bebeşkom canım haberler çok güzel maaşallahçok sevindim çok heyecanlısın mutlusun inşallah 15 gün sonra güzel haberle geleceksin o günü dört gözle bekliyorum
bebeskom hayırlı olsun miniklerin hadi bakalım gün saymaya başlıypruz.
ALLAH RAZI OSLUN CANIMM DEĞERİN KATLANMIŞ ÇOK SEVİNDİM İNANNNNN SENDE ÇOK DUA ET MDAM ÇOK HEMDE(((( BENDE SİZLER GİBİ O MUTLULUĞU YAŞIYAYIMM İNŞALALHH
hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah mutlu sona ulaşırsınız. :))) senin içinde heyecanla gün sayarız ne güzel :))))
MEDİDS CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENDENDE ÇOK HEYECANLIYIM İNŞAŞALH HEP DEVAM EDER BU MUTLULUĞUMM SENİNDE DUALARINI BEKLİYORUMM CANIMM
tatlım çok sevindim senin heyecanına ortak oluyorum inankimaşallah bebişlerine inşallah yarın yada çarşamba günü hayırlısıyla transferin yapılır ve birlikte gün saymaya başlarız
SUPERİM SEN NE ZAMAN BAŞLICAN CANIM ARTIK SENİN İÇİNDE HEYECEANLANALIM DEMİ AMABAYRAMDAN 3 GÜN ÖNCE SONUCUM ÇIKACAK İNŞALLAH 2 BAYRAMI Bİ ARADA YAŞARIM ÇOK DUA ET CANIMMM
Hadi bakalım gözümüz aydınn :) Kız sorsaydın ya kaçı işleme alındı ve kaçı bebik oldu diye :) İnsan heyecandan sorucaklarınıda unutuyo desene :))
JOLLYY AYDINLIK İÇİNDE OLALIM HEP CANIMM VALLA KUZUM HEMŞİRE DÖLLENMENİZ GERÇEKLEŞTİ DİYİNCE SORAMADIM KAÇI DİYE YARIN SORARIM İNŞALLAHH YİNE HEYECANDAN UNUTMAZSAM
en adet oldum hayallerim suya düştü moralim bozuk
aminnn canim girememistim bikacgundur hayirli olsun arkadasimmm 15gun geri sayim basladi geriye dogru okuyorum kizlarin yazdigini takip ediyorum optum canimmm cok evindim anestezisiz toplanmis bide valla bravo sana
MAVİM CANIMMM İLK SENİN HEBERİNLE MUTLU OLDUK SONRA DOA82 SONRA MDA SIRA BENLE SUPERİSİNDE TABİKİ DİĞER ARKADAŞLARDA VAR AMA BİZ ŞUBATTAN BU YANA BERABER BAŞLADIK YA BU İSİMLERİN YERİ AYRI BENİM YANIMDA İNŞALALH 15 GÜN SONRA BENDE SENİN KADAR MUTLU OLCAM ALLAHIN İZNİ İLE DUALRINI EKSİK ETME NE OLUR ÇOK DUA ET CANIM ARKADAŞIM ÇOK İHTİYACIM VAR BİLİYOSUN ÖPÜYORUM ÇINAR BEBEKLE SENİ
ALLAH RAZI OSLUN CANIMM DEĞERİN KATLANMIŞ ÇOK SEVİNDİM İNANNNNN SENDE ÇOK DUA ET MDAM ÇOK HEMDE(((( BENDE SİZLER GİBİ O MUTLULUĞU YAŞIYAYIMM İNŞALALHH
MEDİDS CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENDENDE ÇOK HEYECANLIYIM İNŞAŞALH HEP DEVAM EDER BU MUTLULUĞUMM SENİNDE DUALARINI BEKLİYORUMM CANIMM
SUPERİM SEN NE ZAMAN BAŞLICAN CANIM ARTIK SENİN İÇİNDE HEYECEANLANALIM DEMİ AMABAYRAMDAN 3 GÜN ÖNCE SONUCUM ÇIKACAK İNŞALLAH 2 BAYRAMI Bİ ARADA YAŞARIM ÇOK DUA ET CANIMMM
JOLLYY AYDINLIK İÇİNDE OLALIM HEP CANIMM VALLA KUZUM HEMŞİRE DÖLLENMENİZ GERÇEKLEŞTİ DİYİNCE SORAMADIM KAÇI DİYE YARIN SORARIM İNŞALLAHH YİNE HEYECANDAN UNUTMAZSAM
canımcım bende kasımdaki adetimle başlıcam hayırlısıyla tüpe inşallah..3.aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum çünkü..sende o zamana hamile olursun kesinkapanışıda ben yaparım hayırlısıyla dualarım hep seninle tatlımm olacak gör bak sen
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
MAVİM CANIMMM İLK SENİN HEBERİNLE MUTLU OLDUK SONRA DOA82 SONRA MDA SIRA BENLE SUPERİSİNDE TABİKİ DİĞER ARKADAŞLARDA VAR AMA BİZ ŞUBATTAN BU YANA BERABER BAŞLADIK YA BU İSİMLERİN YERİ AYRI BENİM YANIMDA İNŞALALH 15 GÜN SONRA BENDE SENİN KADAR MUTLU OLCAM ALLAHIN İZNİ İLE DUALRINI EKSİK ETME NE OLUR ÇOK DUA ET CANIM ARKADAŞIM ÇOK İHTİYACIM VAR BİLİYOSUN ÖPÜYORUM ÇINAR BEBEKLE SENİ
canımcım bende kasımdaki adetimle başlıcam hayırlısıyla tüpe inşallah..3.aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum çünkü..sende o zamana hamile olursun kesinkapanışıda ben yaparım hayırlısıyla dualarım hep seninle tatlımm olacak gör bak sen
BAŞLA CANIM BENCEDE AŞILAMA İLE NE MASRAF YAP NEDE ZAMAN KAYBET TÜPE GEÇ DİREK İNŞALALH KAPANIŞI SEN YAPACAN CANIM 2012 NİN SON HAMİŞİ SUPERİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİDİYE YAZAR ARTIK MDA .BENDE İLKGİNÇ Bİ DURUM VAR BENİM KİMLİĞİMDE DAOĞUM RATİHİM 30.04.1983 BABAM YANKIŞ YAZDIRMIŞ NORMALDE BEN 10.10.1983 DOĞUMLUUSN DER HEP BANA BABAM TRANFERİMDE 10.10.2012 DE OLCAK
çok iyi düşünmüşsünüz canım, ama tüp bebek tutma ihtimali daha çok oldugu için umutlarda aynı oranda artıyor , öncelikle önemli olan sensin bunu sakın unutma ve tüm psikolojini buna göre düzenleyip tedaviye başla. Ben ilk tüp bebek denemede iptal olunca yıkılmıştım bir daha asla toprlanamam diyordum. Oysa bu sefer sende gördün ne kadar rahat ve umursamazdım hep derler ya beklemediğin anda gelir diye işte öyle oldu. O yüzden öncelikle sensin bunu sakın unutma tatlım tedavinde umarım hayırlı sonuçlar almak nasip olur tüm dualarım seninle.Ne zaman istersen ben bir telefon uzaktayım biliyorsun . Çok öpüyorum seni.
kizlaaaaarrrrrrrrr
lutfen dua edin benim icin bugun ve yarin lutfeeennn
son kez asilama denicez yarin
BAŞLA CANIM BENCEDE AŞILAMA İLE NE MASRAF YAP NEDE ZAMAN KAYBET TÜPE GEÇ DİREK İNŞALALH KAPANIŞI SEN YAPACAN CANIM 2012 NİN SON HAMİŞİ SUPERİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİDİYE YAZAR ARTIK MDA .BENDE İLKGİNÇ Bİ DURUM VAR BENİM KİMLİĞİMDE DAOĞUM RATİHİM 30.04.1983 BABAM YANKIŞ YAZDIRMIŞ NORMALDE BEN 10.10.1983 DOĞUMLUUSN DER HEP BANA BABAM TRANFERİMDE 10.10.2012 DE OLCAK
Vayy bir Ekim'de doğan daha ve Ekim transferi:)Allahım su bereketli Ekim günlerinde hepimizin yüzünü güldürsün insallahh
merhaba arkadaşlar dün testimi yaptım 132,77 çıktı sanırım iyi gidiyoruz 2 gün sonra tekrar baktırmam gerekiyormuş. şimdilik iyiyim teyzeleri.
Kasım'da bir tup bebe anne adayı daha geliyor hee :) Hadi bakalim hayirlisi olsun şimdiden günler çabucak geçiyor. Özellikle birşeyleri beklerken.
evet canımm inşallah hayırlısıyla başlıcaz bakalım..sen ne zaman başlıyodun 1 ay ara ne zaman bitiyo bekliyo dondurucuda bebişler annelerini
ay oglusunu yerimmmm senin!!! tesekkur ederim bu duayla yola cikarsam elbet anne olurum bugun olmazsa yarincanım benim hayırlısı inşallah bu sefer olur,rabbim sizi sevindirir... oğluşumla sana dua edeceğim hiç merak etme
canım ben kasımda sanırım ama 2ay daha erteleyebilirim maddi bakımdan hayırlısı artık napıcaz bakalım sen ne alemsin başladınmı tedaviye?
canım bende kan pıhtılaşması varmış kromozom testimiz temiz çıktı diger hamileliklerim normaldı ama artık beklemek istemedik iyikide beklememişim çünkü artık yumurta rezervim azalmıştı
Günaydın herkese topiğimizin anneleri ve anne adayları.
Bebesko hayırlı olsun canım umarım güzel haberlerle dönersin.
Seyhancım herşeyin hayırlısı allah çocuğuna ve sana güzel bir ömür versin en yakın zamandada kardeşide olur hiç merak etme yeterki biz vazgeçmeyelim
Mda bugün değerin ikiye katlanması dileğiyle
Bende cumartesi tüp bebek için görüştüm hastalığının ilk günü gel dedi başladık yola ama kafama takılan benişm adetim bayrama denk geliyo acaba ertelerlermi?
evet canım anestesi almadım hafta sonuna denk geldiği için çok rahat geçti ben her dua okuduğumda tek tek geldi yumoşlarım dr amcasına 20dk falan sürdü sadece yumuşları çekerlen çok az gerildim o kadarda olcak hemşire dedi iyikide anestezi almadın bak dedi korkacak bişe yokmuş dedi zaten biz anesteziyi tavsiye etmiyoz vucutta kalıyo dedi canım benim yaşım 29 olduğu için bide devlet hastanesinde yasakmış yaştan dolayı 1 tane koycaklar teyzesi :))) 1 olsun benim olsun canım inşallahhh :)
canım çok teşekkür ederim devlet hastenesi 3.günü yapıyor tranferi malesef((((((((
en adet oldum hayallerim suya düştü moralim bozuk
Heyecanlı günler başlıycak desene :) Benim bebeler ısınmak istiyor artık dondu yavrucuklarım :) Yarın aksam randevum var bakalim ne diycek Dr amca. İns. Hersey yolunda giderse belkim bir kac güne alırım bebelerimi:)Su an rahimi geliştirmek icin ilaç kullanıyorum
günaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.
8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...
haklısın canım maddi olarak çok yıpratıyor insanı bence de dinlenmelisin 2 ay daha hem maddi hem herşeyden önemlisi manevi. bi sonraki deneme için yeterince güç toplamalısın canım. ben de dün gidip ilaçlarımı aldım malum ben rapor çıkarttım devletten 8 kutu puregon 7 kutu cetrodite ve 1 kutu ovitrelle ye raporlu fiyatı ile 700 tl ödedim :) bugün yarın adet olucam ben de istanbuldaki eurofertil de yaptırıyorum canım inşallah hakkımda hayırlısı olur.
o zaman sorun yok kan pıhtılaşması artık nedense çoğu insanda var canım onun için de gebe kalınca kan sulandırıcı iğne veriyorlar diye biliyorum ihmal etme canım tekrar test yaptırdın mı :)
canım benim de bayrama denk geliyor. merkeze bağlı eğer sırf bu işi yapan büyük bir merkez se ertelemiyorlar ben gideceğim hem de arefe günü opu olabilirim yani transferim de bayramda yapılabilir ama içim rahat doktorum burdayım dedi. konuş sen de mutlaka netleştirmeden başlama sonra kötü süprizlerle karşılaşmayasın canım. bu arada beraber yaptırıcaz sanırım benim adet tarihim 11 ekim :)
bebeskocum geçmiş olsun canım Allah hayırlısı ile göbüşüne almayı nasip etsin hangi devlet hastanesi bu merak ettim çok memnun kalmışsın belli ki. bu arada anestezi almaman büyük cesaret canım ben de bikaç gün sonra başlıyorum bayrama yakın olur heralde opum keşke ben de almasam ama korkuyorum ...
ayse cim üzülme en azından 32. günde adet gördün düzenli sayılır bu bile bir gelişme. ayrıca daha dur bakalım ilk ayındı. ikinci ayında aşılama yaptırabilirsin. geçmiş olsun tatlım.
canım inşallah güzel geçer randevun rahim toparlanmıştır da alırsın artık bebikleri göbüşüne. böyle 1 adet ara verince hangi günde koyuyolar göbüşüne bebikleri? bu arada rahmi geliştirmek için ilaç demişsin ya adını öğrenebilirmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?