Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

.......................beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır...................

Son düzenleme:
Kızlr ben şimdi kaçıyorum kahvaltıya gidiyorum gelince görüşürüz öpt hepinizi canlar

mutlu güzel bir gün olsun hepimize...
dün bütün gün kapalı ve yağmurlu bir hava vardı şehrimde bügün ise güneş bulutların arkasından göz kırpıyor :))

doğru söylüyosun canım en iyisi bir öngörüşme yapmak ondan sonra karar veririm nerede yaptırcağıma..ne kadardı tüp bebek memorialda?ve öngörüşmeye giderken yanımda neler götüreyim test anlamında?

sonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık

evet transferden itibaren kullanıyorum igneleri ikinci testim 170.68 çıktı

bütün yatırdıgın herşeyi tarih sırasına koy dosyala yalnız tongucu iste mutlaka çok dolu bu aralar önceden randevu al derim ben., 2000euro ilaçlar hariç canım, ben çok fazla ilaç kullandım bana çok pahalı tuttu ama senin böyle olmaz sanırım,zaten ilk başlamaya karar verdiğinde 650 euro ödüyorsun opu yapıldıktan sonra geriye kalanı ödüyorsun, ben 650 euroyu nakit ödedim geriye kalana kredi kartı çektim bankayı arayıp taksit yaptırdım. Normalde hastahen taksit yapmıyor.

7 kt gonal-f
7 kt menagon
5 kt cetrotide
2 kt ovitrelle

Kızlar asılama ıcın sılıvrı-buyukcekmece-beylıkduzu-avcılar cıvarında onerebılecegınız hastanelerı ogrenebılırmıyım???? bıde asılama yaptıran arkadasların eşlerinin sperm sayısı en az kac olmalı bılgınız varmı,lutfen acıl cevap

tesekkurler

sonucum geldi canlar 3. Tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık

mda canımmmmm tekrar çok çok sevindim böcüğün büyüyoooo rabbim korusun minik yegenimi inşlalahhh öpüyorum sizi

canım pardon yaa sende inşallah 2012 de hamiş kal aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))

tedavin hayırlı olsun canım başlamak bitirmenin yarısdır derler ,,,,umarım tedavin su gibi akar,, hiçbir sorunla karşılazmazsın rabbim bebişini bu sefer nasip eder inşallah
sonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık

maşallah kuzucuğa umarım hamilelliğin de sorunsuz geçer şimdi susam tanesi kadardır kuzucuğun ay yesinler onu ya rabbim bağışlasın inşallah

Canlarım biliyosunuz pazar günü 10:00 da opum olmuştu bugün transfer günüm belli olcaktı şimdi hasteden geldim emriyolarınız çok kaliteli o yüzden tranferiniz cuma günü apcaz 11:00 de dediler çok mutlu oldummmm Rabbime şükürler olsun

hadi bakalım hayırlı olsuın rabbim bu sefer nassip etsin inşallahdualarım sen ve tedavideki kızlar için olucak

çok sevindim canım hayırlı olsun sakın kendisi sıkma , strese sokma bebeklerini al ve gel

canım 10 milyonun altında olmamalı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…