ben yinede bir kez daha fsh ,Lh,e2 yaptırıp gidicem ki 1.aşılamaya girerken de kendi kendime yaptırıp gittim fsh 17 diydi neredeyse bi bakalım yine manyaklaşıp dahada yükseldiyse tüp bebeğe geçmem doğrultusunda belki yol gösterir herşey ay başı belli olacak güzelim anlayacağın şunun şurasında 8-9 gün kaldı Allahtan çalışan biriyim kendi işim,,iş güç te çok ta harala gürele koştururken gün saymayı unutuyorum ne olacak halim ne yapacağız diye...
Bu ay güya kendi halimizde takılacaktık 12,14,16 .günlerde uyuyup kaldık saçma sapan verimli zamanında çalışamadık :))) superisine de onu yazmıştım dün okumuşsundur belki ay dedim zamanında gerekeni yapalımda bakarsın hiçbirşeye gerek kalmaz kalırım bu ay kısmetse diye gerekeni yapamadık ki olmayınca olmuyor istediğin kadar planla olduramıyorsun,gene kaldık tedavilere...
arkadaşlar ben kan verdim sonuç bekliyorum saat 3 gibi çıkacak inşaallah. dün sabah evde yaptım idrar testi bişey çıkmadı ama.inşaalah ALLAH'ım mayıs ayının ilk hamilesi ben olurum..
canımmmm arkadaşım çok teşekkür ederim.Umarım seninde tedavin sana güzel sonuçlar verir.
Sen neye karar verdin tüpmü ? aşılamamı?
canım canım ...:)) kendi kendime karar veremiyorum ki hayatım ,,ay sonu gelsin bir adet olayım hoppp randevu alıp doktor beyin kapısına ...oturup konuşucağız,,o 2.aşılamaya start verecek ama tabi bakalım benim talebime ne diyecek göreceğim hatta adetin 3.günü giderken kendisi hiç istemedi istemiyor da ama ben yinede bir kez daha fsh ,Lh,e2 yaptırıp gidicem ki 1.aşılamaya girerken de kendi kendime yaptırıp gittim fsh 17 diydi neredeyse bi bakalım yine manyaklaşıp dahada yükseldiyse tüp bebeğe geçmem doğrultusunda belki yol gösterir herşey ay başı belli olacak güzelim anlayacağın şunun şurasında 8-9 gün kaldı Allahtan çalışan biriyim kendi işim,,iş güç te çok ta harala gürele koştururken gün saymayı unutuyorum ne olacak halim ne yapacağız diye...
Bu ay güya kendi halimizde takılacaktık 12,14,16 .günlerde uyuyup kaldık saçma sapan verimli zamanında çalışamadık :))) superisine de onu yazmıştım dün okumuşsundur belki ay dedim zamanında gerekeni yapalımda bakarsın hiçbirşeye gerek kalmaz kalırım bu ay kısmetse diye gerekeni yapamadık ki olmayınca olmuyor istediğin kadar planla olduramıyorsun,gene kaldık tedavilere...
Masalcımmm uamrım en kısa zamanda kavuşursun bebişine tatlım.az kalmış 8-9 gün sonra belli olur dimi herşey.haziranda gelir bebişin inşallah canım benim...
Masalcımmm uamrım en kısa zamanda kavuşursun bebişine tatlım.az kalmış 8-9 gün sonra belli olur dimi herşey.haziranda gelir bebişin inşallah canım benim...
canımmm özlemişim seniiii sağolasın ilgin için pelikancım evet canım ay sonuna bir hafta kaldı beninde ne yapacağım belli olacak inşallah güzelim bakalım artık kısmet hakkımızda sen nasılsın keyfin yerinde mi canım
bu arada kızlar benim cuma kontrolüm var cumarteside aşılama olabilirsin dedi doktor.ama ben çatlatma iğnesinde 36 saat lik bir zaman oldugunu biliyorum 36 saat sonra aşılama yapılıyor böyle olunca catlatma iğnesinin ardından 24 saat gecmeden aşılama olucam sanırım daha önce böyle olan kimse oldu mu?
ben iyiyim sen nasılsın canım denk gelemiyoruz burda bir türlü sen yoğunsun bu aralar..valla hiç belli olmaz 2 hazirana belki senden güzel haber alırız uyuyup sızmalara rağmencanım benim adetime 1 hafta var 29unda gelmesi gerekiyo bakalım..bu sabah ablam aradı beni eşi onu kaldırıp kardeşini ara hemen demiş oda niye diye sorunca kardeşin ya hamile yada en kısa zamanda hamile kalıcak demiş onun 6.hissi çok kuvvetliymiş ve kolay kolay rüya görmezmiş..bende şok oldum bunu duyunca ay inşallah dedim..eşimde diyo bana belkide hamilesindir sen dikkatli davran diye karışık yani haberler..ben aşılamaya odakladım kendimi bir an önce olsun bitsin istiyorum..
canım benimde hep aklım takılmıştır bu saatlere zamana...1.aşılamamda çatlatma iğnem cuma akşamı 6 gibi doktorumda kontrole gittiğimde yumurtalar 19.8 ml e ulaştığında orada hemen vurulmuştu ertesi gün cumartesi öğlen saat 12 ye doğru aşılamam yapıldı yani çatlatma iğnesinden sonra 18.saat gibi ama topikte ki arkadaşlarımızın hepsi değil tabi ama geneli okuduğum zamanlar dikkat ettim iğneden sonra 1 gün daha bekleyip ikinci gün yani 34-36.saatlerde yapılmış aşılamaları ama dediğim gibi benimde ertesi gün öğlen yapılmıştı ...ama şu var ben aşılamaya girmeden son 3 gün sabahları erken çatlamayı engelleyici iğne vurulmuştum sanırım herkesin durumuna göre ve birazda doktorlarımızın çalışma programlarına mahkum oluyoruz sanada hayırlısını diliyorum..
Eki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
Eki Görüntüle 425039
bilmiyorum oldu mu? resim eklemeye çalıştım.
hadi ya benimde aklım çok karıştı çünkü benimde ilk aşılamam 36 saat sonra yapıldı.bu doktor böyle deyince şaşırdırm çünkü artık ilişkiiyide yasakladı bize yani cuamrtesi olucak gibi hazırız diyebilirim eger yumurtalara cuma büyümüş olursa.bakalım cuma gittiğimizde karşımıza ne çıkıcak
canım benim zaten aşılama tedavisi boyunca habire cinsel perhiz verdiklerinden 3 günlük doğru dürüst ilişki olmuyor ki her an aşılamaya girebilirsin diye kaldı ki giresende faydasız aşılama sonrası da benim doktorumun tedavisi bu yönde ilişkiyi yasaklıyor bana..sadece yapılan aşılama ile sonuç bekledim ben,,enfeksiyon riski nedeni ile o riski göze almayıp yasaklıyor açıklama olarak ta aşılama sonrası sperm 72 yumurtalıktan çatlayarak salınan yumurta 24 saat yaşar sonradan girilecek ilişki faydasız diyor ..tedavisi tıbbi gerekçesi bu ama bazı doktorlarda aşılama sonrası 24.saatten sonra bir kez ilişki öneriyor durum bu ..sen senin doktorun ne diyorsa şuan onu yapmalısın canım
arkadaşlar ben kan verdim sonuç bekliyorum saat 3 gibi çıkacak inşaallah. dün sabah evde yaptım idrar testi bişey çıkmadı ama.inşaalah ALLAH'ım mayıs ayının ilk hamilesi ben olurum..
ayy canım çok güzel bakk hayırlısıyla başladın çok şükürKızlaar, dün çok üzülmüştüm tüp bebek tedavim bidahaki aya kaldı diye, burayada yazmıştım hatta.Bugün tekrar gittim konuştum,hemşire raporu yetiştiririz o zaman dedi(ısrarlarıma dayanamayarak) veeeee bugün başlıyorum tedaviye.İğnelerimi aldım bile bugün ilk iğnemi yapacağım.Allah inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
canım benimm evet benim her ay farklı oluyo yumoşlarımm stres ve o ayki durum çok önemliicanım ben aşılamad 3 kutu puregon 600 aldım birde bununla beraber 3 kutuda menogon adım ama bana 3 yumurta olarak döndüler ama saglıklı görünmüyorlardı içleride açık griydi sanırım boş demişti doktorum şimdi gonal-f ve menapur kullanıyorum gonal f sabah 225 akşam 150 , mnapurda akşam 150 vuruluyorum. ama şimdi sadece 2 yumurtam var.
bence marifet ilaçta degil kişinin kendi durumunda benim yumurtalarım hiç yok denecek kadar azdı o yüzden az çıkıyor.
Çatlama sırasındada çok agrı oluyor hatta ben eyvah adet oluyorum diye 2 kere doktoru aramıştım oda bana çatlatmadan dolayı bu çok güzel bir haber demişti bilgine.
ayy balım maşallah gözüküyoo gözükmezmi fındık kurdu yerim onu ben maşallahhhhEki Görüntüle 425002
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama gözüküyormu bilmiyorum. 6+5 lıkken çekildi bu görüntü. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Bakın bende çok üzülüyordum ve aşılama gününe kadar hep bir sonraki adımı düşündüm yani tüp bebek. Hatta neler gerekli araştırmaya falan başlamıştım. Aşılama günü doktorum aşılamayı yaparken spermlerin hemen tüplere doğru giitiğini gösterdi bana ve içime acayip bir umut doğdu. Ertesi günü batmalarım başladı ilaçların etikisimi acaba falan derken sonra sonra içimde umut ışığı doğdu. Hergün ateşimi ölçüyordum. 36,4 ten aşağı düşmedi hiç. Adet olmam gereken gün uyanır uyanmaz hemen tuvalete gittim ve kanamam olmuş mu diye baktım çok şükür ki yoktu. Aynı gün kan vermeye gidecektim. Gittim Kanı verdim. Sonra işe geldim. Burda saat 11,30 a kadar zor durdum. Hastaneden aradılar zor açtım telefonu. Çok şükür olumlu sonuç geldi ve şimdi 7+2 olduk. Demek istediğim bol bol dua edin herkes için dua edin. Allahım bir gün mutlaka duyar.
ayy tatlım inş.. rüya çıkarda hayırlısıyla hamilesindirben iyiyim sen nasılsın canım denk gelemiyoruz burda bir türlü sen yoğunsun bu aralar..valla hiç belli olmaz 2 hazirana belki senden güzel haber alırız uyuyup sızmalara rağmencanım benim adetime 1 hafta var 29unda gelmesi gerekiyo bakalım..bu sabah ablam aradı beni eşi onu kaldırıp kardeşini ara hemen demiş oda niye diye sorunca kardeşin ya hamile yada en kısa zamanda hamile kalıcak demiş onun 6.hissi çok kuvvetliymiş ve kolay kolay rüya görmezmiş..bende şok oldum bunu duyunca ay inşallah dedim..eşimde diyo bana belkide hamilesindir sen dikkatli davran diye karışık yani haberler..ben aşılamaya odakladım kendimi bir an önce olsun bitsin istiyorum..
ayy evet yaa bir an önce gelsin bencede 4 kişi sabırsızlıkla bekliiyoruz vallaaakızlar 2 gündür içim kıpır kıpır çok güzel rüyalar görüyorum hep rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam..bir an önce haftaya salı olsun istiyorum hastalancakmıyım hastalanmıcakmıyım diye..
evet kuzumm saoll inş.. pozitif sonuç alırızsalı günü ben-sen -tgbesr-jollyy 4dümüzde hamile olduğumuzu öğreniriz inşalall aminnnn allahımmm
Kızlar Allah gönlünüze versin size moral olsun diye yazıyorum bizim de 2 yıldır olmuyordu 2 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım 1 kez de aşılama yaptırdım ve tutmadı dr ara vermek istediğimi söyledim ve o ay hamile kaldım.sizlere yaptıklarımı söyliyim belki faydası olur.
eşimin sperm sayısı azdı ona zencefil+zerdeçal+karabiber+bal karışımı yedirdim bir de keçiboynuzuna çakşır otu karıstırdım onu da yedirdim
kendime incir kürü yaptım ve ovulasyon testi yaptım yumurtlama günümü takip ettim Allahıma çok şükür 7 haftalık hamişim:)
arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun
arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun
canımmm özlemişim seniiii sağolasın ilgin için pelikancım evet canım ay sonuna bir hafta kaldı beninde ne yapacağım belli olacak inşallah güzelim bakalım artık kısmet hakkımızda sen nasılsın keyfin yerinde mi canım
bende özeldim cnaım benimmm. bende 1. negatif aşılama sonucundan sonra hiç beklemeden fulya bahçeciyle görüştüm, içime orası çok sindi! 16 Mayısta 2 aşılamam yapıldı. Geçen aşılamada çok belirti vardı. şimdi hiç bir belirti yok. bu gün yarıladım! 7 gün oldu aşılama yaptıralı.7 gün sonra ayın 30 unda sonuç alıcam canımcım.bekliyorum dua etmekten başka yaptığım bişey yok...Rabbim hepimizie sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
ecrin bizde seni seviyorum. yaşadığın duyguyu hepimiz çok iyi anlıyor ve destekliyoruz tatlım. Geçmiş olsun.Pes etmek yok yola devam. Kendini üzme tatlımmmm. Rabbim herşeyin doğrusunu doğru zamanda verecektir. sevgilerrr...
bende özeldim cnaım benimmm. bende 1. negatif aşılama sonucundan sonra hiç beklemeden fulya bahçeciyle görüştüm, içime orası çok sindi! 16 Mayısta 2 aşılamam yapıldı. Geçen aşılamada çok belirti vardı. şimdi hiç bir belirti yok. bu gün yarıladım! 7 gün oldu aşılama yaptıralı.7 gün sonra ayın 30 unda sonuç alıcam canımcım.bekliyorum dua etmekten başka yaptığım bişey yok...Rabbim hepimizie sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
ecrin bizde seni seviyoruz... yaşadığın duyguyu hepimiz çok iyi anlıyor ve destekliyoruz tatlım. Geçmiş olsun.Pes etmek yok yola devam. Kendini üzme tatlımmmm. Rabbim herşeyin doğrusunu doğru zamanda verecektir. sevgilerrr...
canım çok teşekkür ederim. güzel duaların için. her geçen gün senide meleğine yaklaştırıyor inanıyorum. Dualarım sizinle.Allah'ım ne mutlu sizlere ...can'larınızın içinizde en sağlıklı hayırlı şekilde büyüyerek vakti geldiğinde de kucaklarınıza almanızı diliyorum ...Maşallah hamile olan tüm annelerimize
çok üzüldüm. henüz zamanı gelmemiş ama bir gün mutlaka gelecek. belkide bu yolda atlatman gereken bir aşamayı daha geçtin ve bir adım daha yaklaştın meleğine.arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?