.......................beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır...................
benim arkadaşımın eşinde problem vardı 3 sene evvel ilk tüp bebeklerini bahçecide yaptılar ve tuttu şimdi oğlu var 3 yaşında ama, kadın bu sefer oraya gitmek istemiyorum dedi benim tüm sürecimi takip etti memorial de karar kıldı önümüzdeki ay gidecekti ancak erteledi neden diye sormadım ama oda memoriiale gidecegim diyor, oysa bahçeci erkek infertilitesinde çok iyiymiş.Ama şuda var benim transferim olacagı gün ameliyat hanede bir bayan daha vardı pco varmış ilk denemesinde 60 yumurta toplanmış ve ohss olmuş, dondurulmuşları var fakat 3. denemem bu diyordu düşün artık , sonra kadın bana dediki ben kadın dogum doktoruyum. Bayanın kendi meslegi buymuş zaten , üzülüyordu kendi işim bu ama kendime çare olamıyorum diye. Ama genede tercihini memorialden yana kullanmış . Bende tutmasaydı gene aynı yeri tercih ederdim ancak Semra hanımın hastası olarak asistan olarak ta kesinlikle Tonguç bey başka bir doktoru asla tanımam , hele Tonguç bey işinde bence on numara birisi,istersen bir ön görüşme talep edin.
haklısın canım maddi olarak çok yıpratıyor insanı bence de dinlenmelisin 2 ay daha hem maddi hem herşeyden önemlisi manevi. bi sonraki deneme için yeterince güç toplamalısın canım. ben de dün gidip ilaçlarımı aldım malum ben rapor çıkarttım devletten 8 kutu puregon 7 kutu cetrodite ve 1 kutu ovitrelle ye raporlu fiyatı ile 700 tl ödedim :) bugün yarın adet olucam ben de istanbuldaki eurofertil de yaptırıyorum canım inşallah hakkımda hayırlısı olur.
o zaman sorun yok kan pıhtılaşması artık nedense çoğu insanda var canım onun için de gebe kalınca kan sulandırıcı iğne veriyorlar diye biliyorum ihmal etme canım tekrar test yaptırdın mı :)
canım benim de bayrama denk geliyor. merkeze bağlı eğer sırf bu işi yapan büyük bir merkez se ertelemiyorlar ben gideceğim hem de arefe günü opu olabilirim yani transferim de bayramda yapılabilir ama içim rahat doktorum burdayım dedi. konuş sen de mutlaka netleştirmeden başlama sonra kötü süprizlerle karşılaşmayasın canım. bu arada beraber yaptırıcaz sanırım benim adet tarihim 11 ekim :)
bebeskocum geçmiş olsun canım Allah hayırlısı ile göbüşüne almayı nasip etsin hangi devlet hastanesi bu merak ettim çok memnun kalmışsın belli ki. bu arada anestezi almaman büyük cesaret canım ben de bikaç gün sonra başlıyorum bayrama yakın olur heralde opum keşke ben de almasam ama korkuyorum ...
ayse cim üzülme en azından 32. günde adet gördün düzenli sayılır bu bile bir gelişme. ayrıca daha dur bakalım ilk ayındı. ikinci ayında aşılama yaptırabilirsin. geçmiş olsun tatlım.
canım inşallah güzel geçer randevun rahim toparlanmıştır da alırsın artık bebikleri göbüşüne. böyle 1 adet ara verince hangi günde koyuyolar göbüşüne bebikleri? bu arada rahmi geliştirmek için ilaç demişsin ya adını öğrenebilirmiyim :)
doğru söylüyosun canım en iyisi bir öngörüşme yapmak ondan sonra karar veririm nerede yaptırcağıma..ne kadardı tüp bebek memorialda?ve öngörüşmeye giderken yanımda neler götüreyim test anlamında?
maşallah subanallahsonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık
sonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık
cooook sevindim :) masallah size
sonucum geldi canlar 3. Tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık
kızlar bende çok eskilerdenim ya hemen 2012 hamiş kapısını kapatmayın.:))) ben diğer forumdada vardım bende hastalığımı bekliyorum bende kasımda hamiş kalmak istiyorum
Ercelf sen sonucunu benden önce alırsın daha benim hasta olmammam ayın 26 falan buluyor.ozmana kadar senin güzel haberini alırım işallah.ya hastalandığında gel dedi alltan nasıl muayene oluyor ben anlamadımsizinkiside mi böyle oldu ?
tedavin hayırlı olsun canımgünaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.
8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...
sonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık
Canlarım biliyosunuz pazar günü 10:00 da opum olmuştu bugün transfer günüm belli olcaktı şimdi hasteden geldim emriyolarınız çok kaliteli o yüzden tranferiniz cuma günü apcaz 11:00 de dediler çok mutlu oldummmmRabbime şükürler olsun
hadi bakalım hayırlı olsuın rabbim bu sefer nassip etsin inşallahdualarım sen ve tedavideki kızlar için olucak
canım 10 milyonun altında olmamalı diye hatırlıyorumKızlar asılama ıcın sılıvrı-buyukcekmece-beylıkduzu-avcılar cıvarında onerebılecegınız hastanelerı ogrenebılırmıyım???? bıde asılama yaptıran arkadasların eşlerinin sperm sayısı en az kac olmalı bılgınız varmı,lutfen acıl cevap
tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?