kizlaaaaarrrrrrrrr
lutfen dua edin benim icin bugun ve yarin lutfeeennn
son kez asilama denicez yarin
amin canım inşalah bend e30 lu haftalara gelebilirim.
.
bunlar süper bilgiler ben normal de hiç süt içmezdim şimdi sabah akşam iç,yorum yogurt zaten çok severim hemen şimdi ceviz almayada gideyim ben
canımmmm çok teşekkür ederim tatlım
bebeskom hayırlı olsun miniklerin hadi bakalım gün saymaya başlıypruz.
merhaba arkadaşlar dün testimi yaptım 132,77 çıktı sanırım iyi gidiyoruz 2 gün sonra tekrar baktırmam gerekiyormuş. şimdilik iyiyim teyzeleri.
en adet oldum hayallerim suya düştü moralim bozuk
canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
evet istanbul tüp bebek benimde 18 ekim evlilik 29 ekim dogum günüm rabbimin izniyle aldıgım en güzel hediye olacak
Görüşemez olduk bizim şubat kızları tek tek hamiş kalıyo artık farkındamısınSıra bende inşallah canım dualarını esirgeme yarın trasferim olcak büyük ihtimalle bugün 11 de belli olcak sen nasılsın bebiş nasıll
Görüşemez olduk bizim şubat kızları tek tek hamiş kalıyo artık farkındamısınSıra bende inşallah canım dualarını esirgeme yarın trasferim olcak büyük ihtimalle bugün 11 de belli olcak sen nasılsın bebiş nasıll
Kızlar bende çok eskilerdenim ya hemen 2012 hamiş kapısını kapatmayın.:))) Ben diğer forumdada vardım bende hastalığımı bekliyorum bende kasımda hamiş kalmak istiyorum
ercelf sen sonucunu benden önce alırsın daha benim hasta olmammam ayın 26 falan buluyor.Ozmana kadar senin güzel haberini alırım işallah.Ya hastalandığında gel dedi alltan nasıl muayene oluyor ben anlamadımSizinkiside mi böyle oldu ?
Cnm ben seni biliyorum sen de evet çok eskilerdensin:)
burda benim fikrimce eski eski demenin bir anlamı yok bence sürekli. eski veya yeni herkes burda bir amaç için beraber dertleşiyor, deneyimlerini paylaşıyor, kimileri tabi daha samimi olabiliyor, buna belki aynı merkezde tedavi görmek neden olabiliyor, ya da farklı bir şekilde de iletişim halinde olabiliyorlar. ama ben hatırlıyorum mcan hamile kaldığında 3. denemesiydi, ilk denemesinden beri onu takip ediyordum ve yanılmıyorsam bir pazar günüydü ya da c.tesi sonucunu almıştı ve ben evde gözyaşlarına boğulmuştum. her hamile benim için bir umut demek o nedenle burdaki herkesin hamile kalabilmesi için kendimle beraber hep dua ediyorum. demem o ki 2012 kapanır 2013 açılır, yeter ki sabretmesini bilelim cnm, ama tabi kasımda hamile haberini bekliyoruz:)
dularımıza seninle arkadaşımm, allah yardımcın olsunkizlaaaaarrrrrrrrr
lutfen dua edin benim icin bugun ve yarin lutfeeennn
son kez asilama denicez yarin
:) amin canım alahım sizlerede tez zamanda nasip etsin bu sabah gene kan tahlili verdik bakalım bugünkü durum ne olacak , kan verince strese giriyorum :))Amanda amann takvimini yirim seninin :) Masallahhh kan tahlilinde cok guzel artmiş. Bundan sonrasi icin Allah tamamına erdirsin artık cnm . Bizden dualarını esirgeme sakın:)
ercelf cim hayurlı olsun canım, ilaçlar alınmış tedaviye hazırlıklar tamamlanmış hadi bakalım hamile patlaması yaşayacagız hepinizden iyi haber bekliyoruz.günaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.
8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...
amin canım , umarım saglıkla büyütüp dünyaya getirmek nasip olur, hepimize.mda kuzum çok şükür değerin artmış inşallah artmayada devam eder.umarım su gibi akıp giden sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip olur sana...
mda cnm hiç stres yapma, bebişin seninle, nazar değmesin maşallah bugün daha da güzel çıkar inş. sonucun.
charms Allah yardımcın olsun inşallah bu defa tutar...
mda kuzum çok şükür değerin artmış inşallah artmayada devam eder.umarım su gibi akıp giden sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip olur sana...
ayşe daha zamanı gelmediyse yapacak bir şey olmuyor maalesef.ALLAH en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah
amin canım inşallah, hamile kalamamak elbette üzücü, ama hamileyken stres daha fazlaymış , yani onu koruyamazsam ona iyi bakamazsam duygusu daha agırmış
günaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.
8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...
amin canım inşallah, hamile kalamamak elbette üzücü, ama hamileyken stres daha fazlaymış , yani onu koruyamazsam ona iyi bakamazsam duygusu daha agırmış
cnm inşallah değerin daha çok katlanacak merak etme..bebeğini çok iyi koruyacağından eminim düşünüp kendini strese sokma lütfen..
inşallah canım, sen merkez olarak karar verebildinmi tatlım, memoriale gidebilirim diyordun?
veremedim canım yaa memorial diyorum sonra acaba bahçecide devam mı etsem diyorum kafam çok karışık..sence napayım fikir versene bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?